Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sebességet(gázkart) sem tweakeled?

aPa
aztán Danny is no more... 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

DannyL
Nincs benne nagy furfang, az elõre hátra dõléssel simán lehet földközelben korrigálni. Felszedem neked a kavicsot a földrõl. :-)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

ezek rendben vannak.

Engem az érdekel, hogy a gázkart milyen finomsággal lehet kezelni, hol kezdjen el a propeller visszafelé pörögni, milyen deadzone legyen és ezek az apró trükkök, amiket a DXtweakben lehet beállítani. Vagy senki sem módosítja ezeket? Nekem hihetetlen, hogy amikor pl multiban látom, hogy a földfelszín felett, tök lassan repül valaki, azt DXTWEAK nélkül teszi, alapbeállításokkal.

Cobra.
Ja igen, a mozgatást is ott tudod megcsinálni, ráklikkelsz az Air fülnél az irányok négyzeteire és abba az irányba elmozdítod a joyt, amerre kell. (pitch=dõlés fel/le , roll=forgás tengelyirányban, rudder=kanyarodás oldalra->a joy tekerését állítsd erre)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Mit akarsz beállítani? A kalibrálást csak meg tudtad már csinálni, a gombokat meg a játékban a gombkiosztásnál lehet beállítani.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hahó!

Nemrég kezdtem el repülni a játékban, van egy Logitech Extreme 3D Pro joystickom hozzá. Beállítani nem nagyon tudom DXTWEAK2-vel. Nem értem hogy kellene, ezért az igazán profikhoz van egy kérésem: aki ilyen joyjal repül, másolja ki nekem dxtweak2-vel a joy beállításait egy profileba, és küldje el az email címemre!

MegaTHX!

DannyL
Pedig épp hogy ott vannak többen. Csak keresd ki a megfelelõ topicot, szerintem ilyen már van.

THX!

Csak nekem úgy tûnt hogy a bf.hu fórum eléggé elhagyatott és inkább ide írtam, de ott is fenn vagyok.
joebacsi
a bf.hu fórumon keresd meg simlac-t, vagy terrance-t. Õk már eléggé beleásták magukat a témába 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Helló!

Ért itt valaki a BF mapszerkesztéshez? Elég nagy problémába ütköztem, méghozzá:

Szeretnék egy hivatalos BF mapot a saját elképzelésemnek megfelelõen módosítani, de ha megnyitom pl BOCAGE -ot és a copy level to... paranccsal elmentem proba néven, akkor a proba mapot tesztelve vagy a játékból elindítva, egy windows hiba hang kíséretében az asztalon kötök ki. Ha simán lemásolom és átnevezem az se segít, ezekszerint nem lehet módosítani az eredeti BF mapokat? Pedig én láttam már módosítást pl egy OMAHA beach map módosítása, de az ugyanolyan néven van mint a sima omaha beach így ez a megoldás nem jó.
Ha új modot kreálok és belemásolom a hivatalos mapot a mod mappájába akkor már tudom módosítani az eredeti megtartása mellett, de akkor ezen modot kell, hogy használjam?

Nem értem, Battlecraft 2.1 -et használok, lehet hogy csak ez a mapeditor nem tudja a pályamásolást?
Guest
Écáh 😊
BurnBaby
hbd 😊

www.battlefield.hu

DannyL
A mikulásnyúl húzza meg a füledet Kispopsi. 😛

Tuvok
HBD Pósi !

Pink Tiger
legalábbis mi így kértük....😄

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
savanyúsárgacsillagbaszás

hmm.. és arra rajotettek mi volt a masik ?😄

Von Hanczur
Nagyon Köszönöm,már kértem egy másikat a húgomtól mert ottan melózik,de nincs raktáron már.......Úgyhogy nagyon köszi szeretem azt a felöltõt...

Őrült gyenge.....

Frankie
hát nem tom mi volt az de fojton etetni akartál 😄

Kiwi rulz

Pink Tiger
ne ijesztegess 😊)))

aPa
tényleg? 😄
milyen jó, hogy szereztem, mi? 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

ja és a gyümölcsöt én is elfogadtam 😄

apa: tudod minden egyes bf es talin,lanon,klan talin kibaszott modon sikerült berugnom .. most picit visszafogtam magam 😊

aPa
egyébként is, úgy könnyû, hogy nem tiszteled meg bajtársaidat egy koccintással, úgy mindenki józan tud maradni...
ahogy hallom, a végén már csak Frenki volt hajlandó inni velünk, és még a gyümölcsöt is elfogadta 😄

aPa
Hát, amit eddig láttam az nem gázos, évente egyszer belefér 😄
Annak azért örültem, hogy az elsõ asztalon alvó figura nem én voltam, hanem talán Kemo (fogjuk rá, hogy idõrendben vannak a képek) 😄

Tuvok
geci 😄DD

attol tartok amiket én csinaltam (meg paran) jopar ember nem örülne neki ha az kikerülne
pl apa , pink ...

Cib Bank : 1234-56445-678786-44566

BurnBaby
a kabátod az intézményben maradt, megvan. mehetsz érte

www.battlefield.hu

Pink Tiger
thx

Tuvok
Mennyi új arc 😊)

BurnBaby
az elsõ adag fennvan bf.hu galériájában
maholnap lesz több is 😊

www.battlefield.hu

Pink Tiger
én két napja nyomom az ágyat, de megérte
megnézném már a képeket, hátha arról beugrik vmi...

Von Hanczur
Hali mindenkinek......
Mára megérkezett a megfázási tüneteim......
Lázasan melózom........

De akkor is király volt a buliiii......

Őrült gyenge.....

Guest
Ja izé... Jó vót, meg ilyenek 😊)
Guest
Mer' rendes 😊
Tuvok

HU.man Josy
hm, még mi is belefértünk a Coffosok után, akkor még jó volt 😄
Bavallom én voltam 😊)

HU.man Josy
De rég voltam már itt is 😊)

Jó volt nagyon a találkozó 😊

aPa
volt klánbemutató? 😄

Hamed
Én meg a táskámat hagytam ott vaze, a blaháról kellett visszamásznom érte

Pedig fele annyira se voltam kész, mint te😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Frankie
Hehe, királyul toltad, kiöntöttél vagy egy liter sört sok emberre, de nembaj 😄

Hát elég veszélyes volt látni, mondom még 1 óra hadonászás után se fáradt el a keze a pasasnak 😉
Jó vó't na!

Üdv JCSR, Üdv CoFB, Üdv Otherz

BB :*

Over 'n Out

-p-

Von Hanczur
Bocsi mindenkitõl..........
Az éjszakám elég furira sikeredett........
Kimentem levegõzni mert hányingerem volt,erre a következõ tiszta kép hogy az állatkertnél vagyok.............
Na séta tovább.........felszáltam egy villamosra amelyen sikeresen elaludtam........Ébredés a Lurdy háznál.....na taxi sehol.....várok érkezik kb egy óra útán következõ villamos visszafelé.....igyekszem nem elbaszni a leszállást erre korán sikeredett.....király akkor séta.....TAXI nincs......ja ekkor tiszta kép úgyanis kezdtem fázni.....hol a kabátom???......farmerban és egy pulcsiban sétafikálok hazafele.....Na szép.....gondoltam majdcsak fogok egy taxit.....séta....végigmentem a fogarasi úton és egy kurva kocsi sem jõtt........végre elértem a felüljáróig jõtt az éjszakai busz és sikeredett hazaérnem.....
Szénné fagyva beájultam.....Tehát:Bocsánat mindenkitõl a súlyos viselkedésemért........
A kabátomról esetleg tud valaki valamit?????
Egy fekete Kenvelo,bomberhez hasonló szabással.....
Ha esetleg valakit megbántottam nem szándékos volt sajna az ital átvette fölöttem az úralmat......Sajnálooom.....

Őrült gyenge.....

BurnBaby
jah igen. aki csinált képeket majd egyezkedjünk h a publikusak h jutnak el hozzám/bf.hura 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
hát mozgalmas kaland volt 😊 elnézést akinek esetleg sértettem a jóizlését de hát jól voltam 😊) a klánbemutatás úgy tünik már nem az erõsségünk - ezúttal a mikrofon adta fel rögtön a cofb után (lehet meggymag keze van a dologban). köszönet mindenkinek aki eljött, öröm volt veletek mint mindig 😊

www.battlefield.hu

Hi mindenki!
Jó volt.
Pink meg kell mondjam azért Apával holtversenyben voltál ám

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Nancsika
Halihow belétek! Jó volt, csak korán elhaladtam haza, családi okok miatt.😞 Thx, a szervezést, jó volt minden. Ittam is, ettem is, és még pénzem maradt!

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

apa nagyoon durvan nezzet ki 😄

Pink Tiger
hali
hát beszélni nem nagyon tudok úgy be vagyok rekedve, remélem nem ordibáltam
meg alig emlékszem az egészre, de reggel megállapítottam hogy vmi üveg szétvágta a kezem
úgy tippelem nálam jobban csak apa rúghatott be
egész világosan dereng elõttem hogy egyszercsak feldõlt a székkel, mint pepti az elején
a hely az eddigi legjobb volt, nagyon jó árakkal, remélem legközelebb visszengedik a csapatot, thx a szervezõknek

VIETNAM FOREVER!!!!!!!!!!