Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudná nekem adni az egyik Red Devilses ember MSN-jét hogy beszélhessek vele?
The future is now
egyelõre az egyelõre!!! (n nélkül)
bazze
The future is now
hát történetesen volt mindkettõ (persze elég kicsi számban)
a Maschinenpistole 18 -at még az elsõ világháború végén fejlesztették ki a németek (vagy 10000 darabot gyártottak is belõle), de a háborút követõen egy svájci cég (SIG) licenszbe gyártotta õket tovább külföldi exportra, elsõsorban Japánnak. Kicsit késõbb pedig maguk a németek telepítettek fegyvergyárakat oroszországba egy kölcsönös megállapodás keretében, mertugye a németek keze még erõsen kötve volt a békeszerzõdés által, és így ugye a ruszkiknak is csurrant-cseppent valami belõle 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tudom már jóideje nem játszottunk de ez azért mégiscsak vicces!!!
😊
amugy mien gyakran frissül a téma ,mert csak miattad felraktam megint a gamét 4hónap után ujra és felmentem a serveretekre és nem vagyok a listán.
Mien az ien?
www.czekoart.hu
Ugyhogy most nagyon ortó voltál.
www.czekoart.hu
Mindenesetre ez a PZ4 jobban tetszett.
The future is now
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ITT
The future is now
Az új fogalommal kapcsolatban (már amennyiben az "ortó"-ról beszéltek) ki kell hogy ábrándítsalak, ez a gyöngyszem a 80-as évek egyik elfeledett szlengje, eredetileg az "ortopéd"-ból származik, de a jelentése ennél kicsit szerteágazóbb, mégpedig: béna, alantas, balfasz, ortopéd, gagyi stb-stb.
Látom jól elvoltatok a távollétemben!
srv mostanában lassú és folyton áll
legalább már nemcsak nyúlom tõled a szmájlikat 😊
(apropó, vát hepönd --> http://tuvok.srv.hu ?)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
ja, és jut eszembe, KLegény, te ortó!!!!