Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ha estig nem lesz akkor külföldit srácot kell leigazoljunk.
Olyan mint a paintball, de ez nem festékgolyót hanem 6 (esetenként komolyabb sniperek 8) mm átmérõlyû mûanyaglõszert lõnek ki ...
És a legfontosabb, hogy a fegyverek általában 1:1 replikák 😊
Pl: ilyenek:

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nekem az lett a az örök kedvenc😊
ma már azt is eredetiben érdemes játszani talán ha 1-2 tört szerver van de azok is ritkán vannak tele, fõleg über lámák játszanak rajtuk
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
"Gino"-tól idézve: "... csak sok köcsög van ... és kevés a biztonsági szervezet ..." 😊
De lehet törttel is, van privát Ranked System meg minden ... a repülõk és helik sajnos túlságosan erõsek, állandó BC/BR viták (Én spec utálom ...) de ha jó a társaság akkor nagyokat lehet játszani 😊
BFV asszem ugyanúgy megy törttel, múltkor kipróbáltam és pár szervert teszteltem, mindre beengedett, de a BF2-höz szokva, hülyére aláztak 😊
Nekem bejön nagyon a BF2 (Mondjuk fõleg azért mert hiányzik az Airsoft és valamilyen alap szinten helyettesíti azt 😊 ), de a 2.vh-t igen-igen szeressem 😊
BF2-t meg úgy hallottam, nem lehet csak eredetivel játszani.( sosem próbáltam ) Engem annyira úgysem fogott meg. Mondjuk a helikopter az jó benne.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
De az rég volt ... inkább az egyenruhák, fegyverek, jármûvek miatt kell egy kis single ... utánna jöhet a multi 😊
Azért szedtem le õket mert sok helyen hallottam milyen jók, és pár ismerõsnek kicsi a gépe a BF2-höz, CS-t meg nem szeressem 😊 (Meg kiváncsi is voltam mire számítsak, ha kijönnek BF2-höz 😊 )
ÉS nagyon jók ... jelenleg 1 teljes partíciómon csak BF-ek és modjai szerepelnek 😊 Úgyhogy most kicsit gyúrok single-re, utánna meg és is lehet felmegyek netre kipróbálni ...
Nincs mit.
(MEKKORA LÁÁÁMA VAGYOK ... eszembe se jutott ... néztem a registryt, de ott már kódolva van ... persze BF2-nél is van ilyen, de nekem az pl. nem mûködött, ezért nem is gondoltam rá ...)
Mégegy Köszi!
Állandóan baszogat a gép miatt ... egyszer azt mondta, hogy el fogok oda jutni hogy a gépen fogok dugni ...
Erre múltkor egyik munkatársam TÉNYLEG hozott ilyen proggit ... VÁÁÁÁ
(Mellesleg a neten "dugni" már régen a MUD-os korszakban is lehetett 😊 )
10 év múlva már dugni is interneten kell, megfelelõ "szakszavakkal" ...
Lassan már egy szótár is elkel a magyar fórumokon.
Camp, Baserape, Ban, Perma, Basesnipe, Láma, Frag, Playa.
Tudom sokszor így egyszerûbb megfogalmazni a mondanivalót, de ha
így haladunk 1 év múlva egy magyar mondat a következõrõl fog szólni:
Nyomult a láma playa oszt fragra gyúrt de camper volt a köcsög, meg baserapper ezért perma bannolni kellett.
Grétsy Laci bácsi mit szólna?<#szomoru1>#szomoru1>
A Serialt tudom egyszerûbb módon cserélni mint hogy újratelepítem?
Szal mikor erre az FH-s pályára tévedtem, azt hittem bugos a game. Sehol egy talpalatnyi föld, falevél, madark stb. <#vigyor>#vigyor>
Beültem egy ilyen általad említett "toronyházfektetve" címû történetbe, és az volt az érzésem, hogy ezen a monstrumon simán lehetne 10V10 wart nyomni assiként. <#smile>#smile>
The future is now
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bismarck, prinz eugen vs. hood, prince of wales (bár ez utóbbi nemtuti 😊)
elsõ élményem, lespawnolok angolként, nézem, hogy milyen baszottnagy ez a hajo, fordulok meg, és pont belenézek egy bismarck sortûzbe ... kellemetlen volt 😄
bár eddigi legkomolyabb fh-s élményem az volt, mikor egy vadállat elengedett egy gránátot a levegõben lévõ fullos (cirka 20-25 ember) ju52-ön krétán...nemkis lendülettel kapott bant 😄
Bocage-on kell ledobni a tengeralattjárót a nagy bomberrõl a csatornába, azzal vadászni az úszó nácikat! 😊
Ebben a játékban túl sok örömet nem ad az u-boat. Legalábbis szvsz...
De az FH modban van olyan pálya, ahol csak hajók vannak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Na én meg elkezdtem letölteni az FH-t, most hiába?
De viszont pl holnap este 8 tól benyomunk egy playerszám csökkentõ Anziót ui. a war-szerverünkön war lesz.
egy ilyen láma storyt én is tudok.. csak épp mi voltnuk a lámák 😊 Grádon az északi zászlót fogtuk be és rohan lefele mindenki a lépcsõkön. Az egyik lépcsõforfulóban egy orosz ürge állt, de mindenki elfutott mellette. Már a középsõ zászló elõtt voltam amikor nem tudom hogy felvillant elõttem a kép.. megkérdezem a társakat hogy te az nem egy ruszki fickó volt aki az 1-2 emelet között állt ? áááá hogy mennénk el egy ellenség mellett ?!! visszamentem és még mindig ott volt a csóka, senki nem bántotta, min 10 ember ment el mellette 😄 megöltem szegényt.
BunkóLaja! láttam hogy te vagy az és gondoltam kilövetem veled a tárat , próbáltam úgy csinálni mintha nem tudnám honnan lõnek rám.. csak éppen elég jól céloztál így nem jött be a csel 😄
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
2 srác kúszik egymás mellett ezerrel, egyik MEC másik UMSC ... Nézem ... most mi van? Erre egymás felé fordulnak, kínos 1mp-es csend ... értetlenség, aztán mindakettõ elkezdte vadul lõni a másikat 😊
Barátnõm meg nem értette mit röhögök annyira ...
kéne tolni este 😊
Amúgy volt még egy jó dolog, 2-3 napja Caen-en valami nagyon kezdõ srác lehetett, mert axis voltam, mit mindíg, de kanadai sisak és tommy volt nálam. A hídfõnél az épületbe éppen be tudtam menekülni egy sherman elõl, ott figyelt egy STG-s srác. Elkezd lõni, de õ is sérült, mert van pici kickback. Persze nyomom, hogy negatív. Elkezd gondolkodni, odajön, néz, mint az állatkertben, aztán megint meglõ kicsit. Ismét sérül, nem érti. Gondolkodik, néz, aztán megint lõ. Én az orvosságos szekrény mellett álltam, meg gyógyítottam is magam, amikor nem épp a negatívot nyomtam, de végül szép lassan csak megölt. Hát, menjen még kicsit single playerezni, mondtam neki búcsúzóul.
The future is now