Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
punci pina punci pina punci pina punci pina punci pina punci pina
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
http://gaborszantai.co.uk/
Pepti: én is szívesen elmegyek, köszi 😊 De emellett amit te mondasz egy game-rõl, azt már nem hiszem el. Anno a viettel se akartál játszani, késõbb mégis. Most meg ez... 😊
Inkább kezdd el most, mert úgyis jönni fogsz. Így legalább van némi kis esélyed, hogy skilled is legyen, mire benézek. 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Forza.
A Tiszai Vízirendészeti Rendõrkapitányság és a Vásárosnaményi Rendõrkapitányság közös járõre május 24-én napközben észlelte, hogy a vásárosnaményi híd lábánál egy 52 éves helyi lakos „gereblyézés” módszerével horgászott a Tiszában. A férfi ellen tiltott halászattal elkövetett állatkínzás vétségének megalapozott gyanújával a Vásárosnaményi Rendõrkapitányság indított eljárást.
2004 májusától bûncselekménynek minõsül, és 2 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntethetõ.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
egyébként Shaman autójában nincs gereblye; az kapa - együtt voltunk a krumpiföldön, és a harcsát is ott találtuk. legelte a tyúkhúrt...
(az ásóval vertem fejbe, azért nyílt így a kopoltyúja)
Pedig elihattuk volna azt a pénzt...
A nyelén látszik is a zsinór vége 😉
volt, másrészt meg ezek szerint horgászmesterséged címere 😄
pepti-nek meg persze hogy nem tetszik a bf2 (akarcsak regen a bfv (flame?))
trs tali r0xx0r, kar hogy majdnem biztos nem tudok menni 😞 (szerintem nelkulem nem is eri meg megszervezni ,DD )
Shaman: Angyalkara szoljal majd, hogy gyertek, mert ha nem szetrugom a seggeteket.
Shaman, Angyalka, Iceman: nyaron trs tali, scak most nem megyunk Shamanekhoz, mert a hulye megint elvisz minket furdeni 35 fokban total masnaposan egy olyan tohoz uszni(!) ahol 500 meteres korzetben egy fuszal se vet arnyekot, meg 50 meterrel a parttol is csak kb bokaig er a viz... ;-)
Ugyhogy reszletek nalam, idopont julius 23-24. A program ugyanaz, mint tavaly: Ivas, Ahhoj kintfelejtese az esoben ejszakara szonyeggel a hatan, homlokkal a falat tamasztva a kempingszekben, Fritznek Susu eleneklese utbaigazitas gyanant, BB veletlen leszarozasa Angyalka altal. A napszurasos, leegos reszt iden kihagyjuk. De az uj trs tagoknak es az uj meghivott de nem trs tagoknak megmutatjuk, hogy a regiek is tudnak meg inni... sot... ;-)
Tehat ha jottok, pls keressetek man meg. Teloszam, icq meg ugyanaz.
(tobbiektol bocs az offert, de ha mar ugyis itt vannak, gondoltam belefer :-))
GRatula, bár a törpeharcsát jobban szeretem.
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
beugrik, hogy úgy gereblyézted ki, de ugye ezt
már sosem tudjuk meg 😄DDD
Nem vagyok rá méltó, hogy flémelj velem NagyMester ...
grat!
és sokáig tartott levinni a Camponából abba a pincébe? 😄
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"