Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Engem az érdekel, hogy a gázkart milyen finomsággal lehet kezelni, hol kezdjen el a propeller visszafelé pörögni, milyen deadzone legyen és ezek az apró trükkök, amiket a DXtweakben lehet beállítani. Vagy senki sem módosítja ezeket? Nekem hihetetlen, hogy amikor pl multiban látom, hogy a földfelszín felett, tök lassan repül valaki, azt DXTWEAK nélkül teszi, alapbeállításokkal.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nemrég kezdtem el repülni a játékban, van egy Logitech Extreme 3D Pro joystickom hozzá. Beállítani nem nagyon tudom DXTWEAK2-vel. Nem értem hogy kellene, ezért az igazán profikhoz van egy kérésem: aki ilyen joyjal repül, másolja ki nekem dxtweak2-vel a joy beállításait egy profileba, és küldje el az email címemre!
MegaTHX!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Csak nekem úgy tûnt hogy a bf.hu fórum eléggé elhagyatott és inkább ide írtam, de ott is fenn vagyok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ért itt valaki a BF mapszerkesztéshez? Elég nagy problémába ütköztem, méghozzá:
Szeretnék egy hivatalos BF mapot a saját elképzelésemnek megfelelõen módosítani, de ha megnyitom pl BOCAGE -ot és a copy level to... paranccsal elmentem proba néven, akkor a proba mapot tesztelve vagy a játékból elindítva, egy windows hiba hang kíséretében az asztalon kötök ki. Ha simán lemásolom és átnevezem az se segít, ezekszerint nem lehet módosítani az eredeti BF mapokat? Pedig én láttam már módosítást pl egy OMAHA beach map módosítása, de az ugyanolyan néven van mint a sima omaha beach így ez a megoldás nem jó.
Ha új modot kreálok és belemásolom a hivatalos mapot a mod mappájába akkor már tudom módosítani az eredeti megtartása mellett, de akkor ezen modot kell, hogy használjam?
Nem értem, Battlecraft 2.1 -et használok, lehet hogy csak ez a mapeditor nem tudja a pályamásolást?

Őrült gyenge.....
milyen jó, hogy szereztem, mi? 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
ahogy hallom, a végén már csak Frenki volt hajlandó inni velünk, és még a gyümölcsöt is elfogadta 😄
Annak azért örültem, hogy az elsõ asztalon alvó figura nem én voltam, hanem talán Kemo (fogjuk rá, hogy idõrendben vannak a képek) 😄
pl apa , pink ...
Cib Bank : 1234-56445-678786-44566

maholnap lesz több is 😊
www.battlefield.hu
megnézném már a képeket, hátha arról beugrik vmi...
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Mára megérkezett a megfázási tüneteim......
Lázasan melózom........
De akkor is király volt a buliiii......
Őrült gyenge.....
Pedig fele annyira se voltam kész, mint te😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Jó vó't na!
Üdv JCSR, Üdv CoFB, Üdv Otherz
BB :*
Over 'n Out
-p-
Az éjszakám elég furira sikeredett........
Kimentem levegõzni mert hányingerem volt,erre a következõ tiszta kép hogy az állatkertnél vagyok.............
Na séta tovább.........felszáltam egy villamosra amelyen sikeresen elaludtam........Ébredés a Lurdy háznál.....na taxi sehol.....várok érkezik kb egy óra útán következõ villamos visszafelé.....igyekszem nem elbaszni a leszállást erre korán sikeredett.....király akkor séta.....TAXI nincs......ja ekkor tiszta kép úgyanis kezdtem fázni.....hol a kabátom???......farmerban és egy pulcsiban sétafikálok hazafele.....Na szép.....gondoltam majdcsak fogok egy taxit.....séta....végigmentem a fogarasi úton és egy kurva kocsi sem jõtt........végre elértem a felüljáróig jõtt az éjszakai busz és sikeredett hazaérnem.....
Szénné fagyva beájultam.....Tehát:Bocsánat mindenkitõl a súlyos viselkedésemért........
A kabátomról esetleg tud valaki valamit?????
Egy fekete Kenvelo,bomberhez hasonló szabással.....
Ha esetleg valakit megbántottam nem szándékos volt sajna az ital átvette fölöttem az úralmat......Sajnálooom.....

Őrült gyenge.....
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Jó volt.
Pink meg kell mondjam azért Apával holtversenyben voltál ám

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
hát beszélni nem nagyon tudok úgy be vagyok rekedve
, remélem nem ordibáltam
meg alig emlékszem az egészre, de reggel megállapítottam hogy vmi üveg szétvágta a kezem
úgy tippelem nálam jobban csak apa rúghatott be
egész világosan dereng elõttem hogy egyszercsak feldõlt a székkel, mint pepti az elején
a hely az eddigi legjobb volt, nagyon jó árakkal, remélem legközelebb visszengedik a csapatot, thx a szervezõknek
VIETNAM FOREVER!!!!!!!!!!
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)