Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hírek között van egy olyan, hogy "csináltatni fogunk klánpólót", olvassátok el az azokhoz tartozó megjegyzéseket, ne feledjétek a "next 10"-t megnyomni, mert ott a lényeg.. ;-)
The future is now
The future is now
The future is now
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Majd úgy játszunk, hogy egyikpályán én leszek gémbe, a másikon meg Bala. :-)
Még szerencse, hogy funwar, különben cdkeyt is cserélgethetnénk. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Így legalább nem az én statom romlik. 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Le sem merem írni, hogy mi történt! 😄
Annyi elég, hogy a nyomtató tette tönkre a gépem. 😄
NEM RÖHÖG!!!<#vigyor>#vigyor>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
AMD tulajok meg vegyék visszább a gyári órajelet min 20 %-kal!
Hardwer rovatunkat láttátok ( ami nem jöhetett volna létre ha nincs kapitalizmus/kizsákmányolás, avagy nem a legújabb terméket kapja a homosapiens hanem azt amit a marketingesek "életciklus-görbe" alapján a boltokba szánnak.)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Elfüstölt a videókártyám, meg az alaplapom<#sir>#sir>
Kb. két hónapig nem fogok tudni játszani. 😞
Szóval, nélkülem kell boldogulnotok! 😊
Tudom, hogy sokaknak nehéz lesz... de ez van.<#rinya>#rinya><#vigyor3>#vigyor3>
További szép napot!
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az elsõ két DP-s nem okozott túl sok gondot, viszont elfogyott a lõszer, pisztoly elõ, pukk 1 orosz medic elhasalt, aztán pisztoly is kifogyott,futni kellett el mert jött egy tank is, igen ám, de ott hasalt pár lépéssel arréb végig ez idõ alatt 1 orosz snipa, semmit sem érzékelve az egész vérfürdõbõl, kés, snipa cucca felvéve, gránát eldob, 2 közeledõ orosz elrepül, pisztoly átvált, egy bazookást lelõttem, annak a cuccát felvettem, egy T34 hátulról megvolt, aztán volt egy saját medic hulla, azt vettem fel, de közben visszafogták a sajátunkat, megyek vissza, ott is egy halom ember... Na ott már annyira pörögtem - ezt hívják az amcsi hadseregben trigger-happynek - hogy mindenre lõttem ami mozgott, TK-ztam is már... 😊
Miért is írtam? Ja, ez olyan jó kis berserk feeling volt, pusztítottam mindennel ami a kezem közé került. Biztos mindenkinek van egy olyan menete, amire sokáig emlékszik, milyen jót pörgött.... 😊 Ezért jó a bf42
The future is now
The future is now
Esetleg írj egy scriptet, ami vonza az ellent, a csapattársat meg taszítja. :-)
Viszont akkor neked BF2-õt kéne játszani. Ott mindig egy szinû vagy. :-)
The future is now
Ha játszom publicon axist és alliedet is, rövid távon a TK-m sokszorosára ugrik, mert identitászavarom alakul ki, és direkt lövöm a sajátom halomra. Ez tegnap jól látszott éles meccsen, adtam rendesen sok csapattársnak oldalváltás után. El kell gondolkodni azon, hogy éles meccsen is csak axis oldalon leszek bevethetõ. 😊))
Amúgy a reflexeim is úgy alakultak ki, hogy ha stg vagy mp40 hangot hallok, nem ugrok meg. Na e miatt a japcsi pályákon szintén gondom van, mert ugye az oroszoknak is mp18 van berakva...
The future is now
Szerencse, hogy a pumpálás "csak" ólommal történt.
Allieden kezdtünk, aztán jött axis, a kedvenc oldalam. Az egyik pontnál fehérítettem, hallottam, hogy valaki kispawnlolt. Fordulás, egy sorozat mp40. De az is lõtt valakit, de nem engem, pedig felém lõtt, nem talált el. Még 2 rövid sorozat, szinte minden golyóm talált. Akkor összeesett mellettem egy amcsi katona. Kiderült, Pault lõttem végig. Õ meg az amcsit. Meg az amcsi is Pault. Hogy nem halt meg??? 😊)
Na ezért játszom én mindíg axison. Ha nem német vagy japcsi egyenruhát látok, már húzom is a ravaszt, nem kell gondolkodni, mert az millisecundumokba kerül. 😊
The future is now
Õ fõmi közöttümk. Egyébként el tudom képzelni, hogy miis õ vagyunk, bár errõl meg kéne minket is kérdezni. Bár, ha mi megszavvazuk magunknak, esetleg lehet mi. Azért ahhoz nekünk is lenne szavunk. Mondjuk ez is felesleges, mert ha õ is mi, akkor ránk szavaz, tehát mi magunkra. Szavazást elvethetjük. Kérdezzük meg. Mi te vagyunk Ahhoj? :-)
Mert nekem azt írja failed Connection vagy mi
The future is now
26 BunkoLaja
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
jah, hát a repülés az fos, igazából a jókis dogfight miatt nézegetek leginkább vissza 42be 😊