Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Amugy tényleg pecs a próblémád. 1.6 és 1.61.
Amugy foggalmam sincs mit ir ki akkor, ha pl a szerveren DC, BG, esetleg FH fut, de a kliensnek nincs meg. Hûûû, ezt rögtön is próbálom.
nekem ilyen még nem volt..
a legújabb pecset tedd fel, és fontos hogy eredetid legyen legalábbis manapság már...😊
egyébként kukkancs be a faqba sztem még mükszik a link a fejlécben...
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
kérdés:minek nem tok játszani a batlefieldel 1942minden patch lent van és meg sem indul el vki nem tud segiteni
azért köszönöm
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
<#banplz>#banplz>
😊
gyors választ szeretnék. fél éve nem játszottam, nem is volt feltelepítve. most újra felraktam egy csomó moddal, peccsel, de vmiért elfelejtettem hogy az alap bf42nél telepíteni kell a punkbustert és utána upgradelni, nem elég késõbb egy magasabb verziószámút rárakni, mert olyan nincs csak peccselni lehet. és most nem tudok játszani, mert minden szerver kéri de nincs installálva és a neten csak a peccseléseket találom hozzá
kérdés hogyan lehetne a teljes újratelepítés nélkül beleinstallálni a punkbustert?
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Azt hittem vietnamnal rosszabb ea jatek nincs.. hat de van...
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The future is now
repülni mindenki tud, akinek van billentyûzete ;P
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
futólépés motoros fókáért! 😄