Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Nos a hangnem azután lett olyan-amilyen miután megvolt a kick (egy határnál ugye elszakad mindenkinél a cérna)... de ám legyen döntetlen.
Mindenesetre ettõl még nem fogok sûrûbben elõfordulni magyar szerveren (a lentebb említett oko miatt), pedig talán még én vagyok az egyik (hanem a) legaktívabb BF-es játékos idehaza.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

DannyL
Énnõõõõõ azé nem mek a Jécséer szerverre mer az a KovácsLegény egy akkora ratyi hogy csak oda.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

TS Zolly
Szia Danny!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DannyL
Ja 😉

DannyL
Sziasztok! Pá!

Tuvok
ratyi 😛

erdos
Nem is voltam tsen Te...
Én legalább meghalgattalak 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Tuvok
Mint kiderült, ez kimerült abban, hogy megvártad, míg egy admin feltévedt TS-re

erdos
Megugye ha olyan szarul mennének a dolgok akkor miért nem férek fel rá esténként soha? 😄
Gyakorlatilag minden nagyar klán képviselteti magát rajta, köztük szépszámmal a DE is. És ez így van rendjén, nem? DE?

erdos
Akkor gondolom emlékszel annak a vitának a hangnemére is amit lefolytattál? Történetesen pont ott voltam én is. Én azt hiszem ha kiegyezünk egy döntetlenben akkor mindenki jól jár. Természetesen szívesen látunk a szerveren, a .......... se akar háborúzni. Van így is gondja mindenkinek bõven....

skorpio7
Nyugi BB nem flame mindössze némi megjegyzés hangzik el, amit nem árt megjegyezni ha még mindíg úgy mûködnek a dolgok a JCSR-en. 😊

Szóval az utolsó emlékem a JCSR szerverrõl az, amikor Aberdeen-en Zajcev-et kirúgtátok a szerverrõl majd veletek vitázva elõttem is ezt a jövõt emlegettétek én meg szépen elbúcsúztam jóidõre tõletek...
Magyar szerverre nemigen járok okulva abból, hogy itthon néhány dolog nem olyan elfogadott mint külföldi szervereken és a felesleges rinyát jobb elkerülni.
Az egyik szerverünk pedig (a részletek nem tartoznak a nyilvánosságra) egy másik klánnal kötött kölcsönös megállapodás révén mindenki elõtt nyitott...volt már több neve is de ugye az IP a lényeg: 217.113.53.27 .
A második meg szépen megmarad nekünk sima BF-es war szervernek.

erdos
utánanézek, csak keresek valakit aki ért hozzá. Én teljesen hülye vagyok ezekhez a mûjszaki dógokhoz. Ha lesz valami akkor jelentkezem.

TS Zolly
Szerintem a servermanager progi logjábol meg tudjátok nézni. Olyan 15h körül volt ha jól emlékszem. Hidd el! Meg tudom külömböztetni a kirugást, mondjuk a pb kirugásától. Ennyire láma azért már nem vagyok.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BurnBaby
deuncsi 😞

www.battlefield.hu

erdos
áhh, csak a szokásos kóstolgatás...

BurnBaby
flame?

www.battlefield.hu

erdos
Kinetaláljátok már basszus....
Tuvok azthiszem mikor bajod volt a szerveren félóráig hajkurásztam neked valakit akinek van a szerverünkhöz adminjoga.
Skorpio: tessék szépen megnyitni a szervereteket és megmutatni hogy kell. Szívesen ellessük a jópéldát. De addig is...
Zoli: Valószínû pont téged dobálnak ki mikor még függõbe van egy jó kis bulimeccsünk, nem? De ha gondolod kerüld csk el...

Ja és tomi ha rájövök hogy mégiscsak te vltál én meg itt miattad kardoskodok akkor kukoricán fogsz térdelni egy hétig...

TS Zolly
Jaaaa! Értem. Akkor ha nosztalgiázni van kedvem, akkor a JCSR szervert messzirõl elkerülöm.

skorpio7
Biztos "ferde" szemmel néztél rájuk.
Amúgy meg úgy van ahogy Tuvok mondja, ez egészen megszokott dolog náluk, hogy teszel vmit ami nem tetszik nekik vagy egy rossz szót szólsz és... meg kell szokni, hogy õk már csak ilyenek.

JCSR t0Mi
Én nemtudom mi történt, nem én tettem.. 😊

kz
Én felajánlom az öcsémet... ingyen elvihetõ.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Tuvok
Õk is biztos nosztalgiáznak, nem az elsõ ... 😄

TS Zolly
JCSR-es emberkéktõl szeretnén megkérdezni: Miért lettem kibaszva a JCSR szerverröl? Csak nosztalgiázni mentem fel.

JCSR t0Mi
Tegyék meg tétjeiket, Vasárnapig várjuk az ajánlatokat! 😄

Tuvok
jaja

JCSR t0Mi
Hétfõn fasza kis D2MH - JCSR meccs! 😄

joebacsi
Nem tartod rajta folyamatosan az ujjad a gáz gombon, hanem csak nyomogatod és szép lassan kezd el haladni a gép... Amúgy én is láma vagyok mert "pötyögtetés" az a "pötyöktetés" 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvi: aki nem repült egerrel sokaig ugy sem erti meg milyen is egy dogfájt 😄

nekem ius itt van a saitek goldom azt arra jo hogy elmondhatom hogy az is van.. 😄
Egy jo eger (jo asztallal) és kész .
Bar én nemtudok repülni 😄

Tuvok
Nagy frászt !

Tuvok

Guest
Hát azért volt már rá példa... 😊)
DannyL
Dehogy panaszkodik, azzal sokkal könnyebb. ;-)

Guest
Jah, és még panaszkodhatsz is, hogy neked milyen nehéz dolgod van az egérrel. 😛P
kz
Én meg csak billentyûzettel repülök, pötyögés az életem.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Mi ez a "pötyöktetés" ? Láma vagyok, joy nélkül nem tudok repülni, bevallom õszintén.

DannyL

505thZajcev[PT]
Turoert eroltetitek a repulest joyal, ez egy arcade jatek.
Joy simulatorhoz kell, ajanlom a pacific fighters-t.

DannyL
Ez se rossz csak nekem két kézzel kell fognom közbe a joyt mert ha belemelegszek 1 kézzel kivágom az ablakon. 😄DD

Tuvok
Joy a lámáknak kell, egérrel repülni mûvészet

joebacsi
Egyszerû a válasz (sajnos): Microsuxx. Xp-ben és win2000ben nem lehet deadzone-t, és még néhány dolgot állítani a tettves directx fogyatékossága miatt. Én is szívtam vele eleget, mikor a régi "kissé balrahúzésparkinzonkórosközépállás" Genius joyomat akartam használhatóvá tenni. Aztán ezt a problémát megoldotta az, hogy tövestül kitort a kar IL-2 ben, amint egy dugóhúzóból szetdtem vissza a Messeremet 😊. Egyébként ezen már meg sem lepõdtem azok után, hogy pár éve szembesültem a ténnyel hogy a MICROSOFT ff kormányomhoz nincs xp-s driver, kissé LOL.
Bf-ben egyébként sztem felesleges a gázkar, mert nagyon arcade a repülési fizikája a gémnek. Én pl a sebességet és az oldalkormányt is a billentyûzetrõl használom (W,A,S,D). Ha meg lassan akarok repülni a föld felett, akkor átmegyek "pötyöktetõsbe"...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cobra.
Nekem se megy az egeres repülés, bár BFV-ben még joy-jal se igazán megy a helizés

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
->

DannyL
Na ekkora lehetett

Tuvok
Joy suxxxx

DannyL
Ezt melyik "nagytól" hallottad?

Aszongyák a nagyok, egérrel jó repülni DCben. Én joyal repülök, képtelen vagyok ezt tenni egérrel -bár gyakran van ez így joyjal is...

DannyL
1 szóval? nem

Na a helikopter még inkább rejtély. Tehát még képezzem magam.

Kösz az eddigi segítségeiteket!

Cobra.
Ha jó a gázkar a joyon, akkor nem kell semmit állítgatni, hanem érzéssel kell mozgatni. Ha eleget játszol, akkor majd belejössz. Nekem kellett 1/2 év, mire DC-ben a helivel meg tudtam állni egyhelyben.

Hide and fear, Cobra Commander is here !