Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Navigare necesse est, vivere non est necesse."
Én nekem van PC-m és PS2-m
PC-n:
Unreal Tournament 2003
Battlefield 1942
Delta Force: Black Hawk Down
Downtown Run
Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield
ezekkel játszom.
PS2:
MGS2
Gran Turismo 3
RE Code Veronica
Swat: Global Strike Team
kill.switch
Fifa 2004
ezen meg ezekkel játszom és mindkettõvel nagyon megvagyok..
Már várom PS2-re a BF:Modern Combat-ot.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
1x en vettem ps 1 et,a Gran Tourismo c. gamen kivul nem talaltam ertelmes jatekot,mikor azt meguntam,eladtam.
mas.
mondjuk arra en is kivancsi vagyok a mai napig,hogy az indulonal ki a banat tett a Tigrisem ele egy csomo aknat,mar nem tudom melyik map volt,azt hiszem a Bulge,orultem,hogy dobta a Tiger-t,egyedul voltam a ponton,indulok gyanutlans par meter utan felrobbantam a nemet ipar remekevel egyutt.
Egyebkent nem csapatjatek ez is????
Leginkabb a CoD ban is ezen vagyok kiakadva😞((
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
http://576.hu/
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Random_ kosz 😊) probakeppen 2 nap mulva kerdezd vissza, nem fogom tudni 😉
ASE miatt eszre se vettem h nincs jelszo, azt hittem ennyire talalekonyak a nemetek 😊 Tenyleg, hova tunt az a sok ember ? bfv ? de mind ?
Forza.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Forza.
mikor szoktal fentlenni? mert akkor mennek jatszani, ugy amugy eleg nehez a sok FL miatt, akik egyedul viszik el az elso respawnkor a BMPt pl 😞
hogyerted, h a jokat kickeltek ki ??? ill. miert?? ezt nemertem.. es meg1: a DTK bol a D mit jelent ? 😊
Forza.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
1. aki életében elõször látja ezt a játékot és olyan banális faszságot csinál aminél még singleben a botok is kiröhögnék vagy elsírnák magukat.
2. Sajnos még nem sikerült a pinglimitet beállítani a szerveren mert consoleból nem fogadja el a beállítást ezért ha fullos a szerver akkor ki szoktam rakni a 200 fölötti pingû embereket, hogy helyettük normális pingû játékosok jöjjenek(ez is kérés volt sok embernél)
3. DTK bant jelent nálam simán
4. Ha fullos a szerver akkor bizonyos idõközönként ki szoktam vágni 2-3 embert(de csak a lista alján lévõ KÜLFÖLDI játékosokat), hogy beférjenek a magyarhon pléjerei is..
5. BÁRKI magyar vagy külföldi ember szól nekem, hogy ez és ez DTKs vagy elvitte a tankot elõle amit éppen javított vagy rálõtt mert elöbb értél a repcsihez mint õ stb.. azt azonnal kirúgom..
Hogy miért? Azért mert Magyarország jelenlegi 1. számú szervere ne legyen a faszlámák gyülekezõhelye mert az utóbbi idõben azt mondta mindenki, hogy így szar a játék rajta meg úgy. Napi elég sok idõmet töltöm azzal, hogy simán fennvagyok a szerveren és játék helyett figyelem a népet és megpróbálok gyorsan reagálni az eseményekre. Kérdem én ki teszi még ezt meg rajtam kívül? Melyik admin? Én voltam az egyetlen aki nem csak szavakkal de tettekkel is próbál ezellen tenni ha tetszik egyeseknek ha nem. Lehet a UPCn normális körülmények között gémelni(ezt próbálom elérni) vagy lehet menni más szerverre. Amúgy ami az admindágot érinti jó admin nincs csak rossz mert ez az a munka amiért sose fogják szeretni az embert sztem. Én nem vagyok lány mint BB szal persze engem simán lehet utálni de én legalább megpróbálom a zavaros vízet tisztábbá tenni és nem belehugyozni.... BBnek küldjétek a virágcsokrokat, nekem meg a gyûlölködõ leveleket a [email protected]. THX.
U.I.: Ja igen amúgy a teamvotekicket visszaállítottam már ma reggel így a DTKsokat ki lehet dobni ha nincs admin a szerveren de a sima votekicket nem állítom vissza mert mindig a legjobb playereket rúgdosta ki a nép amikor be volt kapcsolva...Ja és nem tiszteletet akarok kivívni mert azt tom, hogy a BFtársadalomban nem igazán van meg csak a baszogatást kicsit mellõzni ha kérhetném..
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most komolyan, ebbõl mire lehetne következtetni? Legyen a legkézenfekvõbb: el lett rontva a 3. CD, de nem biztos.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amikor feltelepitem a jatekot akkor miert van az hogy a harmadik CD vege fele amikor telepit akkor kiir valami errort es megal a telepites?
Valaki tudna segiteni!?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szegény gémereknek esélyük sincs 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Valaki megtudja mondani hogy honnan lehet letölteni a BF-hez a Dessert Combat mod-ot,mert a hivatalos oldalon mindenféle angol nyelvü regisztrációval nyaggat.
Elöre is köszi
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu