Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezen is ott a pötty E5-ön.
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Pink:
egyikse nyert 😊
(hideg)
/de kiváncsi vagyok kinek írjatom majd,hogy meleg 😄DD /

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(#70579)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
szerintem vasárnap nem a UPC lesz a war szerver, Mag olyasmit mondott hogy a reborn szerverét probálják megkaparintani és azon warozni
namind1 este átnézek TS-en és letisztázzuk a dolgokat
ok?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

arról lenne szó hogy a te segédlettel Husi is belekezdhetne a shotkásztólásba, ha nem nagy gond de ezt én nem tudom intézni én jáccani szeretnék a meccsen😊)
és bocs mindenkitõl elnézést megzavarnak a körülmények
a felirat szürke t betûinek a vízszintes részei nem látszódnak jól...ez egy hiba
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
utána lehull a lepel a titokról 😊
szürkemarha?
Le kell pihennem, bocsi...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Danny!
Ez az UN_Berlin map (tehát zászló van!)
a hiba ezen a mappon keresendõ,az orosz zászlót én foglaltam be,más az eltérés.
Tehát:
Az UN_Berlin map kezdése van lefotozva és ebben van vmi bibi,ezt kell megtalálni.
Amennyire en tudom, Husi szeretne kozvetiteni a meccset es neki kellene segiteni a beallitasokban, hogy mit hogyan allitson be a sajat gepen, hogy jo legyen. Meg valoszinuleg egy shoutcast szervert is be akarnak uzemeltetni a UPC-sek (legalabbis nekem ugy tunik).
PCK: nem Frankie, hanem FreddyHawk a felelos shoutcast ugyben :-)
http://gaborszantai.co.uk/
egy kis segiccségre, beállitásokra egyebekre

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy
ezt mindenki látja de te hamarabb irtál, tied a nyeremény

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
igen, remélhetõleg ma már elindul az uj Berlin map és akkor jó lenne megtömni a UPC szervert és kiprobálni milyen is esélykiegyenlitõsben ez a Berlin map.
Franki, keress majd meg lécci (irc, TS) a shoutcast miatt hogy be tudjuk lönni, esetleg a továbbiakról beszélve (pl vas: WA meccs)
köszike
jah és ELLENKULNI
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

"A BC a jobbik csapat jutalma."
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
Wallentinus