Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak szerettem volna jelezni neked, hgoy nagyon izgi a bf42 meccs nekem is, de sajnos mint bfv nt csk viszonylag nehezen vonhatom ki magam bizonyos kotelezettségeim alól. Ez most jelenleg az, hgoy továbbjutásra vezessem a csapatomat (mégha nem is csinálom túl jól).
a fürdõskurvák, és hiába szépítgetsz itt már esélyed sincs.
csak mókásnak találtam h a 42 továbbjutásért meccs majdnem olyan izgi, mint a bfv gyak a majd a továbbjutásért meccsre 😊)) de még meg is értem szal nincs itt ok hosszadalmasan értekezni a témában 😊
ez még flémnek is gyenge 😊)
www.battlefield.hu
Sajnos bfv NT-re ráfér még a gyak szerintem. egy meccset nyertünk eddig meccsel, egyet fofeittel buktak ellenünk a belgák, kettõt vesztettünk. Még hátra van 2 meccs: svédek ehét csütörtökön és franciák. Ha nem hozzuk mindkét meccset, akkor erõsen meg kell alázni a franciákat és reménykednünk kell, hogy valaki épphogy csak megveri norvégokat a svédeken és a németeken kívül és jobb ticketaránnyal mi leszünk a 3-ak. Elvileg szerintem a bolgárok képesek lehetnek megverni a norvégokat.
Ha megverjük a svédeket és a franciákat is, akkor körbeverésen dõl el a 3. hely sorsa és ugye a ticketarány akkor is kell. Bár a ticketarányunk elég jónak mondható, azért nem árt feltuningolni :-)
(bár hozzáteszem, hogy fogalmam sincs, hgoy az elsõ 2 vagy 3 vagy 4 jut-e majd tovább, mert errõl bfv-ben még egy darab info sincs)
www.battlefield.hu
sajna nekem fontosabb. Bocsesz.
www.battlefield.hu
Bocseszku.
pepti? freddy? 12/20 21:00 dánia, iwo - ha mehet szóljatok és lebeszélem 😊
www.battlefield.hu
http://fly.pardey.org
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
10., többet ide nem irok mert nem erdemlitek meg!
1., Ugye szerkeszteni nem lehet és kicsit késön vettem észre
2., nem fogok mentegetözni mert ugye miiiiind ratyik vagytok !!
3., apa teged szeretlek 😉
4., meg mert ne ?!
5., Helyes irasbol meg ha nem is latszik 4 -es voltam !!
6., TUVOOOOOOOOOk bant aki engem bant
7., ennyi aszem
8.,ja nem erdos !! te kezdte ezert aszem szamolunk!!!
Így is kell crack???
steam, origin: ACE_hun
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Anélkül nem fog menni!
http://bfhelp.try.hu/
GLHF!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
ez sem segített...😞
Remélem nem volt még kérdés, mert visszaolvasgattam, de nem találok ilyet.
Szal az a problémám, hogy telepítettem az 1.61-et, és emiatt most nem indul el a játék. Úgy tesz mintha indulna aztán kidob.
renderer.allowAllRefreshRates 1-re van állítva...
Kérem segítsenek, különben öngyilkos leszek!!<#ijedt>#ijedt>
Köszi elõre is! <#integet2>#integet2>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Míg ratyi gege nem, de hát õt így szeretjük... ;-)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
NEM, a szerveren lévõ emberekkel volt elegem, nem veletek... 😄
szerintem tuti 2-es, akik helyesen tippelnek azok között "Álljunk meg egy szóra" díszdobozos DVD-ket sorsolunk ki... <#idiota>#idiota>
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Nem a szerveren lévõ emberekkel (bõl? 😄) volt elegem, nem.
Veletek!
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Tuvok, jöhet, de nem kell nyomtatni, emilben is jó lesz...
The future is now
www.battlefield.hu
The future is now
The future is now
egyébként tényleg olyan a helyzet, mintha az eu összes ovijában eredeti bf-t tojt volna a mikulás mindenkinek 😄