Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze szerintem is, de bizgerál valami itt bennt
a véleményem mindig elmondom...
Resistance is futile! <#alien2>

erdos
nem merek frissíteni mert már nem lesz ott a szöveg 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

nem bírtam megállni hgy ne reggeljek, annyi baromságot olvastam

"Könnyen lehet. De mielõtt a retorziót osztályozod, osztályozd azt is amiért kapták..."

szóval ezt kifejthetnéd bõvebben..

én leírtam a véleményem a bf2 topicban miszerint nevetségesnek tartom törölgetést és a büntetõ pontok osztását, asszem innen indultunk😊 töröltél és osztotál egy büntipontot

ezt kaptam indoklásnak: Akadékoskodás, értetlenség, és szándékos flame keltés. 😊)
ami elég loller mert a bf2 topicban az elsõ nagyobb flame keltés pár napja tõled származott vízfejû robotka ezt vajon miért nem említed sosem? 😊) amibe -- idõ hiányában igaz -- de bele sem szóltam, nem beszélve ugyane topicban két hónapja írt lázító hozzászólásodról ami erre a topicra vonatkozott

ezekután valóban akadékoskodtam, mint ahogy másnak sem tetszett/ik amit ott csinálsz, hívhatod túlfejlett szabadságérzetnek, de minden ilyen esetben kérlek tedd hozzá hogy neked túlfejlett rendmániád van és csak a saját túlszabályozott kockafejedben tudsz gondolkozni

továbbra is nevetségesnek érzem bf2 topicos moderálást, szerintem ez túlzás, ha nem te lennél ott nem ez lenne úgy érzem, d persze nem tudhatom😊

a fórum szerintem fórumközösségnek van és annak megalkotására való, témában mindekinek el kell tudnia mondani a véleményét, ide tartozik az adott topic moderálása is, nagy túlzásba nem esett még senki a bf2 topicban sem -

de többmindenrõl van szó
amennyiben az sg newbie faqnak szánná a topicot, rosszul teszi, csináljon inkább egy valódi faqut ahova kérdéseket lehet beküldeni és a faq gazdája vagy bki aki tudja a választ megválaszolhatja azt ugyanott nyilvánosan...

nem értek egyet a newbiek elhajtásával én ilyet sose tettem és még szót is emeltem ellene, de be kell vallani hogy "sniperrel lehet e ráközelíteni?" 😊) és hasonlóknak van egy hülye íze😊

az õsöreg bfesek elleni utálatod pedig virít rólad, aminek próbálsz hangot adni többször is és úgy érzem valahogy korábbi sérelmeket kompenzálsz a keménykedésekkel apu😊 tehát nem a newbiekrõl van itt szó...

én ebben a topicban váltam aktív sgssé, és amilyen öntisztuló közösség és közösségi szellem itt kialakult az nem tud egy olyan topicban amit te moderálsz, a bf2ben sem
így látom, na mindegy

biztos egy értelmes gyerek vagy valahol, de nemtetszel nekem😊
szerintem elég sokat bénázol még, de sok sikert😊

ja sértegetni nem akarlak, a vízfej meg kivágnálak a vákumos hipertérbe és hasonlók nálam is csak féligaszságok..

nem anarchista törekvéseid vannak és komolyan veszed a moderátorságot... de béna moderátor vagy összevissza tramplizol és keménykedsz mert ez az egyetlen fegyvered

szétcseszted a 42 fórumot és többször kezdeményeztél már máshol pl a bf2 fórumban is flémet csak ezt sosem említed, nemhogy beismernéd

korábbi személyes sérelmeid alapján az "õsöreg bfes" ellenségeidet próbálod lehúzni folyton, ez egy könnyen megfigyelhetõ jelenség sérült lelkivilágodban..
és ha ez valakinek nem tetszik büntetõpontokat osztogatsz meg törölsz
nem szpemet törölsz hanem veled ellenkezõ véleményeket és a te általad indított flémes hozzászólásokat

sokak számára továbbra is egy nevetséges vízfej maradsz hiába próbálsz itt jópofizni
BEAST
cicaaa ... ráadásul kettõ <#szeret>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tuvok
Rokonod ? 😊)

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hu.man limbi
Hát ez nem egy Colgate reklám<#wink>

Kovács legény
jó8

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény
-Mi történt az arcával Safranek?
-Megvágtam magam borotválkozás közben.
-És a kezével?
-Abban volt a borotva uram.
A legnagyobb szöveg benne😄

www.czekoart.hu

joebacsi
hát ha a fõnököm dugná a nõmet, énis leölnék mindenkit 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
hmmmm

LSSAHPAUL
Na lassan megyek vissza a szerverre, mert vége a Berlinnek..
Ja a többiek is panaszkodnak tsen.. gyorsan beirom amit mondanak :
- hogy ez a Safranek hányszor kinyirt 5 perc alatt..
- 10 bõl 9x õ nyir ki
- milyen jó csitje van
- szerintem aim bootja van
- faszság az ilyenkkel játszani
- esküszöm hogy csal baszd meg , dögöljek meg a helyszinen ha nem
itákdáse (stb)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tuvok
Úgy értem nem olyan rég játszottam utoljára
De nem is tegnap 😊

LSSAHPAUL
Szoktál játszani ?? Azt hittem csak spemmelszt 😊
Milyen nick-kel nyomod ?

Tuvok
Asszem van elképzelésem, nem volt az olyan rég 😊)

LSSAHPAUL
😄 A mai mezõnyben ritkaságnak azámít. Gondolhatod milyen akkor a mezõny 😄

Tuvok
És ezen miért vagy meglepõdve ? <#hehe>

Tuvok
Nem találtam róla semmit, hacsak a Morpheus, Kicsi én, Ha ha ha, Fuhrer, Tomi, Nutella, Guszti, Dani nevek nem ismerõsek 😊

LSSAHPAUL
Ugyan kérem, dehogy TK. Tk-zni bárki tud! azért nem lennék felháborodva csak kb 15 sec-ig mig a bant megcsinálom, de ez rendesen , szemtõl szemben megölt 😊

Tuvok
Tk ? ,))

LSSAHPAUL
Ki az a Safranek ? megölt 2x Aberdeenen... wtf?!! 😊

Tuvok
Hoool ?

Ahhoj

Tuvok
<#mf2>

Ahhoj
<#duhos2>

Tuvok
de 😛

BEAST
<#wow2><#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ahhoj
<#schmoll2>

Ahhoj
1, ehh, eljonnel, es kepes lennel a sok jo arc helyett az ea-sekkel foglalkozni
2, bftali-n se voltal
3, kabbe :Ð

Tuvok
<#gun>

Ahhoj
<#violent>

Tuvok
sok ratyi

Fritz Von...
1. Az EA felbasz agyilag, hogy ott jópofizik az a két xxxxxxxxxxx a magyar EA-tól.
2. Inkább BFtali... 😊
3. Pénteken kómába esek a táblázat szerint, és nemtom mikor térek magamhoz. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

BEAST

joebacsi
én megértem, néha rám is rám jön hogy kirugjam magam ircröl 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
Na vazze a pia-táblázat szerint ha aszut iszok 2 óra mulva semmi nyoma...
Mostantól újra éled a bulizgatás, ugyanis évek óta nincs sofför aki vezessen..

DannyL
Sõt az lenne mindenkinek a jobb! <#mf2>

Zs0lt1
De õ jöhet pénteken is nem? :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DannyL
Ketten vagy baze, skizo -e vagy? <#dumcsi>

BEAST
skizo-e vaty? <#wilting>

Mi a faszról dumálsz?!!!

Én alapvetõen kettõ besorolást ismerek, az egyikbe tartozom én, akinek olvasok a gondolataiban és mindent tudok róla, ergo ismerem, és van az embereknek egy másik csoportja, mint biztos kitaláltad nem én vagyok. Ezekrõl keveset tudok, nem tudom mit gondolnak, mit éreznek, csak az alapján, amit elmondanak. Brühühü! Én akarok lenni mindenki!

Ahhoj
1, te! ki a szar mondta, hogy az ea-sek kedveert gyere?
2, nem is gondoltam ra, hogy jatszani gyere! megint csak szar vagy!
3, en meg szombatrol beszelek, nem pentekrol 😛

😉

Fritz Von...
Ahhoj. Én a szombati EA LANra három dolog miatt nem megyek el:

1. Az EA úgy ahogy van bekaphatja, a tavalyi LAN egy kalap szart se ért. Ne higyjék már, hogy ezzel olyan sokat tesznek a játékosokért... Meg egyébként is.

2. A BF2 egy kalap kakit sem ér, úgy ahogy van nulla. Ezért nem fogok egy napot elbaszni, hogy ezt a szart lássam.

3. Pénteken Péter névnapot tartunk a haverokkal... 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Ahhoj
ok

Oh! Bocsássd meg a bizalmaskodást!

Ahhoj
egyikbe se?
talan nem is az az erdekes, hogy ki hova sorolja be magat, hanem inkabb hogy latja, hogy milyen besorolas letezik....