Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor lesz vajon egy olyan játék, amiben a tankok sebzési fizikáját ez alapján készítik el, és nem ezzel a "meglövöm, és lemegy 70% az életerejébõl" szutyadékkal (bár wwiionline egész ígéretes)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hmm fh-val nem nagyon játszhattál, ha ilyet kérdezel 😊
szinte egy teljesen más játékot kapsz, azért 2 giga (pl panzerIIIbol is mindössze olyan 6-7 fajta van) 😊
amúgy igen, a 0.7 a legujabb, bár ezt még én is lusta voltam letolteni, upgrade 0.62 röl meg nemnagyon van :/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
csunya szavak: nemvészes hozzászokni, bár jópárszor tényleg kijön az indulat az emberbõl (pl legutobb battleaxe-en spawn reptér, mögém spawn még 2 arc, én megyek az elsõ gépért, szépen szállunk fel...erre a mögöttem lévõ gép elkezd lõni, és mivel szálltunk fel, mire felhuztam annyira, hogy ne tudjon lõni maradt 1 csikom...mondom leszarom, 1 csikkal nem fogok harcba menni a messerrel, akkor kapja be inkább a rohadt tk-ját, és visszaengedtem a gépet, és itt mondtam neki egy szépet, de szerencsére csak 2 ignorált szó volt benne (volt több is, csak buta az automata az én változatos szókincsemhez képest 😄D), szóval megusztam 😊
(utánna nem nagyon foglalkoztam vele, viszont aberdeenen a köcsögnek sikerult az elején az egyik tigrisbol seggbeloni pault, aki a másikban ült, nah onnan már repult, igaz persze, hogy emiatt az angoloké lett a tigris, de megoldottuk 😊)
az meg hogy sérülsz az ellen fõbézen sztem kifejezetten elõnyös (több elõnye van, mint hátránya publikon)
Anti basecamp system szerintem jó dolog. Nem kell állandóan kirúgni BC-ért, ennyivel is kevesebb a dolgunk. Csak valakinek ez sem tetszett, úgyhogy most néhány mapon mûxik, néhányon nem, néhány meg bugos... 😊
Aki meg szétlövi a saját repcsit mert nem az övé lesz, az egy hónap ban, csak szólj adminnak...
Csúnya szavak be vannak állítva, mert káromkodást nem szeressük bameg.
Idegen nyelveken is be vannak állítva, mint pl. Arsch, butthole, hure, puta, dickhead, mutafuka, shalom... <#nezze>#nezze>
The future is now
www.czekoart.hu
amúgy ez a te döntésed, nekem most az egész bürökráciai rendszerünket az alkohol köré kell optimalizálni, ami leköti majd minden energiámat a közeljövõben <#vigyor>#vigyor>

amúgy nm, úgyis lopkodom mindig a szmájlikat az oldaladrol 😊
(felhívnám a figyelmet a tuningolt szemmozgásra, illetve - a szemfülesebbeknek - a nyálcsöpögésre 😄)