Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon rendben van Mag, én a tRs és a D2MH meccseire lennék leginkább rákattanva ( ha lehet így priorizálni ) hiszen õk még sosenem szerepeltek a rádióban !!! És ez így nem jó így, hiszen már õk is nagyon frankó bf-et nyomatnak !

Hi Fritz jössz szombaton WWIIzni 6kor leszünk vagy 20an 😊
Ha kell tudok segíteni a freevel 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

0Fritz0
Hûha Mag, elmentél fát gyûjteni a máglyarakáshoz?
Vagy a wespet hozod?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pink Tiger
lol

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

0Fritz0
Bocsi, igazad van. Semmi jogom turkálni a magánéletedben...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

na kezdõdik megint 😊))

Meggymag
Mi jogod van beleszólni a vizilovak nemi életébe?

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

aPa
na jól van, asszem ezt elsimítottuk

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

0Fritz0
Én a vizilovakkal vagyok!

Meggymag
Ne szólj bele Dady dolgaiba!!! 😊)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

aPa
te meg az én dolgaimba és a Dsky dolgaiba se!! 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Pink Tiger
szerintem ez ér pontot

te meg ne beszélj bele a Dsky dolgaiba! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Meggymag
LOL

én DadyCool-lal értek 1-et 😄

BurnBaby
igazat adtam bárkinek is? 😊
szerintem is pepti hisztis és mennyen aludni vagy valahova
meg te is
ozt yo lesz 😊)))

kész.... .)))

www.battlefield.hu

aPa
és beszéltem a Dsky-al, és azt üzenik, hogy ne szólj bele mindenbe, majd õk elintézik!!!!

ma egyébként télleg van valami mert kb 20 perc alatt felbaszták az idegeimet hogy nekem kell megcsinálnom az adóbevallásomat, szal én is mondhattam volna indulatból sokmindent
na de mind1 szeressük egymást gyerekek

Meggymag
Vajh miért nem lep meg, hogy nem nekem adsz igazat? Ezt már megszoktam hosszú idõk alatt 😊 IJ

aPa
viszont ez a szólás pontot ér 😄D

BurnBaby
összességében az a kényszerképzetem, hogy nemtom h ma front van, vagy mi, de én se éreztem h beszóltam volna bigblasternek, mégis majdnem mentegetõzni kezdett 😊

jah és továbbra is erõs (és értelmetlen) túlzásnak tartom, h minden meccs közvetítve legyen 😊

végül abban igaza van peptinek, h lehet kommentek nélkül is információt közölni a nagyvilággal (értsd: még nincs fixálva. pont ,))

vajon mibe nem beszéltem még bele...?

www.battlefield.hu

Pink Tiger
😊

Meggymag
Na ezt is megéltem 😊

én ezt komolyan nem értem, most azt mondjátok meg hogy mért kell Meggymag hozzászólásához igy reagálni????
szerintem nem és nem is fog beleszólni a klán dolgaiba, csak javaslatott tett.
komolyan ennyire ugrani egy dologra és belemagyarázni...?
tudjátok hogy én szeretem e tRs-t de most például Danny neked mi bajod lett hirtelen? nem értem komolyan
most csak értetlenül nézek magam elé...
namind1..
PEACE LOVE meg satöbbi

Danny
ok

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Pink Tiger
sztem tényleg csak segíteni akart....

Danny
Rohadt boldog vagyok, szinte már büdösödöm.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Pink Tiger
mag, most te vagy a jófijúúú 😊)
nem is olyan rossz az nem? 😊))
én melletted vagyok

Szánalmas....
Meggymag
hujjujjujjj...de morcik vagytok ma. Ok SOHA többé egy szót se fogok ejteni a tRsrõl. Ezt most megigérem. Remélem most már boldog vagy. Amúgy komolyan nemértelek titeket... Flémelni nem fogok szal PONT.

Danny
Coffnál nincs elég teendõd? Szerintem ne segíts!

0Fritz0
Na ennyit az este 7-rõl...

Nah aki nem tud várni estig annak itt a link:DogfightX 1.6by Tai

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

aPa
szerintem picit túlreagáltad fõmedic .
meggy összeszedte, kiírta, csak azt látta, hogy nem fix, azon kár sztem vitázni, hogy "nem fogadta el" vagy "nem fix idõpont", PEACE

Meggymag
Ugye nem akarsz abból flémet csinálni, hogy csak segíteni akartam? Eléggé hülyén jönne ki... Szeretném ha meg lennének a meccsek, hogy minden csapat közvetítve lehessen 1* minimum. Amúgy anyám...

szvsz ha nem ugatsz bele, akkor ird ugy, hgoy nincs lefixalva meg....
AirborneRanger
!!

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny

Meggymag
Nna mivel elvileg abban egyetértett mindenki, hogy a magyar csapatoknak a meccseit közvetíteni kéne(még ha nem is mindet de a legnagyobbakat) scoutcastként így összeszedtem a CBs maygar csapatok jövõ heti kupameccseit idõrendi sorrendben:
----------------------------------------------------------
D2MH - RA OC 1. forduló Február 24 21:30
tRs - Nexus OC 1. forduló Február 26 22:00(MÉG NEM FOGADTA EL A tRs A KIHÍVÁST) - jó lenne minél elöbb fixálni sztem...(nembeleugatás)
SeS::CoFB - Enclave EFC playoff Február 26-27 20:30(ma fixálom)
FoP - LMS/PRGK42 EFC playoff Február 23-26ig(mivel akkor látok üreset a naptárukban)
SeS::CoFB - WA(ISMÉT😊) OC 1. forduló Február 29 21:00
FoP - Dsky OC 1. forduló Február 29 21:00(Dsky még nem fogadta el)
----------------------------------------------------------
Ezeket csak azért írtam le, hogy úgy a közvetítõs legények is tisztába legyenek, hogy ki mikor jáccana és hogy dönteni tudjanak, hogy mit akarnak közvetíteni. Bár pár meccs még nem fix de sztem hétvégéid azok lesznek azok is. Háennyi..

jaja, szerintem sem volt semmi gond, hogy megkerdezted. Nem hiszem egyebkent hogy komolyabban keszulodunk mint ti, csupan keves idonk van mostanaban, es azt a keveset, amit a keszulesre forditunk, nem tudunk megosztani, igy heti egy mapra keszulunk es az eleg.
BurnBaby
én se aszontam 😊))

www.battlefield.hu

braincruiser
KÖZLEMÉNY😊

ha tai odatöltötte ezt az említett dogfájtos mapot is ahol a többi van akkor ha megadja a file nevét kiterjesztéssel és a D2MH webjénmegnézitek a downloadnál a többi custom map linkjét.. ráfogtok jönni mit kell linknek írni ;-)

üzenem ezt aki türelmetlen és nem bír várni este hétig😊
merthogy hatra érek haza.
re,
bc

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Semmi rosszindulat nem volt a hozzászólásomban, csak ilyen 1ügyû vagyok. Nem goldoltam, hogy más esetleg komolyabban készül a kupameccsekre mint mi.

haha

don\'t panic

Jaj en kerek elnezest. Kuldhetek valami reggelit karpotlasul?

don\'t panic

Amit napközben feltöltök a szerverre azt estefelé kb 18.00 után linkelik be a honlapra,de mindig aznap...
/jöhet de csak a sima érdekel:-))))))faking lekváros:-))))/

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Cobra.
Korán reggel ? De ezért még innen is érdemelnél egy kicket

Hide and fear, Cobra Commander is here !

pfuj,bazz tubi!korán reggel,éhgyomorra?

don\'t panic

erdos
Ezért lett korhatáros....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"