Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
nem igazán oda került a nyíl ahova gondoltam, szóval banner felül ↑

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.

Sziasztok!
Tök régen nem Bf-eztem megtudnátok mondani mi a legfrissebb patch és honnan lehet leszedni??

20:43

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

BurnBaby
hájah de 2 tk után kinyírt a shermibõl egy colt?! és itt feladtam 😊

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
A B17 elõtt volt még egy afférom Gazalán: a középsõ pontnál gyalog állok jön velem szemben 2 Shermann...megvártam mig közelebb jönnek majd 1 pisztoj tárral végeztem mindkettõvel. ezután is le csitereztek 😞
Tényleg nem tünt fel amúgy sok embernek hogy nem légvédelem lövi a repülõjüket hanem minden ember coltttal... 2 vadászgépet is leszedtem walterral.. <#gun>

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ja nagyon jó volt a bazooka-colt<#gun>, berlinen jön felém a gyanútlan külföldi MP40-el én meg egylövéssel leszedtem erre engem is lecsíterezett<#nevetes1>
de nemigaz hogy nem tünt fel neki hogy mindenki pisztollyal rohangál<#ravasz1>
csak a hajókat hiányoltam, meg persze a rózsaszin panzert BB-nek, ki is lépet szegény gyorsan😊

Sabaki féle mókás pályák nagyon jók voltak köszönet érte. Nagy élvezet volt mikor Paul leszedte Colttal a B-17est a gyerek kb. 5 percen keresztül írogatott hogy hogy lehet ez 😊😊😊😊 a repülö APC esete meg még sirályosabb volt.Nem beszélve a kamikaze nirtros jeepröl ami a Tigris legnagyobb ellenfele volt<#gun><#nevetes1>jó kis móka volt bár sokan csítereztek minket (pár külföldi láma<#mf3>)de azért remélem marad a móka ugyanis magassági rekordot akarok dönteni a Jeepel😊
LSSAHPAUL
Érdemes. Bár remélem érvényes cd-keyed van mert kevesen vannak a keyfree szervereken. Szedjél le valami ASE szerü progit és este 6 körül nézzél szét a magyar szervereken. kb 30-50 ember játszadozik. De egyébként meg az ideális létszám 20 fõ.

Cobra.
Sima BF-fel még mindig többen játszanak, mint a BFV-vel, plusz BF-re ott a DC mod. Bár BFV-re van a PoE, de a magyar szerver sajnos elég üres, külföldi cdkey nélküli meg nem nagyon van.

Palleon_home
Sziasztok! Van még élet a BF1942 scene-ben? Már csak azért kérdezem, hogy érdemes újra feltenni-e a játékot, és nem 10-15 játékos lézeng a pályákon? Vagy már inkább a Vietnammal nyomul a többség?

BurnBaby
úgyúgy. gaba remek szakács, nem elfelejtendõ a napja .)

www.battlefield.hu

HU.man Josy
HBD mindenkinek 😊

Kovács legény
És HBD Gabának is!

www.czekoart.hu

BurnBaby
happy glassday to you... .)

www.battlefield.hu

Kovács legény
BSZN GlassMan!

www.czekoart.hu

HBD GlassMan!<#taps>

Hu.man limbi
Kemény ám a vállalkozói élet😊
Este inkább Bf-ezek, reggel "kicsit" korábban kelek és tervezem a házakat.<#email>

Kovács legény
Mindenki dolgozni-dolgozni-dolgozni!!! Ma 120% -ot teljesítünk!😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
reggelt! De utálok korán kelni😄

www.czekoart.hu

munka_gorilla
maga nyugodtan bekaphattya! 😊
Reggelt, amúgy!

joebacsi
😄
amugy joreggelt, nah megyek vissza feküdni...<#szomoru1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hu.man limbi
Jó reggelt, gyerünk dolgozni<#vigyor0>

Kovács legény
Joebácsi, tudod hogy te vagy az én édes tubicám😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
Köszke!

www.czekoart.hu

hello mindenki

LSSAHPAUL
KÖSZÖNJÜK A COFFOS EMBERKÉKNEK A SEGÍTSÉGET ! <#worship>
Gyakorlás nélkül is lealáztuk a legion2 csapatát...szép munka volt.

<#rinya>

don\'t panic

de igen!
akkor ez okozza a gondot?
köszi
talán "magas ping" miatt?
letöltés nem fut a háttérben?

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Miért dob ki a szerver high-ping üzenettel?
Guest
Boldog szülinapot, grat, spam, stb 😊
detto <#taps>

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

erdos
Isten éltesse a mi legényünket, nomeg heppi börzdéj Gabának is...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hát 😊)))
Eléggé megviselt mert még ordítottam is neked,hogy friendly mustang 😊)))
Erre fordulásból szétbaxtad😊)))
De sebaj....tudom nehéz néha nem lámulni😊))))
NP my old friend😉)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Tuvok
HBD Kovács legény ! <#wave>

joebacsi
tudom, hogy a kapcsolatunk már sosem lehet a régi, de azért
bszn klegény ratyi! <#vigyor>
(mondjuk sztem már rég nemjozan <#hehe>)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bencsi
minden kedves borívómagyarnemzetesnek, tudom ajánlani a Kunsági Cuveetot alias boszorkányvért😊
alk.:11,5%
mhsz:0,5l

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

aPa
csá Tai!
Még mindig haragszol a tegnapi Mustang killer aPára? 😄
Láttalak magam elõtt, ahogy hitetlen arccal hátradõlsz a kényelmes székedben... 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
mindent a BF közösségért 😊
bár amikor együtt szoktunk inni, általában inkább csökkenni szokott a célzóképességem, még a power gomb is csítet igényel 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Izé haligali all 😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Ajjaj akkor csöcsre futottam 😊)
Rendszeresen Shalommal köszöntöm azokat akik megkérdezik millen nemzetiségû vagyok iraki vagy iráni? 😊

BurnBaby
a célzóvíz sokat segíthetne - ha nem lennék erõsen másnapos elvinnélek inni 😊)))

www.battlefield.hu

aPa
õõ, az utóbbi idõben nem igazán találom el, kinek is akarok válaszolni 😞 felkerült a pb az sg-re is? eddig jól ment az aimbot 😄

aPa
majd privben elküldhetnéd a szavak listáját, h kitaláljam a saját default beírásaimat vész esetére 😊

BurnBaby
eegen csak az a baj, h ha jön vmi atomláma és elkezdem osztani egy mondatban simán megütöm a 3as határt ,)

www.battlefield.hu

aPa
nah, BB a fõcsúnyánbeszélõ 😄
tanuld meg ezeket a szavakat visszafelé is beírni, annyira csak nem smart az autokick 😄

Már miért ne jöhetnél? <#hehe> Csak nem kell anyázni. Így legalább nem én leszek a hibás ha vki anyázik, mert 3 beírás után auto kick. <#taps>
BurnBaby
akkor megint nem mehetek a szerveretekre 😞

www.battlefield.hu

Cobra.
Állítsátok be úgy, hogy elsõre csak figyelmeztessen, akkor az értelmesebbeket nem fogja kickelni.