Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kijött vmi PB update ? Mert kidobott és azt mondja frissítsem . Ja, és BB lécci a banomat szedd már le UPC-rõl, ha nem gond .
Mostanában este 11 után néha felmentem BF-ezni és egész jókat játszottunk, mivel az emberek 90%-a ismert volt. Tegnap este/éjjel pl Bocage-en az egyik oldalon voltak nagyrészt a clanlessek és 2 JCSR-es (azt hiszem), a másik oldalon meg CoFB, team.de, meg még néhány más klános és elvertük õket a második körben!!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hát pl . bf.hu-n csináltok neki reklámot meg topikot, azt ott, itt, meg 1-2 helyen reklámozzátok, esetleg megkértek 1-2 admint, hogy tegye be néha szerverüzinek (pl: VIP szerver, részletek bf.hu-n ...), akár UPC-n, oda szoktak járni sokan, meg a scene magja csak értekezik TS-en, vagy valahol, ott kell hirdetni .
Johogy, csak ki kene talalni, hogyan hozzuk ossze az embereket, mert ez csak akkor mukodhet, ha minden este 10-30 ember rendszeresen odajar, s nem a publikon hentel...
Hmm, ezt én már végigcsináltam ... látod mi lett belõle . Jó, persze sok más ok is volt .
Ez a VIP-es jó lenne, ha lesz, be tudnál ajánlani egy jelszóért, vagy már nincs esélyem labdába rúgni ?
Ez a VIP-es jó lenne, ha lesz, be tudnál ajánlani egy jelszóért, vagy már nincs esélyem labdába rúgni ?
Tenyleg, fel kene elesztenunk a VIP-es szerver dolgot, 10 perc publik utan rendszeresen sirogorcsot kapok. Iszonyat micsoda agyas csavok bukkantak fel tomegevel...Abbahagyom ezt az egeszet asszem...
Ezuton is kernem az osszest admint, hogy a magyar scenet takaritsuk ki az olyan nick-u jatekosoktol, mint pl. Hunyadi-SS, Adolf36 stb.. En egyeb takaritast is rendeznek, de az a maganugyem, ez viszont nem az..
HAli!
A BF-hez letöltöttem a Forgotten Hope-t és nem akar mûködni!
Indítom a játékot és amikor belépne a pájára nem ír ki semmit csak kilép a win-be!
Aki ismeri ezt a modot és tudja, hogy mi a baja az kérem segítsen !!!!!! Köszike!!!4
A BF-hez letöltöttem a Forgotten Hope-t és nem akar mûködni!
Indítom a játékot és amikor belépne a pájára nem ír ki semmit csak kilép a win-be!
Aki ismeri ezt a modot és tudja, hogy mi a baja az kérem segítsen !!!!!! Köszike!!!4
A scene legalább 90%-a ott van szóval ott a lényegesebb a hirdetés .Valójában te tartod csak itt a frontot és néha 1-1 vki hozzászól , de semmi lényegi beszélgetés nem folyik már bf ügyben itt . 

"A BC a jobbik csapat jutalma."
majd lecserélem a bannert idõvel 😊 csak korlátolt/ozott vagyok bizonyos hozzáférésekben, ugye 😊)
www.battlefield.hu
Jah, meg atrakhatna adolf36-ra, hu de kiakasztott ma😄DDD
Bar szerintem roppant szorakoztato vagyok mikor kiakadok😊)
Bar szerintem roppant szorakoztato vagyok mikor kiakadok😊)
Május 28-án, pénteken, 18 órai kezdettel!
Info: http://battlefield.hu/
Info: http://battlefield.hu/
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
egy kedves jóindulatu JCSR-es admin levehetné a bant
Swedish people are albino monkeys
Ez olyan aranyköpés akar lenni mint az ellenkülni ? 😊)))

Pont te?