Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2000 és XP alatt van csak services konzol
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
servcies.msc nem találja
Ps.: Nav2003-at használok és teljesen jó 😊
GanXstaZolee#2709
Arra meg bõven elegendõ heti 1x virusellenõrzés manuálisan, nem pedig a gépre bízni hogy minden pillanatban legyen túléber mert arra sose lesz elég erõforrás.
Tehát ha nagyon ragaszkodsz a NAVhoz az is jó csak hajtsd végre a lentebb leirt lépéseket, de véleményem szerint az FSecure illetve a Panda Antivirus programok is nagyon kultúráltak, és jóval kevesebb erõforrást esznek (ami nem jelenti azt hogy ott nincs mit optimalizálni persze).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A NAV ugyanis produkálhatja azt az állandó lemezhozzáférést ami az akadásaidat eredményezi, mivel defaultból minden file mûveletnél végrehajt egy azaz egy darab viruscsekkolást ami 3435365346 db filenál elég kellemetlen lehet... a memória igényrõl nem is beszélve.
Remélem segítettem
valószínû hogy tényleg a ram lesz kevés mert mikor szaggat akkor tölt a gép mint állat
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

akinek szaggat kicsit megszivtam mert nekem is ezt csinálta, kiderült hogy hang miatt. Bf.hu faq-n van driver letoltési helyek meg miegyéb a beállításokra vonatkozóan.
Nekem a hibát végülis véglegesen az oldotta meg hogy átraktam a kártyát egy másik slotba az alaplapon, LOL 😊
1 próbát megér ki kell próbálni hang nélkül futtatva a BFet és kiderül a turpisság. Nekem 1G ram 2.4 P4 9600 pro és szaggatott a hajam hullott ki olyan ideges voltam.
Betépve filmnek mi is az angol cime Danny?
GanXstaZolee#2709
bár letõltésnél olyan 50k körül mozog
Dell power
06 90 352 894
(nem tom,mi titkos ezen?) 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
meg visszaraktam a régi nforce drivert is
szóval már a létezõ összes hardver összer driverét cserélgettem és ezután jöttem fórumozni mert már tanácstalan voltam
még megpróbálok köcsönbe szerezni valamenyi ramot aztán feladtam😞(((
Pályakezdésnél nekem is szaggat 2-3 másodpercig, de utána már jó. Egyébként SP-ben én még Duron 850, 192Mb ram, GF2MX-szel játszottam 800X600 medium beállítások mellett 120% botokkal, és csak néha akadozott
Hide and fear, Cobra Commander is here !
(Forrestek elõnyben)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mintha pl:routerrel lenne csatlakoztatva?
www.czekoart.hu
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
😉
sg privát üzenet remek, irc remek, minden megoldás érdekel.
www.battlefield.hu