Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én leginkább olyannal találkozom, hogy USB-n a dual optical elalszik. PS2-n meg kihagy.. Igaz nem egy mai egér meg kapott is már egy-kettõt jobbról-balról a faltól😊)
de tény, hogy semmilyen frissítést nem csináltam. az alaplap alap driverei fennt vanank ugye, mert anélkül nem menne az nforce😊
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
reÉR😄
abit weblapon van? mert én csak beleraktam az alaplapot azt ketyeg úgy ahogy van😊
a winben meg dma bekapcsolása töredezettségmentesítés virtuális memória csökkentése stb...
igazán látni kéne a rendszert így távolból nehéz megtudni miért akad, de elvileg ilyen configgal lazán kellene futnia 800x600-ban és 1024x768-ban.
Lehet, hogy más program fogla le a netet vagy a gépet ami párhuzamosan fut.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
meg az egyébb eszközöket??
ez új vagy csak én nem így ismerem
egyébként a legújjabb bios van fent
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Bios optimalizálás és a windowsban az egyéb eszközök optimalizálása. Tömören ennyi és driver frissítések.
www.battlefield.hu
azt tényleg meg kéne nézned, hogy a vga kártyád drivere a legfrissebb-e illetve van-e fent legfrissebb directx😄
de én nem egy embertõl hallottam, hogy milyen szinten játszhatatlan kevés rammal a játék. fõleg ha tumultusközelben vagy rengeteg effektel.
2,5 barton prockóval, giga rammal is beesek egy diavetítésbe pillanatok erejéig aberdeenen egy 64 fõs szerveren😄DDD
31 csat hang 44kHz high sound mindeehez Abit NF7-S-es lap ha ezt is leveszem teljesen akkor is szaggat
full detail ;-)
jahh nem engemkérdeztél??😊

a 384-es ADSL-el nem szabana szaggatnia a játéknak, így gondoltam azt, hogy a ramja miatt szaggat, mert ugye nekem is szaggatot 1 db 512 DDR400-as rammal mondjuk aberdeenen 30 fõ felett. 2 gigás proci mellett.
most, hogy egy giga van már nem szaggat.. ráadásul mióta alaplap és prockó csere is volt, még fut is FULL_detailben😄D
akkor a legrosszabb ha lövök és közben beszaggat
már levettem a hangminõséget nem változott
levettem a képminõséget, nem változott
ha nem akkor csak 25
www.battlefield.hu

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
csak az a baj hogy az most kb 30000 plusz😞(
reggel van
az 512 RAModat kéne feltornásznod 1 gigára. szerintem amit elköltenél ADSL bõvítésre azt költsd ramra ;-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Csak azért hogy a gépembe keressem a hibát vagy sem. Egyépként a gép: 2GHz AMD+, 512Mb ram, 9600pro
internet 384-es adsl
elöre is kösz
meg, hogy egyként szurkolta végig a meccsünket.
igaz a közvetítést még nem hallottam,de este hazamegyek az elsz az elsõ😄
ase-hoz a krekket megtalálod tai-sabaki.ini.hu oldalon..asszem😊
Esetleg klánja is van, de nem fért bele a keretbe ?
Jelezzetek, aztán lehet szervezkedni !!!!!!!