Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUman Soldier
Ki tudja lehet õ sniperrel kilövi a tigrist.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

505thZajcev[PT]
13(6 nehez) vs 13 tankcsata lesz ,szal sniperrel lehuzhatod magad a klotyon 😄

HUman Soldier
Jól belehet szórítani a man-okat.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

505thZajcev[PT]
Jol van nah ,3 ora utan mit varsz? 😄D
Most a kovetkezo lepcsofok, a komplex varos megepitese kozepen lesz, megprobalom kiegyensulyozottra megcsinalni, plussz azert ugyelek a sunyipowerre is.Azan johet a novenyzet tereptargyak es a festes!!! Kozben amint kesz a varos ,megprobalom jatszhatova tenni ,hogy a bugtesztelest mielobb elkezdhessem es hogy jobban korbejarhassak helyszineket es a lattotak alapjan javithassak.

HUmanBandi
És jó kis Scout helyek :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

Random_
Jólesz ez! 😊
Csak kicsit legyen színesebb. Több féle talaj.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

505thZajcev[PT]
utcso link helyesen

alakul a fiú

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

505thZajcev[PT]
Nem annyira tul bonyolult, en pl 3 ora utan mar ezt es ezt csinaltam.

Köazike! Egy másik kérdés hogy mivel most már van igazi eredeti battlefield kulcsom ezért nyilván sok helyre betudok menni jáccani. De ugye a kiegészitõkhöz más kulcs kell hogy elvileg tudjál azokkal jáccani a neten. Nincs egy olyan patch amitöl lehet?

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

Google:
"magyar leírás Battlecraft"
csak 1 5let 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Jó reggelt! Hol találok a neten magyar leirást arról hogy hogyan kell pályát szerkeszteni a Battlecraftban?

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

AirborneRanger
regglet? 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Zajci tod...nem csak kizárólag szórakozásból csinálom ám ezt...:-)
Jó lenne kicsit a maradék klánokat is fejleszteni ám:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

reggelt

Mr Manson
Reggelt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

HUmanBandi
Reggeleket! :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

HU.man Josy
morgen 😊

HUman Soldier
reggelt

!S jo reggelt!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

HU.man Josy
én voltam 😊
sztem jó 😊

na pá, jó éjt

BB küldtem neked privát üzenetet.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

505thZajcev[PT]
Sabaki bazzeg ,megfertoztel , lassan ,de biztosan epul az elso mappom... 😄D

Meggymag
jaigen már dolgozunk a törésén 😊)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Valen
Megymag: mentem volna tesztelni, de mivel nincs eredetim, így majd máskor 😞(

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Meggymag
Embörök le kéne tesztelni kicsit a lehetséges új szerverét a Coffnak ami a Sonic által jutott hozzánk... Szal aki esetleg úgy gondolja az esetleg jühet és esetleg megköszönöm neki.
Danke...
SeS::CoFB Test server 1.6 - 195.228.156.12:14567

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Cobra.
Minek foglalkozni a csíterekkel, amikor a PB úgyis kidobja õket (is) ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

UTÁLOM a CSÍTEREKET!

Most mi bajod vele? Õ nem csíter csak nemhivatalos peccseket használ 😊
Egyébként meg 2percre vágta ki a PB.

az ünnepi kaki...

Nekem már 1.5 alatt is szétcsúszott azóta nem érdekel:-)
Különben is sokkal szebb szó,hogy :
Tai-Sabaki (Messer) FoPSeat :-)

KulacsKa
KÖSZI ALL remélem majd talizunk valamelyik szerveren
(a többiek nevében köszi by all )

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

aPa
leszedte a csíteket, és most ismerkedik a pályákkal, csak botok ellen még nem megy neki otthon, ezért lép fel üres szerverekre, szervert indítani meg képtelen 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Fritz Von...
Nos, embörök. Leszedtem az EVE 0,3-ast. Aki várja már a BFV-t, az ezerrel szedje le, mert kötelezõ darab. Nagyon durva lett. Egész délután azzal ütöttem. Az új mapok meg...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Valen
Seat>

miért beszélsz magadról 1-es szám 3. személyben ????

Nekem gyanusak azok az emberek, akik magukról 1-es szám 3. személyben beszélnek

Ez,hogy lehet???
nem nézi a PB?

nem-nem...
Seat azt mondta,hogy neki csak 1.5-n ment.valaki más mondta,hogy neki megy azzal is. 😊

BurnBaby
nemtom otthon felraktam apumnak magyarítást és ment. igaz 1.5 van alatta, de seat aszonta megy 1.6al is 😊

www.battlefield.hu

Mert németbõl perfekt vagyok és az angolt töröm:-)))))
A magyarítás meg nem mûxik...szal ezért :-)

Valen
mert lehet hogy németbõl jobb mint angolból 😊)

Cobra.
Tai nálad miért német a BF ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

waaaaaa, naon kirááály Tai
alig várom hogy kiprobáljam, lehet még UPC-re is feltesszük amint elhárulna az a kibe**szott probléma ami miatt leáll a szerver, és nem tudjuk sajna mért
namind1
de kulturált lett az aberdeen2 pálya az biztos

Aberdeen2-n a partizánok lehetõségei:
kép1
kép2
kép3
kép4
:-)

HU.man Josy
A mostanira sajnos nem tudok menni(készülök a gyakra 😊)
A következõt nem hagyom ki 😉

addNewObject :-))))))))))
azon belül meg felsorolja...

505thZajcev[PT]
Nah fennvan ,mar a tereprendezest nagyjabol vagom, texturazas asszem menni fog, majd az objectek ,meg spawnpointok merre vannak mondhatnad ,bar talan megtalalaom azt is ,nem tunik bonyolultnak

lol:-)))))))

HU.man Josy
kár, 18.00-tól mi szerettük volna kölcsön kérni 😄 na mind1 😉

17.00-tól 18.00 ig teszt mert utána elkérték a szerverünket..
további Custom mapok a D2MH szerveren:
-UN_Berlin/ebbõl készítek majd tankmentes verziót/
-BrokenStalingrad
-DogFightX
-Carentan
-Aberdeen2
D2MH honlap
Aberdeen2 ma este kerül fel a honlapra addig a lentebbi linket használjátok

Nyah bugmentes verzió fennt:
-közép foglalási sugara kb 20 méter
-15-15 tank abbõl 10-10 nehéztank
-2-2db dzsip a "bátraknak"
-szélsõ spawnpontok kiszedve

a D2MH szerverén tesztelhetõ...

Úúúúbazzz rosszat linkeltem bocs
BB-é a jó...