Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Nem lehet hogy a nagyarc-ra?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Magamnak kiosztott cím? Mire gondolsz?

DannyL
Bf2-ben mire meghallja a gépet már meghalt. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Tuvok
õ az ? 😊
na, ésmég ? 😊)

Jah, GamerKing nick után logikus is az új választásod, sõt, a magadnak kioszott címhez is illik 😛
LSSAHlavina
A hétvégén El Alamein-en stukáztam kicsit. A bombázás még megyeget, de dogfightolni nem vagyon tudék. (fõleg stukával csak az abszolút eltévedt snipereket tudom kiszedni spitfirebõl.) Történt, hogy elég jól álltunk, nagy ticket elõny, minden pont a mienk, látom elkezd garázdálkodni egy jobbfajta pilótakeksz egy spitben. Mivel leszedni nem sok esélyem volt, és a légifölényt nem akartam, hogy átengedjük, mondtam, hogy BANZAI! és ráálltam ütközõpályára. Közben a középsõ pontról flakozták (kicsit engem is, mert közel voltam), és kiugrott. Én meg ugye pont jöttem, és levittem a fejét a szárnyammal, még a ronccsal való ütközést is sikerült elkerülni, ami tuti, hogy szintén a véletlen, vagy a bénaságom mûve volt, mert reagálni már nem nagyon volt idõm. Erre - biztosan épp engem nézett külsõ nézetbõl – beírta egy player, hogy ehhh ilyen ütõs pilótát még nem látott! LOL

Amúgy ha 1 éve így repültem volna, mint most, akkor gyurnék rá… nagyon mókás, amikor a felhõbõl merõlegesen lefelé, kikapcsolt motorral úgy engedi el az ember a bombát, majd húz el, hogy a gépet sem látja – és nem is nagyon hallja - a flakkos, csak felrobban.

Ilyen feelingek vannak a BF2-ben??? Vagy csak csili-vili? Mikor jön vissza a nép 42-zni?

The future is now

Kirõl beszéltek?

Tuvok
Ma napig az egyik kedvencem 😊

DannyL
Kár, õt szerettük! Ugye Tuvi? 😄DD

Én "semilyen gyûlölõ" nem vagyok.

Tuvok
Lincselünk ? 😄D

DannyL
VAze te vagy a HBAgyûlölõ? 😄DD

Ahhoj! 😊 Én a magyar "õsbéefesscene" kollektív tudatalattija vagyok!!!

Kovács legény
tök mind1 ,mert mindenki kapjam be!

www.czekoart.hu

Tuvok
Nem inkább te ? 😊)

Ahhoj
látom nagyon rákattantál erre a ban témára

Tuvok
Sztem megy majd, amint újra banolják 😊

Guest
Hiába, elfoglalt ember... 😊
Ahhoj
jah

Kovács legény
Kecseg Ahhoj, itt cseszed a rezet ,nemhogy jöttél volna nyaralni!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Hellájall!

www.czekoart.hu

Guest
Szívesen 😄
Ahhoj
köszönöm <#puszi>

Guest
Ahhoj
pí (3,14)

Guest
Tuvok
Komoly ? 😉

szerintem meg mindketten egymást szivatjátok! 😊))

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Tuvok
Nem inkább te készültél fel a nehezebb (banolt) napokra ? 😊)

Ahhoj
tuti te vagy <#gunyos1>

leveskocka
uhhh...mondasz vmit lattam ilyet telleg at lehet allitani,de en sem emlekszem mar ra...koszi
Tuvok
Jesszus, ki ez a sok <#lama> újreg ..? <#idiota>

Ahhoj
bigface újreg-e vagy? 😊
(melyik szórakozik már megint? 😊 )

Cobra.
Leveskocka valamit félreértettél. A patch (meg a játék is) nem a rendszerpartícióra megy fel, hanem patchelésnél a Win Temp könyvtárába csomagolja ki magát és a módosítandó fileokat is. Nekem ilyen gondom nem volt, de lehet, hogy megoldható a probléma azzal, hogy átírod a Temp könyvtár elérését (valahol lehet, de most hagy ne keressem meg)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

LSSAHPAUL
😊 oks

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

leveskocka
a ronditasert bocs!de amugy sajnalom,hogy nem esett le neked egybol,hogy azert raktam ki a screenshotot,merthogy egybol rajottem,hogy mi a problema...az egy dolog,hogy te nem tudod,hogy en tudtam,hogy a patch keszitoje nem tudta.Te mit tennel,ha a D: tele van,de a patch NEM engedi,hogy mashova rakd?en toroltem amit lehetett,nehany temp file-t(nem sok volt),vegulis osszejott.de ha feltunt volna,nem az en szerencsetlensegemre akartam felhivni a figyelmeteket,hanem a patch keszitojere,aki nem gondolt azokra,akik nem szeretnek minden szart a rendszerfileok koze rakni.ugyanis sztem az a lama,aki nem particional,kiveve azokat,akik nem tudjak mi az...reszemrol tema lezarva,megserteni senkit nem akartam!Uff!<#vigyor5>
LSSAHPAUL
<#ejnye1> Te te lámat te!!
Bele rondítól a szép fórumunkba az idióta rendszerüzeneteddel és ahelyett hogy bocsánatot kérnél vered itt a nyálad. ha nem lennél láma rájöttél volna magadtól is hogy mi a gond.

leveskocka
meg vmit a tobbi hozzaszolonak,aki lelamazott:ha tudtam volna,akkor az E: re rakom...tobbit lentebb<#mf1>
leveskocka
nem azon csodalkoztam nyilvan...azert szidtam a patch keszitojet,valamint azert dmutattam be a vinyam kapacitasat,merthogy a szerencsetlen csak arra a meghajtora akar telepedni,ahol a rendszer van.no en meg a rendszeren meg a swapon kivul ott mast nem tartok...masreszt,miert nem csomagolja az ideiglenes loszart egy altalam megadott helyre,esetleg ahol a jatek van...<#violent>
leveskocka
tuzfal volt,elirtam egy karaktert...<#falbav> most azzal kezdtem....rahibaztal😊
LSSAHPAUL
Figy. látom új vagy. Szóval ha bejoinolsz egy szerverre gyorsan átnézed az ellenfél játékosainak a pingjét és ha kiugróta találsz azt megjegyzed és még véletlenül sem lõsz az emberre ha mozog mert tutira nem ott van. 😄
A cheatrõl. Én is megkérdeztem és tanult kollégáimtól kapott információt megosztom veled:
-legalább 1 éves játéktapasztalat
-nyomni ,nyomni ,nyomni a gamét

Ok, ejtsük a témát. Csak gondoltam itt tapasztalt játékosok vannak és megosztják velem a tapasztalataikat. Nemrég az LSSAH szerverén ment egy game, Iwo Jima, elég szarul ált a csapatom. Átúsztam az öblöt, és elkezdtem befoglalni az egyik pontot. Csak egy ürge védte, el is kezdett keresni amikor fehérítettem. Kezemben "garand" fekszem a fûben, és a szaladgáló néha megálló kiskatonára ellõtem az összes lõszert, ált nem vagyok olyan szar lövész, ezen az arcon viszont nem fogtak a golyók. Aztán még történt pár érdekes dolog!

Hysteria
lesz még patch a bf 1942 hoz vajon? 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Kovács legény
figy
ha annyira érdekel a téma, akkor tudom javasolni a google -t
de mi ienekkel nem foglalkozunk
.

www.czekoart.hu

davidss
Már minden Drivert frissítettem de mégsem jó.Elmondom pontosan mi a probléma:Bejön a game és megyek az emberemmel meglátok messzirõl valakit és már ki is lép.Ennyi.Valahonnan lelehet tölteni 1 nocd crack-eta simához?Lehet ez a baj!
Köszönöm

Egy ember halála tragédia,millióké statisztika-mocskos Sztálin

AHA! te biztosan "SUPERBIGFACE"-rõl beszélsz! <#vigyor3>
Na de most komolyan! Milyen csalások léteznek bf42-höz, láttatok már élesben ilyet, gyakran találkoztok csalókkal?

Kovács legény
jah egy csomot, az egyik hátán piros palást van és kék harisnyában rohangál ,amir ráhuzta a bugyiját és valami "S" betü a jele
Nah õ a legnagyobb csíter

www.czekoart.hu

Ismertek csítereket?

Szemét!

DannyL
buzi -e vagy? <#mf1>