Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ja vasárnap este az az ma akkor nyomhatjuk ezeket az inf meccseket..
Mivel beneveztünk valami 4v4 inf kupába, mi 4-en leszünk hogy gyakoroljunk...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Sajnos a stalingradi pályán kívül nem tudtunk többet rendesen játszani de ami volt az nagyon jó volt.
Esetleg Vasárnap este még játszatnánk egyet.
Mert ha átadunk embert akkor had boldogítson benneteket ts-en 😄
Pl: Boti igen kellemes társaság tud lenni egy vesztésre álló meccs alatt 😄
berlinen pedig becsúszott 3 tk (mind gránát, szétvisz 3 ellent, de közben odakóvályog egy saját is, utoljára asszem sikerult botondot megtalálni vele 😊), és márcsak a "couldnt join to server" feliratot bámulhattam 😊
Mi sajnos csak szmbaton tudunk mert van 3 koleszos tag meg egy pár alkoholista is aki elég gyakran még a szombatot is ivással tölti.
De ma estére már úgy néz ki meglesz a 6 fõ, szóval akkor olyan 9-10fele szerintem megejthetjük. Én délután nem leszek itt csak este 8 órára érek vissza.
-Joe ! mondták a többiek hogy voltál bennt baromkodni a szerveren 😄
Már csak 1 kérdésem lenne: tényleg ennyit jelent pár hónap kihagyás ? 😄
A részleteket megbeszélhetnénk mircen vagy msn-en ([email protected])
De jó hogy mondtad. Ma estére emúgy se jött össze a CB-n szervezett war szóval lehet róla szó. Szerintem olyan 9 vagy 10 fele kezdhetnénk is.
Priváték ! Egy gyak meccs a hétvégén ? Ha jól emléxem "jó hangulatú" gyakmeccset nyomtunk régen az RDHA-val is 😄
A meccs kimenetekére 2 variácó lehetséges:
- nyerünk mert megérdemeljük
- vesztünk mert csiterek vagytok 😄
Nyugalom csak poén. Én csak nevetni tudok a többiek csiterezésén.. tegnap is kidobtak valami execute-ot hasonló vádak alapján mint Effit.. Néhány LSSAH admin kezd hasonlítani az 56 utáni vérbírókhoz.
The future is now
"Kein Schritt nach hinten!" Ha nem használta volna ezen szavakat oly gyakran, nem vesztettek volna a németek.
The future is now
Persze hogy nem adtuk fel, és most sem adjuk fel hogy kikaptunk a csiter lengyelektõl 😄
Erre csak a szemilis barom Churchil szavait tudom idézni:
We should the round to the end.
We should fight in France,
We should fight seas menions
We should fight with great competent and great streeght in the air.
We should defend our island , wathever the gods may be.
We should fight on the beaches,
We should fight on the landing ground.
We should fight in the fields, and in the streets.
We should fight in the hills,
We should never surrender.
ti sem adtátok fel amikor szarrá vertünk titeket a cb-n😄
www.czekoart.hu
Nekünk 2 bf1942 szerverünk van , a másikat bérbe adhatjuk, bár az 5-O már kérte... Ha kell 1-2 alkalommal odaadjuk ingyen, mert szvsz ez csak egy fellángolás, nem fogjátok tudni feldolgozni a vereségeket a CB-én.
Pl az utolsó helyezett CPU szarrá rongyá verne benneteket. Jó most arcoskodónak tûnök, csak azért koptatom az ujjbegyem hogy lelkileg készüljetek fel!
Na és, nem az a lényeg hanem az hogy egyszer ne publikon nyomjuk a fraggvadászatot hanem hogy kipróbáljuk mit tudunk csapatként is, mert az oké hogy az LSSAH-n egyénileg jók vagyunk de az nem jelenti az hogy össze is tudunk mûködni.
Na mindegy azért köszi, majd próbálok valami szervert keríteni.
jah, és guidokat firkáljátok be...
cb helyzetrõl meg kérdezd PAULékat, õk tudják innen sztem a legjobban, hogy hogy pang a 42 cb-n 😊
/server de.quakenet.org (erre a szerverre kell feljönnöd)
majd:
/join #bf.hu (ezen a csatin biztos megtalálod, amikor fent van)
egyébként szerintem egyszerûbb, ha írsz itt sg-n neki egy privit, és elkéred icq/msn kontaktját, amije van...
The future is now
Ja, mondj egy mondatot a mennyi, ennyi, annyi szavakkal.
falusi bácsi: - na, köni kell fõ, mer' menyek a disznókoknak ennyi annyi. <#nyes>#nyes>
The future is now
hogy is van ott? Szoba: extra.hu és mi is a szoba?