Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na azért nem vagy te olyan gecie mint szeretnéd!!! <#vigyor3>#vigyor3>
<#vigyor3>#vigyor3> Nagy mókamester vagy te Danny!
Akkor el se indulna a játék. Lehet bármilyen driver probléma. Hangkártya, videokártya. Próbáld letölteni a legújabbakat és installáld újra a játékot.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Szevasztok!Nekem lenne 1 nagyon nagy bajom!Az hogy mikor elindítom a gamet még minden simán megy.De ha már rámegyek hogy induljon a játék akkor elindul egy kicsit megyek az emberemmel aztán kilép és azt írja:Hogy hibát észlelt..blablabla szokásos Xp szöveg.Kérem segítsen valaki mit tegyek?Rossz a Crack?
KÖSZÖNÖM.
KÖSZÖNÖM.
Egy ember halála tragédia,millióké statisztika-mocskos Sztálin
Játék közben Alt+F4, erre elõjön a konzol és beírod hogy iddqd. 😉
A kérdésem ugyanaz! em értem miért csináltok tabu témát a csalásból?!
Jól van lac coo leállhatsz, nem kell a cirkusz...
Azt hiszem tisztáznunk kell pár dolgot. Kicsit visszásságot kelt bennem, hogy egy egyszerû kérdés elég ahhoz, hogy itt anyázzanak engem. Nem használok csalásokat egyetlen játékban sem, mi alapján feltételeztek ilyet?!!! Viszont láttam már furcsa dolgokat a játékban, és szeretném tudni, hogy milyen eszközök állnak a csalók rendelkezésére. Ha valami nem tiszta, vagy nem érthetõ, akkor én elõbb mindíg visszakérdezek, nem kapásból anyázok! Kösz a semmiért!
És ez elég is ahhoz, hogy anyázzanak itt rád. De most hozzáállok úgy a dologhoz, hogy valószínûleg tegnap vetted meg a géped és életed elsõ internetkapcsolatára is tegnap fizettél elõ. Nos ez egy netes játék, így a bf42 scene-en belül elítélendõ dolognak tartjuk ha a másik nem megengedett elõnyökhöz akar jutni a játékban, mivel azzal rontja a másik játékos játékkedvét és morálját. Így javaslom Neked kedves nagyarc, hogy ilyen irányultságú kérdéseket a saját érdekedben, NE tegyél fel! 😉
Nem értem a problémátokat! Annyit kérdeztem, hogy ismertek e "csíteket" a bf42-höz.
Mi a probléma?
Sziasztok!
Szeretném tudni, milyen cheat-ek vannak bf42 alá. Légyszíves írjátok le ha tudtok ilyesmirõl.
Kösz!
Szeretném tudni, milyen cheat-ek vannak bf42 alá. Légyszíves írjátok le ha tudtok ilyesmirõl.
Kösz!
Kedves híveim! Sajnálattal közlöm veletek, hogy a közelmúltban egy szedett vedett csûrhe behatolt lakomba, és csak hosszas küzdelem árán sikerült vérüket vennem. A küzdelemben sajnos magam is súlyos sebesülést szenvedtem, az élet lassan elhagyja testemet. 😞 Õrizzetek meg emlékezetetekben, és ne viszálykodjatok!
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
Most muszály volt beléjük folytani a szót, olyan jókat mondtak! <#mf1>#mf1><#nevetes1>#nevetes1>
A képen meg nem tudom miért vagy meglepõdve, amikor ott van, hogy csak ~140Mb-od van a D-n. Patchelésnél meg ugye elõször felraktad az 1.6-ot, és csak utána rá az 1.61-et?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
nos,lenne egy kerdesem:mivel eddig nem volt netem,meg nem jatszottam bf42vel online...most ujrapakoltam,1.61 patch fennvan,amikor internet fulre kattintok,fagyas van...mitol van ez?segitseget elore kosz
akinek ha beleharapsz a mellébe nem repül ki sivítva a szobából 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
és próbáltad má nõvel?
tudod, olyan igazival?
<#buck>#buck>
tudod, olyan igazival?
<#buck>#buck>
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
"Ars Poetica"-m a következõ: inkább csinálni kell, mint beszélni róla!
<#nevetes1>#nevetes1>
semmire, danny ilyen, így szeressük :-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
???????? <#wow3>#wow3> Ezt meg mire véljem?
Jó reggelt!