Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHlavina
LSSAH tagok aki akar klánpólót az nyomás a belsõ fórumra.

A hírek között van egy olyan, hogy "csináltatni fogunk klánpólót", olvassátok el az azokhoz tartozó megjegyzéseket, ne feledjétek a "next 10"-t megnyomni, mert ott a lényeg.. ;-)

The future is now

LSSAHlavina

The future is now

Tuvok

LSSAHlavina
uhh nem este van?? EEE csak a roló volt lehúzva. na király mehetek dolgozni pedig most akartam lefeküdni...

The future is now

Tuvok
reggelt

LSSAHlavina
amióta megvettem a mostani konfigom, (barton2600+), azóta 3400+ -on van üzemeltetve a tesztek szerint (cpu tesztek + 3d mark), és köszöni jól van nyáron is... 😊 A vízhûtést még rá sem raktam... Készen van 1 éve, én raktam össze, audi hûtõborda van hozzá, nagyobb mint a ház oldala, csak azért nem raktam még össze az egészet, mert nem találok jó csendes tápot, akkor meg minek az egész... Valaki tud egy jó passzív tápot?

The future is now

LSSAHPAUL
uh vazze, én meg azt hittem hogy a nyomtató beszart valami rossz áram ment vissza az usbén..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

JAG1
Majd Remust, meg Hunzit meginterjúvolom erröl a témáról, õkis így nyomják. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Az történt, hogy a nyomtató USB zsinyórját' kihúztuk a gépbõl. Nem vettük észre, hogy fennakadt a többi szaros vezetéken és ahogy matattunk a konnektor körül, hátul belógott a VGA tetejére és szépen rövidrezárt pár áramkört. 50 rugó huss...

Majd úgy játszunk, hogy egyikpályán én leszek gémbe, a másikon meg Bala. :-)
Még szerencse, hogy funwar, különben cdkeyt is cserélgethetnénk. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Ha azt vennétek észre, hogy Jag sokat bénázik, akkor az én leszek.<#hehe>
Így legalább nem az én statom romlik. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ÉS mindnki dobja ki a nyomtatóját!<#vigyor3>
Le sem merem írni, hogy mi történt! 😄
Annyi elég, hogy a nyomtató tette tönkre a gépem. 😄
NEM RÖHÖG!!!<#vigyor>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ilyen jól sikerült a tweakelés? 😊

LSSAHPAUL
Tuningolósok jobb ha visszább veszik a megahercet mert itt a nyár!
AMD tulajok meg vegyék visszább a gyári órajelet min 20 %-kal!
Hardwer rovatunkat láttátok ( ami nem jöhetett volna létre ha nincs kapitalizmus/kizsákmányolás, avagy nem a legújabb terméket kapja a homosapiens hanem azt amit a marketingesek "életciklus-görbe" alapján a boltokba szánnak.)

Sajna van egy kis gondom...
Elfüstölt a videókártyám, meg az alaplapom<#sir>
Kb. két hónapig nem fogok tudni játszani. 😞
Szóval, nélkülem kell boldogulnotok! 😊
Tudom, hogy sokaknak nehéz lesz... de ez van.<#rinya><#vigyor3>
További szép napot!

FiveOmensXXXXX
Péntek estét beszéltünk.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

LSSAHPAUL
Na akkor mikor is lesz az 5-0 vs LSSAH ?

FiveOmensXXXXX
Ja ismerõs a dolog. Ha egyszer elkapja az embert a lendület nem sok minden állítja meg 😊 (esetleg egy csapattárs 😄 ) de tényleg ezért jó bf-ezni 😊

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

joebacsi
és legalább leaknáztad õket? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

aPa
ha jól emlékszem ezt itt a mellettünk lévõ mellékutcában vették fel, ahol mindennap jövök haza gépjármûvel. egyik nap szépen le volt sárga szalagozva a teljes útszakasz, balra pillantok, és ott figyel (asszem) két páncélos 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Kemeny,mint az orosz tel.<#vigyor3>

joebacsi
jah, asszem (bár humoros-aranyosból csórtam 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
Ez a Vajna filmbõl van ?

joebacsi
a kép mottója: ZSIGA, mindenhol ottlehetsz! 😄

LSSAHlavina
az egyik ilyen példa berserk-re Kharkovon volt, kedvenc pályámon, vagy 2 hónapja. Be voltunk campelve, elosontam axis saját pontjára fehéríteni, ott megöltem vagy 4 assit mp40-el meg pisztollyal, mire odaértek a páncélosok, és végleg rendet tettek. Futás tovább át a hídon, mert féltem, hogy aknazáras engik védik, és megakasztják az elõrenyomulást de pont jött vagy 3 ellenséges tank, úgyhogy beugrottam a hídról a vízbe. Felmentem a túloldalon, pont a kis homokzsákos körhöz. Ott olyan közelharcba keveredtem, hogy én is meglepõdtem, hogy keveredtem ki belõle. 😊

Az elsõ két DP-s nem okozott túl sok gondot, viszont elfogyott a lõszer, pisztoly elõ, pukk 1 orosz medic elhasalt, aztán pisztoly is kifogyott,futni kellett el mert jött egy tank is, igen ám, de ott hasalt pár lépéssel arréb végig ez idõ alatt 1 orosz snipa, semmit sem érzékelve az egész vérfürdõbõl, kés, snipa cucca felvéve, gránát eldob, 2 közeledõ orosz elrepül, pisztoly átvált, egy bazookást lelõttem, annak a cuccát felvettem, egy T34 hátulról megvolt, aztán volt egy saját medic hulla, azt vettem fel, de közben visszafogták a sajátunkat, megyek vissza, ott is egy halom ember... Na ott már annyira pörögtem - ezt hívják az amcsi hadseregben trigger-happynek - hogy mindenre lõttem ami mozgott, TK-ztam is már... 😊

Miért is írtam? Ja, ez olyan jó kis berserk feeling volt, pusztítottam mindennel ami a kezem közé került. Biztos mindenkinek van egy olyan menete, amire sokáig emlékszik, milyen jót pörgött.... 😊 Ezért jó a bf42

The future is now

LSSAHlavina
akkor berserk üzemmódban fogok jáccani, ledobtok a frontvonalak mögött és pusztítok.

The future is now

BurnBaby
gondolkodni? mennymá... szerinted miért én tkzok mindig a legtöbbet? ,))

www.battlefield.hu

JAG1
Erre egy megoldás van. Mindenkit leölsz aki az utadba kerül, aztán már csak azon kell reménykedni, hogy az ellen nagyobb számban forduljon meg a közeledben.

Esetleg írj egy scriptet, ami vonza az ellent, a csapattársat meg taszítja. :-)
Viszont akkor neked BF2-õt kéne játszani. Ott mindig egy szinû vagy. :-)

LSSAHlavina
meg amúgy is neked vagy 10 ms-al jobb a pinged. Annyi idõ elég egy ellenõrzõciklus lefuttatására, hogy kell-e lõni, barát vagy ellenség. Nekem nincs ilyesmire idõm.

The future is now

LSSAHlavina
Épp azon kell gondolkodni, hogy én milyen vagyok. 😄

Ha játszom publicon axist és alliedet is, rövid távon a TK-m sokszorosára ugrik, mert identitászavarom alakul ki, és direkt lövöm a sajátom halomra. Ez tegnap jól látszott éles meccsen, adtam rendesen sok csapattársnak oldalváltás után. El kell gondolkodni azon, hogy éles meccsen is csak axis oldalon leszek bevethetõ. 😊))

Amúgy a reflexeim is úgy alakultak ki, hogy ha stg vagy mp40 hangot hallok, nem ugrok meg. Na e miatt a japcsi pályákon szintén gondom van, mert ugye az oroszoknak is mp18 van berakva...

The future is now

JAG1
Neked könnyû, mert kevés hosszúhajú, jólábú katona szaladgál, de nekünk... :-)

BurnBaby
de hát nem kell gondolkodni 😊 egyértelmû. ha nem olyan mint én lövök 😊))

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
Tegnap GBZ ellen nyomtunk egy jó édeshármast Paullal meg egy GBZ-ssel... 😊

Szerencse, hogy a pumpálás "csak" ólommal történt.

Allieden kezdtünk, aztán jött axis, a kedvenc oldalam. Az egyik pontnál fehérítettem, hallottam, hogy valaki kispawnlolt. Fordulás, egy sorozat mp40. De az is lõtt valakit, de nem engem, pedig felém lõtt, nem talált el. Még 2 rövid sorozat, szinte minden golyóm talált. Akkor összeesett mellettem egy amcsi katona. Kiderült, Pault lõttem végig. Õ meg az amcsit. Meg az amcsi is Pault. Hogy nem halt meg??? 😊)

Na ezért játszom én mindíg axison. Ha nem német vagy japcsi egyenruhát látok, már húzom is a ravaszt, nem kell gondolkodni, mert az millisecundumokba kerül. 😊

The future is now

LSSAHlavina
ehh. szedjél gyógyszert. 😊

The future is now

JAG1
:-D

Õ fõmi közöttümk. Egyébként el tudom képzelni, hogy miis õ vagyunk, bár errõl meg kéne minket is kérdezni. Bár, ha mi megszavvazuk magunknak, esetleg lehet mi. Azért ahhoz nekünk is lenne szavunk. Mondjuk ez is felesleges, mert ha õ is mi, akkor ránk szavaz, tehát mi magunkra. Szavazást elvethetjük. Kérdezzük meg. Mi te vagyunk Ahhoj? :-)

télleg törtel nem lehet játszani??
Mert nekem azt írja failed Connection vagy mi

joebacsi
õis mivagyunk?

JAG1
Ááá csak beijesztett... :-)

Kovács legény
háttemeg?

www.czekoart.hu

JAG1
Nimmáá, egy Ahhojféleség. :-)

Ahhoj
reggelt

Tuvok
reggelt

LSSAHlavina
Tegnap szokás szerint wespéztem a hangyákat Bulge-on a malomdombról. Egyszer csak a templom irányából a városból átszállt egy hangya a folyón kb. a malombomb aljáig, oda, ahol a kis romos épület meg a nyilvános WC bódé van, a malomtól a kishíd bunkerének irányába. Nagyon magasan jött, alig láttam elõször, aztán egyre nagyobb lett a hangya, és végül kiderült, hogy egy allied medic az, - a nevét nem láttam -, de szépen repült. A mellkasa ki volt nyomva, és repülés közben gyógyította magát. Végig életben volt, de szerintem felrepült a sztratoszféráig, onnan jött lefelé. Nem értem mi robbanhatott ekkorát a templomnál, de tuti onnan jött. Ilyet még nem láttam, kivéve a "létrán felfelé mászva meghalok, a testem tovább száll a mennyország felé" bugot. Vagy kijött egy patch amirõl nem tudok, és az axisnak van nukéja? 😊))

The future is now

Májusban már eddig több pontom van, mint idén eddig összesen 😊

26 BunkoLaja 130 194 44 117 1.66 5 0d, 5h,38m

uHs Gerzson
Én is ezt mondom mindig 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jogos,minek fizetni erte,amikor a legtobb mod is megcsinalja ugyanezt a modositast es meg fizetni sem kell erte.

joebacsi
nemérdekelnek a booster packok, euro force-ot is eltûnt szépen a süllyesztõben 😊

Na jah kivancsi vagyok mennyit gonbol majd le erte az EA.Allitolag valami 9.90-ert vesztegeti majd.Ami benne van meg total nem ujdonsag egy regi DC-s emberkenek(A10,stb)az mar leragott csont,de mivel latja az EZ hogy a modok is jol fogynak igy lehuz egy "kis" penzmagot meg ebbol is.Nem lennek +lepve,ha a kovetkezo nagy game is egy mod adaptacio utan latna napvilagot.

Hehe 1-2 hét plussz az EA késési állandó 😊 Hát meglássuk, mondjuk fent van a gépemen a BF2 csak mindig amikor látom hogy ismerõs arcok vannak 42 szerveren inkább oda húz a szívem 😊

joebacsi
mikor kijön ez a kötsög új booster pack, az armored fury, akkor, durván 1-2 hét...
jah, hát a repülés az fos, igazából a jókis dogfight miatt nézegetek leginkább vissza 42be 😊

Hat, a Vietnamban volt ez jol kiegyensulyozva szerintem, de igen joebacsinak igaza van tenyleg ra fogok nezni ha kijon az uj patch mer hogy halal kozben mast se lattam waron csak a spawn kepernyon hogy ide oda ugralnak a squadmemberek, na akkor lett elegem 😊 Amugy az elso BF jatek amiben elveztem az assizast az pont a BF2 volt 😊 De pl. ez is erdekes mert a repules meg olyan fura ott. Na mind1. Mikor lesz 1.3? 😄