Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
csak lusta vagyok visszaolvasni ennyit, nemtom mire írtam már 😛
támogatom az ötletet 😊
vagy tudod mit? hagyjuk 😊
Forza.
ezt pedig a partiraAMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Boldog szülinapot BB!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ja a HU.man pedig tényleg JÓ szerver
😊AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Sztem a BC rendben van, mivel nem allandoan a vesztes csapatban jatszunk publicon ... adok-kapok, ahogy mas mar leirta.
@TUVOK:
De van, aki igen, ne csak magadra gondolj ...
Ezt most ugyérted, van aki mindig a vesztes csapatban játszik? Ugye ez csak vicc? 😄
Forza.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szopóka! Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem is állok velük szóba többet

HBD BB !!