Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Swedish people are albino monkeys
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Eztet meg én!
http://gotu.uw.hu/nocamp.jpg
Ez utóbbit Olaszban fotóztam! 😄
The future is now
sajnálhatod is ,hogy lemaradtál arról a jó pillanatról!<#action>#action>
www.czekoart.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mit lehet tenni hogy a játék ne olyan gyorsan játsz le a beszédet ?
A hang jó de a beszéd qrva gyors!
Hardveres gyorsítást kikapcsoltam akkor is 😞
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Sok sikert! 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
* Jelen pillanatban is folyik a 2004 végén letartóztatott hírhedt virginiai spammer, Jeremy Jaynes pere. A vád szerint Mr. Jaynes havi 750 ezer dollárt (közel 150 millió forintot) tett zsebre a tevékenységével.
* Az Európai Uniónak, illetve az USA-nak a spam 10-10 milliárd eurójába, illetve dollárjába kerül egy évben (ennyi a spam miatt elpazarolt idõ és erõforrások miatti kiesés).
Marha jó buli
Szoktatok játszani a következõ szerveren? Geisterjäger3 by ServerStall.de|796ms|80.190.252.100:14567
A Jeepeknek turbo-ja van és megannyi pálya teli teli van tankokkal iszonyú hogy mennyit lehet röhötni.
Szal játszottam valamelyik nap a szerverünkön multit és a serius sam ugrott be.
Nincs fillingje, ölöd az elenfeled halomra , vagy pont fordíva.
Gondolom hamarabb lesz unreal tournament modja mint bf1942.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.