109370
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSSAHPAUL
    Lehet nem ártana egy kis pihi :) szal nem keressük a bajt, inkább most hétvégén nem játszunk. De ahogy tanult kollégám írja jöv vasárnap meccs :) és ha balul sülnek el a dolgok valszeg utsó :p
  • Wreck86
    WAR date:
    Sun, 11. September 2011 20:30
    Most vasárnap sztem semmi.
  • zebrock
    Legyen úgy! Rohadt nehéz ide találnom, mindig estig program... Remélhetőleg holnap beesek időben egy kis gyakra :) Vasárnapról tudni vmit?
  • Wreck86
    Miből Zeb? 3-4 főtől kevesebb?:D Pont ezért mennek, mert bárki feljöhet. Ha többen lesznek, abból jobb szelektálni és max visszakapcsolom a portot ellenőrzésre.
  • zebrock
    Miller, ezt tuti így akartad? "Battlefield.hu -NoCdKey- BF1942" Sztem a no-cd key csak a látogatók számát csökkenti. Mondjuk ez privát vélemény :)
  • Wreck86
    Fíreg mióta tud?
  • DarkHorSe
    nem nezed ki belolem hogy tudok olvasni mi? :(((
  • LSSAHPAUL
    jaaj bocs, nem tudtam hogy olvasni fogod!
  • DarkHorSe
    hat igy mar a jatekot is felek felrakni :((
  • LSSAHPAUL
    Háát haveri alapon betehetjük, kb 8 éve nem játszott.. szal rosszúl fog neki esni hogy pl Miller 10ből 10x vágja le kézifegyverrel, késsel,repülővel, tankkal meg én. Majd kitalálunk neki valamit pl sunnyogó fehérítő lehetne!
  • Bencsi
    hát kellet ide mint egy falat szar!
  • LSSAHPAUL
    Bencs, f*ér kellett ezt felkelteni csipkerózsika álmából
  • DarkHorSe
    faszomert nem szoltal idoben, ott vartunk rad vagy egy orat te fereg
  • Wreck86
    Zsírci.
  • zebrock
    Tesztelve, 3 fő volt is :)
  • Wreck86
    Megy a szeró már.
  • fighter111
    Gyertek játszani egyet a BF.hu szerverén és mindenki örül :)
    Már, ha lesz újra szerver, meg a játékom felenged...
  • Bencsi
    mégsem tudok jönni
  • Bencsi
    nincs is lelkiismeretem, teljesen haszontalan mint Garga Pitic mája:D
    az viszont fáj h csak 3.-nak említettél!
  • Bencsi
    :D
  • LSSAHlavina
    mi volt a baj a hozzáállásukkal?
  • LSSAHlavina
    tökmindegy, ha wittmann pl. wotozott közben...
  • LSSAHPAUL
    De miért? mert sok alapember hiányzott. pl
    -Ucu: egész héten itt volt, tudott a meccsről, biztos közbe jött valami.
    -Feldi: m7-en dugóba került nem ért haza
    -Bencsi: volt a héten, beszéltünk, ő lelkiismerete miért nem jött
    ***Nem alap emberek, de számítottam hogy jönnek:
    -otvoscsopi: egész héten minden nap 1 órát gyakoroltam vele, pont a meccsre nem jött
    -dugesz: bc-zik az bfmod, vele csináltam meg a taktikát, órákat baszkodtunk vasárnap mind2 pályán, tsen is itt volt de pont mikor a meccs ment nem volt a gépnél (jó játékosnak tűnik)
    -AH klánból csak 1 ember jött ez azért meglepett... ha Dejnek jó a netje akkor már jobb lett volna
    -Leonak rossz volt a netje, megpróbált játszani de játszhatatlan volt
    -Borg,Ahhoj: benne volt a pakliban hogy jönnek, kár hogy nem jöttek
    szal össz vissz 11 ember nem jött és mégis megvoltunk 8an! Ezt nem sok klán tudnák elviselni de mi elviseltük..azaz lehet te nem.
    8 emberől 2 teljesen új játékos volt éles meccs alatt kellett nekik elmagyarázni hogy kell beülni a tankba. Jah :) ezután láttuk hogy nem spanolnak, ezt is elkellett magyarázni hogy kell spanolni, Witti a játék közepén (amikor igencsak jól áltunk) elment wotozni 10 percet, szal ember és morál hátrányban játszottunk, ehez képest nem volt rossz :)
    Nekem nem volt semmi bajom a meccsel, inkább az ellenfél hozzáállása volt felháborító, ha nem magyarok lennének komolyabban is kikelltem volna magamból.
  • Wreck86
    Igaz. Lehet nem kellett volna great pursuit valamelyik körének a felét végigállnod a házban ...
  • LSSAHlavina
    én már nem fogok menni erre a kupára. Vagy felállunk normálisan, vagy inkább sehogy , ez csak kínlódás. Váratjuk az ellenfelet 1 órán át, hogy legyünk legalább 7-en a nyolc helyett, majd rohangálunk össze-vissza a pályán, van, aki most játszik először BF42-t, stb... ez így semmire nem jó. Én nagyon szívesen játszanék, mert még mindig a kedvenc (egyetlen) online játékom, de így inkább bemegyek majd valahová publicozni, az sokkal nagyobb pozitív élmény ennél. sry.
  • LSSAHPAUL
    Ma este kupa meccs lesz, első körben pont egymással játszik a 2 magyar csapat.
    Borg, Ahhoj, Zebra gyertek majd! :) Persze mást is szívesen várunk..
  • fighter111
    Ő úgy gondoltam, van-e valami ötlet?
  • LSSAHlavina
    mazohista perverz. (jól írtam le?)

Ne iyatok 4-nél több long island koktélt hétköznap. Bakkerrrhonpal dolgozni kel, ehh.
  • Bencsi
    mit nem adnék ha végre jól kiírná:D
  • fighter111
    Juhú! Már alig vártam! Képzeljétek mit írt ki a játék! Na! na! na! És igen: INVALID CD KEY...
  • Wreck86
    Taktika. Ennyi.
  • LSSAHPAUL
    Drámai meccs volt!

• Tuvok #106833
    Na én ezért veszek egyszerű bill-t 2-3ezerért, havi fogyóeszköz
  • LSSAHlavina
    Tegnap (szó szerint) szétvertem szilánkosra a billentyűzetem, miután kiléptem a bfből, mert nem tudtam miatt játszani. :D Aztán most meg azon gondolkodom, hogy lehet nem is ő volt a hibás, csak az akksitöltő viccelt meg, mert előtte koppra töltöttem a 4 ceruzaakksit, ami kell bele, biztos ami biztos, de lehet, hogy csak a kisütésig jutott el a töltő, és nem a töltés végéig, szóval rosszul jelezte. Mindegy, megy az összes a kukába és veszek mindenből újat. :D

Wireless keyboardból javaslatok ? Úgy 10e körül...
  • Wreck86
    Picit.:)
  • Tuvok #106830
    Kínos :D
  • Wreck86
    Újra megy a bf.hu szerver.
  • LSSAHlavina
    ócska nekem már TS7 van.
  • Bencsi
    Aki nem fizet az nem is kukucskál!
  • LSSAHlavina
    Ha kicsi a tét a kedvem sötét.