Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Vissza kapcsoljuk a banned words-t. De aztán ne sírjon senki ha pl letékázzák és gyorsan beírja hogy "anyád" erre meg õt fogja kickelni a szerver nem a tékást. 😄 szal mostantól ne beszéljetek csúnyán mert pár szót betettünk mint pl:kurva,anyád,shalom,stb..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

erdos
Világos de mikor folyamatosan nagybetûvel anyázik és sérteget mindenkit azt azért illik észrevenni. Legalább 10-szer, bár nem számoltam. Ezentúl nem is kívánhatok mást Seatnak mint fél óra szabadfoglalkozást zrt ajtók mögött tanúk nélkül röntgenbarátunkal.. Seat<#boxer>=röntgen<#falbav>
<#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Amióta én a JCSR-ben rontom az átlagot ez a majomfejû nem volt közöttünk. Pedig egy klántalira eljöhetett volna...<#hehe>

HU.man Josy
rémlik =)

nah, joccakát =)

bocs de nem a chatet figyeltem, végül is én játszani megyek oda nem anyázni 😊 legközelebb rajta leszek! be kéne állítani lassan a banned word-öket... mind1 bocs nem figyeltem.
Tuvok
kedvenc csókám, nemtom hányan emlékeznek itt rá, de anno olyan jókat flémeltünk itt vele 😊

joebacsi
amugy ti még anno fel is vettétek, úgy egy hétig, nem? <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jajj xréj...õ mindig is egy "üde" színfoltja a bf kámjönitinek 😊
múltkor én is összefutottam vele ugyanitt...ment minden a részérõl, és mikor én megpróbáltam megfejteni a problémája okát (elsõ magömlés, meg hasonlok 😊), akkor nem akart róla beszélni, csak elküldött minket mindenhova...
mondjuk nálam se lett kivágva, mert "csak" pofázott, semmi tk, vagy ilyesmi, és pauléknak ez nem elég indok...mondjuk engem nem nagyon izgatott, én jól elszórakoztam vele 😊 (azt meg leszarom hogy a gép mögül olyan nagy a szája, sajna úgyse üthetem meg, úgyhogy hülyeség idegesítenem magam rajta <#ravasz1>)
Az meg, hogy hagyják...hát az õ szerverük, egy biztos nálunk garantált az örökös banja 😊
#80861, #80873

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
😊

erdos
tudom: spam <#mf2>

erdos
mármint

erdos
máermint xray

erdos
egyszerûen siralmas hogy simán anyázhat az a majom és nem basszák ki...

😊
kár leütést pazarolni rá...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

joebacsi
hmm...a szokásos lssah vs. seat örökbarátság? 😊

wittmann: no comment...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Tuvok
spam

rágyúrok😊

joebacsi
nyugi nyuszi, messze még a 100k 😊

joebacsi

az UT olyan mint az ulti???

ja meg UTzik is ráadásul a 2004el asszem legalábbis😄DD

mostmércikized
talált végre egy forumot és meg is kellett tanulnia irni is és úgy gondolta hogy a frissen szerzett tudását kamatoztatja😄DDD

joebacsi
és következetesen okos is <#worship><#idiota>

vki
Mármint 2k4-gyel.

ACER Aspire 5738ZG

joebacsi
<#banplz>
máglyát neki! 😊

trájögenléter😄

ez nem az a topik

vki
Nem original UT-vel, hogy lehet on-line játszani?

ACER Aspire 5738ZG

joebacsi
hát ha meccs alatt nem csak az azt követõ bulájon járt volna az eszed, akkor talán megmaradt volna valami 😉

mindig mindent én tudok meg utoljára😄

emlékszem én arra?

milyen olvass vissza???😄

Kovács legény
oszt majd ahogy fogyunk ,majd egybeolvadunk JCSRDHA néven😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem

JCSR-RDHA 😄

www.czekoart.hu

Ússe fog menni 😊))
RDHA-JCSR örökrangadó? 😊))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

joebacsi
maestenemreszketajcsrmernemleszunkmegdeeztmartegnapmegbeszeltuk 😊

Tuvok
<#mf2>

joebacsi
#80987 - #81005
azért szép tõled, hogy elismered 😛

Tuvok

milyen spam?😄

Tuvok

de ma kicsit hagyátok magatokat jó?😄

maeste is reszkess JCSR😄

ja sziasztok

na énisám beírok ám😊

Tuvok
jaja 😊

k8bal
Jah ok meg van!! http://bfhelp.atw.hu/ bocsi hogy qky vltam! :$

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
hali! az lenne a kérdésem hogy: még anno (2hete 😄) találtam egy BF FAQ (magyar) ami arról ír hogy hogy lehet nweten jáccani!! De nmár nem emléxem az oldal címére! Valaki letudná írni nekem?
Köszi

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

aPa
nem baj az, tavasz van 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(