Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Tök régen nem Bf-eztem megtudnátok mondani mi a legfrissebb patch és honnan lehet leszedni??
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Tényleg nem tünt fel amúgy sok embernek hogy nem légvédelem lövi a repülõjüket hanem minden ember coltttal... 2 vadászgépet is leszedtem walterral.. <#gun>#gun>
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
de nemigaz hogy nem tünt fel neki hogy mindenki pisztollyal rohangál<#ravasz1>#ravasz1>
csak a hajókat hiányoltam, meg persze a rózsaszin panzert BB-nek, ki is lépet szegény gyorsan😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Este inkább Bf-ezek, reggel "kicsit" korábban kelek és tervezem a házakat.<#email>#email>
amugy joreggelt, nah megyek vissza feküdni...<#szomoru1>#szomoru1>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gyakorlás nélkül is lealáztuk a legion2 csapatát...szép munka volt.
don\'t panic
akkor ez okozza a gondot?
köszi
letöltés nem fut a háttérben?
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Eléggé megviselt mert még ordítottam is neked,hogy friendly mustang 😊)))
Erre fordulásból szétbaxtad😊)))
De sebaj....tudom nehéz néha nem lámulni😊))))
NP my old friend😉)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
bszn klegény ratyi! <#vigyor>#vigyor>
(mondjuk sztem már rég nemjozan <#hehe>#hehe>)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
alk.:11,5%
mhsz:0,5l
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Még mindig haragszol a tegnapi Mustang killer aPára? 😄
Láttalak magam elõtt, ahogy hitetlen arccal hátradõlsz a kényelmes székedben... 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
bár amikor együtt szoktunk inni, általában inkább csökkenni szokott a célzóképességem, még a power gomb is csítet igényel 😊
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Rendszeresen Shalommal köszöntöm azokat akik megkérdezik millen nemzetiségû vagyok iraki vagy iráni? 😊
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
tanuld meg ezeket a szavakat visszafelé is beírni, annyira csak nem smart az autokick 😄