109370

GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Lehet nem ártana egy kis pihi :) szal nem keressük a bajt, inkább most hétvégén nem játszunk. De ahogy tanult kollégám írja jöv vasárnap meccs :) és ha balul sülnek el a dolgok valszeg utsó :p -
WAR date:
Sun, 11. September 2011 20:30
Most vasárnap sztem semmi. -
zebrock #106863 Legyen úgy! Rohadt nehéz ide találnom, mindig estig program... Remélhetőleg holnap beesek időben egy kis gyakra :) Vasárnapról tudni vmit? -
Miből Zeb? 3-4 főtől kevesebb?:D Pont ezért mennek, mert bárki feljöhet. Ha többen lesznek, abból jobb szelektálni és max visszakapcsolom a portot ellenőrzésre. -
zebrock #106861 Miller, ezt tuti így akartad? "Battlefield.hu -NoCdKey- BF1942" Sztem a no-cd key csak a látogatók számát csökkenti. Mondjuk ez privát vélemény :) -
Fíreg mióta tud? -
nem nezed ki belolem hogy tudok olvasni mi? :((( -
jaaj bocs, nem tudtam hogy olvasni fogod! -
hat igy mar a jatekot is felek felrakni :(( -
Háát haveri alapon betehetjük, kb 8 éve nem játszott.. szal rosszúl fog neki esni hogy pl Miller 10ből 10x vágja le kézifegyverrel, késsel,repülővel, tankkal meg én. Majd kitalálunk neki valamit pl sunnyogó fehérítő lehetne! -
hát kellet ide mint egy falat szar! -
Bencs, f*ér kellett ezt felkelteni csipkerózsika álmából -
faszomert nem szoltal idoben, ott vartunk rad vagy egy orat te fereg -
Zsírci. -
zebrock #106851 Tesztelve, 3 fő volt is :) -
Megy a szeró már. -
fighter111 #106849 Gyertek játszani egyet a BF.hu szerverén és mindenki örül :)
Már, ha lesz újra szerver, meg a játékom felenged... -
mégsem tudok jönni -
nincs is lelkiismeretem, teljesen haszontalan mint Garga Pitic mája:D
az viszont fáj h csak 3.-nak említettél! -
:D -
mi volt a baj a hozzáállásukkal? -
tökmindegy, ha wittmann pl. wotozott közben... -
De miért? mert sok alapember hiányzott. pl
-Ucu: egész héten itt volt, tudott a meccsről, biztos közbe jött valami.
-Feldi: m7-en dugóba került nem ért haza
-Bencsi: volt a héten, beszéltünk, ő lelkiismerete miért nem jött
***Nem alap emberek, de számítottam hogy jönnek:
-otvoscsopi: egész héten minden nap 1 órát gyakoroltam vele, pont a meccsre nem jött
-dugesz: bc-zik az bfmod, vele csináltam meg a taktikát, órákat baszkodtunk vasárnap mind2 pályán, tsen is itt volt de pont mikor a meccs ment nem volt a gépnél (jó játékosnak tűnik)
-AH klánból csak 1 ember jött ez azért meglepett... ha Dejnek jó a netje akkor már jobb lett volna
-Leonak rossz volt a netje, megpróbált játszani de játszhatatlan volt
-Borg,Ahhoj: benne volt a pakliban hogy jönnek, kár hogy nem jöttek
szal össz vissz 11 ember nem jött és mégis megvoltunk 8an! Ezt nem sok klán tudnák elviselni de mi elviseltük..azaz lehet te nem.
8 emberől 2 teljesen új játékos volt éles meccs alatt kellett nekik elmagyarázni hogy kell beülni a tankba. Jah :) ezután láttuk hogy nem spanolnak, ezt is elkellett magyarázni hogy kell spanolni, Witti a játék közepén (amikor igencsak jól áltunk) elment wotozni 10 percet, szal ember és morál hátrányban játszottunk, ehez képest nem volt rossz :)
Nekem nem volt semmi bajom a meccsel, inkább az ellenfél hozzáállása volt felháborító, ha nem magyarok lennének komolyabban is kikelltem volna magamból. -
Igaz. Lehet nem kellett volna great pursuit valamelyik körének a felét végigállnod a házban ... -
én már nem fogok menni erre a kupára. Vagy felállunk normálisan, vagy inkább sehogy , ez csak kínlódás. Váratjuk az ellenfelet 1 órán át, hogy legyünk legalább 7-en a nyolc helyett, majd rohangálunk össze-vissza a pályán, van, aki most játszik először BF42-t, stb... ez így semmire nem jó. Én nagyon szívesen játszanék, mert még mindig a kedvenc (egyetlen) online játékom, de így inkább bemegyek majd valahová publicozni, az sokkal nagyobb pozitív élmény ennél. sry. -
Ma este kupa meccs lesz, első körben pont egymással játszik a 2 magyar csapat.
Borg, Ahhoj, Zebra gyertek majd! :) Persze mást is szívesen várunk.. -
fighter111 #106839 Ő úgy gondoltam, van-e valami ötlet? -
mazohista perverz. (jól írtam le?)
Ne iyatok 4-nél több long island koktélt hétköznap. Bakkerrrhonpal dolgozni kel, ehh. -
mit nem adnék ha végre jól kiírná:D -
fighter111 #106836 Juhú! Már alig vártam! Képzeljétek mit írt ki a játék! Na! na! na! És igen: INVALID CD KEY... -
Taktika. Ennyi. -
Drámai meccs volt!
-
Na én ezért veszek egyszerű bill-t 2-3ezerért, havi fogyóeszköz -
Tegnap (szó szerint) szétvertem szilánkosra a billentyűzetem, miután kiléptem a bfből, mert nem tudtam miatt játszani. :D Aztán most meg azon gondolkodom, hogy lehet nem is ő volt a hibás, csak az akksitöltő viccelt meg, mert előtte koppra töltöttem a 4 ceruzaakksit, ami kell bele, biztos ami biztos, de lehet, hogy csak a kisütésig jutott el a töltő, és nem a töltés végéig, szóval rosszul jelezte. Mindegy, megy az összes a kukába és veszek mindenből újat. :D
Wireless keyboardból javaslatok ? Úgy 10e körül... -
Picit.:) -
Kínos :D -
Újra megy a bf.hu szerver. -
ócska nekem már TS7 van. -
Aki nem fizet az nem is kukucskál! -
Ha kicsi a tét a kedvem sötét.