Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyarítás/magyarosítás -t meg direkt nem használtam, mert sose tudom melyik a helyes 😛
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
:-D
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
(szerintem is felesleges)
más részt nem tudom, hogy ez ilyennél is elõjön-e, vagy csak pl. blood patch-nél, de ugye ahol a szerveren be van kapcsolva a content check, vagy mi, oda nem fog beengedni... de majd megmondják az okosak, én mindig is lusta voltam bármi extrát is feltenni hozzá
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
"Miután kitömörítetted a tömörített állományt, keress a kitömörítés könyvtárában valamilyen szöveges fájlt (pl. readme.txt, olvassel.txt, eztolvasdel.txt, telepiteselott.txt, telepites.txt, stb.), ezt a fájlt kell felhasználnod ahhoz, hogy mûködésre tudd bírni a magyarítást.
A másik lehetõség, ha telepítõprogramot kézített a fordító a munkájához. Ez esetben csupán el kell olvasnod figyelmesen, hogy mikor mi a feladatod, és pontosan azt csinálni, amit kérnek tõled. Esetenként találkozhatsz olyan ablakkal, amelyben jelszót kérnek tõled. Ilyenkor nem kell megijedned, arról az oldalról, ahonnan letöltötted a honosítást, általában megtalálod a jelszót is. Amennyiben nem, látogass el készítõ honlapjára, ahol megtalálod a szükséges adatokat."
Hozzáteszem, én sem értem minek ez.
A "tank"???
Ya, én is szoktam néha hasonló érzelmi töltéssel firkálni, úgyhogy megértem a 87600-87601-eket.
Viszont ennél többet ezekbõl nem, viszont segítséget továbbra is kérnék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Csak az alapjáték van telepítve, még nem patch-eltem.
Leszedtem 2 helyrõl magyarítást, de egyikkel sem indul el.
- gamehunter változat
- Taszi, a gamehunterõl függetlenül.
A felsõ változat nem ír hibát, láthatóanm szépen lefut a telepítés, ám a játékot elindítva sehol egy magyar szöveg.
Az alsó meg kéri, hogy adjam meg a játék mod könyvtárát, megadom, aztán mégsem települ...
Visszalvastam jónéhány oldalt, de 87.000 hozzászólást nem akarnék...
v an vkinek tippje alapjáték magyarításához Xp-re?
" nem engem választottak és levágtak... "
Szívesen jelentkezne egy klánba, de fél az elutasítástól, vagy a nemmegfeleléstõl.
Amellett várja az elismerést, vállonveregetést.
" egy vágás volt a bal vállamtól..."
A hastánc is érdekli tudat alatt.
" jobb csípõm felé srégen lefelé "
És szeretne sokat aludni.
" megállt a kard és eldõltem vele.. aztán meg csak feküdtem és próbáltam felébredni😊"
Ennyi így hirtelen. :-)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
valami kiválasztási procedúra volt😊)
nem engem választottak és levágtak... valami ilyesmi történt😄
NEm láttam a filmet de ahogy leírtad összezavarodtam <#wow3>#wow3>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
hát egy vágás volt a bal vállamtól a jobb csípõm felé srégen lefelé de gerincvonalnál megállt a kard és eldõltem vele.. aztán meg csak feküdtem és próbáltam felébredni😊 elég szar ne próbáljátok ki csak erõs idegzettel
volt egy film nem tom látta e valaki, amiben egy nõ egyszercsak elaludt és élt egy teljes életet, családdal miegymás, aztán lefeküdt aludni és azt álmodta hogy egy másik életet élt de az is teljes volt az álomkliséktõl absz mentes aztán az álmában lefeküdt és felébredt és élte az elõzõ életét aztán lefeküdt és álmábn felébredt és élte az elõzõt aztán egészen összemosódott minden a nõ meg közel megkattant...
na bazz ebbe én is belenyikkannék😊))
asszem kicsit meggyûrt vagyok...
jó reggelt! 😊
Veszek a szuzukira. 😊
A szép lila színéhez pont megy.<#vigyor>#vigyor>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
(jer fel msn-re) 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Babakocsihoz nincs? :-)
Javaslom Guminak, hogy tegye le a kését a földre és hasaljon bele.
Hátha azt pontnak veszi. :-)
Én direkt nem vagyok a top3-ban. Pont ezért. :-D
felrakjuk 1 tárhelyre
Azt hiszem, hogy eltûnt a medic lista.
Tudtok róla valamit? Végleg megszûnt, vagy csak átmenetileg?
Köszi elõre is.
Víg napot.