Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a f*** az a Stephan Keller hogy ilyen néven játszol?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
istenem vazze, a jóistenke se mossa le rólam hogy láttam-e egyátalán valaha bf 42-õt 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Vissza kell tennem egy kicsit a nagy öreget, elvonási tüneteim vannak...
ma jatszottam az LSSAH szerveren,tobruk palyan,Stephan Keller neven😊,es az angol bazis foglalasa kozben lelottem egy sajat embert...elnezest a kellemetlensegert!mostanaban BF2-ot nyomom,es ott az ellen mindig piros😊
(persze egybol ki lettem vagva😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
heppíí börzdéj!!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szülinapra mit kaptál, járókeretet? <#hehe>#hehe>
egyébként Boldog Szüeltésnapot 😉
31 lettem a mai nappal... :-(
Jah vazze én lennék? 😛
köszönöm köszönöm thx ésígytovább... 😄

Viszlát, és kösz a halakat!
sõt, bme ünnepélyes megnyitón is ott volt Magyar Bálinttal egyetemben, és mondtak szép köszöntõt
éljen éljen
😄DDDD
(Megjegyzés: a lakásom is politikamentes, az a **** mégis beszivárog telón át)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"