Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õõ milyen OS-t használsz?
2000 és XP alatt van csak services konzol

Danny
Ja igazad van! A Szétcsúszva volt jah.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

kösz
servcies.msc nem találja

21-et ír a feladatkezelõ

GanXstaZoleeWrk
Danny a Sorted az Szétcsúszva nem betépve és vegyes az OST megvan nekem azthiszem van benne minden féle, pl Mauro Picotto is.

Ps.: Nav2003-at használok és teljesen jó 😊

GanXstaZolee#2709

Igazából bármelyik virusirtó jó még a NAV is, csak az a gond velük hogy minden software gyártónak az a berögzülése hogy minden felhasználónak be kell kapcsolni az összes automatikus védelmi funkciót (ez idáig az összes általam tesztelt wines virusirtora igaz volt). Namost ez igy ebben a formában szvsz hülyeség, mert ha van egy jól bekonfigurált tûzfalad és nem sûrûn használsz Outlook-ot akkor viszonylag kevés esélyed van virusokkal onlány összefutni.
Arra meg bõven elegendõ heti 1x virusellenõrzés manuálisan, nem pedig a gépre bízni hogy minden pillanatban legyen túléber mert arra sose lesz elég erõforrás.
Tehát ha nagyon ragaszkodsz a NAVhoz az is jó csak hajtsd végre a lentebb leirt lépéseket, de véleményem szerint az FSecure illetve a Panda Antivirus programok is nagyon kultúráltak, és jóval kevesebb erõforrást esznek (ami nem jelenti azt hogy ott nincs mit optimalizálni persze).

BurnBaby
elfáradt a kezem, h sms-ben kell reagáljak rád 😛

www.battlefield.hu

0Fritz0
Hmm... remélem azért 20-30 programnál több nem fut egyszerre a gépeden...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

köszi és mi a véleményed a mekefíröl(mcafee)

Kovács legény
asztat hun lehet kikapcsolni?

www.czekoart.hu

Kockásfülü kolléga, javaslom a NAV-ot mint olyan felejtsd el alaposan, annál erõforrás zablálóbb alkalmazást keveset láttam. Ha mégsem akarnád teljesen leirtani az drága Norton terméket, javaslom az összes automatikus funkció gyors kiiktatását (mail checking, file protection stb.) és a NAV által használt szervizek lelövését (start menu, futtatás: servcies.msc).

A NAV ugyanis produkálhatja azt az állandó lemezhozzáférést ami az akadásaidat eredményezi, mivel defaultból minden file mûveletnél végrehajt egy azaz egy darab viruscsekkolást ami 3435365346 db filenál elég kellemetlen lehet... a memória igényrõl nem is beszélve.

Remélem segítettem

Kovács legény
f*szom kivan má a felvételikkel,utálom az egész k*baszott...cenzurázva...

www.czekoart.hu

hát sajna nem a hang a gond
valószínû hogy tényleg a ram lesz kevés mert mikor szaggat akkor tölt a gép mint állat

Danny
Sorted 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kovács legény
Én is szagatók! de hüje vagyok a gépemhez....

www.czekoart.hu

én is ideges vagyok kicsit órára sem mentem

GanXstaZoleeWrk
joreggelt

akinek szaggat kicsit megszivtam mert nekem is ezt csinálta, kiderült hogy hang miatt. Bf.hu faq-n van driver letoltési helyek meg miegyéb a beállításokra vonatkozóan.

Nekem a hibát végülis véglegesen az oldotta meg hogy átraktam a kártyát egy másik slotba az alaplapon, LOL 😊

1 próbát megér ki kell próbálni hang nélkül futtatva a BFet és kiderül a turpisság. Nekem 1G ram 2.4 P4 9600 pro és szaggatott a hajam hullott ki olyan ideges voltam.

Betépve filmnek mi is az angol cime Danny?

GanXstaZolee#2709

meg még az jutott eszembe hogy amikor jöttek bekötni az adsl-t azt mondta a manus hogy ebbe a házba már a 4-en nem tudták bekötni(1-n lakom)lehet hogy gyenge már a jel vagy nem olyan folytonos
bár letõltésnél olyan 50k körül mozog

Danny
SexEr 😄

Admiralis
Nem az a gond. Nekem már lassan egy éve nem volt újra intallálva az xp, (még ké hónap hiányzik) és tökéletesen müködik.

Dell power

ez Ér hivatalos száma:
06 90 352 894
(nem tom,mi titkos ezen?) 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

tegnap raktam

Danny
A WinXP-d hány éves?

az a ba j hogy már azt is megcsinam
meg visszaraktam a régi nforce drivert is
szóval már a létezõ összes hardver összer driverét cserélgettem és ezután jöttem fórumozni mert már tanácstalan voltam
még megpróbálok köcsönbe szerezni valamenyi ramot aztán feladtam😞(((

Cobra.
a NAV-ra rakd fel a legújabb frissítést és futtasd le, hátha...
Pályakezdésnél nekem is szaggat 2-3 másodpercig, de utána már jó. Egyébként SP-ben én még Duron 850, 192Mb ram, GF2MX-szel játszottam 800X600 medium beállítások mellett 120% botokkal, és csak néha akadozott

Hide and fear, Cobra Commander is here !

( pont BB volt az, de én nem szólok be, mert csipem, nem úgy mint õ, mert õ be - szerintem nem csipi )

Kovács legény
BFKHS A KIRÁJ!!!
HBS RATYI

www.czekoart.hu

0Fritz0
Jótanács: Amint elkezdõdik gépedben a maghasadás, fuss!!
(Forrestek elõnyben)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Admiralis
Fontos emberek élete már csak ilyen...

Dell power

Bezzeg engem még fél nyolckor is hívogatnak egyesek BF-es ügyekben ... Micsoda világ ez ? 😊

Danny
Simán!

Admiralis
Freddy én megyek!! 😊 komolyan.
Dannyval kiállunk mindenki ellen! Ugye Danny? 😄D

Dell power

Danny
Ilyen helyesírással már simán lehetsz HBS tag!

a feladatkezelõben 10 másodpercenként felugrik a proci teljesítménye 20%-ra pedig csak a norton fut a háttérben?!?!?

Danny
Engem tuti megkeresnek, engem mindenki megtalál.

és azért nem akadhat mert a rendszer kezeli mind a kettõt
mintha pl:routerrel lenne csatlakoztatva?

Kovács legény
álhacc majd mögötem is ha gondolod,valakinek gondoskodnia kel majd a kalyámrol és a pijámrol😊))

www.czekoart.hu

az internetbeállításnak úgy kell kinéznie hogy van egy helyi kapcsolat, meg az adsl modemes kapcsolat??

BurnBaby
bár.... 😊))

www.battlefield.hu

BurnBaby
danny szerintem nem keresnek fel személyesen a rendezvény után, hogy jól elverjenek, mert nem jelentél meg ,))

www.battlefield.hu

Danny
És akkor mivan ha van másik programom márc.14-re de nem biztos hogy megyek oda? Lehet jelentkezni így is, hogy kb 10% hogy megjelenek? Mert ha az ugrik akkor tutira mennék. TRS csapatba valszeg nem leszek benne mert bizonytalan hogy megyek e. De nem szeretnék kinn állni ha esetleg el tudnék menni. 😊

www.nvidia.com

BurnBaby
én nem vagyok a híve annak, hogy akikkel naponta a bf kapcsán információt cserélek a telefonomon keressenek 😊 sõt, megesik h még így - személytelenül - is nyomasztó ,)

www.battlefield.hu

Random_
Igeen én a személyes kapcsolattartás híva vagyok. Lehet, hogy egyeseknek ez ódivatúnak hat, de én már csak ilyen vagyok. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
ami nem telefon ,)

www.battlefield.hu

Random_
Minden megoldás? hmmm 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

air23
na figyejjé ember.. ha ide tudsz jönni akkor **** ára nem fáradság dobni egy priv üzenetet itt az sg-n nem? naugye.. kb 2órája lenne loginod ehelyett a telefonnal **** tsz
😉

braincruiser

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

BurnBaby
akkor így jártatok 😊 én corporate tûzfal mellett is fel tudok menni ircre 😊 de akkor majd beszélnek este, vagy valami 😊 telefon ebben a helyzetben/közegben != kommunikációs csatorna (csak végszükség esetére) 😊)

sg privát üzenet remek, irc remek, minden megoldás érdekel.

www.battlefield.hu

braincruiser
kicsi, nem teljesen értem miért csináljátok ezt. ha egyszer nem tudunk IRC-re menni .... ezért magyarázom már itt ezt a telefon dolgot egy ideje:-P

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"