Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jajj emlékszem, még másnaposan 5 óra alvással felszabadultam az egyik szerverre, és megláttam, hogy játszik valaki ugyanilyen nickkel, hát kapott egy kis oltást szegény 😊
majd valamikor megbeszéljük egy sör mellett 😊
majd valamikor megbeszéljük egy sör mellett 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Joebácsi emléxel amikor a mi Joebácsinkkal elõszõr találkoztál? 😊
Azt hitted hogy szivatás, pedig a srácot a magánéletben is joebácsinak hívják, szegény nevet is váltott így lett csak sima Joe. Azóta majdnem lett mégegy Joe nevü klántagunk ,szóval nem kell ilyen közönséges nevet választani és akkor nincs belõle kavarás. 😊
üdv.Paul
Azt hitted hogy szivatás, pedig a srácot a magánéletben is joebácsinak hívják, szegény nevet is váltott így lett csak sima Joe. Azóta majdnem lett mégegy Joe nevü klántagunk ,szóval nem kell ilyen közönséges nevet választani és akkor nincs belõle kavarás. 😊
üdv.Paul
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
csak abból gondolom hogy ez a Gaba az a Gaba mert jött a szerverre Vibri is és elkezdte osztani Odint, hogy ne járassa le õket 😊
ja, bár már annyi 'tag'-je volt Gabának, hogy lassan bármilyen mozaikszó lehet a neve elõtt, így inkább a Gaba helyett válassz valamit😊
http://gaborszantai.co.uk/
Na akkor melyik Gaba vagy? a régi ? 😊
Lehet õ az a 2+ éves Gaba 😊
akkor elmondom én is, hogy értsd
tegnap játszott JCSR Gaba. nem a te neveddel volt fent, hanem a sajátjával, ez pedig a Gaba már 2+ éve. ha neked kényelmetlen, hogy egy Gaba már játszik, úgy válssz másik nicket 😊
tegnap játszott JCSR Gaba. nem a te neveddel volt fent, hanem a sajátjával, ez pedig a Gaba már 2+ éve. ha neked kényelmetlen, hogy egy Gaba már játszik, úgy válssz másik nicket 😊
www.battlefield.hu
Ebböl is láthatjátok, hogy nem én voltam fent, Kapok segítséget ezen probléma kiderítésére vegy nem? Ez itt a kérdés.
Nálam a 3990 az 4000, nem hiszek a parasztvakításban...
steam, origin: ACE_hun
Ja én is láttam, elég bénán repült, sõt egyszerre volt fent Odin és Vibri is 😊
Nemérted hogy ez a név már kiba régen mûködik? Te JCSR Klán tag vagy? Nem... Akkor hogy lehetne JCSR Gaba a neved?
Szóval, felmegyek a szerverre és látom, hogy valaki az én nevemmel nyomja. Szal ki kéne derítani hogy ki volt, ebben kérem a segítséget a Keyfree szerver adminját ha tud nézzen utána csüt. délután 16 körül ki nyomta a nevemmel.
én láttam 3990-ért is
Az biztos Gaba lesz a JCSR-bõl... 😊
Gaba itt... Gaba ott...
Gaba itt... Gaba ott...
http://fly.pardey.org
Sziasztok. Valaki fent van a nevemmel "JCSR Gaba" Szeretém megtudni ki az adminja a KeyFree szervernek. Beszélék vele. Kösz.
A csajt is jól beszopatták, adtak neki egy ezrest, hogy csinálhassanak róla képeket 😄
Hát ez kész apám, mindegyiknek suska kell vagy ajándék ? Élethû szimulátor, mit ne mondjak !
Engem is lepattintottak, pedig mosogatni akartam a Boszi Tanya konyháján.
Lehet hogy az nem tetszett neki hogy dolgozni akarok ?
Lehet hogy az nem tetszett neki hogy dolgozni akarok ?
nemtom annál azért egy kicsivel több eszem lenne még ha pasiból lennék is 😊))
www.battlefield.hu
Ja, ezt a szart is csak arra találták ki, hogy az ember emeltdíjas SMS-eket küldözgessen...
ez de veszélyes
megpróbáltam felszedni egy csajt, de nem lennék jó pasi 😞 lepattintott 😊)
megpróbáltam felszedni egy csajt, de nem lennék jó pasi 😞 lepattintott 😊)
www.battlefield.hu
skacok, 4000 Ft-nál olcsóbban nem lehet kapni Battlefield-et?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
éééééés:
.
éééééés:
.
bazz inkább frisíccsé pbt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
aki bennelenne az fh klánban az vegyen fel msn en:
[email protected]
[email protected]
komolyan szeretném!
Tuvi 😊)) Az apaduristenit 😊))
az ünnepi kaki...
Terepjáró Rulez!!! 😄DDD legjobb jármû a játékban!!! Terepjáró+Bazooka+Colt!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.