Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Gyorsan össze kell hoznunk egy modot, amiben partvis, meg fogkefe van fegyverek helyett. Csinálunk egy szervert " Katonaság elõkészítõ " néven és warokat rendezünk. Gyakorolnunk kell a baka életet. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
legközelebb keresd meg a hobbi formációt és elõbb utóbb folyékonyan látsz és csak röhögsz még a wowon is😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
na meg azt se feledd hogy a média 80%a az ellenfeleik kezében van, ez tény, és ebbõl ered hogy abban a 20%médiában õk hangosabban, szélsõségesebben kommunikálnak hogy valahogy behozzák a hátrányukat.. persze nem biztos hogy mûködik mert ettõl meg könnyebben lehet ellenük "agresszorok" ellen uszítani..
meglátjuk hogy ez megygõzésbõl
és azt se feledd hogy a tahó parasztot kell meggyõzni, már bocsánat, de azt aki a hülyeségekkel ugrasztható, belõlük van a nagy többség, kb 90-95%, az egy kampányfogás, azaz inkább olyat mondani ami bejön 30ezer embernek és zavar 1ezret, mint fordítva... ha belegondolsz logikus
ITT A POLITIKA A BF TOPICBAN!!!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
lehet hogy én öntöttelek le?😊))
de megutáltam az utóbbi idõben a narancsosokat, mindenhol csak azt bírják szajkózni, hogy mások mit csinálnak rosszul, stb, de arról egy szót se ejtenek,hogy õk mit csinálnak jól...
a múltkor a 80 kát nagyon élveztem 😄
amúgy játék 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
tulajdonmképp lehet hogy felhelyezi a megfelelõ helyre és bedolgozza a lényeget 😉
nem történt senkivel sem valami érdekes?
képzeljétek nekem van egy ismerõsöm most lett teamleader a csapatában és adatokat visz fel a cége egy rendszerbe, egész komoly cég, mégiscsak egy nagy hatalmas multi
tudjátok mennyit keres egy ilyen ember egy multináááááááááál?
azt hittem hátast dobok majdnem bruttó 4 kilót
bazz pedig csak adatokat visz fel😊
<#mf2>#mf2>
de végül is most épp olyan ok miatt kérdem, ami miatt az is belefér :o
megint lejött pár dragonball rész, töltõdnek szépen gundam seed és trigun dvd-k, egyesek azt mesélik, hogy kint süt a nap, stb, ne kockuljatok már a gép elõtt!!!
(ha azt mondom, hogy dédnagyszüleim Auschwitz-ban haltak meg, akkor megérted miért?