Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudjátok a Red Delvis tudná nélkülözni az egyik szerverét szombat este?
Valaki meg tudná nekem adni az egyik Red Devilses ember MSN-jét hogy beszélhessek vele?

Na végre regisztráltam a Private Squad összes tagját a CB-n. Kedvünk támadt warozni és most épp egy olyan klánt nézek aki jó ellenfél lenne de nem túl nehéz így elsõre. Mit tudtok a jelenelg a ladderben lévõ klánokról?

Kovács legény
kéne keresõ bele,mert kifolyik a szemem mire végig nézem az egészet😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem láttam magam

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
Benne vagy már a statban??

The future is now

LSSAHlavina
Amúgy meg ki mondta, hogy jártam iskolába??????? Keresem a hozzászólásaim közt, de nincs.

The future is now

Kovács legény
nah he mija hogy semmi?
.

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
Rendben. de a libbát akkor is két B-vel írom, ha a fene fenét eszik is. 😛

The future is now

Kovács legény
kineveted saját magad?
😄

www.czekoart.hu

Ahhoj
😄DD

Ahhoj
ezért jártál te iskolába? a kutya rúgja meg a macskát!!!
egyelõre az egyelõre!!! (n nélkül)

bazze

Ahhoj
😊)))

Ahhoj
😊)))

Kovács legény
ok majd megnézem,remélem rajta leszek!!!

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
a stat azt hiszem éjszaka frissül.

The future is now

LSSAHlavina
jaja, de úgy értettem, hogy a németek fejlesztették ki eredetileg.. Pl a játékban ami "igazi" angol fegyver, az a spitfire, a többi amcsi, ugye a kölcsönbérleti szerzõdés vagy mi a szösz.... BÉRELTEK hadianyagot az angolok az amcsiktól... 😊

The future is now

joebacsi
mp18 mikor volt orosz vagy japán fegyver
hát történetesen volt mindkettõ (persze elég kicsi számban)
a Maschinenpistole 18 -at még az elsõ világháború végén fejlesztették ki a németek (vagy 10000 darabot gyártottak is belõle), de a háborút követõen egy svájci cég (SIG) licenszbe gyártotta õket tovább külföldi exportra, elsõsorban Japánnak. Kicsit késõbb pedig maguk a németek telepítettek fegyvergyárakat oroszországba egy kölcsönös megállapodás keretében, mertugye a németek keze még erõsen kötve volt a békeszerzõdés által, és így ugye a ruszkiknak is csurrant-cseppent valami belõle 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kmmmmmm http://193.138.125.6/PRIVATE.HTM
Tudom már jóideje nem játszottunk de ez azért mégiscsak vicces!!!
😊

Kovács legény
ejnye még mindig ez a szin?
amugy mien gyakran frissül a téma ,mert csak miattad felraktam megint a gamét 4hónap után ujra és felmentem a serveretekre és nem vagyok a listán.
Mien az ien?

www.czekoart.hu

Kovács legény
Ahhoj legyilkolja az arcod ha ezt meglátja az tuti

www.czekoart.hu

Kovács legény
ha egy kicsit is okosabb lennél nálam nem kellett volnaolyan sokat töprengeni,hisz asaját üzeneted jobb alsó sarkában is ott a megoldás😊
Ugyhogy most nagyon ortó voltál.

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
maga a játék annyi hibát tartalmaz a valósághoz képest, hogy gondolkodtam rajta, egyáltalán kövessem-e a játékot a statban... Pl. mp18 mikor volt orosz vagy japán fegyver???? csak hogy egy alapot mondjak...
Mindenesetre ez a PZ4 jobban tetszett.

The future is now

LSSAHPAUL
Az a game hibája. 1940-ben a francia lerohanáskor már nyilvánvaló volt hogy a Pz4D nem rendelkezik kellõ tûzerõvel , ezért 75mm csövet tettek rá. A hosszú csövü Pz4F,G,H tipusok voltak a jellemzõk 1942-tõl.. a game meg ezekre a csatákra összpontosít. Az EA idiótaságának köszönhetõen a Tigris röhely tárgya lett, a Pz4-bõl meg csövidcsövüt rajzoltak. De érdekes hogy a németek kárára tévedtek.. pl ha van Mustang akkor miért nincs Focke Wulf 190 ? Meg mi ez a baromság a nehéz T34-el ?? A játékban a legkeményebb karakterisztikával rendelkezik.. legalább a nevét átírhatták volna IS2-re.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
amúgy tiszta gagyi, az oldalon egy hosszú csövû panzer4 van, holott a játékban csak rövidcsövû van, hihetetlen micsoda igénytelenség <#idiota><#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jahajj, mit kapsz te ahhoj-tól 😊

LSSAHlavina
Nem akarok nagyon beleszólni a flémvonalakba, de készen van a statisztika ráncfelvarrás. (legalábbis egyenlõre) Lehet csekkolni:

ITT

The future is now

Sokat töprengtem a nickedben szereplõ "K" betû jelentésén, de azt hiszem rájöttem a megoldásra. K(últúr)Legény!

Az új fogalommal kapcsolatban (már amennyiben az "ortó"-ról beszéltek) ki kell hogy ábrándítsalak, ez a gyöngyszem a 80-as évek egyik elfeledett szlengje, eredetileg az "ortopéd"-ból származik, de a jelentése ennél kicsit szerteágazóbb, mégpedig: béna, alantas, balfasz, ortopéd, gagyi stb-stb.

Kovács legény
hát jah😄

www.czekoart.hu

joebacsi
a lényeg az, hogy új fogalmat teremtettél 😄

😊 Ha így érzed, biztos így van!

joebacsi
hát furcsa volt, hogy nemvolt senki, aki félreértette/túlreagálta volna a dolgokat 😊

😄

Látom jól elvoltatok a távollétemben!

Bencsi
.

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Tuvok
itt
srv mostanában lassú és folyton áll

joebacsi
😊
legalább már nemcsak nyúlom tõled a szmájlikat 😊
(apropó, vát hepönd --> http://tuvok.srv.hu ?)

Tuvok
kell 😄

joebacsi

Tuvok
ortó 😄DD

Kovács legény
nem,nem adom el,anyámnak lesz összerakva még1gép.

www.czekoart.hu

joebacsi
ugye a régi ramodat még nem ittad el? 😊

Kovács legény
ortó nem összkeverendõ az ortopéddal😄

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
Keménylegény az ortó ! Ez tök rulez... Kb annyira sejtelmes mint a Korbács (Cliff Barker)

Ahhoj
szerintem ezt abszolút csak poénból mondta, az hogy nehezen viseled, te bajod 😛

ja, és jut eszembe, KLegény, te ortó!!!!

Kovács legény
amugy meg
.

www.czekoart.hu

Kovács legény
ne "arcoskodj" és ne irogass ide "ortóságokat"😄

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
. itt van még egy <#hehe>

Kovács legény
ez már két pont, azé ne halmozzuk el😊

www.czekoart.hu

erdos
Ott a pont 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Ott a pont 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kovács legény
Amugymeg mi az az "ortóság"?

www.czekoart.hu