Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kötötte a halál - kis Süle, Shaman, harcsa, fotózta nagy Süle...
én ilyen szar minõségû/kompoziciójú képet nem veszek a nevemre...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Szarul kötöttétek fel, kopoltyúja szakad szét, rossz nézni <#wilting>
Amúgy szép darab, gratula

tRs Shaman
egy bõl.lol

tRs Shaman
Köszi bb

tRs Shaman
Hát ezért kell hozzá a kõkemény szerelés.Hiába a 60-as fonott zsinór idén már 3 megszivatott.Nagyon zsivány hal,ha akadót lát egy bõl rátekeri magát.

LSSAHlavina
Amúgy egyszer a faterom akasztott meg valami hasonló dögöt egy õstóban, de nem láthatta, hogy mi az, mert 1,5 órányi fárasztás után leült a fenékre, fater emelni próbálta, és a horog kiegyenesedett, kipattant a szájából. Pedig a legspécibb horog volt, és nem is keszegezõ méret.

The future is now

BurnBaby
nagyon durva darab. gratula 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
És még csak benzin sem kell hozzá 😊)

LSSAHlavina
Én is hallottam már ezekrõl a mutáns angolnákról. A naptejen nevelkedett ivadékok elfajzanak a Balcsiban, és így megnõ a fejük. Pff, inkább keszegezek továbbra is.

The future is now

tRs Shaman
Ez is vitte a csónakot vagy 500-600 métert mire megadta magát

Tuvok
Na az jó poén 😊) Van itt egy öreg pasas, 30 éve a busáknak szentelte az életét, nemtom, hogy szereti-e õket, vagy mert utálja, de képes napokat úgy ülni a a hungarocelles horga mellett, hogy még csak mozdítása sincs 😄 De szinte szagról megérzni, hogy hol vannak a nagy dögök, egy kis hullám, egy kiálló farokvég, felkavart iszap, és már dobja is be, néha beakad neki 1-1 olyan darab, hogy nem kell neki fárasztani, a hal saját magát fárasztja ki mikor húzza maga után a ladikot . Na ekkor szoktam jókat nevetni rajta, csak ül, pipázik, és várja, hogy megálljon a csónak 😊))

tRs Shaman
Nem lehet ezt gyenge cuccal.Sûrû gyékényben pecázom rájukés oda kell az erõs szerelés.Általában 20 sec és kimegy nyiltvízre ott meg mehet a motorcsónakázás:-)

tRs Shaman
Köszi:-)

erdos
<#worship>
Ez nem a semmi, grat.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Tuvok
Hát ha van drót hozzá ... 😊)
Nem is szabad engedni, mer bekuporodik valami fa alá, és lehet búcsúzni tõle 😊

tRs Shaman
Csónakból igen.15 perc volt az egész.Nagyon keményre fogtam nem nagyon tudott mit csinálni.

Tuvok
Sejtettem 😊
Meddig szerelmeskedtél vele, míg megadta magát ? Csónak volt, ugye ? 😊

tRs Shaman
Piócára jött tuvi

Tuvok
Bazmeg én meg kinlódok itt az 5-6 kilós amúrokkal, cöh ...

Tuvok
Mire jött a jószág ?

Tuvok
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
<#guluszem1>

Harcsa😊

LSSAHPAUL
Mi ez ? Muréna ?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
Rejtett bonusz pályának meg a vizalatti bombával való horgászást tedd :p

Tuvok ezt nézd;
Shaman szombat délután fogta Szigligetnél, 54 kg, 215 cm...

Tuvok
Váááá 😊

LSSAHlavina
Hát ilyen még nincs, mert én 8bites gépre terveztem anno megírni ;-) És persze poénból. 2 órán át várod a TV (!) elõtt (vagy igazad van, emulátor alatt monitor elõtt), hogy a fenekezõ karikája megmoccanjon, aztán egy rnd függvénnyel kombinált szubrutin eldönti, túl korán vágtál-e be! NYAMM! Megírom! 😊)

The future is now

Tuvok
Minek, van pár .
De én a horgászprogramokat rühellem a világon a legjobban, hisz a horgászat pont arra való, hogy az ember kiszabaduljon a világból egy kicsit, kikapcsolódjon, szórakozzon, természetben legyen, aki még a horgászatot is a monitorra vitte, az véleményem szerint egy utolsó suttyó monitorfejû gizda állat, szóval gyorsan tegyél le arról a programról 😉)

LSSAHlavina
Paul most erre azt fogja válaszolni ha megjön, hogy írjam meg végre a 10 éve tervezett horgászós gammát.

The future is now

Tuvok
<#eljen>

LSSAHlavina
bebuggolt a vége, szóval még1szer:

Amúgy meg tényleg annyi sniper van, mint égen a csillag. Aki egy pillanatra megáll annak vége. Ha meg futok cikkcakkban, több sniper lövedéket hallok magam mellett süvíteni, mint géppuska+géppisztolyt összesen. Tök muris, mert úgysem találnak el, és amikor 10-edjére lõ rám, akkor sem fogja fel, hogy meg lesz késelve, csak kerüljön sorra.

The future is now

LSSAHlavina
Ne offoljátok már szét a topicot BF2-vel még a megjelenés elõtt lécci.... És utána se... Én nem fogok átmenni BF2-re, akit érdekel, az menjen abba a topicba... Köszi.

Valami pozitívabb. Nagy az Isten állatkertje. Amióta a szerverünk nemtom mért de keyfree lett, tele van mókás egyénekkel, ennek megfelelõen még mókásabb helyzetekkel. Pl. egy találós kérdés:
- Hány axis player kell ahhoz, hogy Tobrukon a wespét az axis bázisról az elsõ allied bunkerig vigyük?
- Tegnap 4 kellett. Kiszálltam javítani a magaslaton, egy arrajáró sniper (jellemzõen egy a SOK közül :-/) belepattant, és robogott vele lovassági rohamot intézni a bunkerek ellen. Nos õ még csak a bázisig jutott le, mert ALT+TAB-> BAN, (õt nem számolom, mert ugye még csak a bázison vagyunk). ALT+TAB, gyalogolok az üres wespémért, valaki megint belehuppan és robog el. egy pár figyelmeztetés után néhány nyelven megint alt+tab, és így tovább. A legutolsó bátor (vaqy inkább botor) harcos már belehalt a wespébe, mert persze a 2 lesben álló sherman megette az elsõ bunkernél, mielõtt kickelhettem volna. Meg kéne moddolni a textúrát, és ráírni, hogy NEM JEEP.gy meg tényleg annyi sniper van, mint égen a csillag. Aki egy pillanatra megáll annak vége. Ha meg futokcikkcakkb

The future is now

GanXstaZolee
vagy félig tankolná a verdám faskken 😊

Tuvok
Vagy kifizetné jövõre a horgászengedélyem ...

LSSAHPAUL
jah. ahelyett hogy venne 100 üveg sört..

schrank
csakhogy az élelmessebbje április óta férreteszi az étkezési hidegutalványát amivel majd besétál a teszkóba és megvásárojja az aktuális névértéken <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

LSSAHPAUL
vagy:
ha magyarországon az átlag kereset brutto 66e ft , a bf2 13000e ft.
Ha a magyar bf2-õsök összlétszámát vesszük hány százalékuknak lesz eredeti cdekey-ük ?

LSSAHPAUL
vagy:
-1 tank 5 lövésbõl 2 tk-át csinál. Akkor hány tank hány lövésbõl fordítja be a csapatát ?

Tuvok
Meg se jelent még, nem ? De máris bújni ...

LSSAHPAUL
pl ilyen kérdések:
-egy 40 fõs szerveren egy helikopter 1 perc alatt 15 embert öl meg, akkor hány perc alatt lesz vége az adorr mapnak normál tikett beálitásoknál ?

Ahhoj
<#duhos2>

Tuvok
<#levele>

Zs0lt1
Hát legfõképp BF2-es témában lesznek a kérdések 😊

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ahhoj
bf2? <#rolleyes>

DannyL
Szasz Ice! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Tuvok
Milyen témájú lesz a kvíz ?

Iceman
Mármint a bf2 demóval.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Nem szoktam ide írkálni, de a demóval szoktam játszani<#smile>

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Ahhoj
az hagyjan, hogy bf2, de te itt? <#wow1>

Iceman
Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D <#wow1><#vigyor>