Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Most a kovetkezo lepcsofok, a komplex varos megepitese kozepen lesz, megprobalom kiegyensulyozottra megcsinalni, plussz azert ugyelek a sunyipowerre is.Azan johet a novenyzet tereptargyak es a festes!!! Kozben amint kesz a varos ,megprobalom jatszhatova tenni ,hogy a bugtesztelest mielobb elkezdhessem es hogy jobban korbejarhassak helyszineket es a lattotak alapjan javithassak.
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Csak kicsit legyen színesebb. Több féle talaj.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
alakul a fiú
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

. De ugye a kiegészitõkhöz más kulcs kell hogy elvileg tudjál azokkal jáccani a neten. Nincs egy olyan patch amitöl lehet?Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
"magyar leírás Battlecraft"
csak 1 5let 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
Jó lenne kicsit a maradék klánokat is fejleszteni ám:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Danke...
SeS::CoFB Test server 1.6 - 195.228.156.12:14567
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Egyébként meg 2percre vágta ki a PB.
az ünnepi kaki...
Különben is sokkal szebb szó,hogy :
(a többiek nevében köszi by all )

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
miért beszélsz magadról 1-es szám 3. személyben ????
Nekem gyanusak azok az emberek, akik magukról 1-es szám 3. személyben beszélnek

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
nem nézi a PB?

Seat azt mondta,hogy neki csak 1.5-n ment.valaki más mondta,hogy neki megy azzal is. 😊
www.battlefield.hu
A magyarítás meg nem mûxik...szal ezért :-)
alig várom hogy kiprobáljam, lehet még UPC-re is feltesszük amint elhárulna az a kibe**szott probléma ami miatt leáll a szerver, és nem tudjuk sajna mért
namind1
de kulturált lett az aberdeen2 pálya az biztos
azon belül meg felsorolja...
további Custom mapok a D2MH szerveren:
-UN_Berlin/ebbõl készítek majd tankmentes verziót/
-BrokenStalingrad
-DogFightX
-Carentan
-Aberdeen2
D2MH honlap
Aberdeen2 ma este kerül fel a honlapra addig a lentebbi linket használjátok
-közép foglalási sugara kb 20 méter
-15-15 tank abbõl 10-10 nehéztank
-2-2db dzsip a "bátraknak"
-szélsõ spawnpontok kiszedve
a D2MH szerverén tesztelhetõ...

bocs
BB-é a jó...

: