Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kell tudok segíteni a freevel 😊
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Vagy a wespet hozod?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
FoP!-60k-69k + 70k! :)
szerintem is pepti hisztis és mennyen aludni vagy valahova
meg te is
ozt yo lesz 😊)))
kész.... .)))
www.battlefield.hu

na de mind1 szeressük egymást gyerekek

jah és továbbra is erõs (és értelmetlen) túlzásnak tartom, h minden meccs közvetítve legyen 😊
végül abban igaza van peptinek, h lehet kommentek nélkül is információt közölni a nagyvilággal (értsd: még nincs fixálva. pont ,))
vajon mibe nem beszéltem még bele...?
www.battlefield.hu
szerintem nem és nem is fog beleszólni a klán dolgaiba, csak javaslatott tett.
komolyan ennyire ugrani egy dologra és belemagyarázni...?
tudjátok hogy én szeretem e tRs-t de most például Danny neked mi bajod lett hirtelen? nem értem komolyan
most csak értetlenül nézek magam elé...
namind1..
PEACE LOVE meg satöbbi
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
nem is olyan rossz az nem? 😊))
én melletted vagyok
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
.
meggy összeszedte, kiírta, csak azt látta, hogy nem fix, azon kár sztem vitázni, hogy "nem fogadta el" vagy "nem fix idõpont", PEACE

----------------------------------------------------------
D2MH - RA OC 1. forduló Február 24 21:30
tRs - Nexus OC 1. forduló Február 26 22:00(MÉG NEM FOGADTA EL A tRs A KIHÍVÁST) - jó lenne minél elöbb fixálni sztem...(nembeleugatás)
SeS::CoFB - Enclave EFC playoff Február 26-27 20:30(ma fixálom)
FoP - LMS/PRGK42 EFC playoff Február 23-26ig(mivel akkor látok üreset a naptárukban)
SeS::CoFB - WA(ISMÉT😊) OC 1. forduló Február 29 21:00
FoP - Dsky OC 1. forduló Február 29 21:00(Dsky még nem fogadta el)
----------------------------------------------------------
Ezeket csak azért írtam le, hogy úgy a közvetítõs legények is tisztába legyenek, hogy ki mikor jáccana és hogy dönteni tudjanak, hogy mit akarnak közvetíteni. Bár pár meccs még nem fix de sztem hétvégéid azok lesznek azok is. Háennyi..
ha tai odatöltötte ezt az említett dogfájtos mapot is ahol a többi van akkor ha megadja a file nevét kiterjesztéssel és a D2MH webjénmegnézitek a downloadnál a többi custom map linkjét.. ráfogtok jönni mit kell linknek írni ;-)
üzenem ezt aki türelmetlen és nem bír várni este hétig😊
merthogy hatra érek haza.
re,
bc
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

don\'t panic

don\'t panic
/jöhet de csak a sima érdekel:-))))))faking lekváros:-))))/
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Hide and fear, Cobra Commander is here !

don\'t panic