Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre ettõl még nem fogok sûrûbben elõfordulni magyar szerveren (a lentebb említett oko miatt), pedig talán még én vagyok az egyik (hanem a) legaktívabb BF-es játékos idehaza.
"A BC a jobbik csapat jutalma."

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én legalább meghalgattalak 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Gyakorlatilag minden nagyar klán képviselteti magát rajta, köztük szépszámmal a DE is. És ez így van rendjén, nem? DE?

Szóval az utolsó emlékem a JCSR szerverrõl az, amikor Aberdeen-en Zajcev-et kirúgtátok a szerverrõl majd veletek vitázva elõttem is ezt a jövõt emlegettétek én meg szépen elbúcsúztam jóidõre tõletek...
Magyar szerverre nemigen járok okulva abból, hogy itthon néhány dolog nem olyan elfogadott mint külföldi szervereken és a felesleges rinyát jobb elkerülni.
Az egyik szerverünk pedig (a részletek nem tartoznak a nyilvánosságra) egy másik klánnal kötött kölcsönös megállapodás révén mindenki elõtt nyitott...volt már több neve is de ugye az IP a lényeg: 217.113.53.27 .
A második meg szépen megmarad nekünk sima BF-es war szervernek.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Tuvok azthiszem mikor bajod volt a szerveren félóráig hajkurásztam neked valakit akinek van a szerverünkhöz adminjoga.
Skorpio: tessék szépen megnyitni a szervereteket és megmutatni hogy kell. Szívesen ellessük a jópéldát. De addig is...
Zoli: Valószínû pont téged dobálnak ki mikor még függõbe van egy jó kis bulimeccsünk, nem? De ha gondolod kerüld csk el...
Ja és tomi ha rájövök hogy mégiscsak te vltál én meg itt miattad kardoskodok akkor kukoricán fogsz térdelni egy hétig...

Amúgy meg úgy van ahogy Tuvok mondja, ez egészen megszokott dolog náluk, hogy teszel vmit ami nem tetszik nekik vagy egy rossz szót szólsz és... meg kell szokni, hogy õk már csak ilyenek.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egy jo eger (jo asztallal) és kész .
Bar én nemtudok repülni 😄
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Joy simulatorhoz kell, ajanlom a pacific fighters-t.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Bf-ben egyébként sztem felesleges a gázkar, mert nagyon arcade a repülési fizikája a gémnek. Én pl a sebességet és az oldalkormányt is a billentyûzetrõl használom (W,A,S,D). Ha meg lassan akarok repülni a föld felett, akkor átmegyek "pötyöktetõsbe"...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kösz az eddigi segítségeiteket!

->