Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bébi nem is akarok flémelni :-)

csak szerettem volna jelezni neked, hgoy nagyon izgi a bf42 meccs nekem is, de sajnos mint bfv nt csk viszonylag nehezen vonhatom ki magam bizonyos kotelezettségeim alól. Ez most jelenleg az, hgoy továbbjutásra vezessem a csapatomat (mégha nem is csinálom túl jól).
Pepti arra célzott , hogy mind a ketten meg akarunk sértõdni mint
a fürdõskurvák, és hiába szépítgetsz itt már esélyed sincs.

BurnBaby
pepti asszem nem figyelsz. ok. bár a mienk is továbbjutásért, de gondolom feltünt nagyjából nem is érdekel, csak azért kérdeztem rá mert ugye elvileg van akit 😊 részemrõl egyel kevesebb macera, ha nagyon õszinte akarok lenni 😊))
csak mókásnak találtam h a 42 továbbjutásért meccs majdnem olyan izgi, mint a bfv gyak a majd a továbbjutásért meccsre 😊)) de még meg is értem szal nincs itt ok hosszadalmasan értekezni a témában 😊
ez még flémnek is gyenge 😊)

www.battlefield.hu

Bébi: nagyon szívesen közvetíteném a meccset (és szerintem Freddy is), és ha nem lenne jövõ héten karácsony, tehát lenne idõnk valamikor plusz egy gyakot kiírni a hétfõi helyett, akkor meg is tenném. De így hétfõn-szerdán gyakunk, csütörtök-péntek-szombat-vasárnap karácsonyi elõkészületek és karácsony, hétfõn meg játszunk.

Sajnos bfv NT-re ráfér még a gyak szerintem. egy meccset nyertünk eddig meccsel, egyet fofeittel buktak ellenünk a belgák, kettõt vesztettünk. Még hátra van 2 meccs: svédek ehét csütörtökön és franciák. Ha nem hozzuk mindkét meccset, akkor erõsen meg kell alázni a franciákat és reménykednünk kell, hogy valaki épphogy csak megveri norvégokat a svédeken és a németeken kívül és jobb ticketaránnyal mi leszünk a 3-ak. Elvileg szerintem a bolgárok képesek lehetnek megverni a norvégokat.

Ha megverjük a svédeket és a franciákat is, akkor körbeverésen dõl el a 3. hely sorsa és ugye a ticketarány akkor is kell. Bár a ticketarányunk elég jónak mondható, azért nem árt feltuningolni :-)

(bár hozzáteszem, hogy fogalmam sincs, hgoy az elsõ 2 vagy 3 vagy 4 jut-e majd tovább, mert errõl bfv-ben még egy darab info sincs)
BurnBaby
nemnem 😊 eszemben sincs bfv vs bf42 prioritást állítgatni. éles meccs vs gyak ügyben merül fel egy-két kérdés ,) de ettõl függetlenül ez van, ugye 😊 tehát mindegy is 😊)

www.battlefield.hu

Szó sincs róla, hogy nem érdekel, BB, és tök röstellem, de ugye prioritások vannak. Most persze Te jó managerként meg fogod kérdõjelezni a bfvnt prioritását a bf42nt -ével szemben, de
sajna nekem fontosabb. Bocsesz.

BurnBaby
hát megértõbb lennék ha nem egy gyak miatt nem érdekelnénk benneteket, de hát ez van 😊 hf 😊

www.battlefield.hu

Igen, muszáj megtolni a bfv-t !
Bocseszku.

Bébi: hétfõ este bfv NT gyak van :-( És az már az utolsó meccsünkre gyak, és mivel erõsen továbbjutás kérdése nekünk az utolsó meccs (vs FRA, bár függ még attól is, hgoy a norvégok kikapnak-e valakitõl és mennyire), ezért én szerintem oda megyek taktikázni a mapra. Személy szerint örülnék neki, ha Freddy is oda jönne inkább, de helyette nem nyilatkozok :-)
BurnBaby
hát nem volt 😊 esetleg a jövõ hétfõi megint érdekes meccs lesz, végül is ott dõl el jácchatunk-e továbbjutásért. ez a mai ahogy várható volt elég sima menet lett.
pepti? freddy? 12/20 21:00 dánia, iwo - ha mehet szóljatok és lebeszélem 😊

www.battlefield.hu

505thZajcev[PT]
lesz ma kozvetites?

fly
na akko mán inkább imiyen: go to 'da "Squad of Traitors" homapaggah

http://fly.pardey.org

fly
http://traitors.uw.hu/

http://fly.pardey.org

erdos
Jól van. Na, azért remélem. Nincs harag? <#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Pepti
ez igy nem igaz. EGyszer Angyal osszehanyt valamit még a kezdetek kezdetekor. Aztan azota se nezett ra a kutya se. En a multkor megtalaltam. De mar nem tudom a cimet :-)

Mortel
Vmi gáz van vele. Mert nem jön be.<#help><#buck><#buck><#buck><#buck>

Mortel
Mi a trs honlapja?

Mr Manson
<#integet2>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

a 10-est már sokan mondták 😊))))))))))))

9., Sajna van egy jo szokasom leirom gyorsan,katt,olvass ..na szoval .. kuss! 😊
10., többet ide nem irok mert nem erdemlitek meg!

Szerintem szivjon le mindenki aki engem baszogat!!!
1., Ugye szerkeszteni nem lehet és kicsit késön vettem észre
2., nem fogok mentegetözni mert ugye miiiiind ratyik vagytok !!
3., apa teged szeretlek 😉
4., meg mert ne ?!
5., Helyes irasbol meg ha nem is latszik 4 -es voltam !!
6., TUVOOOOOOOOOk bant aki engem bant
7., ennyi aszem
8.,ja nem erdos !! te kezdte ezert aszem szamolunk!!!

Nancsika
egs.😊

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Köszi..de azt elfelejtettem írni, hogy eredeti játékom van.
Így is kell crack???
Hali, valaki megtenné hogy elküldi nekem a BF regisztrációs bejegyzéseit? Vagy van valami program amivel ki lehet javítani? Ne kelljen már újrainstallálnom az egészet. Köszi

steam, origin: ACE_hun

Pink Tiger
thx nancsi! megvan a netem 😊
<#worship><#worship><#worship>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Meggymag
Crack!!!
Anélkül nem fog menni!
http://bfhelp.try.hu/
GLHF!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

"a renderer.allowAllRefreshRates 1 sort tedd egyel feljebb, azaz a console.showStats 0 sor fölé"
ez sem segített...😞
Sziasztok!

Remélem nem volt még kérdés, mert visszaolvasgattam, de nem találok ilyet.
Szal az a problémám, hogy telepítettem az 1.61-et, és emiatt most nem indul el a játék. Úgy tesz mintha indulna aztán kidob.
renderer.allowAllRefreshRates 1-re van állítva...

Kérem segítsenek, különben öngyilkos leszek!!<#ijedt>

Köszi elõre is! <#integet2>
Cobra.
Úgy néz ki, csak át kellett valmit állítani a szerveren, utána jónak tûnt. A GS.dc szerveren volt, valami olyat írt, hogy bf1942.exe mismatch (ha jól emlékszem).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mr Manson
milyen hibával?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Cobra.
Úgy tûnik, a PB kirúgja azokat az embereket, akiknek fent van a nocd crack az 1.61-en <#szomoru1>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DannyL
F*szom se táncol kutyától kérd! <#kuss>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

mér? a számsor tök értelmes :-)

Míg ratyi gege nem, de hát õt így szeretjük... ;-)
aPa
szerintem is pont ennyire "értelemes" 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Frankie
01000111001101010110

Kb ennyire értelemes a mondat 😊

erdos
Oszt hó után Lavina... <#banplz>

erdos
Vagy:
NEM, a szerveren lévõ emberekkel volt elegem, nem veletek... 😄
szerintem tuti 2-es, akik helyesen tippelnek azok között "Álljunk meg egy szóra" díszdobozos DVD-ket sorsolunk ki... <#idiota>

Bencsi
Gege!Egymillószór kértelek, ne túlozz!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

aPa
csak jól kell elhelyezni pár írásjelet, és érthetõ:
Nem a szerveren lévõ emberekkel (bõl? 😄) volt elegem, nem.
Veletek!

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

kz
Ne zavard össz még jobban!<#vigyor>

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

erdos
Szép mondat gege... <#taps>

nem a szerveren lévö emberekkel volt elegem nem veletek 😉

Yan
Köszi, nézem..

&#165; xfire: kistekila

LSSAHlavina
jaja, épp benn voltam én is, ment a röhögés... 😄

Tuvok, jöhet, de nem kell nyomtatni, emilben is jó lesz...

The future is now

Tuvok
Lavina, LSSAH-val kapcsolatos 'szép' emlékeim A2-es lapra nyomtatva 6-os betûmérettel jó lesz ? 😊

BurnBaby
tegnap engem is lenoobozott egy fiatalember az lssah-n! büszke is voltam magamra, végre sikerült beilleszkednem 😊

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
ha meg a szerverrel van baja, akkor megint nem értem miért kell idegeskedni, ott van még n+1 szerver, amit lehet boldogítani... Arról nem tehetünk, ha épp tele van kezdõkkel, de nem is akarjuk (és tudjuk) kitiltani õket.

The future is now

LSSAHlavina
hát, "Na most lett elegem a láma LSSAH bénákból" ez úgy hangzik, mintha velünk lenne baja, amit mondjuk nem csodálnék nagyon, csak megbeszéltük, hogy nem így kell intézni. Majd ha leesik a hó, kimegyünk rá, okés? <#boxer> csak vicceltem. 😊

The future is now

aPa
szerintem a fent lévõ playerekkel volt gondja (nemcsak neki 😄), nem a szerverrel, vagy a klánnal.
egyébként tényleg olyan a helyzet, mintha az eu összes ovijában eredeti bf-t tojt volna a mikulás mindenkinek 😄