Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
LSSAH körlet. LOL

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Ahhoj
rotfl 😄😄😄

Ahhoj
😄DD

LSSAHPAUL
Azt hiszem Lavina nem fog hazajönni a katonaságból 😞 tutira elborul majd az agya amikor a 18 éves gyerek fogja ugráltatni vagy ha nem adják oda neki a wespét 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

JAG1
Az szép baleset lenne. :-D

Gyorsan össze kell hoznunk egy modot, amiben partvis, meg fogkefe van fegyverek helyett. Csinálunk egy szervert " Katonaság elõkészítõ " néven és warokat rendezünk. Gyakorolnunk kell a baka életet. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHPAUL
Politika rovatunkhoz csak annyit hogy mióta a Fidesz bejelentette valamelyik köztévében hogy ha kormánytalakít akkor felülbírálják azokat akik valamilyen oknál fogva megúszták a katonaságot ergo lekell töltsék a katonaidõt (35 év-et be nem töltött csávóknál ,szal én is) azóta fater minden nap széles vigyorral meglátogat és mondja hogy nemsokára már nem számitógépen fogom ezt csinálni, meg hogy úgy megfogom utálni a katonságot hogy soha többé nem játszok ilyen játékkal.

JAG1
Miaszart kell itt csinálni? :-)

Pink Tiger
nem ittál eleget😊)
legközelebb keresd meg a hobbi formációt és elõbb utóbb folyékonyan látsz és csak röhögsz még a wowon is😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
nekem sem tetszik ez fajta hozzáállás a politikában, de ne feledd hogy 4 éve õk úgy indítottak hogy kussban voltak és a balos ellenzék pont ugyanezt csinálta ellenük és bejött nekik, éppenhogy de bejött, pedig annyi marhaságot rég lehetett hallani😊

na meg azt se feledd hogy a média 80%a az ellenfeleik kezében van, ez tény, és ebbõl ered hogy abban a 20%médiában õk hangosabban, szélsõségesebben kommunikálnak hogy valahogy behozzák a hátrányukat.. persze nem biztos hogy mûködik mert ettõl meg könnyebben lehet ellenük "agresszorok" ellen uszítani..
meglátjuk hogy ez megygõzésbõl

és azt se feledd hogy a tahó parasztot kell meggyõzni, már bocsánat, de azt aki a hülyeségekkel ugrasztható, belõlük van a nagy többség, kb 90-95%, az egy kampányfogás, azaz inkább olyat mondani ami bejön 30ezer embernek és zavar 1ezret, mint fordítva... ha belegondolsz logikus

ITT A POLITIKA A BF TOPICBAN!!!
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Hidd el leszarnám ki és mit öntött rám ha legalább érdemben hozzá tudtam volna szólni egy szót is a társalgáshoz, de miután egész este hallgattam hogy a Vak Istennõ 45-ös szintû üvegszeme hova gurult el, igy egy picit uncsi volt. Tiltsuk be a wow-ot a BF talin 😄

Pink Tiger
el is várom hogy maradéktalanul megjelenjetek!!!!! pár fõnek apával tudunk szerintem alvóhelyet is biztosítani

Pink Tiger
hát nekem még nem volt olyan hogy ne döntöttem volna fel egy széket vagy valamit bftalin😊
lehet hogy én öntöttelek le?😊))

LSSAHPAUL
Ha lesz bf tali akkor arra vagy 10-en fõlmegyünk pöstre szalkárúl. de nem merek a zsiguval elindulni mert amilyen mákos vagyok tutira találkozom KPM-es kocsival 😄. marad a vonat, vagy Boti 30 éves golfja.

Ahhoj a balos sajtó meg tele van a jobb oldal viselt dolgaival, és elferdített mondataival, szóval csak az információ hordozó más. Meg ugye ha te elhiszed hogy GY.F blogol... hehe, ugyanmár. Piros vagy Sárga mind a kettõ hülyének néz minket és arra játszanak hogy csak ketten jussanak a parlamentbe, a sok birka magyar meg asszisztálni is fog hozzá mert ha a kicsikre szavaznak "elvész a szavazat". És ezt be is nyaljuk.

BF tali? Az jó volna, csak azt kérdezem minek, hiszen a legutolsón amellett hogy vki leöntött egy kiló jager-er egész este hallgattam ahogy az régi klánom csillogó szemmel ecseteli egymásnak csodálatosan fantasztikus wow-os élményeit. El kell mondjam ritka élvezetes este volt...

Ahhoj
lol bazmeg...
de megutáltam az utóbbi idõben a narancsosokat, mindenhol csak azt bírják szajkózni, hogy mások mit csinálnak rosszul, stb, de arról egy szót se ejtenek,hogy õk mit csinálnak jól...

Ahhoj

Ahhoj
lol 😄

Pink Tiger
pont bf tali elõtt kéne egy 90kás rást nyomni😊)
a múltkor a 80 kát nagyon élveztem 😄

Pink Tiger

Pink Tiger
õõõõ ez kb annyira értelmes játék miont amennyire a mai nap az😄

Pink Tiger
ja hát elég laza😊

Ahhoj

Ahhoj

Ahhoj
hát már közel is van... ;D

joebacsi
huhh...már megilyedtem, hogy közel a 90k, azé firkáltok ennyit 😊
amúgy játék 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
lol és lol 😄😄😄

JAG1
Ilyen munkahelyet énis akarok. :-)

Pink Tiger
na megyek a fõnököm hív csézni (asszem ma már nem dolgozunk, itt durrogtat már egy fél órája)
<#nyes><#nyes><#nyes>

Pink Tiger
bazza ahojj láttad? micsoda összhang, egyszerre posztolunk😊))))

Pink Tiger
fffffffff
tulajdonmképp lehet hogy felhelyezi a megfelelõ helyre és bedolgozza a lényeget 😉

Ahhoj
és hova viszi fel? másodikra? hahaha, poénhegyek.... 😄D

Pink Tiger
hátaztatnemtom szerintem bb kitalálhatná a következõ idõpontot, mert tait épp ma szerveztem be hogy eljöjjön😄

Pink Tiger
másvalaki????
nem történt senkivel sem valami érdekes?

képzeljétek nekem van egy ismerõsöm most lett teamleader a csapatában és adatokat visz fel a cége egy rendszerbe, egész komoly cég, mégiscsak egy nagy hatalmas multi

tudjátok mennyit keres egy ilyen ember egy multináááááááááál?
azt hittem hátast dobok majdnem bruttó 4 kilót

bazz pedig csak adatokat visz fel😊

Ahhoj
😄DD
btw mikor lesz bf tali?

Pink Tiger
ilyen hülyeségekkel én nem töltök idõt, kirpóbáltam és áááááááá nekem annyira életképes csak mint te... szóval..
<#mf2>

Pink Tiger
hát nem neked mondtam hanem csak úgy a te posztodra válaszolva 😉

Ahhoj
hjakk istenem, ezen az egyetemi wifi-n nem lehet érdemben seed-elni.... 😄D

Ahhoj
te joebácsi, ha már annyi idõd van, amennyi, nincs kedved új bannert csinálni ide? nem mintha roszs lenne ez, csak már uncsi :#

Ahhoj
omg
feljelentesz? honlapom bezáratod? 😛

Ahhoj
nem hentai-t mondtam, hanem anime-t
de végül is most épp olyan ok miatt kérdem, ami miatt az is belefér :o

Pink Tiger
hú most lefaszoztál valakit😄

Pink Tiger
mámint anime pron iránt?😊))

Ahhoj
btw van itt rajtam kívûl anime érdeklõdésû humanoid?

Ahhoj
btw melyik fasz volt aki felhozta ezt a témát, olyan szép napunk van
megint lejött pár dragonball rész, töltõdnek szépen gundam seed és trigun dvd-k, egyesek azt mesélik, hogy kint süt a nap, stb, ne kockuljatok már a gép elõtt!!!

Ahhoj
nekem nem kell mondanod hogy óvatosan a zsidózással 😊

(ha azt mondom, hogy dédnagyszüleim Auschwitz-ban haltak meg, akkor megérted miért?

Ahhoj
szellemi elõremenetelt támogató szociális egység

Pink Tiger
na nekem görbe az orrom lehetnék zsidó árja is de én õsmagyar árja vagyok szerintem, a multkor meg is csodáltam a hõsök terén a szobor hõseinknek ugyanilyen van... szóval óvatosan a zsidózással!!!! <#nyes>

Ahhoj
tudattágító épületkomplexum

Ahhoj
egyetem