Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aPa
arról volt szó, hogy ezt nem mondjuk meg neki! 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Fritz Von...
Meggy, ne légy gyógy. Te akartál hányni nem?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Meggymag
Ne aggódj már megbántam...nem követek el mégegyszer ilyen hibát.(BFtali)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Pink Tiger
na fricc most bebizonyíthatjuk hogy a trs nem sértõdik meg mindenen minidg...

te alapból hülye vagy (nyugi csak jóindalatúan felhívtam rá a figyelmed), de nincs értelme a sorozatnak sem...hehe

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Fritz Von...
Ez biztos valami belsõ D2MH-s okosság lehet...

Meggymag
És én itt fejeztem be! Vannak olyan emberek akik nem érdemlik meg a kedvességet és más segítõkészségét mert ugyanúgy csak ráhányni tudnak az emberre...és most nem csak a xyz csapat néhány emberére gondolok. Napá!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

aPa
ja, direkt úgy csinálta, hogy a hobbisok ne legyenek ott!!! én láttam, én láttam

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Fritz Von...
Akármit csinálsz, úgyis te leszel az ügyeletes genya... Igazán megszokhattad volna. 😊)))))
A BFtali is bazeg...

aPa
addig jó, mert utána beszólnál itt mindenkinek, aki ártani akart 😄

Danny
Nem vágom a mondanivalóját

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Fritz Von...
... akkor sem értem, hogy mi az értelme... 😊))))

Meggymag
Ja nehéz elképzeni, hogy az emberek segíteni akarnak egymásnak. Hát ja mindenki magából indul ki... CSak Frankie képes segíteni más elmehet a picsába. Ok!

ehhh....az ide illõ nevet lásd egy képpel lejjebb:-)))))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Fritz Von...
Szeretünk BB!

Fritz Von...
LOL

BurnBaby
frenki kupa admin, jószándékúan igyexik segíteni a csapatokat, tõle nem is fogja senki sértésnek venni 😊

amúgy nemtom mitõl hánysz megint - nem tudom melyik résznél mondtam megint rosszat azon kívül, h (lehet tévedek) de úgy éreztem h én látom mivel bántottad meg a trs-t (amit te magad nem látsz) 😊

www.battlefield.hu

Meggymag
ok

Fritz Von...
Ennek a sorozatnak mi az értelme? Vagy csak én vagyok hülye hozzá, hogy megértsem?

de csak, ha annyi a súlya, mint a kacsának, akkor boszorkány...😊

http://gaborszantai.co.uk/

aPa
én meg a hasamat fogom a röhögéstõl 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fritz Von...
Szerintem utáljunk ezentúl mindenkit. Tök jó lenne. Én már most kijelentem, hogy annyira de annyira utálok mindenkit, hogy az már bant érdemel.

Danny
mi sört iszunk

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

hehe:-)

Meggy és a Fire :-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Meggymag
ez már tényleg szánalmas!! Hányok egyet...

Fritz Von...
Égessük meg! Égessük meg! Boszorkány!!!

Danny
kösz

Fritz Von...
Mi nem tudunk semmit!!! Mit is kellene tudni?

Meggymag
Nem igazán így írtam, hogy "fogadjátok már el a kihívást, öcsem" de mindegy. Volt már olyan, hogy Frankie bá odaszólt nekünk, hogy jó lenne lefixálni a meccset(1*). Nos mi ezt úgy fogjuk fel, hogy örülünk neki, hogy foglalkoznak velünk és figyelnek ránk és isszuk a nagyok szavait ill próbáljuk megfogadni õket. Nem baszogatásnak vesszük fel mert sztem ez már az üldözési mánia határán lenne. Mivel szeretném ha minden csapatot közvetítene Freddy és stábja így SAJNOS elõre és tisztán kell látni, hogy ki mikor jáccik hisz sok meccs van és meg kell szervezni a közvetítéseket. De úgy látom ez titeket nem izgat inkább én lettem az elsõ számú közellenség. HAJRÁ!! DOBJATOK TÛZRE!!

Pink Tiger
hagyjuk, csak tényleg hagyjuk szerintem😊)

Igen...bevallom férfiasan,hogy rátapintottál a lényegre...
Pont tegnap jelentettem be,hogy kilépek a D2MH-ból mert hívott a KoB próbajátékra,de nem feleltem meg....nem voltam elég genya:-(((((((((((hiába van még mit tanulnom...

vagyok nem tagadom

BurnBaby
tRs - Nexus OC 1. forduló Február 26 22:00(MÉG NEM FOGADTA EL A tRs A KIHÍVÁST) - jó lenne minél elöbb fixálni sztem...(nembeleugatás)
SeS::CoFB - Enclave EFC playoff Február 26-27 20:30(ma fixálom)

a maga szerény módján emlékezteti a másik csapatot (aki vélelmezhetõleg legalább annyira tisztában van vele h mi dolga és mi nem) hogy még nem tették meg azt, amit õ maga is majd csak ma este fog 😊 kb... ,)))

www.battlefield.hu

Pink Tiger
na ja ez angyalkának ment😊)

Pink Tiger
na mindegy
ja és cseréld le a logód...

GanXstaZoleeWrk
te inkább dógózzá te ÕGY! mert nem lesz mibõl inni VAZE!

GanXstaZolee#2709

Fritz Von...
Kik azok?

Pink Tiger
én tényleg nem annyira értem hogy mi a gond...

aPa
ez sem rossz, csak kicsit lassú 😄

Azért nem szép dolog Tõled, Meggymag, hogy a FoP-nak segítesz idõbeosztást megcsinálni, ellenõrzöd a naptárjukat, a tRs-nek meg csak odaveted, hogy "fogadjátok már el a kihívást, öcsem"...
Ha belefogtál, mindenkinek küld el légyszíves a klánjához tartozó Outlook alatt megnyítható idõbeosztást, elõre is köszi...😊
(de ha gondolod, mindenki átküldi a telefonja/PDA-ja típusát, és a szinkronizációt is megcsinálhatod, hogy tuti csipogjon, ha kihívás érkezik, és stb...stb...)

http://gaborszantai.co.uk/

aPa
jah, múltkor is az volt
"1: nézd már: jön az õgy fricc foglalni. jajj most mi lesz? kérek engedélyt tüzelni!
- síri csend
-1: kitõl kell engedélyt kérni egyáltalán?
- síri csend
-1: akkor lelövöm! elõször, másodszor, senki többet harmadszor
- 2,3,4,5,6,7,8: nem nem én akarom, adjatok egy darabot belõle nekem is, nem lehet lehet a tied az egész"

Meggymag
Mivel a D2MH meccse van legelöbb így sztem azt nem gond lenyomnotok mint közvetítés. A másik magyar klán akinek 3 betûbõl áll a rövidített neve és t-vel kezdõdik nem foglalok állás mert véletlenül beleszólnék...

Pink Tiger
igen nekünk ez a fõ fegyverünk csak sajna a szabályok tiltják hogy az ellen belehallgathasson a tsünkbe... különben ahogy mondod...és már le is pörögtek...

BurnBaby
csak az irígység beszél belõletek...

www.battlefield.hu

aPa
tubi nem felejt, látom 😄DD

Fritz Von...
Azt hiszem, hogy a nagyérdemû azzal járna a legjobban, ha a D2MH és a tRs TS-ét simán tennétek sótkasztba. Garantáltan hullára röhögi magát mindenki. 😊)))

Elõzõ flémmel kapcsolatban: ...

LOL....ahogy elképzelem:
"Hol jáccunk ma genya Zé???"
"Sehol te szar Rush mert bannoltak minket mindenhonnan..."
:-))))))))))))))))
Kob Powwa

Danny
Én meg KoB-ot.

en rdha sotkasztot szeretnek hallgatni ha lehet

don\'t panic

Pink Tiger
váov😊)

azért ha összefutunk páblikon és (véletlenül!) lelõvünk.... nos még nem röhögnénk utána az arcodba freddy bá...😊)

de, d2mh sótkaszt tényleg tök jó lenne

Gyere fel valamikor TSre és segitek regelni. 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

0Fritz0
Jól hangzik! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.