Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
<#hehe>#hehe>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
múltkor én is összefutottam vele ugyanitt...ment minden a részérõl, és mikor én megpróbáltam megfejteni a problémája okát (elsõ magömlés, meg hasonlok 😊), akkor nem akart róla beszélni, csak elküldött minket mindenhova...
mondjuk nálam se lett kivágva, mert "csak" pofázott, semmi tk, vagy ilyesmi, és pauléknak ez nem elég indok...mondjuk engem nem nagyon izgatott, én jól elszórakoztam vele 😊 (azt meg leszarom hogy a gép mögül olyan nagy a szája, sajna úgyse üthetem meg, úgyhogy hülyeség idegesítenem magam rajta <#ravasz1>#ravasz1>)
Az meg, hogy hagyják...hát az õ szerverük, egy biztos nálunk garantált az örökös banja 😊
#80861, #80873
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
kár leütést pazarolni rá...
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
talált végre egy forumot és meg is kellett tanulnia irni is és úgy gondolta hogy a frissen szerzett tudását kamatoztatja😄DDD
máglyát neki! 😊
RDHA-JCSR örökrangadó? 😊))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
azért szép tõled, hogy elismered 😛
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Köszi
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"