Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/de fõleg ahhoj😊/
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
szal tény azért szar ez a zsidózás, mert a sok idióta most elkezdi üldözni mindet, holott csak egy vkirõl van szó
másrészt nem azért csinálta, mert zsidó, és a zsidók ilyenek, hanem mert õ maga emberileg vallásától függetlenül egy fasz. ennyi.
és vannak ettõl szörnyûbb bûnösök akiket lehetne kergetni 😛
veletek mi történt ha már itt tartunk?
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
The future is now
Kb:
"Warning: opendir(): open_basedir restriction in effect. File(.) is not within the allowed path(s): (/mnt/ultraweb/p/pi/pink77/) in /mnt/ultraweb/p/pi/pink77/index.php on line 2"
A file nem található a megengedett útvonalon, valószínûleg valamilyen korlátozás van érvényben a könyvtármegnyitásra vonatkozóan, vagy nincs ilyen könyvtár/file.
"Warning: opendir(.): failed to open dir: Operation not permitted in /mnt/ultraweb/p/pi/pink77/index.php on line 2"
Nem megengedett könyvtármegnyitási utasítás.
"Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /mnt/ultraweb/p/pi/pink77/index.php on line 3"
Érvénytelen erõforrásra hivatkozás, megint a könyvtárral van baja.
"Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /mnt/ultraweb/p/pi/pink77/index.php on line 8"
Ugyanaz mint elõzõ, csak itt a könyvtár bezárása volt az utasítás, míg elõbb a nyitása.
The future is now
Én csak annyit értek belõle, hogy a 2,3,8-adik sorokban van gubanc. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Warning: opendir(): open_basedir restriction in effect. File(.) is not within the allowed path(s): (/mnt/ultraweb/p/pi/pink77/) in /mnt/ultraweb/p/pi/pink77/index.php on line 2
Warning: opendir(.): failed to open dir: Operation not permitted in /mnt/ultraweb/p/pi/pink77/index.php on line 2
Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /mnt/ultraweb/p/pi/pink77/index.php on line 3
Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /mnt/ultraweb/p/pi/pink77/index.php on line 8
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ne:
The future is now
Persze mindez jó ok bujtatott antiszemitizmusra is, és ezt én is ellenzem. Önmagában az egyén megnyilvánulása az, ami nem tetszik, lehet, hogy Tomcat ezt kihasználja, vagy ferdítve mutatja be.
Na mindegy, nem akartam szétoffolni a topicot, csak megdöbbentõ az egész, hogy a 21.században Európában ilyen van, a birka népet meg nem is érdekli, ballib média meg hallgat róla mélyen.
Amúgy Tomcat fogja csinálni a klánpólónkat, ha végre megállapodunk, hogy mennyi kell.
The future is now
jah hát tomcat érdekes figura, fõállású polgárpukkasztó 😊
van pár jó húzása, de vannak iszonyat nagy f@sságai is...pl ezt is eléggé egyoldalúan, és eltúlozva reagálja le...
pl egyáltalán mi a bánatért kell egy kislányt bevinni egy ilyen helyre?
meg aztán õt se kell félteni: máskor máshelyen
persze, nagy gyökér volt a csávó, most attól függetlenül, hogy milyen nyaklánc lóg a nyakában, de hogy ezért vérdíjjat kapjon a fejére...kicsit vicces 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The future is now
Hát ez azér' durva. Mindíg is csíptem Tomcat-et, de ezután nem csak kéthavonta olvasok bele a blogjáb, pl. ha véletlen nem tévedek oda, nem is hallok az esetrõl.
katt 1
The future is now
Max, ha vírusos a géped és kilõtted pont azt és így nem foglalja a sávszéled. Ezáltal jobb lesz a pinged.
1200-es összenyomott hajtókarral, Rekáró utánzatüléssel(tengerészpólórajta), nolökhárítóval, kifordítottfelnivel, nelásskiráccsal? :-)
lehet a te wespe-zésed ihlette ezt a filmet? 😮
Persze ezek barmok, az én 10éves drágaságom 14 sec alatt van 100-on, végsebessége 165 de 5 személlyel, ha lenne 5-ös váltó tutira vinné a kilónyócvanat.fogyasztása városban 100km-en 6.5 liter.. persze ekkor nagyon finom vezettem direkt hogy elmondhassam hogy nem 10 litert eszik 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Hát jah. Eladtak azért belõle pár darabot csak megérte kifejleszteni.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Amúgy meg nem fog visszacsúszni arról az emelkedõrõl? Már ha beindul, és elég lesz a tanknyi benzin, hogy kimenj a Nagydobosi pályára... 😛P
:-)
The future is now
<#wow1>#wow1><#hehe>#hehe>
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Kinyírtam egy csomó service-t az XP-n és láss csodát sokkal jobban ment a játék(értsd +22 pont egy este), pedig nem fiatalodtam az tuti. Jó nagy hülye vagyok, ha 3 éve így játszom a 42-t.
5 percen át mondjuk egy kicsit uncsi de kipróbálnám, biztos nagy fíling..