Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden14
Alig irkáltok az ünnepek alatt 😞😊

joebacsi
jah amúgy, ha már a könyveknél tartunk, akkor itt egy érdekesebb elektronikus formában (bár néhány helyen eléggé érzõdik, hogy ugye még a szovjet-magyar örökbarátság idejében írták 😊)
mikor lesz vajon egy olyan játék, amiben a tankok sebzési fizikáját ez alapján készítik el, és nem ezzel a "meglövöm, és lemegy 70% az életerejébõl" szutyadékkal (bár wwiionline egész ígéretes)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
danny, láma vagy, ha hagyod hogy flakkal lelõjjenek 😛

DannyL
köszi, én azért megnézem 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

joebacsi
"nagyobb mint a bf42 😊"
hmm fh-val nem nagyon játszhattál, ha ilyet kérdezel 😊
szinte egy teljesen más játékot kapsz, azért 2 giga (pl panzerIIIbol is mindössze olyan 6-7 fajta van) 😊
amúgy igen, a 0.7 a legujabb, bár ezt még én is lusta voltam letolteni, upgrade 0.62 röl meg nemnagyon van :/

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DannyL
Azon gondolkoztam, hogy letöltöm az FH-t is azzal is tolják még jópáran. 0.7-est találtam, de 3 file-ból áll és mindegyik 700Mb feletti. LÉtezik hogy ez ekkora basszus? 2.1Gb legalább. Nagyobb mint a BF42? 😊 Tudja valaki? Egyáltalán a 0.7 a legfrissebb?

LSSAHPAUL
Az az ember többet nem fog játszani a szerveren ezt megigérem. Beleírtam a cdkeyhash-ét a személyi-igazolványomba... sose lehet tudni.. sokáig gondolkodtam hova írjam fel ahonnan nem vész el 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
ócsó utánzat...<#sniffles>

LSSAHlavina
nah, ha már mindenkinek van:

The future is now

DannyL
Ja és tényleg ne vegyétek magatokra, kicsit pipa voltam. Hálás vagyok én is, meg gondolom még jópáran, hogy egyáltalán van magyar szerver. ;o)

DannyL
Sûrûn rakd vissza azt a banlistet plz! 😊

DannyL
Jó a fõbézes dolgot azt megértem, az csak néha idegesítõ volt amikor lelõttek flakkal, odapottyantam, túléltem volna azt kinyúltam. De az publicon aláírom hogy jó így ahogy van.

DannyL
Értem én értem, csak annál nincs idegesítõbb mint amikor egy faszlámát elküldesz a picsába mert hülye, mert fasz, mert egy gyökérgyík és aztán téged baszarint ki a szerver. 😊

joebacsi
3 tk -> kick: hát mondtuk már párszor, hogy ...khm... bugyutaság, de már letettunk róla, hogy meg legyenek gyözve...azért hozzá lehet szokni 😊
csunya szavak: nemvészes hozzászokni, bár jópárszor tényleg kijön az indulat az emberbõl (pl legutobb battleaxe-en spawn reptér, mögém spawn még 2 arc, én megyek az elsõ gépért, szépen szállunk fel...erre a mögöttem lévõ gép elkezd lõni, és mivel szálltunk fel, mire felhuztam annyira, hogy ne tudjon lõni maradt 1 csikom...mondom leszarom, 1 csikkal nem fogok harcba menni a messerrel, akkor kapja be inkább a rohadt tk-ját, és visszaengedtem a gépet, és itt mondtam neki egy szépet, de szerencsére csak 2 ignorált szó volt benne (volt több is, csak buta az automata az én változatos szókincsemhez képest 😄D), szóval megusztam 😊
(utánna nem nagyon foglalkoztam vele, viszont aberdeenen a köcsögnek sikerult az elején az egyik tigrisbol seggbeloni pault, aki a másikban ült, nah onnan már repult, igaz persze, hogy emiatt az angoloké lett a tigris, de megoldottuk 😊)

az meg hogy sérülsz az ellen fõbézen sztem kifejezetten elõnyös (több elõnye van, mint hátránya publikon)

LSSAHlavina
A szerverünk nem krekkelt. Valaki mindíg megszokásból törli a banlistet, ilyenkor elárasztják a semmirekellõk a szervert, de én mindíg visszarakom! :-)

Anti basecamp system szerintem jó dolog. Nem kell állandóan kirúgni BC-ért, ennyivel is kevesebb a dolgunk. Csak valakinek ez sem tetszett, úgyhogy most néhány mapon mûxik, néhányon nem, néhány meg bugos... 😊

Aki meg szétlövi a saját repcsit mert nem az övé lesz, az egy hónap ban, csak szólj adminnak...

Csúnya szavak be vannak állítva, mert káromkodást nem szeressük bameg.

Idegen nyelveken is be vannak állítva, mint pl. Arsch, butthole, hure, puta, dickhead, mutafuka, shalom... <#nezze>

The future is now

DannyL
Na nem az LSSAH-t szidom mielõtt félreértitek, csak iszonyat ganya beállításokkal megy. Annyi a gyökér mint égen a csillag. Jobb lenne ha csak eredetivel lehetne felmenni rá, aki megveszi az azért már valami komolyságot jelent általában.

DannyL
Szétbasz az ideg ettõl a lófasz szervertõl bazmeg. Rámlõ a láma felszállás közben mert nem övé a repülõ, aztán a hülyegyerek a reptér közepén parkol majd amikor elindulok õ is elindul szembe. Aztán én vagyok kibaszva, mert megmondom neki hogy egy faszláma hülyegyerek. Megalol!!!

DannyL
Azért nem semmi lámán van belõve az LSSAH szerver már bocs. Tök mindegy a fasz meg a kurva szót milyen szövegkörnyezetben használod, a szerver kibasz aztán vissza se enged. Nameg a másik bázisára bemegy az ember fia azt lehal egybõl azt is lol. A csúnya szavak meg azért is vicces mert a játékosok 2/3-a külföldi. Azt az ember annyit se írhat be hogy kurva jó mert egybõl kick. Nice!

DannyL
Én is kaptam 3 II.vh-s könyvet. Az egyik Kurt Reidertõl a "A III. Birodalom Csúcsragadozói" címû, ami a legkeményebb tankoktól a sugárhajtású messerig mindent tárgyal. Aztán kaptam egyet amit Gordon Williasmson írt és az SS ütközeteirõl szól, a címe "Véráztatta föld". És az utsót azt Kenneth Macksey írta és Kesselringrõl szól. 😊 Lesz mit olvasgatni.

joebacsi
újreg -e vagy 😄

Rayden14
jaja😄

Tuvok
Én még hozzátennék egy degeszre zabálósat is 😊

LSSAHlavina
A hétvége történései:

Jók ezek a smájlik, gépelni sem kell...

The future is now

Tuvok
<#idiota>

Rayden14
VAN oan akinek 1 csillagja sincsen?:??

Rayden14
Hogy leeht több csillagot szerezni???

LSSAHPAUL
Nálunk körbejárt az a könyv, Wittmann vette meg 😊 nagyon jó könyv.

Zs0lt1
sztem ne magadból indulj ki ;P

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kovács legény
én a SvenHassel könyvekre esküszöm

www.czekoart.hu

Rayden14
HuH de jo és ezt el is olvasod??? -vagy csak képeket nézed meg 😄

Nézzétek mit kaptam karácsonyra!!! JEEE

LSSAHPAUL
Most fejeztük be Hunzi-val... jó gamék voltak, 3.50-kor is 30-40 en voltunk.

DannyL
kemíny <#vigyor3>

DannyL
Kösz a játékot LSSAH-n, igazán ünnepi volt! 😊))

Kovács legény
szar
😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
Nah hazaértem,éjféligmisérõl vagyis haverokkal go templomig ott megfordul ,irány a közért padnál leül legurit pár sört misérõl😊

www.czekoart.hu

Ahhoj
másik topikból:

Tuvok
Rohadt alkeszek ...

Na megyek kinyitok még egy pezsgõt <#gonosz1><#miaz>

joebacsi
hát tényleg sztem a világ még nem készült fel a forgószemes megoldásra (majd csinál(tat)ok teljes sorozatot, akkor már nagyobb létjogosultsága lesz 😊)
amúgy ez a te döntésed, nekem most az egész bürökráciai rendszerünket az alkohol köré kell optimalizálni, ami leköti majd minden energiámat a közeljövõben <#vigyor>

Tuvok
😄D
Thx
Namost melyiket rakjam föl ? 😊

joebacsi
izé, a haverom készült..na 😊

joebacsi
gondoltam, hogy esetleg probléma lehet, ezért készültem klasszikus változattal is 😊

joebacsi
A vezértábornoki trimvirátus (apa, skorpi, én) ünnepélyesen bejelenti, hogy teljes mértékben átvállalja a közösség alkohol tartalmú italjaival kapcsolatos összes logisztikai probléma kezelését (begyûjtés-szétosztás), ezzel is bizonyítva, hogy rangjukhoz méltõ felelõsséggel kívánják feladatukat betölteni.

Tuvok
Dede, csak a szemmozgása miatt kicsit kilóg a sorból 😊

joebacsi

joebacsi
nemteccik? 😊
amúgy nm, úgyis lopkodom mindig a szmájlikat az oldaladrol 😊

Tuvok
Hmm, thx 😊

LSSAHlavina

The future is now

joebacsi
szóltam egy haveromnak - merugye én nemvagyok olyan - és õ megcsinálta:

(felhívnám a figyelmet a tuningolt szemmozgásra, illetve - a szemfülesebbeknek - a nyálcsöpögésre 😄)

aPa
na elég a szövegbõl meg a fini kajákból, irány a harcmezõ!!!

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(