109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Bencsi
    pákkálá
    ennyi!
  • DarkHorSe
    :D:D:D Az is mekkora jo volt mar, bocsima hogy kinyirattam mindenedet :D
  • Bencsi
    lehet tré van , nézz rá léci az accra
  • LSSAHPAUL
    vasárnap este, 20.00
  • Bencsi
    ja és paul engem büntettet, cigány módon ellopta az accomat!
    azóta is bibsi mód tagadja!
  • Bencsi
    fííreg!
  • Bencsi
    nem akkor nub, hanem alapbúú!
  • EBoti
    Szerintem az mélyebb nyomott hagyott Paul-ban amikor anno traviánban ráküldted a seregét az első helyezettre ...
  • DarkHorSe
    az mekkora volt, latom mely nyomot hagyott :D:D

Otthon lehetek hetvegen, mondjad a helyet meg az idot. Bokszolom a kígyobor lakkos cipot :D:D:D
  • LSSAHPAUL
    Na emberek!

Most hétvégén kupa meccsünk lesz, és kéne 1 darab pilóta battle of africa-ra.
    Ahhoj, Borg, Darkhorse stb stb

Dark, ha megint ugyanazt csinálod mint kb7 éve hogy szarban vagyunk, döntés született hogy wing walk lesz, akkor nem szállsz ki a pilóta fülkéből hogy legépisztolyozd a társaidat mint valami férgeket.
    Ha megint keresztbe teszel akkor komolyan mondom núbgeci vagy.
  • Wreck86
    Pól!
    TL-lel intézni kéne a meccset.
  • zebrock
    Tőlem aztán meg is rohadhat az egész... 4. éve melózom ott. Nem azé, kiscsalád itt... Nincs szabad helyem, max olyan hátterem lenne hogy csak na :)
  • Beers
    Mész inni gec? :)
  • zebrock
    Nálam a hétvégén szar van a palacsintába, lehet nem leszek. (Sörfeszt indul)
  • Bencsi
    kén h gyere most összeállt 1 jó brigád!
    jótállok értük!
    ajánlom magamat!
  • Bencsi
    ne nyajjjá retek!
  • DarkHorSe
    De csak ha a cigany Bencsi is jatszik velem :D
  • DarkHorSe
    Deal, majd hetvegen lejatszuk.
  • LSSAHPAUL
    Adhatok egyet. de ára van:
    Van egy nagyszájú pilóta a másik magyar klánban is, olyan mint te. Ha kiállsz ellene dogfightban akkor a csörte után valamelyikőtök arca kevesebb lesz. Mindegy hogy nyersz vagy vesztel, csak döntetlen ne legyen. Ok?
  • DarkHorSe

ti is csipazzatok ezeket a tankos jatekokat?
  • DarkHorSe
    Na mivanmä, egyik nap majdnem felraktam a bfet, csak mar a cdkulcsomat elhasznaltam csiganak :D
  • LSSAHPAUL
    Jah, ráadásul 3500ft-ért egy PCI-E-es sata3-as karit is vehetnék. Bakker van sima PCI-os kivitelben is, és még olcsóbb is 2500ft, szal egy pci-is 486-os alaplapba is beteheted a sata3-as winyót, más kérdés ugye hogy hány megabyte-ot lát belőle asszem max 640 :D
  • EBoti
    Ha olyan alaplapod van ami tudja a PCI-E-t akkor nem biztos hogy csak SATA 1-s van rajta. Amúgy 47 ezerért már vehetsz egy 120GB SATA3-s SSD-t.
  • LSSAHPAUL
    Én is most akarok venni, csak egy baj van az alaplapom csak a sata1 szabványt tudja, és pont most jöttek be a nagyon gyors sata3-as ssd-ék. Úgy tudom hogy menni fog nálam is csak nagyon lassan, ezért én ezt néztem ki, minden nap gondolkozok hogy megrendelem, és max nem cigizek x napig :)
    OCZ RevoDrive 47K de csak 50GB :) viszont gyors mint állat.
  • Beers
    Olvasom a másikat!
    SSD jó, sokkal gyorsabb, mint egy sima hdd!
    Az ára az még borsos szerintem kissé!
    Bár egy 120G-ás már elég!
  • zebrock
    Nos, passzolom :) nekem az nincs. Viszont írd meg lécci tapasztalataid, mert érdekel engem is. Tervben van SSD vétel. Nekem is lassú vinyó van benne, de nemigen veszek észre gondolkodási időt. Ez privát véleményem, nekem 2.4 Gb a BF kedvenc módokkal együtt, a 120-ason simán akad neki hely :) Ilyen konfignál feltételezem a monitorod sem 800x600-as ez hátha segít. Elég széppé lehet varázsolni így a játékot. Ha ismerted bocs, nem tolakodni akarok. Galériába találsz pár nagy felbontású képet, hogy milyen is. (jobb klikk, kép megjelenítése)
  • EBoti
    A 8GB mem megvan, és a video kariban is 1 GB figyel, ezért tettem fel 64 bites win7-t, csak nem tudtam hogy fut-e 64biten a játék. Érdemes SSD-re telepíteni a játékot vagy menjen a normál vinyóra? Mondjuk az egy 1TB-s nem éppen a leggyorsabb vinyó. Csak kérdés hogy gyorsít-e valamit a játék betöltésén ha SSD-re telepítem fel, mert bár egyenlőre van elég hely rajta de azért a 120GB is hamar megtelik.
  • zebrock
    Okt 1.-én szombaton Heli Night. A sima DC szervezése rád vár Beers kolléga, én ott leszek. Sima zúzás meg szokott lenni, csak rossz oldalt olvasol :) A HS oldal teljesen BC2, a DC részleg elköltözött.
  • Beers
    mikor zúzunk?
  • Wreck86
    Boti!
    Megy igen,csak mindent rendszergazdiként tegyél fel és állíts be winxp kompatibilitást. Nekem így megy.
  • zebrock
    Elég érdekes akkor ha túl sok memóriád van xp-vel. Nekem 8 Gbram + a videomem 1.2Gbram és xp-nél eseménynél leesik 20 fps-re. Többfajta driverrel és windows xp-vel is próbáltam. Ilyen gépeknél kell a win7 x64, azzal meg sem mozdul 99.99 az fps. Mondjuk 2 G memóriánál viszont nem ajánlatos a win7, sztem ott az xp a stabilabb. Nem ismerem a konfigodat, de a kérdésedre a válasz egyértelműen igen. Sokan leszólják a 7-est, de nem kell, viszont az xp-t sem kell leszólni, mindegyiknek meg van az előnye ;)
  • Bencsi
    csak a deci feles:D
  • Bencsi
    ma mennyi családot tettél tönkre?
    ávhs kispöcs
  • DarkHorSe
    Latom fogytal, csalad gyereke megvannak? Melo? Kocsival mi a helyzet, gurul meg?
  • EBoti
    Kösz zebrock, de mit értesz azon hogy jobb mint xp-vel?
  • EBoti
    Bencsi nekem nincs alkohol listám, nem válogatok ...
  • Bencsi
    ne nyajjá fííreg!
  • Bencsi
    alkoholistákat nem szolgálunk ki!
  • zebrock
    Válaszolok helyette, igen megy. Mióta megjelent a win7 azóta megy rendesen mindenféle probléma nélkül. Stabilabb és jobb mint xp-vel.
  • EBoti
    Millerke, Bf42 megy Win7 64 bit alatt?