Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
jól tetted, csak a hencegõ kockák írják oda a gépüket...
figy lami, keress má meg ICuQán vmikor

0Fritz0
A félre spawnolás/kasztolás (magyaros😊) kivételesen nem az 1.6 hibája, mivel már elõtte is volt hozzá szerencsém. Az 1.5-nél nem igazán jelentkezett, de az az elõtti peccseknél biza jómunkásemberként kellett figyelni, hogy oda szüless, ahová szeretnél.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Örömmel jelenthetem, hogy új stílusok vannak kialakulóban az égbolt hatalmas harcosai között! Pl.: Seat lopakodó "cápauszony"-manõvere (alvázmosással egybekötve) és egy másik lelkes collega "Blokkoló"-harci sztájla, ami garantáltan visszatartja még a legmakacsabb Japókat is! (Bamm! tipusú találkozás esetén az orrodat is tiszticcsa).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

AirborneRanger
Ismerõs nekem azt csinálja h sniperrel spawnolok néha. Vagy teljesen más kassztal mint amit kiválasztottam...

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

505thZajcev[PT]
Nekem mas kedvenc bugom van, Gazala axiskent repterre spawnolok, parszor lelovik a repcsim ,varnam a spawnt ,de a vasharomszog delnyugati reszebe tesz ki, mikozben a repter van megadva spawnkent!!!!!
Ez miatt szokott neha agygorcsom lenni..

AirborneRanger
Nah mivel a gépem nem méltó arra hogy aláírásban szerepeljen ezért finomítottam az aláírásomon 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

skorpio7
Sajnos nálam is volt ilyen már 3-4 alkalommal és szitkozódtam is egyet , mivel pont gyakmeccs alatt jött elõ egyszer .Azt hittem én voltam ilyen de nem , ki volt jelölve a spawn pont és mégse ... vki meg is jegyezte , hogy mit l*mázok már . 😊
Nos örömmel látom , hogy másnál is elõfordul ilyen .Úgy látom , hogy új patch - új bug-ok .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Admiralis
Reggelt!

Dell power

magillagorilla
Ne csinálj már úgy, mintha értenél hozzá!

Aláiirás

JCSR Vaszilij Z
Szal kijelölök egy spawn pontot..majd meghalok,és ugyanoda akarok spawnolodni és ilyenkor nem nyomok donw t mert minek😊 akkor van néha ez a probléma hogy kihagyok egy kört..

A pb problémám csak egyetlen szerverre vonatkozik amit azóta sem tudok hogy másnak is van e vele problémája..

Fritz Von...
Jóreg!

GZ, sajnos nem jól tudod. A BF Classic nem az EVM sorozatban fog megjelenni. Ugyanis egyelõre nincs jogi megállapodásunk arra, hogy az EA régebbi címeit a sorozatba tegyük. Ráadásul ami EVM-ben van, az csak 1999,-. Tehát ez az info téves!!!

A www.576.hu oldalon kell majd nézni, az online shop-ban. De most kedden megyünk Londonba tárgyalgatni, majd megpróbálok rákérdezni, hogy mégis mikorra várható.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Mr Manson
és itt hol?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Reggelt!

DarkHorSe
reggelt

Swedish people are albino monkeys

Haribo grat a Battlegroup42 szerverhez
HUN-BG42(0.96) 195.70.51.154:14567
Anyagilag fogod birni?

HU.man Josy
egy kalappal 😊

HU.man Josy
jó reggelt!

GanXstaZolee
BB a korán kelõ 😊)

Én meg most jöttem, egy kis tiesto aztan sleep 😊

Jah ha vki olcson akar venni BFet akkor www.evm.hu

4000 lesz ha a ratyi Fritz 😊))))) nem kamuuuuzott (c by Hamed)

😊)

BurnBaby
jah a 2. meccs csatija #bf.hu.cup2
😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
amíg el nem felejtem...

Keleti Front Kupa

20:00 D2MH vs. VPKI
Pályák: Stalingrad/Iwo Jima
irc meccsbot: #bf.hu.cup

21:00 SeS::CoFB vs. SPQR
Pályák: Gazala/Bocage
irc meccsbot: #bf.hu.cup

Szal ismét lesz irc közvetítés is, ugyanis végre elkészült a meccsbot új verziója, ami már megy az 1.6 patchel. Leszedhetõ itt.

www.battlefield.hu

Hamed
Mármint hülyeséget beszélek😊 Szal kijelölöd a spawn pontot, és csak done-ra hajlandó spawnloni?

Ebben az esetben passz😊 De ha jól olvastam, problémád volt a pb-vel is. Sztem nyomj egy reinstallt, lehet megkavarodott pár dolog a programban.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Eddig is le kellet done-ozni, különben nem tûnt el a spawn képernyõ, nem?

Hamed

Hamed
Mintha nemrég olvastam volna, hogy hamarosan az alap bf-et már 4 rugóért hozzád vágják a boltban. Sztem érdemes kivárni.

JCSR Vaszilij Z
Szóval amikor meghalok,akkor ugye várom ,hogy lespawnlodjak,és az idõ eléri a 0 t de nem születek meg olyan mintha nem jelöltem volna ki spawn pontot,de fent azt irja,hogy spawn pont selected,de ha enter nyomok és utána egy done ra klikkelek az egérrel akkor minden jó..de ha elfejtem akkor viszont várhatok ujabb értékes mp eket..1.6 elött nem volt ilyen és itsem mindig történik meg..de 10 bõl egyszer igen..

Más Tudtok olyan boltokat ahol lehet venni bf cd t de ugy hogy ne deluxe mert csak olyat találtam,hanem csak az alap..lehetõleg minél olcsobbat mondjatok😊

hát ugy kezdtem... 😊
a lényeg a fönök teloján van! 😊

Zaicev nem teljesen értem a kérdést

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

JCSR Vaszilij Z
Valaki tapasztalt olyan hibát hogy egy haláleset után nem csak akkor tud játszani ha az enterre megnyiló ablakot "ledonezta"?

HUman Soldier
jóccakát

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Ramada

Nancsika_melo
Kicsiszivem, küldtem én, sötétszürke lettem,de csillagok a fasorba sincsenek... Lehet mert nem a fõnök telójárol, hanem az enyémrõl? Pedig a beállításoknál a ki van pipálva..
No, majd a Photoshop!

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

Te melo,nekem csak nick 😊
csillag szerzési javaslat:
- fönök irodájába bekukkolni - telo asztalon (siker!) - sms elküld róla = csillagok,örül 😊

Nancsika_melo
Te vagy én? 😊
(nekem mé nincsenek csillagjaim? nem pofáztam eleget?)

áááá,megint melo... 😊

nem volt semmi érdekes 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Nancsika_melo
Hupszika...egy picurit lemaradtam a 70k-ról...

Kispósi

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Az exHBA powa

Admiralis
Nos hát még egy pár képp eme link alatt. No és milyen képek? Vagyis hol készültek? Hát az Árpádház étteremben. :-) A legelsõ képp a legérdekesebb. 😊

Dell power

Danny
Már jön is, még várni sem kellett. 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Köszi szépen little technician!!! 😊 Tudtam, hogy Rád számíthatok!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Hu.man limbi
Talán próbáld meg a tûzfalad kikapcsolni, nekem is vagy 2 napig tartott, hogy rájöjjek miért dob ki kb 2 perc után

BurnBaby
ezt az errort az ASE adja neked ugyebár 😊 ergo nem a bf-el van a probléma 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
Kell hozzá egy 1MB patch. most hírtelen csak fileplanetes linket tudok sry.
Emellett szintén fixálni kell a menu.rfa-t mint a dc-ben. Ez kicsit nagyobbacska (7M😎 és szintén FilePlanet.

igyekszem utolérni magam hamar és minden okosságot felvésni a bf.hu-ra hamar 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
igen sry közben a váltás miatt még nem mûxenek a dolgok ott és úgy ahogy kéne 😊

www.battlefield.hu

Cobra.
A spammelõket kibannolhatná valaki.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Valen
Danny: ez nagyon morbid

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

JCSR Vaszilij Z
Ez a szerver 62.225.140.23 ..Nem tudom lehet hogy ott fut régebbi verziója a pb nek és azért nem jó ..Valaki kiprobálná ezt a szervert,pliz😊

HUman Soldier
Fincsi.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Danny

Mr Manson
õõõõõõõõõõõõ...
Nekem is van routerem! És semmi gondot nem okoz!