Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A megfejtéseket a 06 90 XXX-XXXX emeltdíjas telefonszámra küldött sms-el kérem küldeni.
nekem is meg kell valamibõl élni... 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

A képen 1 pici hiba van...a helyes megfejtõ 1 karton szabadon választott izesítésû rudit kap a köv.talin. 😊

Meggymag
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAAA!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Kovács legény
-IIIIGEN... JÓÓ..NAGGYON JÓÓÓ TANÍTVÁNY VOLTAM
-NEM!!! ROSSZ!!! NAGGYON ROSSZ!!!
-NEM! JÓ! NAGGYON JÓÓÓ...

www.czekoart.hu

Meggymag
No a mapot tényleg oda kell másolni ahová írtad de azt a crc-s dolgot nem kell bemásolni sehová csak a szerveren. DE amúgy minden oké remélem teccik majd a map mindenkinek és holnap délután sztem le is teszteljük. Majd írom Bf.hu-ra is ha teszt van.. Ja amúgy van ilyen mapokból még Kursk Omaha és Market Garden. Pl Kurskon 1 repcsivel kevesebb van és van 2 AA a bázison, Omahan 2 hadihajó van 1 helyett Market Gardenen amcsi oldalon csak 1 B17 van és semmi más repcsi viszont a többi repcsi helyett van egy M10. Elgondolkodtató, hogy mennyivel megváltozik egy map ha pár dolgot kicserélnek benne és Marketen mennyire nehéz már csak egy B17el védeni az amcsi oldalt. Sztem sokkal jobb!! TEhát az ilyen UN mapoknak a lényege az esélykiegyenlítõdés és az egy oldalú pályák megszüntetése. Én díjazom az északi barátaink eszét és, hogy ott a bajnokságban ezeket a mapokat használják az alapok helyett. Ez már azért valami!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Danny
Csak így nehéz kép sorozatot csinálni. Egyébként jah. 😊
Jóéjszakát néktek!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

print screen után bármilyen fotóprogiban (akár sima paintben is) nyomsz egy Ctrl+v -t és láss csodát ...

Bye:
Kornél
Danny
Nagyon jó tanítványom voltál ifjú padavan!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kovács legény
A Battlefield mappába bemész és ott kell lennie egy ScreenShots nevû mappának.
Ne csodálkozz ha nincs ,mert nekem sem mûködik ,még külsõ progival sem.A DC-ben viszont tudok fényképezni...érdekes😞

www.czekoart.hu

Battlefield 1942/Mods/bf1942/Archives/bf1942/levels ide kell másolni az .rfa fájlt és ha jól látom a .txt tartalmát pedig ebbe a fájlba kell berakni: contentCrc32.con
De majd a nálam többet tudók elmonják pontossan

Kovács legény
Nagyon helyes!
Nekem a legelején ,tanult kolegám Danny elbúgta mik az írott és iratlan szabályok,és eszem ágában sem volt köcsögösködni sehol!
De egy-két pöcs még a kickbõl sem ért,nem hogy a szép szóból...

www.czekoart.hu

Láma kérdés... hova kell bemásolni ezt a map-filet majd ?

Addigis... mivel látom néha szoktatok ilyesmit berakni ez:
lol
thx

JCSR Vaszilij Z
Hogy lehet screenshotot késziteni bf ben?Azaz ha megnyomom a print screen t akkor az elmentödik automatice ,ha igen hova?

magillagorilla
Nem értem, Kronnal mi a bajotok. Szerintem tök mókás volt, amikor meccs közben, nem elég, hogy folyton visítozott, de még a kutyája is ugatott a háttérben (természetesen voice activationnel)!!!

Aláiirás

Cobra.
Már megvan
Gus: www.battlefield.hu

Hide and fear, Cobra Commander is here !

honnét lehet letölteni?

Cobra.
Milyen új map?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Meggymag
Ne számíts új pályára ez egy Berlin átirat olyan szinten, hogy 2 egyenlõ oldal lesz Berlinen és nincs többé kezdésbõl való gránátozás és tucatnyi ember megölése. Tipikus jó assi map és semmi más!! De annak sztem kivánló! A bázisok elfoglalhatatlanok és 1-1 tank van mindkét oldalt. Sztem minden tudsz de majd meglássuk élõben is sok emberrel hónap 😊

HUman Soldier
Ok köszi már letöltöttem,kiváncsian várom milyen lesz.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

AirborneRanger
reklám 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Meggymag
Nem mûködött a dolog mert még valamit állítani kéne rajta de sztem a holnapi nap folyamán letesztelésre kerül.... Azért köszi, hogy figyeltél 😊

Ha 1.6-os akkor igen.
Megy a film a tv2-n

HUman Soldier
Már megy a new map UPC-n?

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

ha simám a tûzfalon letiltod az nem jó?

Köszönet kergetek vmi progit Windows hoz

Mr Manson
thx...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Pepti
kosz, nem akartam meg egy embert hozzad kuldeni, ezert nem mondtam, hogy keressen meg teged :-)

Mr Manson
29910

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tuvok
ok biztos, nem értek hozzá

Pepti
Tuvok, a content check az teljesen mas :-)

Az konkretan azt ellenorzi, hogy raktal-e fel valamit kliens oldalra, mint pl Merciless addon meg ilyesmik

Tuvok
Hát ezt egy BF-es admin jobban meg tudná mondani, régebben asszem az admin konzolban volt egy beállítás, a neve Content Check, vagy valami hasonlógó, azt próbáld meg átkapcsolni.

Valen
vagy szerezz vkitõl egy Partition magic boot cd-t 😊), jobb mint az fdisk + format 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Pepti
lordred: le kell tiltanod egy portot a szerveren es kesz ha Linuxon futtatjatok a szervert. Ha windowson, akkor sajna nem tudom hogyan kell megoldani (de szerintem portletiltas ott is mukodik). A port szamot fejbol nem tudom, de szerintem ha a googlen rakeresel (mondjuk keressel ra a "Battlefield 1942 server port CD key check") kifejezesre, akkor szerintem megtalalod.

Valen
akkor tegyél a bootdiskre egy format.com-ot

a format.com a C:\(Windows 98 felinst könyvtár)\Commands\EBD könyvtárban van (ebben a könyvtárban vannak a bootdiskhez szükséges file-ok )

http://dc.sote.hu/sysop/boot98se.exe

It van ami kell neked

DE most már tessék segíteni

Indítok egy BF dedikált servert és azt szeretném ha mindenkit be engedne azokat is akiknek nincs eredeti BF-e

Tuvok
1. honnan szerezzek sys.com-ot ?
2. ekkor még mindig nincs leformázva a vinyó...

Valen
Tuvok:
szerezz egy sys.com-ot, azt tedd ki egy alap boot diskre, melyen csak a következõk vannak:

Command.com
IO.SYS
MSDOS.SYS

bootolj be, majd írd be: sys c:

utánna újraindít és máris van normális dos alap a gépen.

Tuvok
ideveleeeeeeeee !!!!!!!!

nem a Content Check-et kéne átkapcsolnod ?

Na srácok egy napos warez ftp elérést kap aki segít meg oldani a gondot

AirborneRanger
Linux

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Figy adok egy olyan exe-t amit ha elinítasz csinál egy 98 se boot lemezt

Tuvok
nekem nem W98 kell, hanem egy egész W98-as bootlemez tartalma, hogy ne írja ki formázáskor, hogy Érvénytelen DOS verzió...

Valaki help pleaseeeee

Adok neked egy win98se-t ha kapok cserébe BF 1.6 serverhez server oldali fix et ami a cd key checket gátolja

BurnBaby
ugyan.. azóta is bort isznak, vizet prédikálnak 😊

www.battlefield.hu

Jah, Tiszti és Prédi is kultúrálatlan gazemberek voltak, aztán kikupáltuk õket ! 😄DD

😄DD

Te ratyi kiteregeted a szennyest?:-))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-