Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is meg kell valamibõl élni... 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
-NEM!!! ROSSZ!!! NAGGYON ROSSZ!!!
-NEM! JÓ! NAGGYON JÓÓÓ...

www.czekoart.hu

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Jóéjszakát néktek!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Bye:
Kornél
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ne csodálkozz ha nincs ,mert nekem sem mûködik ,még külsõ progival sem.A DC-ben viszont tudok fényképezni...érdekes😞
www.czekoart.hu
De majd a nálam többet tudók elmonják pontossan

Nekem a legelején ,tanult kolegám Danny elbúgta mik az írott és iratlan szabályok,és eszem ágában sem volt köcsögösködni sehol!
De egy-két pöcs még a kickbõl sem ért,nem hogy a szép szóból...
www.czekoart.hu
Addigis... mivel látom néha szoktatok ilyesmit berakni ez:
lol

Aláiirás

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Megy a film a tv2-n
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Az konkretan azt ellenorzi, hogy raktal-e fel valamit kliens oldalra, mint pl Merciless addon meg ilyesmik
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
a format.com a C:\(Windows 98 felinst könyvtár)\Commands\EBD könyvtárban van (ebben a könyvtárban vannak a bootdiskhez szükséges file-ok )
It van ami kell neked
DE most már tessék segíteni
Indítok egy BF dedikált servert és azt szeretném ha mindenkit be engedne azokat is akiknek nincs eredeti BF-e
szerezz egy sys.com-ot, azt tedd ki egy alap boot diskre, melyen csak a következõk vannak:
Command.com
IO.SYS
MSDOS.SYS
bootolj be, majd írd be: sys c:
utánna újraindít és máris van normális dos alap a gépen.
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-