Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HBA-ban 1x így toltam ki 2 volt klántárssal
úgy 2 hónapja a német nevekkel
ennyi
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Biztosan túl lámák, hogy kilõjék ...
Na mind1, jellemzõ .
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

. Hülye munka 
Hide and fear, Cobra Commander is here !

A BFTV elindított egy petíciót, amelynek célja egy új BF patch kiadatása az EA-val. Amit elakarnak érni, illetve kiakarnak javítatni a készítõkkel a következõk:
1. Adjanak a játékhoz egy lehetõséget hogy lehetséges legyen nézni meccseket. Ez egy út lenne arra hogy lehessen figyelni a klánharcokat belsõ nézetben, anélkül hogy a figyelõ a szerveren lenne.
2. Bemutató videó felvételi lehetõség beépítése.
3. Folyamatosan változó égbolt, felhõzet a pályákon (ezzel szeretnék kiküszöbölni a pixelshoot-t)
4. Hibák javítása
5. Játékosnézet (Belsõ) miközben te figyelõ vagy.
Ha érdekel a dolog és szeretnél te is egy új javítást a BF-hez, ami ezeket az újításokat tartalmazza akkor csatlakozz a petícióhoz!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
... és utolag neked is sok boldogságot BB!
(tegnap nem voltam képbe)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

"A BC a jobbik csapat jutalma."
😛
csodákra képes!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az volna a kérdésem hogy van-e valami gyors magyar server.
mert nincs kedvem külföldieken szívni. meghát itt lehet mágyárul is beszélni 😄
http://thenamelessphoto.com/
Kérj kölcsön egy nem integráltat és próbáld ki, eddig a csere mindenkinek segített .
És elõre is Boldog születésnapot Ahhoj =)
remélem nem hagytam ki senkit 😊
hm... nagyon elõre Boldog születésnapot Nancsika 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
¡Hala Madrid!