Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
nekem 9k havonta, 1-2 alkalom bulizás is ennyi, mondjuk nem mész minden hétvégén piálni, én is kibírtam 😊

Tuvok: DSL -el egy a gond... a pénz! Ez megosztásban 2500 Ft nekem havonta, DSL meg 10 000 lenne a legolcsóbb és az 2 éves elõfizetés, annyit meg nem tudok rászánni.
Guest
Hááát, az még nem is lenne rossz (bár ha azt nézzük, hogy a 40 dollár az cirka 9000 forint...), csak közben megnéztem viszonyítási alapnak a Deluxe-ot, az 29.95 dollár, és már az 12k itthon...
Cobra.
Gondolom vagy 10990,- vagy 11990,- lesz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
és nem gondolkoztál még pl. DSL-en ?

Guest
#74805: Szépek!

És ez vajon kapható lesz kicsiny hazánkban? És ha igen, vajh' mennyiért?
Nekem azért lagol mert az internet mikrohullámú azaz nem kábelen jön hanem a levegõn át, ahol kb 40% -os az adatveszteség. Ezért ilyenkor pótolja az adatokat 5 sec alatt. Singlebe nem jelentkezik LAN -on se, és nincs se háttérbe vírusírtó, adware írtó, meg jók a driverek is. ez van
BurnBaby
télleg! 😊

www.battlefield.hu

FactorG
Az elsõ teccik béjbe!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Tuvok
CryBaby

BurnBaby
nemnem. nem játszom mindig más néven 😊
az esetek túlnyomó többségében a saját nevemen játszom. az elmúlt 2 hét valóban hozott egy-két fék nicket, úgymint BBsux, SickBaby, LameBaby ill. a misa/dh inspirálta csendõrlány, de szentem viszonylag könnyen lekövethetõ, h mind én vagyok 😊))

www.battlefield.hu

Random_
BB te mindig más néven játszol? Hogy van ez?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
víruskeresõ, memória ellenõrzõ cuccok, stb is csinálhatják. nekem futott a háttérban vmi ilyen spyware ellenes cucc és attól pl állandóan beállt a kép pár secre. ha ki van lõve fut okosan.

www.battlefield.hu

Tuvok
Ha singleben is van, akkor az nem lag, hanem szaggatás, talán a vinyód fordul keveset, vagy esetleg a RAM-od kevés .

SZEG007
Nekem is van ez a lagg, de nem csak ebbe a játékba, és singleplayerbe is, de fogalmam sincs mi okozhatja, pedig már drivereket is cserélgettem...

Mr Manson

Battlefield 1942™ World War II Anthology
(PC)
Price: $39.95

Battlefield 1942™ World War II Anthology Includes:

o Battlefield 1942™ - The 2002 PC Game of the Year.
o Battlefield 1942™: The Road to Rome - Fight your way to victory on the Italian front in this hit Expansion Pack.
o Battlefield 1942™: Secret Weapons of World War II - Take command of the most lethal top-secret weapons of WWII in this bestselling Expansion Pack.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nekem tetszene egy ilyen patch! Utálom hogy pl El alameinbe nem tudok kijönni a bázisról mert a nagy nyílt tér miatt állandóan lebombáznak. A többi mapon nemigazán érdekelnek a repülõk. Régen nem repültem rosszul, de a netem miatt most már elszoktam a repüléstõl. Ez annak tudható be hogy ciklusosan kb 50 másodpercente ciklusosan ismétlõdve 5 másodpercet laggolok, ez pont elég arra hogy a gép motorja leálljon, tehát a legrosszabb Coral Sea, mert csak akkor jutok el a géppuskámmal az ellenfél anyahajójára ha a gépet folyamatosan egyenesben tartom és nem fordulok ezzel elkerülve a zuhanást. De számtalanszor fordult már elõ hogy kiugrottam a gépbõl és az ernyõ nyitás elött jött az 5 sec, ilyenkor semmit nem tudok csinálni és nem is látom hogy mi megy körülöttem csak a Connection problem feliratot és az egyhelyben futó embereket látom. Néha persze jól jön, mert a mozgó jármûvek/emberek még nincsenek ott ahova mennek és a gép úgy mozgatja õket amilyen irányba azok eddig mentek. Így gyakran a fal mögül tudom hogy tank jön majd ki vagy hogy hol bújnak meg az orvlövészek a pályán 😊 Inkább mindig beülök a repülõ géppuskájához és onnan írtok.
Tuvok
igen, mostantól, de nem mondtam, hogy eddig nem repültem 😛

Guest
Tuvok
mert nem szoktam ? 😊

Guest
Jó, akkor újrafogalmazom a kérdést:

Miért pont a repcsis pályákon nem repülsz?

(Amúgy Batlle = Battle, sry.)
Tuvok
émmeg kijelentettem, hogy azokat csinálom 😊

Guest
ÁZ! 😊
Tuvok
ez most kérdés ?

Guest
MÉT!
Tuvok
jah, egyiken AA-zok, másikon sniper 😄

Guest
Neked ott van Coral Sea meg a Batlle of Britain, sazlé... 😊)
Tuvok
úúú, de tudnám élvezni 😄D

Guest
Peeeersze, jól jönne, mint üveges tótnak a hanyatteseés... 😊)
Cobra.
Igen, az jól jönne oda 😊

HU.man Josy
Nekem ez tetszene a legjobban 😊
* added B17 and Stuka on Aberdeen

Guest
Kár, pedig érdekes lett volna. 😄
Tuvok
aha

Cobra.
a 3. pontnál nekem már egyértelmû volt

Tuvok
b+, lelövöd a poént

Cobra.
Még jó, hogy ez a hír április elsején jött ki.

Tuvok
Battlefield 1942 1.7 patch announced

Electronic Arts is pleased to announce the forthcoming release of the 1.7 patch to our award winning action title, Battlefield 1942. This patch is scheduled for release next Friday. The main function of this patch is to tweak the game balance to reduce the dominance of aircraft against ground vehicles, as per overwhelming demands from the Battlefield community.

Some enhancements include:

* fighter bomb payload reduced to 2 bombs

* added Stuka on Bocage

* tank ammo reduced to 5

* added B17 and Stuka on Aberdeen

* added 2 more anti-aircraft gun on carriers

* new tank IS2 Josif Stalin added on Kursk

* Kharkov hill anti-aircraft guns reduced to 1

* bomber pilot machine guns removed

* airplane damage versus tanks reduced to 33% of original

* anti-aircraft gun damage increased by 200%

* all aircraft equipped with 'landing lights' to make them visible through fog to reduce or eliminate 'altitude whoring'

Posted on Thursday, April 01 @ 08:20:16

üdv!

tagokat keresünk! ha valakit érdekel, jelentkezzen bátran.

VETERÁN VÉREBEK

Guest
ÁZ...
Tuvok

Guest
Hát, volt itt egy kis összeszólalkozás a moderátorokkal, ezért a scene elköltözött a bf.hu fórumára...

Az ingyenSMS-es kérdést lepasszolom.
Hej de leült ez a topic, pedig volt úgy hogy naponta 100 hozzászólás jött.

Ma is gémelünk a Privateokkal, csak nemtom mikor. Nem tudtok valami ingyenSMS küldõ honlapot, progit?
Guest
#74775: np 😊
Guest
#74774: Pedig én tényleg akartam. 😊
Tuvok
cöh 😄

Tegnap iszonyat szar volt a pingem. De Tuvok most az 1szer megúszta ugyanis egy csapatban voltunk 😊

Ma ótvar módon gránátot dobtam a HU.man public - Operation Battleaxenevü pályán és valahogy Gesztenyénél esett le 😊 Bocs a TK -ért
Tuvok
Nem rajtam múlt 😊

Guest
Hát én pl. tegnap akartalak, de valahogy nem ment simán. 😊)
Tuvok
Aki akar simán letud, ezért nem értem pl miért szidnak mikor repülõzök

Guest
Néha hagyd magad lelõni, és akkor úgyis õ éri el elõbb a -10-et. 😄D