Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
<#action>

Sziasztok
Nekem van sp2-m és teljesen jól fut az 1.61. ALT-TAB meg minden. Tegnap úgy játszottam a red devilsen.

LSSAHlavina
Gege azt hittem ezt a vitát lezártuk a fórumunkon. Ha azóta újabb atrocitás írt, szólj, de ne anyázz, mert ezzel nem lesz jobb. <#ejnye1>

The future is now

Guest
Tuvok SP2-urban legend-jeit látták, hallották 😊))
Guest
Nekem van SP2-m, és eddig semmi bajom nem volt az 1.61-gyel. Mondjuk arra nem esküszöm meg, hogy Alt+Tab-oltam is már alatta (ha jól emlékszem volt, akinek tegnap azzal volt gond), de egyébként minden rendben.
BurnBaby
az egyik valóban nem megy. éccaka átsiklottam az egyik frissítése fölött. de van mûxõ link is 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
nah de a lényeg, h mintha azok panaszkodnának az 1.61re, akiknél van sp2. szal azt próbálom megtudni, h tényleg így tendencia, vagy ez csak véletlen egybeesés. me ki kéne találni hamar hol a hiba...

www.battlefield.hu

Tuvok
Én se mondtam, hogy mindenkinél törvényszerûen rossz, csak a tapasztalataim írtam le 😊

BurnBaby
én eddig csak ellentétes véleményt hallottam 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
Csak annyi, hogy SP2 alapból szar, melóhelyen nem is telepítünk 'Win rajtafelejtõs gépekre' .
Még aznap, mikor SP2 kijött megjelent rögtön 2 patch hozzá, mostanra van vagy 5 ... Utóbbi 2 hétben úgy 6-7 gépet hoztak be, mer instabil nem indul valami, szétesik, hibákat ír, és furcsamód mind azután kezdõdött, hogy a kedves felhasználó update-elt SP2-re ...

BurnBaby
sp2-vel rendelkezõk jelezzetek pls megy-e nálatok rendesen az 1.61
többektõl hallottam panaszt - összeesik a win mikor belépne szerverre, nem enged fel szerver, stb. van sp2 összefüggés? vagy mi a gond? túl sok a probláma a pecs körül 😞

www.battlefield.hu

Tuvok
Lehet, hogy átlátszó vagyok ?

😄

Tuvok
Szia Glassman 😊

Majd elfeledtem : Jóóóó reggelt <#wave>

Nekem megy rendesen.<#nyes>

Na most lett elegem a láma LSSAH bénákbol.
Ezek azert jottek letre hogy az ember ne birjon rendesen jatszani vagy mi a fa..?
LÁMA MIND!!!!!!!
<#mf1><#mf3><#mf2>

Yan
crack.rar <2,8MB>-nél a link nem müxik.

&#165; xfire: kistekila

BurnBaby
most hogy kijött az 1.61 linux szerver patch is kérem az adminokat, hogy mielõbb állítsák át a szervereket, hogy ne osszuk meg a népet. A meccsezõknek már fel kellett tenni az újat. thx.

játékosoknak 1.61 patch + crack info szokás szerint a fent pörgõ help alatt.

www.battlefield.hu

Guest
Spam? Hol?
Ahhoj
antijedi ne spammeljen!!! 😄D

Pink Tiger
te minden topicot elolvasol antijedi? 😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
mindenhova beírja_? 😊

Pink Tiger
<#nyes>

Pink Tiger
szerintem bb megcsinálja neked a frankót ha veszel neki egy vi..deokártyát freddytõl vagy valami ilyesmi 😊

ezt mindenhova beirod???

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

aPa
spec én nem érzem úgy, hogy "kis egyszerû szar" a nevem, keress valami megbízható agyturkászt, vagy változtass nevet 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Tuvok
ááá, nap kreténje, ez 2 lámát tuti megér 😄DD

joebacsi
itt az sgn gondolod, vagy bfben?
(az egyszerû nem biztos hogy szar)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hi!Lenne egy kérdésem ami nem ide tartozik....ti hogy tudjátok megcsinálni hogy a nevetek ne ilyen kis egyszerû szar legyen???
Kösz
Thx apa,egyenlõre az órmestertõl függ a dolog no meg attól mennyire leszek ki a pénteki naptól😊
Apropó a 90% az a nyaktól lefelé vagy hogy?😊))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BB hogy te mennyire empatikus lélek vagy😊)))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

aPa
90% hogy aludhatsz pl nálunk, ha ez a gond 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

BurnBaby
béééna!

www.battlefield.hu

Há izé messze lakok😊))

BurnBaby
NTsek, péntekre kiírtam egy edzõmeccset a gyomrunk ellen. olyan 19tõl kifulladásig. nézzétek, jelezzétek, miazmássátok 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
akkor itt is <#mf1>

itt is pá!<#wave>
(már Lzavart)😄D

Tuvok
<#action>
Ezé beköplek Blasternak, 1 hónap gépmegvonás !

sajnos nála nem mûködött még😊

Tuvok
ittvagyok, sazl levehetõ 😛
és már nem annyira bugos, lámám is volt 4 is 😛

BurnBaby
ok
majd nem járunk így
(rajtad tesztelik a bant? remélem bugos, és nem levehetõ...) ,)

www.battlefield.hu

Tuvok
Banszag ? Hmm, így ne járjatok 😄

Tuvok
Hmm, nálunk ez úgy szól, hogy minden melóhoz úgy kell hozzáállni, hogy más is odaférjen, és ami nem oldódik meg 3 napon belül magától, azt fölösleges elkezdeni 😄

hát bébi, ha ez nem egy nyilvános, mindenki által olvasható fórum lenne és emellé még nem lennék úriember (meg ugye prûd is vagyok), akkor azt mondanám, hogy van erre is orvosság, meg mondanám, hogy mit kell beszerezned ;-)
ehh, buta tébányai mondja hogy vidéki... <#mf1>
BurnBaby
1) nem is tolom hajnalig. néha hajnalban felkelek tolni, mert megunom h nemtok aludni, de azé 2 fele mindig lefexem!
2) ha az uccsó sminkembõl még van az arcomon, akkor nagy a baj (ea bfv lan)
3) eszondom!
4) nc
😊

www.battlefield.hu

Valahogyan sejtettem,hogy ez a betû plusz jel kombináció magasröptû lesz a vidéki renccergizdának😊))))
Aloha m8 😊

kit banolsz? ;-)
+b

Ez ugye töb okra visszavezethetõ:
1;Krónikus BF túltengés mert "kisbarátaiddal" hajnalig tolod a lövöldözést😊))
2;A smink le nem mosása másnap hajnalban szimplán összeragasztja a szemed pilláit😊
3;Rontás van rajtad😊
és a hivatalos változat:
4;faxom tudja😊))