Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár én most megyek aludni

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
egyébként a legtöbb megyar az
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én csak tört szerveren tudok játszani a Battlefieldel de honnan tudom hogy melyik tört szerver?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Cimbi:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Végére érve egész napos küzdelmemnek, úgy tûnik, hogy sikerült összetákolni egy szervert ami talán mûködik is...
Ha esetleg nincs jobb dolgotok, lécci gyertek már gyûrni, hogy kiderüljön mi a helyzet! thx
HU.man test-server 1.6-PB|43ms|195.70.51.173:14567
Aláiirás
Fritz fõnök ugass rám ICQ-n vagy ircen ha mész lõni 😉
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
D2MH Public 1.6 +Custom Maps PB|40ms|195.70.51.205:14567
Red Devils Clan Server v.1.6|68ms|195.70.46.85:14567
JCSR 1.6 Public Server |62ms|152.66.229.39:14567
.BF42<<code
DW (http://dw.unisoftnet.hu)|59ms|195.56.44.214:14567
ACC'1'DC.7 http://acc.tx.hu|49ms|195.38.96.100:14567
ACC'2'DC.7 http://acc.tx.hu|73ms|195.70.51.206:14567
G - BG0.96 - FH0.5f|51ms|195.228.75.118:14567
HU.man test-server 1.6-PB|98ms|195.70.51.173:14567
A jelszo altalaban bf42hu
Mi az a tört szerver és hogy tudok játszani és hogy hol?
Valen:A bannerbe már beleléptem onnan le is töltötem a cd keyt de azal se volt jó a játék.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Mit csináljak hogy tudjak játszani az interneten a Battlefieldel?Mert nem tudok játszani mert ezt Írja ki:invalid cd key!!
Van egy bajom az hogyha interneten akarok játszani a Battlefieldel és beakarok lépni a szerverbe akor ezt írja ki:invalid cd key.Kérem valaki segitsen!
BB: így egyszerûBB.
Fritz: THX.
Ranger: tegnap szétlõttem az össze amcsi seggét EOD-ban. K... jó lett! Olyan 17h körül megyek fel nyomom ezerrel. 😊)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nesztek
www.battlefield.hu
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Van egy kis problémám:az a helyzet hogy fölinstaláltam a Battlefield 1942 és utána letöltötem hozá egy patchet a v1.6.19.Amikor fölteszem a patchet akkor megint crackelni kell de hogy kell?Kérem segitsen valaki!!A Battlefield 1942 crackel nem lehet mert úgy nem megy a játék.