Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tegnap este után kíváncsi leszek vajon goodspeed rendez-e még TK-partit . Szegény mindig alulmarad, csak a gáz, hogy a pontok meg keményen fogynak . 😄DD
Nekem is van macskám 😊 Jópofa és ha nem adok neki kaját, akkor BF közbe felugrik a klaviatúrára addig mászkál rajta amíg meg nem halok és eltakarja a monitort.
A Múltkor a szívbajt hozta rám, a szobába tök sötétség volt és a macsek az ablakban aludt, ezt persze én nem tudtam, csak a BF -re koncentráltam amikor a 17" os monitor tetejérõl a klaviatúrára ugrott 😊
A Múltkor a szívbajt hozta rám, a szobába tök sötétség volt és a macsek az ablakban aludt, ezt persze én nem tudtam, csak a BF -re koncentráltam amikor a 17" os monitor tetejérõl a klaviatúrára ugrott 😊
Nekünk is macskánk volt, de ellenünk fordult, megtámadott minket. Szörnyü volt.Creativity kills more than a gun...
Na megyek. Mindenkinek további jó estét! A Tu(c/v)ok legyen veletek! 😄
morcos Tuvok 😄

Ja de azért ennyire nem vagyok egoista! Nem akarok Tuvok kultusz mûvészetet és Tuvok diktatúrát 😄
Tuvokos háttér: 😄

Videót megnéztétek már baze?
A BF -es avatarom, én csináltam. Jó sok anyagom van tuvokról.
THX! Piksz, na ezt a linkelést akartam én is megcsinálni csak nem ment 

Na ez a képbeszúrás nem ment, majd megpróbálom újra. Nekem is Kb ilyenek miatt tetszett meg és õ kezelte a fegyverzetet.
Mik ezek a képek?

Bejött Voy 3-4 éve, megláttam, azonnal megtetszett, logika, hidegvér, érzelmek nélkül, valahogy mindig hasonlítani akartam rá, ezért tetszett Spock is, de az túl népszerû név volt már, ezért választottam ezt .
Hát ja druszám!
De még nem feleltél arra hogy hogyan választottad ezt a nevet?
De még nem feleltél arra hogy hogyan választottad ezt a nevet?
HÁÁÁÁ
CSÁ PAJTI
Videót megnéztétek? Majd lesz egy másik is amit régebben csináltunk csak az még nincs föltéve. MIndegyik csak hobby szintû de jót lehet röhögni rajta.
Én is a kezdetektõl játszom Mate-vel és Vitézt is ismerem TS-on és ICQ_n keresztül.
CSÁ PAJTI
Videót megnéztétek? Majd lesz egy másik is amit régebben csináltunk csak az még nincs föltéve. MIndegyik csak hobby szintû de jót lehet röhögni rajta.
Én is a kezdetektõl játszom Mate-vel és Vitézt is ismerem TS-on és ICQ_n keresztül.
hmm, ismerõs BF-esek körében én is Tuviként terjedtem el 😊
mindig van, aki elírja a v-t c-nek, aztán figuráznak is vele rendesen .. Ugye Pyx ? 😄D
mindig van, aki elírja a v-t c-nek, aztán figuráznak is vele rendesen .. Ugye Pyx ? 😄D

kácco kázolo pácsó
A Tucok meg onnan jött hogy Gamestar fórumon egy haver a billentyûzeten a V melletti C -t nyomta így becézik Tuvokot Tucoknak, de van még becenevem pl : Tuvi, Tuci, Tucok, Tiveg
Már lassan a szülõk is így hívnak itthon
Már lassan a szülõk is így hívnak itthon