Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként egy kicsit megváltozott a játékmenet, szóval nem lesz annyira egyszerû. De majd meglátjuk. Eddig is elvertelek mindenben, ezután is el foglak.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Te szar este remélem leszel...
Őrült gyenge.....
Nem is olyan rég a Bagoly nevezetû kocsmában néhány D2MH-és TRS ratyi füle hallatára nem voltál hajlandó velem kifáradni,és elintézni a dolgot...Inkább véresre nyaliztat a ülõgumomat....
Most meg ilyen vagány lettél???
Volt egy kis szteroidkurád???.....úúúúúúú......
Azt hiszed most kemény vagy...Bruhahahhahahahhaha....
Ezt a mostani JCSR balhét már egy éve megjosoltam...Igaz Piccolo????
Ha gondolod este hazafelé benézek a bagolyba,ott lesznek a Fritz,Warrior,Stuka...stb...Kicsit borozgatunk,tehát én este ott leszek...
Ha gondolod szivesen állok minden kihivás elébe....
"Simon szólt Halál"
Őrült gyenge.....
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Arról van szó, hogy addig addig éltetek vissza a türelmemmel amíg elegem lett. Nem bajban hagytalak, hanem Ti húztatok engem bele a bajba, amit egy darabig türtem. De mindek is magyarázom..... olvass okulj vagy fogd be.
egy idézet valahonnan:
" 2 barátommal alapitottam a klánt(2 éve). A klán sok viszontagságon ment keresztül, a csapatmunka még gyerekcipQben járt akkoriban 😊, meg is halt a klán egy idQre, de felélesztettem (ekkor már egyedül) és elkezdtem új embereket toborozni, klánlapot szerkeszteni napról napra (gondolom aki már csinált ilyet az tudja, hogy az minden nap nem is olyan kis meló) + egyben tartani a csapatot, mindenkit több csatornán informálni stb. Szereztem saját szervert a klánnak és hasonlók.... annak ellenére, hogy nem igazán végezték a rájuk kiszabott feladatokat ( amiket egyébként elvállaltak). Egy idQ után kezdett betelni a pohár és az utolsó csepp az volt, amikor élQszóban megeggyeztünk, hogy ÉN kifizetem a szervert és Ök majd utána egyenként Nekem.... és amikor már eltelt egy hónap és a pénz felét se láttam elegem lett és ott hagytam öket. De korrekten leirtam nekik, hogy mi a bajom és miért megyek el és mit hogyan kell csinálni, minek/kinek mi az elérhetösége stb. Hivatalos fórumra kiirtam, hogy ki az utódom és ilyenek. A "hírt" amit kiirtam egy bizonyos személy törölte és átvette a klán irányitását, azt hangoztatva hogy cserbenhagytam és elárultam öket...... a tagok meg elhitték neki."
szóval az utolsó csepp az volt amikor szabályszerüen megloptatok....azóta sem kaptam meg a pénzt. Morpheus mindenki helyett kiakarta nekem fizetni egyedül!!!! De nem fogadtam el. Legyen ez az én tanulópénzem, hogy nem szabad megbizni senkiben, abban sem akit bajtársadnak hiszel és egymás hátát fedezitek a harctéren. Nem az a párezer a lényeg ( bár nem lenne baj ha meglenne), hanem az, hogy talán esetleg nem is én árultalak el titeket?
Nem hagytam cserben, nem árultam el a klánt. És a "neveteket" nem is vehettük volna el, max visszavehettük volna (hoppá). A vezetõség, akik utánam jöttek Ök ajánlották fel maguktól, hogy ha mi a régi JCSR akarjuk akkor nevet vált a klán, hogy nekünk ne legyen kellemetlen. És bár eljátszottunk a gondolattal a vége az lett, hogy meghagytuk nektek..... nem tudom hol, mikor és miért siklott ki ez a történet...
Azt hiszem leírtam mindent dióhéjban. AZ IGAZAT írtam le, erre nem lehet semmit mondani már. ármánykodni, vagdalkozni, hazudni, szídni stb. lehet. De érdemben megcáfolni az igazságot azt nem lehet...az a hazugság.
no comment
Egyébként grat az Idle csatához

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
LOL
Valami bannert kéne integrálni a töltõ screen-be?😊)))
vmi ilyesmit->JCSR...the IDLE killers...?😊)))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Piccolo: Az az igazság, hogy én ott voltam mikor ezek a dolgok történtek.. Az igaz, hogy leírtál mindent, sõt én el is olvastam, icq-n is kérdeztelek.. DE attól még ugyanúgy szarban hagytad a csapatot, mert te voltál a vezér.. Leírtad h átruházod a klánt Morph-ra meg Hunzerre, és ezután még el is akartad venni tõlünk! Ezért haragszik rád mindenki.. Ennyit errõl
D2MH: Jó lenne ha befejeznénk ezt a fent említettek miatt, viszont szeretném ha a lejátszanánk a meccset, nem csak az a lényeg h kigyõz, így legalább kiélhetjük egymás iránt érzett szeretetünket! Mellesleg jó kis reklámfogás lenne, az tény!
Köszönöm, ennyit akartam!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2. Sims 2
3. White may
4. Full Spectrum Warrior
5. Dark Age of Camelot
6. Hogyan kell csókolózni?
7. Star Wars: Battlefront
8. Fórumozók fényképei
9. Battlefield 1942
10. Gitározás
Swedish people are albino monkeys
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Elõre is köszönöm a segítséget.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Amúgy meg nem tartozik senkire, hogy mi volt vagy nem volt köztünk, de ha így jobb, akkor 1 barátommal, meg valami kis antilámával...
Skorpion: ? 😊