Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figy lami, keress má meg ICuQán vmikor

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Ez miatt szokott neha agygorcsom lenni..

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Nos örömmel látom , hogy másnál is elõfordul ilyen .Úgy látom , hogy új patch - új bug-ok .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A pb problémám csak egyetlen szerverre vonatkozik amit azóta sem tudok hogy másnak is van e vele problémája..
GZ, sajnos nem jól tudod. A BF Classic nem az EVM sorozatban fog megjelenni. Ugyanis egyelõre nincs jogi megállapodásunk arra, hogy az EA régebbi címeit a sorozatba tegyük. Ráadásul ami EVM-ben van, az csak 1999,-. Tehát ez az info téves!!!
A www.576.hu oldalon kell majd nézni, az online shop-ban. De most kedden megyünk Londonba tárgyalgatni, majd megpróbálok rákérdezni, hogy mégis mikorra várható.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
HUN-BG42(0.96) 195.70.51.154:14567
Anyagilag fogod birni?
Én meg most jöttem, egy kis tiesto aztan sleep 😊
Jah ha vki olcson akar venni BFet akkor www.evm.hu
4000 lesz ha a ratyi Fritz 😊))))) nem kamuuuuzott (c by Hamed)
😊)
Keleti Front Kupa
20:00 D2MH vs. VPKI
Pályák: Stalingrad/Iwo Jima
irc meccsbot: #bf.hu.cup
21:00 SeS::CoFB vs. SPQR
Pályák: Gazala/Bocage
irc meccsbot: #bf.hu.cup
Szal ismét lesz irc közvetítés is, ugyanis végre elkészült a meccsbot új verziója, ami már megy az 1.6 patchel. Leszedhetõ itt.
www.battlefield.hu
Ebben az esetben passz😊 De ha jól olvastam, problémád volt a pb-vel is. Sztem nyomj egy reinstallt, lehet megkavarodott pár dolog a programban.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Más Tudtok olyan boltokat ahol lehet venni bf cd t de ugy hogy ne deluxe mert csak olyat találtam,hanem csak az alap..lehetõleg minél olcsobbat mondjatok😊
a lényeg a fönök teloján van! 😊
Zaicev nem teljesen értem a kérdést

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
No, majd a Photoshop!

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy
csillag szerzési javaslat:
- fönök irodájába bekukkolni - telo asztalon (siker!) - sms elküld róla = csillagok,örül 😊
(nekem mé nincsenek csillagjaim? nem pofáztam eleget?)
Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy
FoP!-60k-69k + 70k! :)

Dell power
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Emellett szintén fixálni kell a menu.rfa-t mint a dc-ben. Ez kicsit nagyobbacska (7M😎 és szintén FilePlanet.
igyekszem utolérni magam hamar és minden okosságot felvésni a bf.hu-ra hamar 😊
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu