Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap végre az az öröm ért, hogy Battleaxen sikerült 1x kinyúvasszalak. Sok pontot kerestél már rajtam!!! 😊
The future is now
bc br meg miegymás és nemegyszer szoltunk nekik
www.czekoart.hu
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Viszont ha jól tudom, a bf tracks-en 4 vagy 5 óra átlagát veszik, így már elkerülhetõ az, hogy egy óra kemper játékkal valaki a csúcsra jusson.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
Nekem ilyen miniszter nem kell. Magyar ember úgy dugjon románnal, hogy bemegy a kuplerájba, leteszi a gépfegyverét a madámnál, választ, elintézi, fizet, aztán megy tovább a tankjával Bukarest felé.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
sztem jó a mostani rendszer, akik a statra verik úgyis sok idõt hajlandóak a játéknak szentelni 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szerintem nem lenne nagy probléma, ha a rangsort nem a megszerzett pontok alapján állítanád fel, hanem azt egy bizonyos idõre leátlagolva számoltatnád ki a géppel, és azt rangsorolnád, hiszen a jelenlegi számítási mód alapján mindenképpen elõnyt élvez az, aki sokkal több idõt tud játszani a játékkal, mint a másik, aki csak pár órát tud rászánni a játékra. Így pld. Remus-Hunzi páros sem rendelkezne 3-4 napos játékidõvel, és ezáltal nem húzna el annyi ponttal a többi playától.
És végül is kíváncsi lennék az így kialakult eredményekre is.
(Javaslom az 1 óraátlagra való leosztást, esetleg értelmezhetõbb értékként az 100-al való felszorzást.)
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
The future is now
The future is now
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
The future is now
The future is now
Második rész: Berlinen gráttal bekempelni az ami kezdõt, nem kis teljesítmény. Gratula hozzá! <#eljen>#eljen>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Berlinrõl meg csak annyit, hogy ha elsõ születéskor nem ölök meg minimum 6 embert a 3 gránátommal, akkor már rohadt sz*r napom van. 😛 Azt szeretem még, amikor az élelmesebb axis katonák lázasan guberálnak a hátrahagyott pakkok közt a földön gránátért. 😊))) Amikor nincs, én mindíg azon gondolkozom, hogy kiállok a fõútra, hogy lelõjenek. 😊)))
The future is now
Az elsõ helyezettre gondolsz? <#vigyor>#vigyor>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az, hogy lepuffantok egyet a sok "kezdõ" közül, nem igazán dob fel. Ellenben, ha egy Paul az áldozat... <#vigyor>#vigyor> Sztem így lehet fejlõdni, ha nálam jobbak ellen harcolok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a rape és camp meg valahol felfogható az utánpótlások elvágásának.. de nem túl etikus, én régen amikor minden rape rape hátán volt akkor is szerettem kiengedni az ellent felfejlõdni, mert egy idõ után uncsi leszedni az összevissza futkosó ellent nekik meg aztán überszar és néha már már az a gondolat kering az emberben hogy nincs értelme leszületni..
vagy pl omahán az egyik legjobb pályán német oldalról viszonylag egyszerû a partot tartani hogy ne tudjanak partraszállni, sajna elcsúszott az egyensúly, legalábbis páblikon végképp, nos ha ezt a marhajó pályát elrontják azzal hogy az amcsikat nem engedik partra akkor nagyon boszús szoktam lenni...
ez a legszexuálisabb, fõleg mert általában beálltok 1 oldalra németnek, dobálni szépen szervezetten a gránátokat...ilyenkor ha nincs ismerõs ruszki oldalon le se spawnolok nagyon, inkább kimegyek és bedobok valami kaját, amíg vége a körnek 😊
nos egyszer csúnyán leanyáztam mert axen lövegelte a beszorította maint<#worship>#worship>
szerintem magyar mert abbahagyta..
minden pályára kiváncsi lennék egyébként, várom az összeszedett verzsönt is 😊 thx
-Kharkov: fõbázist semmilyen jármû által nem szabad lõni! sniperrel lehet lõni még, ugyanis nem született még meg a sniper ellenes törvény.
-Battleaxe: repülõvel répázni a repteret, ill fõbázist tilos.
Ágyúval lehet lõni bármit. A tankok meg nem tudnak kempelni az anti base camp system miatt.
Berlin: szabad spawn kempelni. szal mindent szabad.
Grád: mindent szabad.
Elalamein: fõbázis és reptér bármilyen jármû általi kempelése tilos kivéve az ágyút.
uh mennem kell vissza dolgozni. Na estére megírom jobban, nem igy összevissza.
én is össze vagyok kavarodva, ha más nem köztünk magyarok között itt a fórumon lerészletezhetnénk hogy az lssah-n mi a baserape/camp
márcsak azért mert lapvetõen baserape párti vagyok, sztem meg kell tanulni kijönni belõle és meg kell tanulni csúnyán beszorítani és lealázni az ellent, nem is beszélve arról hogy ez adott esetben egy jólmegérdemelt édes jutalom háhá...
de elfogadom ha nincs semmi baserape, kicsit kultúráltabb lesz a játék, és elismerem kevesebb lesz a rapet megunó és disconnectáló playa...
viszont ez esetben zavar ha mondjuk kharkov-on pl német vagyok és az ellen a fõbéjzt bombázza repcsibõl, szórja a népet katyusákból és tankokkal a hegyrõl mellette pedig sniperek hada durrogtat a fõbéjzen szaladgáló gyalogok közé😄DDDD
vagy mondjuk battleaxe-en a dombra felszorított ellent löveg rapeli azon a helyen ahol nagyjából a 80% megszületik
vagy legyen vagy ne legyen, de most kicsit kaotikus 😊
félreértés ne essék én szeretem a max szabályokat tõlem jöhet bc de akkor ne legyen egyoldalú, különben én is megindulok a a beszorítottat írtani, ha más nem az elõzõ pálya miatti hirtelen sérelmek miatt😊
UFF
Visszatérve a pingre. Meccs elõtt 1 órával leteszteltem és 60-90 között változott a pingem úgy hogy nem volt rajta senki. De elfogadtuk abban a reményben hogy aberdeenen úgyis döntõ gyõzelmet aratunk, amibõl sajnos csak minor lett..
www.czekoart.hu
régi szép idõk!!! D2MHban kb hasonló gondokkal küzdöttünk😊 nagyon sokáig nem volt repcsisünk, és repcsis térképnek nekiindulni sem lehet légihátrányból...erre elég hamar rájöttünk mi is😄
The future is now
Axis oldalon még csak-csak, de allieden...
Az Õ szerverükön nem volt ritka a 2-3-as ping. Sõt, volt akinek 0-ás volt.
Hehh az a muki, aki a malom tetejébõl, szorgos hangya módjára szórta kifelé az expackokat...
Aberdeen még ment valahogy mindaddig, amíg valaki ki nem találta, hogy én menjek középre a nehéztankkal. <#vigyor>#vigyor>
bocage repcsi nélkül meg háát, azért ennél azthittem tapasztaltabb csapat vagytok 😊
(legalább egy me kamikázhatot volna a b17be kezdésként, ahhoz nemkell nagy tudás, ésmár azis nagy segítség 😊)