Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
danikám, ez a tartalmi mélység már nekem is sok... nyilván nem vagyok "katona" elég régen, na meg kicsi a farkam hozzá, hogy árérezzem a szépségét, de egész biztos vagy magadban?

www.battlefield.hu

DannyL
punci pina punci pina punci pina punci pina punci pina punci pina

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Tuvok
😄DDD

LSSAHPAUL
Most már jó, egy darabig.. megcsináltam.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ahhoj
mert eggyel kevesebb s-sel kell irni 😉

0Fritz0
Üdv, drusza. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bencsi
miért nem dobja ki az ase az lsssah serverét?😞

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Pepti
ratyi Fritz: gyere, of course.

Angyal: ok

Pepti megyek, 99% - elõtte ICQ-n zavarlak, ok?

http://gaborszantai.co.uk/

Fritz Von...
Hehe. Látom a BF2-re megint elõkerült mindenki... 😊

Pepti: én is szívesen elmegyek, köszi 😊 De emellett amit te mondasz egy game-rõl, azt már nem hiszem el. Anno a viettel se akartál játszani, késõbb mégis. Most meg ez... 😊

Inkább kezdd el most, mert úgyis jönni fogsz. Így legalább van némi kis esélyed, hogy skilled is legyen, mire benézek. 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Drang
looooooooool

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

tRs Shaman
Nem vettem a szerkot hanem loptam.Ezért a gereblyézéssel együtt min 7 évre lecsuknak<#falbav>

tRs Shaman
Ezt egyszer ki kell próbálnom<#wink>

arty
origo bf42 ajánló

origo - mert értünk hozzá 😊)

Forza.

LSSAHPAUL
Nem játék , reméljük nem lesz belõle bajod Shaman 😄
A Tiszai Vízirendészeti Rendõrkapitányság és a Vásárosnaményi Rendõrkapitányság közös járõre május 24-én napközben észlelte, hogy a vásárosnaményi híd lábánál egy 52 éves helyi lakos „gereblyézés” módszerével horgászott a Tiszában. A férfi ellen tiltott halászattal elkövetett állatkínzás vétségének megalapozott gyanújával a Vásárosnaményi Rendõrkapitányság indított eljárást.
2004 májusától bûncselekménynek minõsül, és 2 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntethetõ.

de én is kiszoktam menni, és nekem ásót ad a kezembe...😛PP

egyébként Shaman autójában nincs gereblye; az kapa - együtt voltunk a krumpiföldön, és a harcsát is ott találtuk. legelte a tyúkhúrt...
(az ásóval vertem fejbe, azért nyílt így a kopoltyúja)

LSSAHPAUL
De van már gerebje nem érted ? 😄

Mondtam Shaman, hogy minek veszel 10e-ért horgyász felszerelést, mikor a TESCO-s gerebelye 999.-???
Pedig elihattuk volna azt a pénzt...

Ugye van az a tiltott horgászmódszer, a gereblyézés. Fogsz egy gereblyét (kertészáruházban vásárolt is jó), rákötöd a zsinórra és bedobod. A vízfenéken vontatott gereblyét a harcsa sérült kishalnak nézi és ezért ráharap. A mohósága miatt szájzárat kap, így a gereblye nyelénél fogva könnyen kiemelheted <#buck>

ne magyarázkodj bazeg, ezt már nyeld le végre ! 😄

tRs Shaman
És az mire volna jó?<#guluszem1>

tRs Shaman
Én sosem tagadtam,hogy õsparaszt vagyok!Ezért értem meg olyn hamar minden nyûgöd és nem nehesztelek rád semmiért.Olyan sok idõt töltök rokonaid között.napi 3 ganézás az olban 2 etetés itatás meg 5 -6 szor megvakargatom tesókáid fülit mert akkor boldogok és sokat kajolnak,igy meg ugye hamarább kerülhetnek bicska alá.Te már rég vágásérett vagy,csak annyira szerencsétlen vagy senkinek sincs szíve végezni veled.Csak kerülnél a kezem közé,nekem nem lennének fentartásaim<#mf2>

lol tényleg ott a gereblye <#nyes>
A nyelén látszik is a zsinór vége 😉

LSSAHPAUL
😄 lol

Ott van a gereblye a kocsiban vazze, egyrészt ez már az óvodai jeled is
volt, másrészt meg ezek szerint horgászmesterséged címere 😄

Ahhoj
shaman: re5pect 😊
pepti-nek meg persze hogy nem tetszik a bf2 (akarcsak regen a bfv (flame?))
trs tali r0xx0r, kar hogy majdnem biztos nem tudok menni 😞 (szerintem nelkulem nem is eri meg megszervezni ,DD )

tRs Shaman
:-)

azert jo neked, szeretnek ennyire erteni a photoshophoz....

tRs Shaman
Nem én raktam be ide:-))azé kabbe

én mar lattam ezt a kis snecit és egyböl azon gondolkoztam mennyit fizetett erte hogy utana itt gizduljon.....😉

Pepti
na megyek Bendeguzt furdetni.

Shaman: Angyalkara szoljal majd, hogy gyertek, mert ha nem szetrugom a seggeteket.

Pepti
de majd a fullt megnezem, mert azert kivancsi vagyok ra, de ezt mar nem fogom ugy tolni, mint bf42-t es bfv-t, tehat ladder es ilyenekbol en kimaradok, csak funbol erdekel.

Pepti
ooo, jah. Bar nelkulem :-)

Nekem game nem jott be, en maradtam swat4-nel.

tRs Shaman
rám számíthatsz Pepti.trs nyomja bf2-õt?

tRs Shaman
amugy harcsára nem nagyon szoktak gereblyézni én meg semmire mert gusztustalannak tarom.Nem csodálom hogy neked ez eszedbe jutott mivel tisztességes úton semmit sem tudsz megkölelíteni<#mf1>

Pepti
bazzeg, gyulik a sok regi ratyi....

Shaman, Angyalka, Iceman: nyaron trs tali, scak most nem megyunk Shamanekhoz, mert a hulye megint elvisz minket furdeni 35 fokban total masnaposan egy olyan tohoz uszni(!) ahol 500 meteres korzetben egy fuszal se vet arnyekot, meg 50 meterrel a parttol is csak kb bokaig er a viz... ;-)

Ugyhogy reszletek nalam, idopont julius 23-24. A program ugyanaz, mint tavaly: Ivas, Ahhoj kintfelejtese az esoben ejszakara szonyeggel a hatan, homlokkal a falat tamasztva a kempingszekben, Fritznek Susu eleneklese utbaigazitas gyanant, BB veletlen leszarozasa Angyalka altal. A napszurasos, leegos reszt iden kihagyjuk. De az uj trs tagoknak es az uj meghivott de nem trs tagoknak megmutatjuk, hogy a regiek is tudnak meg inni... sot... ;-)

Tehat ha jottok, pls keressetek man meg. Teloszam, icq meg ugyanaz.

(tobbiektol bocs az offert, de ha mar ugyis itt vannak, gondoltam belefer :-))

tRs Shaman
Én nagyon jól tudom mire értetted,de a gereblye tényleg ott van vaze

BurnBaby
ez törpe
csak nem evilági 😊

www.battlefield.hu

Emmmá döfi

GRatula, bár a törpeharcsát jobban szeretem.

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Ja, én nem arra értettem ... de mindegy, hagyjuk, gratula 😄

Iceman
Nagy vagy Shaman 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Hali<#eljen>

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

tRs Shaman
a picsába lebuktattál.....csak nem tom hogy vetted észre hogy a kocsim hátuljában ott egy gerebje mikor csak a nyele látszik<#smile>

Tényleg le a kalappal, nem poén. Persze rögtön
beugrik, hogy úgy gereblyézted ki, de ugye ezt
már sosem tudjuk meg 😄DDD

tRs Shaman
Köszi Seat!

tRs Shaman
Hát tõled mást nem vártam<#mf1>

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Nem vagyok rá méltó, hogy flémelj velem NagyMester ...

ubazz...cigánygyerek,turabakancs,üres sörösüveg nem volt benne? 😊
grat!

és sokáig tartott levinni a Camponából abba a pincébe? 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

tRs Shaman
Nem szakadt a kopoltyu😛P

0Fritz0
Kissebb nem volt? 😊
grat.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.