Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

braincruiser
pepti, milyen hibákat észlelsz?
én leginkább olyannal találkozom, hogy USB-n a dual optical elalszik. PS2-n meg kihagy.. Igaz nem egy mai egér meg kapott is már egy-kettõt jobbról-balról a faltól😊)

de tény, hogy semmilyen frissítést nem csináltam. az alaplap alap driverei fennt vanank ugye, mert anélkül nem menne az nforce😊

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

BurnBaby
air nem a telefonok embere
irc power 😊

www.battlefield.hu

BC: es igy jartal jol. Az Abit NForce2-es driverei szarok, szoval fel ne tedd (szvsz persze, de nekem csak problemam volt, aztan reinstall utan "elfelejtettem" feltenni az alaplapi driverket es azota semmi gondom nincs).
braincruiser
12.00 után tudna hívni a nyalosch ha adnál egy számot (ráadásul nekem is meglenne a számod, mert ugye késõbb meg én fogom kezelni amit készítesz nekünk😊
reÉR😄

braincruiser
hmm ez az nforce driver engem is érdekelne, hol találok ilyet??😊
abit weblapon van? mert én csak beleraktam az alaplapot azt ketyeg úgy ahogy van😊

Random_
hát van sok dolog amit be lehet lõni fõleg az agp-re és a memóriára vonatkozóan és van pár dolog amit letiltva gyorsabb lesz a rendszer

a winben meg dma bekapcsolása töredezettségmentesítés virtuális memória csökkentése stb...

igazán látni kéne a rendszert így távolból nehéz megtudni miért akad, de elvileg ilyen configgal lazán kellene futnia 800x600-ban és 1024x768-ban.
Lehet, hogy más program fogla le a netet vagy a gépet ami párhuzamosan fut.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

a biost hogy optimalizáljam??
meg az egyébb eszközöket??
ez új vagy csak én nem így ismerem
egyébként a legújjabb bios van fent

Random_
start menü futtatás: írd be, hogy dxdiag

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Szerintem az nem segít rajta mivel nem használ ki semmit a DX9-bõl a progi a korát tekintve ez nem is csoda hiszen akkor még nem volt csak 8.1.

ja egyébként hogy tudom megnézni hogy ha feltelepítem a directx 9b-t tényleg az van fönt mert az xp-ben nem tudom hol van?

Random_
Nekem minimum felbontáson ész részletességen ment 256 rammal 1,7-es procival és Geforce3-vel. Szóval szerintem configolni kéne azt a gépet mert többet ér és olcsóbb mint venni még ramot ami tutira nem fog segíteni.

Bios optimalizálás és a windowsban az egyéb eszközök optimalizálása. Tömören ennyi és driver frissítések.

BurnBaby
bf.hu faq - technikai problémák - hang/videokártya, stb beállításokat nézegesd meg, hátha segít.

www.battlefield.hu

air23
no persze 😊 atán majd kapom az sms xxx spemeket.. irc vagy sg priv ami mûködik 😊

directx 9b

driver: 3.6-os catalyst azért nem újjabb mert VIVO-s a kártyám és a z újabbakkal nem tudok digitalizálni(nemtom miért), 3.13-as nforce driver de fenvolt a 2.78-as is és ugyanúgy szaggatot

braincruiser
nekem szintén ez az alaplap van, és hozzá egy fx5600 256DDR vga .. nálam semmi ilyen.
azt tényleg meg kéne nézned, hogy a vga kártyád drivere a legfrissebb-e illetve van-e fent legfrissebb directx😄

braincruiser
nem tudom te hogy játszottál 256 rammal BF-et ;-)
de én nem egy embertõl hallottam, hogy milyen szinten játszhatatlan kevés rammal a játék. fõleg ha tumultusközelben vagy rengeteg effektel.

2,5 barton prockóval, giga rammal is beesek egy diavetítésbe pillanatok erejéig aberdeenen egy 64 fõs szerveren😄DDD

1152*854@85, high detail de ha leveszem 800*600-ra és medium detailre akkor is szaggat
31 csat hang 44kHz high sound mindeehez Abit NF7-S-es lap ha ezt is leveszem teljesen akkor is szaggat

braincruiser
1024x768 32 bit / 100 Hz
full detail ;-)

jahh nem engemkérdeztél??😊

Random_
Szerintem csak be kéne configolni a gépet vagy drivert cserélni.

braincruiser
air: dobj egy számot privátban és hívni fog az illetõ😊

braincruiser
nem azért kell több ram, hogy jobb legyen a nete.. szerintem ezt õ is vette,
a 384-es ADSL-el nem szabana szaggatnia a játéknak, így gondoltam azt, hogy a ramja miatt szaggat, mert ugye nekem is szaggatot 1 db 512 DDR400-as rammal mondjuk aberdeenen 30 fõ felett. 2 gigás proci mellett.
most, hogy egy giga van már nem szaggat.. ráadásul mióta alaplap és prockó csere is volt, még fut is FULL_detailben😄D

Random_
milyen beállításokkal játszol?

de ha a semmivel nincs gond akkor miért szaggat?
akkor a legrosszabb ha lövök és közben beszaggat
már levettem a hangminõséget nem változott
levettem a képminõséget, nem változott

Épp akartam mondani...
de lecserélhetem az alaplapomat is😊))

csak 3 helyem van

Vegyél még kettõ 256-ost.
hát el kell adnom a kettõ 256-mat(kb 15) meg vennem kell két 512-est(kb 50) ha dualchanelben akarom futtatni a ramokat
ha nem akkor csak 25

air23
d2mh képviselõ jelentkezzen irc-n vagy privben. thx.

Random_
Azért a ram se vészes. Nem lesz jobb a neted ha több a ramod 512-nek elégnek kéne lennie én évekig 256-al játszottam és nem volt semmi bajom.

braincruiser
akkor elég drágán szerzed a ramot ;-)

BurnBaby
szerintem meg ezen a konfigon/neten simán kéne fusson. mi 512/128-on is elvoltunk 2en kényelmesen, én lényegesen gyengébb géppel játszom.

www.battlefield.hu

Random_
Neem csak én nem vagyok annyira kocka vagy fanatikus, hogy hasraessek egy ilyen lan party-tól. Úgy voltam vele, hogy ha saját klánba beférek akkor megyek ha nem akkor meg feltételes a részvételem.

erdos
Hja, teljesen jó lenne nekem is...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

sejtettem, kösz
csak az a baj hogy az most kb 30000 plusz😞(

bocs nem figyeltem...
reggel van

braincruiser
a 384-es adsl teljesen jó. Battlefield 100-as pingnél is játszható szaggatásmentesen (persze ha szerver nem laggol mint állat😄).
az 512 RAModat kéne feltornásznod 1 gigára. szerintem amit elköltenél ADSL bõvítésre azt költsd ramra ;-)

tündér vagy, hogy megosztottad, de Randomnak írtam. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem már sokadéves vagyok és barátnõmmel jobb lakni mint 3 kannal 😊)))

hasít csak néha néha (pl ha a pb tõlt)picit beszaggat de csak egy akadás

lustavagy feljönni világvégérõl, mi? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

erdos
Szerintem ezen is hasítania kellene...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

ja mégegy: éerdemi változást okoz ha 512-re cserélem a netet, vagy annyit nem jelent?

Még egy kérdés:nyárig koliban játszottam de most már adsl-em van és az a problémám hogy a kolihoz képest egy picit szaggat ez betudható a lasabb netnek?
Csak azért hogy a gépembe keressem a hibát vagy sem. Egyépként a gép: 2GHz AMD+, 512Mb ram, 9600pro
internet 384-es adsl
elöre is kösz

Random_
Hmm ez elgondolkodtató. Én kimaradtam a csapatból, de annyira nem izgat ez a lan.

braincruiser
thx mindenkinek a jókivánságait.
meg, hogy egyként szurkolta végig a meccsünket.
igaz a közvetítést még nem hallottam,de este hazamegyek az elsz az elsõ😄

braincruiser
joreggelit,

ase-hoz a krekket megtalálod tai-sabaki.ini.hu oldalon..asszem😊

No testvérkék ... van itt olyan ember, akinek nincs csapata, ám szeretne indulni a márciusi BF lanon ?
Esetleg klánja is van, de nem fért bele a keretbe ?
Jelezzetek, aztán lehet szervezkedni !!!!!!!

Danny
Gratulálok!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)