109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Tuvok #106622
    klik
  • Wreck86
    Shit. Ultra gyors benne minden. :D
  • Bala10
    azaz! nevére már nem emlékeztem! :)
  • Tuvok #106619
    Desperados ? Na az is csúcs volt :)
  • Bala10

volt egy vadnyugati változata, az is jó volt:D bár sose volt türelmem végigjátszani. :)
  • Tuvok #106617
    úristen mekkora kedvenc volt, főleg a kieg. (BTCOD) zenéje
  • Wreck86
    Win7 alatt megy a Comandos-Behind.Enemy.Lines.:D
  • Wreck86
    BF-League vége.
  • JagFater
    Ilyennel járnék melózni...
  • Ahhoj
    Megyek, majd előtte vmikor megyek ts-re is
  • LSSAHPAUL
    Ma este lesz a bf1942 liga utolsó meccce azaz a miénk, 21.00, bárki aki akar és tud az jöjjön. Ha nem tudja a ts-ünket akkor írjon ide hogy hé jövök.
  • Wreck86
  • skorpio7
    Ezt nem lehet sosem megunni, nagyon kész. :D
  • Tuvok #106609
    igen, ő érdekes színfolt volt :D
  • Wreck86
    :D köszi
  • fejnelkuli
    Régi BF-es barátaimnak sok szeretettel! (505th IvanHoe)
    Katt
  • LSSAHPAUL
    Nem, mert mivel utsó pillanatban dölt el hogy most lesz e a liga meccs vagy nem, így nem szervezkedtem gyakmeccs felől. Szal köv vasárnap este lesz meccs.
    Ja, viva Forma1 :D mekkora már hogy 20 percenként valamelyik csapatrádión beszólnak hogy 15 perc mulva elál az eső :D persze tuti hogy a törpe van a háttérben, hogy a nézők ne álljanak fel a tv elől.
  • Beers
    tessék 2 önkéntes, és most biztos elmarad a war....
  • Bencsi
    vagyok én is ha nem vagytok meg
  • Ahhoj
    végül is lesz most vmi?
  • Bencsi
    feloszlatom a DTG klánt!
    ez már hivatalos!
    durva mi??!
  • Bencsi
    egyszerűen fííííreg vagyol hej hej!
  • DarkHorSe
  • Bencsi
  • Ahhoj
  • Bencsi
    balek;)
  • Ahhoj
    Thx Paul :D
  • Wreck86
    Megvagy.:D
  • Ahhoj
    Data saved | the clan leader Paul has to confirm your request
  • Wreck86
    Sztem jó most is.
  • LSSAHPAUL
    Mikor legyen a szezonzáró meccsünk? most vasárnap vagy köv 06.19 vasárnap?
    Jah és megkéne csinálni a nevezéseteket a klánba, regeljetek itt: http://bf-league.eu utána meg csatlakozzatok az LS&AH-ba, ezután én vagy Milcsi elfogadjuk és örülünk.
  • HUmanHunter
    lassan már nem lesz aki tőlük játszon, majdnem mindenki átment tank only játékra, most már késő megtanulniuk, ráadásul ha nincs meg bennük a repülés érzés akkor tökmindegy mert nem lesznek sikeresek.
  • Gyuszopapa
    Jobb későn mint soha.
  • JagFater
    Mosmá' minek? :-))
  • Gyuszopapa
    Ideje volna a repülővel gyakorolnotok.
  • Wreck86
    Paul:Enemy airplane spotted!
    Boti: Roger that!
    Paul: killed by teammate
    Boti: bocs
    Paul: disconected from server
  • LSSAHPAUL
    a 9 év alatt már mindenki tudja hogy kitől mit várhat.. pl ha én felszállok már tudják hogy sokjóra nem számíthatnak. Ha eljutok a pontig ahova a segitség kéne akkor 3ból 3x álló tank mellédobom a bombát, ha közben megzavar valami magamat is lebombázom :D
    Régen még a bf előtt játszottunk egy játékkal Code name: Eagle. asszem 3v3ban volt egy olyan pálya mint a coral sea. Elkellett lopni a zászlót a másik anyahajóról és elkellett vinni a mi anyahajónkra. Órákon át zajlott a harc de senki se tudta behúzni a másik zászlaját.
    De egyszer valahogy az egyik haver letudta rólam szedni a vadászgépeket vagy feltartotta őket (2,3 fedelűek,vagy szárnyúak) de már túlságosan megsérültem. Ezt a társaim nemtudták :) sose felejtem el milyen örömújjongás volt amikor megláttak hogy hozom a zászlót!! legalább 10 éve volt már pedig. Lan parti volt szal Wittmannak a számtek boltjában hétvégén egymás mellett ültünk.
    Na szal hozom a zászlót!, igen ám de állandóan kihagyott a motor, ilyenkor zuhanni kezdtem majd kis erőre kapott újra visszahúztam mielőtt becsapódtam volna. prö-prö pröprö csend prö-pröpröprö stb Arra emléxem hogy az út alatt leizzadtam a koncentrálásba :) amikor elég közel voltam már az anyahajónkhoz akkor az egyik haver mondta hogy nem jó szögben jön, ez így nem lesz jó! Pali nem lesz jó! :D :D de én egy szót se tudtam kinyőgni mert mindig épp a "lezuhanok vagy nem" effektel foglalkoztam, így utolsó kiabálások egyikére emléxem hogy meneküljetek befog csapódni. És hiába bújtak be az anyahajó belsejébe mind2-őt kinyírta a robbanás :)
  • JagFater
    Az biztos, mert nem zuhanok le vele rögtön. :-)
  • LSSAHPAUL
    Így van! Minekünk eszünbe sincs beülni repülőbe mert tankosok vagyunk, valaki kicsit tud aszizni is de csak mert nem jut mindenkinek tank :)
    Repülőbe csak is meccsen ülünk. Ott is úgy hogy az elején kijelöljük aztán egy idő múlva ott vannak a főbézen az üres repülők, ekkor egy gyors kérdés: Mivan, miért nem használjátok? Gyors ideges válasz: "mert nincs értelme" ekkor valaki pl én beleül közben kutaton a pedált, megvan leteszem a lábam elé,nyomom a gázt közben előveszem a kormányt és indulok a harcba :D
  • Tuvok #106583
    Zero, vagy Tomcat ? :D

[flash]
    [/flash]