Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
téééényleg😊

www.czekoart.hu

Cobra.
Gondolom nem jó nocd patchet próbálsz ráerõltetni szegényre, vagy egyszerûen nem írtál át minden file-t.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
Karácsony volt . 😊

Kovács legény
Re!
Valaki foglalja össze az elmult napokban történteket!!!😊

www.czekoart.hu

Rayden14
meg van eredeti cd-keyem van 😉 csak amint már leirtam ott akadok el mindig:'(

TS Zolly
Pf. 3000 forint az eredeti. Nem éri meg mostmár a warezos szenvedés. Vedd meg, azt nem kell krekelgetni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Rayden14
végül is nem az a probléma hanem az hogy felrakom a BF-et és crackelem utána felrakom a patch-et(1.6) és nyitnám meg hogy a pb-t bejelöljem de kiirja hogy megint crackeljem crackelem megynitom a BF-et és semmi nem hozza be:@

TS Zolly

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Tuvok
Van egy olyan érzésem, hogy közel 86ezer hozzászólás között volt már valakinek hasonló problémája . Ebbõl mire következtetsz ?

Rayden14
Na végre már vki írt a problémámra😉 ,kösz mindent elkezdek össze vissza csinálgatni mindent hátha jó lesz😉

TS Zolly
Nekem már volt. De oszt rágyüttem a hibára. Generáltam próbaképp szervert, amit az ASE is látott, csak nem tudtam rá felmenni, mert a szervert nem peccseltem fel. És akkor irt ki nekem illent.

Amugy tényleg pecs a próblémád. 1.6 és 1.61.

Amugy foggalmam sincs mit ir ki akkor, ha pl a szerveren DC, BG, esetleg FH fut, de a kliensnek nincs meg. Hûûû, ezt rögtön is próbálom.

Pink Tiger
én szívesen segítenék neked de nem tom hogy mi lehet a gondod, ilyesmi akkor szok lenni ha nem ugynaz a verziószámod mint a szerveré, azaz nem ugyana peccs van fent
nekem ilyen még nem volt..

a legújabb pecset tedd fel, és fontos hogy eredetid legyen legalábbis manapság már...😊

egyébként kukkancs be a faqba sztem még mükszik a link a fejlécben...

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Rayden14
Az a legjobb a fórum ba hogy mindenki ir másnak a problémájára csak az enyémre nem😄,de már nem kell köszi a fáradozást

TS Zolly
Konkrét probléma? Pecsek: 1.6 és 1.61 kell. Majd a játékon bellül a netes résznél allul a PunkBuster ikon meletti négyzetbe jelölés kell. Alapból sajna nem teszi be.

Pink Tiger
ja hbd õgy nagyot ja!<#integet2>

Pink Tiger
igen mint lssah fapina <#mf2>

hello
kérdés:minek nem tok játszani a batlefieldel 1942minden patch lent van és meg sem indul el vki nem tud segiteni

Rayden14
A BF1942 xarakszik nem tudjátok mi a baja ezt irja ki DATA DIFFERS FROM SERVER

LSSAHlavina
Himbi-Limbi ??

The future is now

Rayden14
A BF1942 xarakszik nem tudjátok mi a baja ezt irja ki DATA DIFFERS FROM SERVER

Fritz Von...
Thx, Everquest2. 😊 Még mindig 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Köszi 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

nem jó, keresõvel én is megtaláltam és próbáltam, de alapban nem rakta be a pb könyvtárat. de mivel nem jött rá válasz, így újratelepítettem az egészet és most már játszok is...

azért köszönöm

Pink Tiger
nem akarok beleszólni de szerintem human limbi😊)

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tuvok
Megkérnék egy grafikus ferdehajlamokkal rendelkezõ egyént, hogy az alábbi szmájli feliratát cserélje le "papucs !" feliratra ! Köszönöm !

<#banplz>

😊

Tuvok
Hát fogsz egy punkot meg egy baseball ütõt és ...
😊

hi !
gyors választ szeretnék. fél éve nem játszottam, nem is volt feltelepítve. most újra felraktam egy csomó moddal, peccsel, de vmiért elfelejtettem hogy az alap bf42nél telepíteni kell a punkbustert és utána upgradelni, nem elég késõbb egy magasabb verziószámút rárakni, mert olyan nincs csak peccselni lehet. és most nem tudok játszani, mert minden szerver kéri de nincs installálva és a neten csak a peccseléseket találom hozzá

kérdés hogyan lehetne a teljes újratelepítés nélkül beleinstallálni a punkbustert?

aPa
gondolom a csít miatt nem ment fel a peccs 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

háát b+... gondoltam felrakom bf2höz a peccset okosba és jatszok egy kicsit ... aha , az rendben is van hogy a game nem éppen top de hogy egy k...a javitast se lehet gondnelkul felrakni hozza az mar durva(persze hogy eredeti , de minek igyse ugyse megy ..grats ea..)
Azt hittem vietnamnal rosszabb ea jatek nincs.. hat de van...

aPa
én assi pályákon "go snipers, goooo 😊" tanító mondattal szoktam próbálkozni, minimális sikerrel 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

LSSAHPAUL
Én ha kellõképp befordulok a snipákon töltöm ki a bosszúm 😊 kérek pontot min. 10x ( persze nem ülök ágyúban csak azért kérek pontot hogy legyen ürügy... legalább a törvényesség látszatát próbáljuk fenntartani 😄 ) ,még beirom vagy 2x angolul is hogy "snipers i need target", majd ezután ban egy hónapra.. Elítélem az 1 napos bant mert 1nap alatt nem lesz kutyából szalonna, 1 hónap viszont elegendõ hogy egy másik szerveren,vagy single playerben rájöjjön hogy vannak más kasztok, jármûvek is ebben a csodajó játékban. De lehet megtalálja a nagy"õ"-t valami sinperes játékot és akkor happy end. Szal mindenki jól jár, ugyanis fullon van a szerver kb hajnal 2-ig, a sniperek által felszabadult free slotokat normális playerek foglalják el..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHlavina
teszek rá. :-/

The future is now

joebacsi
mer te tudod, mi? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rayden14
de nem kell ki bannolni öket mert sok embert olnek

LSSAHlavina
<#mf3> I H8 SNI/s <#mf3>

The future is now

LSSAHlavina
kecseg snipereket kibannolom a serverrõl. Rákfene. Amikor Aberdeenenen is Dunát lehet rekeszteni velük, akkor már egyértelmû, hogy csak a lámák játszanak sniperrel. Meg amikor Tobrukon kérek pontot 10-szer, és a benn lévõ 17 (!) sniperbõl egy sem ad, akkor persze, hogy kibannolom mindet. Fogják a helyet a normális playerek elõl. Azt mondanom sem kell, hogy az a csapat hátrányban van, amelyik tele van snipával. Legalább a browningból szednék ki az ellent, de nem, persze a sniperek lövögetnek egymásra elszántan. Ipiapacs, egyszer én frag, egyszer te frag. Pfúj. Persze van, aki tökélyre viszi, pl. anno a Riverán volt egy srác, TT néven, na õt nem lehetett lelõni, mindenkit fejbelõtt, hiába ugráltunk. Közel menni sem volt tanácsos, mert még közelrõl is fejbelõtt, mire megnyikkanhattunk volna, vagy pedig pisztollyal alázott szét, vagy késsel. Õ mindíg csak snipa volt, de a statban mindíg elõl állt. Na ezek a mai snipák nem ilyenek. Ezek kúsznak a nyílt terep közepén az ellenséges pont felé. pfúj. Úgyhogy nem akarok látni itt a fórumon emiatti siránkozásokat, most megmondom, hogy ha benn vagyok a serveren, az összes snipert bannolom 1 napra, aki benn van.

The future is now

Tuvok
2 büntit tippelek, de ha Borg veszi észre, akkor egybõl 5-öt .
Más tippek ? 😊

Tuvok
Üdv a Battlefield topikban, ami ugye a reklám helye .

Idióta ...

Rayden14
ne mond már kmolyan???😄 de sztem jobban tok repülni mnit te meg több embert is ölök joe kösz nem kell a zsebed😛

Zs0lt1
jó repülõ, lol ;-)))
repülni mindenki tud, akinek van billentyûzete ;P

Zs0lt1
hogy te milyen perverz vagy? :ÐÐÐÐ

joebacsi
inkább fogd a zsebem, majd segítek neked, abban, hogy igazi béefes váljon belõled <#eplus2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rayden14
Vki nem akar velem 1 klán-t alapitani ???😄 LLSEH 😛

Rayden14
😄 én meg 1 közlegény vagyok de jo repülõ😉

Zs0lt1
jajj, most nézem, nem akartam azt olyan soxor, bocs :-)))

Zs0lt1
4 csillag+profi helikopteres kiképzés vietnámban! ;-)

aPa
khm. 4 csillaggal kicsit több tiszteletet, katona! 😄
futólépés motoros fókáért! 😄

Zs0lt1
hát nem bazzeg, kibaszottul nem 😄