Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Nem, épp ez az, hogy ellenfél volt !!!

kisponty
Nem mondod, de csapattars vot az ziher😊

Tuvok
Nem minden külföldi idióta ám, egyszer az egyik lelõtt repülõvel.

Hamed
Nincsenek külföldi idióták, és be lehet férni esténként? Sztem jót tett😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Látom jót tett az UPC-nek a password...:-/

"Navigare necesse est, vivere non est necesse."

Kaplan
Nem igaz!
Én nekem van PC-m és PS2-m
PC-n:
Unreal Tournament 2003
Battlefield 1942
Delta Force: Black Hawk Down
Downtown Run
Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield
ezekkel játszom.
PS2:
MGS2
Gran Turismo 3
RE Code Veronica
Swat: Global Strike Team
kill.switch
Fifa 2004
ezen meg ezekkel játszom és mindkettõvel nagyon megvagyok..
Már várom PS2-re a BF:Modern Combat-ot.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ugy gondolom a konzol a gyerkeknek,a PC inkabb a felnotteknek kinal szorakozast.(kivetel persze van).

1x en vettem ps 1 et,a Gran Tourismo c. gamen kivul nem talaltam ertelmes jatekot,mikor azt meguntam,eladtam.

mas.
mondjuk arra en is kivancsi vagyok a mai napig,hogy az indulonal ki a banat tett a Tigrisem ele egy csomo aknat,mar nem tudom melyik map volt,azt hiszem a Bulge,orultem,hogy dobta a Tiger-t,egyedul voltam a ponton,indulok gyanutlans par meter utan felrobbantam a nemet ipar remekevel egyutt.
Egyebkent nem csapatjatek ez is????
Leginkabb a CoD ban is ezen vagyok kiakadva😞((

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Hamed
Konzol sux. Az értelmes játékok halála.

Mr Manson
A Battlefield Vietnam után ezúttal a konzolfrontot célozza be a háborús széria méltán ismertté vált Digital Illusions, készül ugyanis a PS2-re õsszel megjelenõ Battlefield: Modern Combat. A címbõl értetõdõen a modernkori hadviselés, illetve fegyverarzenál kerül majd terítékre a 30 jármûvet és 70 fegyvert felvonulató produktumban. Az EA égisze alatt megjelenõ játékból nem maradhat ki a többjátékos módusz sem, melyben 24 harcos feszülhet egymásnak. A DICE egyébként roppant grandiózus tervekkel vág neki a konzolos piacnak, a Modern Combat-ot ugyanis további tételek fogják követni, ráadásul a PS3-re való fejlesztés ötletét sem vetették el a fejlesztõstúdiónál. Az E3 alatt bizonyára többet hallunk majd a Battlefield széria újabb részeirõl.

http://576.hu/

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

arty
BB 😛

Random_ kosz 😊) probakeppen 2 nap mulva kerdezd vissza, nem fogom tudni 😉

ASE miatt eszre se vettem h nincs jelszo, azt hittem ennyire talalekonyak a nemetek 😊 Tenyleg, hova tunt az a sok ember ? bfv ? de mind ?

Forza.

Tuvok
Á ahhoz nem értek.

Cobra.
Gyere inkább BG-zni valamelyik német szerverre (általában csak az egyiken vannak sokan)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
Egyedül ? Az nagyon izgalmas...

BurnBaby
van 9 jelszavas szerver üresen
válassz egyet magadnak és ott játsz 😊

www.battlefield.hu

robotnyk
valóban csak multiban megy, kösz 😊
Tuvok
Ez eddig szép és jó, de mikor lesz lejelszavazva ?

Random_
APC

😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
másik oldali csapatszállító? ,)

www.battlefield.hu

arty
😄

es a masik oldalon mi a neve a csapatszallitonak ?

Forza.

Random_
nekem minden bmp bitmapp és minden BMP orosz csapatszálító 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

arty
elsore a vietnammal kevertem, de ha a bmp miatt mondod, akkor ertsd: nekem minden bmp ami nem tank 😄 nem voltam katona 😊

Forza.

BurnBaby
1) BF szerverrõl van szó nem DC-rõl
2) D = direkt

www.battlefield.hu

arty
meggymag:

mikor szoktal fentlenni? mert akkor mennek jatszani, ugy amugy eleg nehez a sok FL miatt, akik egyedul viszik el az elso respawnkor a BMPt pl 😞

hogyerted, h a jokat kickeltek ki ??? ill. miert?? ezt nemertem.. es meg1: a DTK bol a D mit jelent ? 😊

Forza.

Meggymag
kihagytam a 6. pontot ami a tankkal való báziskemp. Ezért is kick jár nálam...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Én már kurvarég írtam ebbe a fórumba de talán most beleírok: Elõször is IGEN én kickelgetek/banolgatok sokat és ezt be is vállalom mert én azért vállaltam ezt az ADMIN feladatot a UPCn, hogy a szerver megtisztuljon a faszláma/DTKs emberektõl. Kiket szoktam kickelni? Megmondom:
1. aki életében elõször látja ezt a játékot és olyan banális faszságot csinál aminél még singleben a botok is kiröhögnék vagy elsírnák magukat.
2. Sajnos még nem sikerült a pinglimitet beállítani a szerveren mert consoleból nem fogadja el a beállítást ezért ha fullos a szerver akkor ki szoktam rakni a 200 fölötti pingû embereket, hogy helyettük normális pingû játékosok jöjjenek(ez is kérés volt sok embernél)
3. DTK bant jelent nálam simán
4. Ha fullos a szerver akkor bizonyos idõközönként ki szoktam vágni 2-3 embert(de csak a lista alján lévõ KÜLFÖLDI játékosokat), hogy beférjenek a magyarhon pléjerei is..
5. BÁRKI magyar vagy külföldi ember szól nekem, hogy ez és ez DTKs vagy elvitte a tankot elõle amit éppen javított vagy rálõtt mert elöbb értél a repcsihez mint õ stb.. azt azonnal kirúgom..
Hogy miért? Azért mert Magyarország jelenlegi 1. számú szervere ne legyen a faszlámák gyülekezõhelye mert az utóbbi idõben azt mondta mindenki, hogy így szar a játék rajta meg úgy. Napi elég sok idõmet töltöm azzal, hogy simán fennvagyok a szerveren és játék helyett figyelem a népet és megpróbálok gyorsan reagálni az eseményekre. Kérdem én ki teszi még ezt meg rajtam kívül? Melyik admin? Én voltam az egyetlen aki nem csak szavakkal de tettekkel is próbál ezellen tenni ha tetszik egyeseknek ha nem. Lehet a UPCn normális körülmények között gémelni(ezt próbálom elérni) vagy lehet menni más szerverre. Amúgy ami az admindágot érinti jó admin nincs csak rossz mert ez az a munka amiért sose fogják szeretni az embert sztem. Én nem vagyok lány mint BB szal persze engem simán lehet utálni de én legalább megpróbálom a zavaros vízet tisztábbá tenni és nem belehugyozni.... BBnek küldjétek a virágcsokrokat, nekem meg a gyûlölködõ leveleket a [email protected]. THX.
U.I.: Ja igen amúgy a teamvotekicket visszaállítottam már ma reggel így a DTKsokat ki lehet dobni ha nincs admin a szerveren de a sima votekicket nem állítom vissza mert mindig a legjobb playereket rúgdosta ki a nép amikor be volt kapcsolva...Ja és nem tiszteletet akarok kivívni mert azt tom, hogy a BFtársadalomban nem igazán van meg csak a baszogatást kicsit mellõzni ha kérhetném..

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Mighty
És mi volt a gond?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sephi
Megoldottam kohi 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty
A probléma az lehet, hogy kiir valami hibát és megáll. 😊

Most komolyan, ebbõl mire lehetne következtetni? Legyen a legkézenfekvõbb: el lett rontva a 3. CD, de nem biztos.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sephi
BF Vietnammal lenne egy kis gondom ...

Amikor feltelepitem a jatekot akkor miert van az hogy a harmadik CD vege fele amikor telepit akkor kiir valami errort es megal a telepites?

Valaki tudna segiteni!?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tuvok
Próbáltad a játékmódot állítani ? (COOP, Conquer) Legtöbb map csak multiban megy.

robotnyk
van egy kis probléma. letöltöttem az EA oldalán lévõ pályacsomagot (pbf-ea_winners...) telepítettem, de valhogy nemigen látom a listában, néztem alappal, RtRel, SW-vel is. A magyar help oldalakat átfutottam, de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit. kérdés: hol basztam el? 😊
Tuvok
...a normális játékra, jah 😞

0Fritz0
A szokásos trükk: Jó admin - Rossz admin.
Szegény gémereknek esélyük sincs 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tuvok
Na, akkor jelszavat, vote kicket !!!

BurnBaby
kikérem magamnak
a perverz admin meggymag
én a rendes admin vagyok 😊)

www.battlefield.hu

Tuvok
Tegnap eléggé az volt. 😄

Hamed
BB ilyen perverz lenne? 😄D

Tuvok
Rájöttem miért nincs lepassolva... az adminok egyszerûen örömüket lelik 4-5 ember egymás utáni kickelgetésében. De nem értem miért kell emiatt elcseszni a játékot, még a vote kick sincs engedélyezve.... gratulálok az adminoknak...

Tuvok
Akkor önmagam hazudtolom, estéként 75% magyar, 25% külföldi (6-8 fõ), így a szerver tele van, ha passos lenne, a többi is magyar lenne...

olvass vissza és megtudod 😊

DarkHorSe

😄DD

Swedish people are albino monkeys

Mr Manson
és gyakran fullos......... 😞

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tuvok
Faszé nem jelszavas UPC ? Sok idióta balfax külföldi elcseszi az egészet. Szállok fel repülõvel, lövi a gépem mert gyorsabb voltam, és õ van várig sértve, ha kiszállok és leTK-zom, mint egy kutyát. És 3x csinálja meg, elsõ kettõnél inkább felszálltam, majd javítottam vhol...

Thx

Kaplan
Boldog húsvétot ,minden BF1942-nek!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

robotnyk
Hali.
Valaki megtudja mondani hogy honnan lehet letölteni a BF-hez a Dessert Combat mod-ot,mert a hivatalos oldalon mindenféle angol nyelvü regisztrációval nyaggat.
Elöre is köszi

!S szasztok!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Tuvok

...minden BF-esnek !

Tuvok
Mi bajod ? Jobbulást! 😊