Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van sp2-m és teljesen jól fut az 1.61. ALT-TAB meg minden. Tegnap úgy játszottam a red devilsen.
The future is now
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Még aznap, mikor SP2 kijött megjelent rögtön 2 patch hozzá, mostanra van vagy 5 ... Utóbbi 2 hétben úgy 6-7 gépet hoztak be, mer instabil nem indul valami, szétesik, hibákat ír, és furcsamód mind azután kezdõdött, hogy a kedves felhasználó update-elt SP2-re ...
többektõl hallottam panaszt - összeesik a win mikor belépne szerverre, nem enged fel szerver, stb. van sp2 összefüggés? vagy mi a gond? túl sok a probláma a pecs körül 😞
www.battlefield.hu
Ezek azert jottek letre hogy az ember ne birjon rendesen jatszani vagy mi a fa..?
LÁMA MIND!!!!!!!
<#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#mf2>#mf2>
játékosoknak 1.61 patch + crack info szokás szerint a fent pörgõ help alatt.
www.battlefield.hu
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
(az egyszerû nem biztos hogy szar)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kösz
Apropó a 90% az a nyaktól lefelé vagy hogy?😊))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
www.battlefield.hu
(már Lzavart)😄D
majd nem járunk így
(rajtad tesztelik a bant? remélem bugos, és nem levehetõ...) ,)
www.battlefield.hu
2) ha az uccsó sminkembõl még van az arcomon, akkor nagy a baj (ea bfv lan)
3) eszondom!
4) nc
😊
www.battlefield.hu
Aloha m8 😊
1;Krónikus BF túltengés mert "kisbarátaiddal" hajnalig tolod a lövöldözést😊))
2;A smink le nem mosása másnap hajnalban szimplán összeragasztja a szemed pilláit😊
3;Rontás van rajtad😊
és a hivatalos változat:
4;faxom tudja😊))