Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nancsika
Köcsögünk széken!

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Nektek meg csak azt, hogy nem vok sztem annyira lemaradva, csak rámjött a töltögethetnék, és eddig ezek a gémek nem érdekeltek, de amióta elkezdtem neten CoDozni, elkezdtek érdekelni az FPSek. Nah ennyi 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tuvok
Ezt a kedves BF-es hölgyeknek:

aha de
😄

skorpio7
ühüm 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ahhoj
qkk 😊

hmmm....

skorpio7
Nos ha már írni nem lehet bele , talán jobb lenne bezárni ... hiszen csak archívum .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

air23
np

braincruiser
JóreggELIT all:-)

Szia Kicsi,

Nagyon köszönöm a tegnapi gyorssegítséget. Kaptunk CB Admin-t is az "idióta" GLA klánhoz. Illetve Air segítségét is köszönjük, hogy seccpercalattkonfigolta nekünk a Massacre szervert.

Tegnap este nagyon le voltak terhelve ezek a quaknet szerverek. Több klántagunk, mint ahogy a GLA tagjai is, képtelenek voltak feljönni illetve folyamatosan dobált le minket az IRC. Ilyenkor mi a teendõ??
Jahh egyébként a GLA totálisan nincs tisztában a szabályokkal. Az õ szerverükön volt meghírdetve a játék. 20.30-kor majd 20.45-kor sem jöttek szervert tesztelni a massacrera. Meccs elõtt 10 perccel közöltük velük, hogy számunkra az õ szerverük laggos (150-190-es pingek). Erre õk közölték, hogy ok akkor fele-fele arányban játszuk le a bocage-t. Az egyik pályát az õ a másikat pedig a massacre szerveren. Akkor vettük észre, hogy a szerverük konfigja néhány pontban (Kb. 5-6) különbözik az Open Cup beállításokkal. Erre õk: - Mi a baj? A múltkori meccsünkön is ezzel játszottunk... (gondolom a múltkori meccsük sem hiv beállításokkal ment.)
Nahh ekkor volt kb. 21.20... eljutottunk odáig, hogy kérünk egy CB Admin-t mert elkezdtek anyázni. D2MH levonult a szerverekrõl és IRC-en várta a megváltót😊 Honan személyében meg is érkezett aki közölte:
- Melyik szerver a kiegyenlített pingben?
- válaszunk: Massacre
- Honan: Akkor ott kell játszani.
Emberek be, meccs start.. észrevesszük 100% a ticketarány.. készekvagyunk. Szerver átállít by Air, D2MH megzúz GLA 176-0.

Gondolom a meccs visszhangja majd CB-n (is) olvasható.
(Egyébként fair játékot képviseltünk mert a második élesstart után is restartoltunk csak azért mert náluk kiesett egy ember..

Ha lehetne nem lenne rossz egy hiv levél a GLA-nak, hogy nézzenek utána a rendes játékszabályzatnak, mert néhol komoly feketelyukak voltak náluk...

re,
bc

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Adam5
én is ott vettem 3990-ért

Adam5
Vaszilij,Valen: Cdgalaxis!

Valen
Vaszilij:

Nemtudom, de ha rájösz ide leírhatnád 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

erdos
Csak annyit hogy köszönjük a hozzánkállásodat, bármikor szeretettel várunk a törzshelyünkön.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

hmmm

Hol lehet már venni bf cd-t 4000-ért?
Csak vezetni.
Amikor alámerülsz akkor elõjön egy nagy térkép és azon kell navigálj
Adam5
király 😊
és mászkálni is lehet a tenger alattjáróban vagy csak vezetni?

Cobra.
Tetején állsz ? Ha te vezeted, akkor lehet merülni is vele, azokkal a gombokkal, amikre be van állítva a menüben.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Adam5
a tenger alattjáróval lelehet merülni és menni vagy csak torpedokat lehet lõni ugy hogy a tetején állok?

Dikkma
ACDSee.
Adam5
hmm
TGA-t mivel akalkitsam pl jpg-re vagy bmp-re?

Adam5
Na tegnap meg vettem a sima Bf 1942-õt
neten nyomom de hiányolom azt a repülõt ami több embert tud szálitani 😞
azt szoktam csinálni felmegyek a repülõk szárnyára és várom hogy elvigyék qrva jó eggyensulyozni és egy idõ után le ejtõ ernyõzõk qrva jó! minjárt nyomok néhány képet.

másik dolog:
1700mhz celeron
Radeon 9600XT
512 sd ram
minden maxon kivéve a lightmap
1024X768-on
van ahol qrva jól megy akadás nélkül viszont van ahol be akad 😞
ez sajna sztem a sd ram tól van meg hogy celeron a proci

Valen
Ben C:

tudom ajánlani a Doom 1-et is , akár ingyenesen is le lehet tölteni a netrõl , mivel látom szereted a régiségeket

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

te se vagy tul friss két év mulva elkezdhetsz bf vietnamozni 😄

Majd holnap, mielõtt elindulok Sunyiba, elkezdem tûttni azt is...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tuvok
sztem Cell-t szedd, az a legjobb...

Most töltögetek HDCrõl, és a:

BF 1942
Mohaa
Splinter Cell
Vietcong

játékok közül a vietcongot kezdtem el tölteni... Megérte??

genRob
Mert sztem késõbb kapják meg. Itt sem volt 1ébként a tescoban.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

A hang efektek minõségét vedd le.
Legyen majdnem minden low-ban
Ugy tökéletsen fog futni.

Voltam a Tescoba és nem volt Battlefield Classic 😞(((

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

BurnBaby
Ma esti ClanBase Open Cup meccsek

Pálya: Bocage

20:00 - SeS::CoFB vs rl
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup (IRCnet)

20:30 - tRs vs THT
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup2 (IRCnet)

21:00 - D2MH vs GLA
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup3 (IRCnet)

21:00 - PR vs Certamen
IRC meccsközvetítés: #bf.hu.cup4 (IRCnet)

www.battlefield.hu

thx
fly
www.battlefield.hu / FAQ

http://fly.pardey.org

hi! tudom, hogy most van ez az átköltözés, meg minden, de szeretném segítségeteket kérni: szal a probléma az, hogy szaggat a játék, csak nem tudom, hogy mitõl, mert a configommal nincs szerintem nincs baj: P4 2,4 GHz , Geforce 4 Ti 4200, Realtek AC97 Audio. Szal tudtok tanácsokat adni?
Elolvastam. Ezek szerinte akkor most átköltözik mindeki a BF.hu-ra? 😞 Kár. Jó kis topic volt. nem volt ugy tagolva mint a BF.hu. Egybe megvolt minden.

Pyx
korrekt!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
najo, sok sikert a moderátoroknak 😄

Tuvok
talán nem hiába jártattam a szám

dikki*yysw
469. hozzászólás mindenki elolvassa itt, mielõtt hozzászól!

Normálisan hozzászólni lehet, ha a pár nappal ezelõtti események folytatódnak, mindig egy nap lezárás.

Remélem a scene, amelyre -szerintem joggal- büszkék vagytok, élni tud a lehetõséggel.

A topic leginkább archívum szerepet játszik itt, és nem a scene otthonául akar szolgálni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Pyx
addig kellett volna törölni amig tudom 😄D

Pyx
megszivtam 😄

Guest
Most már aggódsz, mi, Pyx? 😄D
Meggymag
Csak nem visszakerült a topic??? Ez azért jelent valamit!!(talán) 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

mukika
miért van itt???????? 😞((

csá!

Pyx
hm...

Tuvok
ki rakta vissza és mér ?

Tuvok
de