Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Lehet kicsit túlzásba viszem a hajózást..
http://193.138.125.6/navall.htm
http://193.138.125.6/uboots.htm

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
ehh, nah ez hogy a végén belementem a fejjel lefelé álló mustanggal a felszálló messerbe, feltette az i-re a pontot, megyek felvágom az ereimet, joejt 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JAG1
Jahh errõl a jómultkorában, asszem még képeket is muatattál.
Valami AK47-es volt ha jól emlékszem.

Ezt én is kipróbálnám. Rílbe egész más lehet egymásra lõni.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Pink Tiger
igen lehet, valami vietes dolog volt..
úgy hallottam 100e kb egy jó fegyver, a gumilövedékek már elhanyagolható, azaz ha már megvvan a fegyvered olcsóbb mint a paintball

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

DummyBoy
OFF: Azon én is voltam asszem 😊 Már ha a Game Wardenrõl van szó (tavaly ...) bbár az csak 3 napos volt ...

Nagyon tuti játék, de sajna rengeteg szabadidõ kell hozzá, és nem kevés zseton 😞

Egy jó komplett felszerelés ára nem kisebb mint most a gépem ára ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Pink Tiger
én tök szívesen kipróbálnám, egy régi haverom csinálja csapatban, azt mondta nemrég voltak szlovákiába egy 4 napos játékon ahol 150en voltak
sztem nagyon izgi lehet, a fegyverek ugynolyanok szinte mint a valódiak, lehet sorozatot lõni lehet pontozni stb.. van sznájper, van mindenféle...

LSSAHlavina
csak vicceltem. Kíváncsian várom, mikor kezd el a muksó BF-ezni, Éva meg kiakad rá és elmegy apácának.

The future is now

Hümm?<#conf>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
várj egy kicsit, és egy mégérdekesebb témábavágó (illetve azon túlmutató) oldal lesz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
ja, a képgaléria meg a videók az érdekesek

Pink Tiger
basszus ez kjó!

ezt nézzétek

LSSAHlavina
na ma is minek keltem fel??? Megyek vissza aludni.

The future is now

JAG1
Zsír....

Irodalmi 5 percünket látták, hallották kedves nézõink. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

OFF
" Miután az istenek megteremtették a világot, Zeusz megbízta õt azzal, hogy az élõlények között ossza szét azokat az eszközöket és képességeket, amelyekre szükségük lesz ahhoz, hogy életben maradhassanak. Epimétheusz boldog volt, hogy ilyen fontos tisztséget kapott, és máris nekilátott a munkának. A sasnak éles szemet adott, hogy magasból és messzirõl megláthassa zsákmányát. Könnyû és gyors lábakat adott a szarvasnak, hogy elmenekülhessen üldözõi elõl. Az úszás tudományával ruházta fel a halakat, érõs karmokkal s fogakkal a tigrist, és végül minden állatnak adott valamit, ami elég volt ahhoz, hogy boldoguljon.
Aztán, mint aki jól végezte dolgát, összeszedte cókmókját, és már éppen indult volna vissza az Olümposzra, amikor is halk, panaszos hang ütötte meg a fülét. A hang Így szólt: "És velem mi lesz, Uram?"
Meglepetten fordult sarkon, és egy szerencsétlen, ösztövér, csupasz alakot pillantott meg, aki ott didergett a hûvös alkonyi szélben. "Hát te meg ki az ördög vagy?" -kérdezte, ámbár lehet, hogy isten létére választékosabban fogalmazott. "Én a Homo Sapiens vagyok, Uram", válaszolta a szerencsétlen flótás, és szorongással elegy reménységgel tekintett a szedelõdzködõ istenre. "Hát, kedves barátom, nagyon sajnálom a dolgot, de sajnos nem maradt semmi a számodra. A szabály az szabály: érkezési sorrendben szolgálunk ki mindenkit.
Legközelebb kelj fel korábban. Na isten veled" -mondta a távozó isten, és eltûnt a szürkületben. "
Folyt köv... 😄
(Hankiss Elemér/ Az emberi kalnad)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fõ a változatosság.<#nyes>
De van olyan is, hogy Aberdeen után Aberdeen jön.
Nem tudom, hogy miért panaszkodsz.<#vigyor3>

LSSAHlavina
Ja, õk jönnek, Natasha és Oxothuk.
Elõbbi Paul mumusa assi harcban, utóbbi szerintem a legjobb bf42 pilóta.

Most nézem, hogy ez a csajszi szokott jáccani a szerverünkön, asszem. Julieta.

The future is now

LSSAHlavina
2006. Június 5-tõl kb 1 hétig a YES! (Yummie Elite Sausages!) klán két oszlopos tagja Siófokon üdül. Valszeg jómagam is. Lehet csatlakozni, esténként Palace Széplak-Felsõn, délelõtt józanodás a félárnyékban, BF-es napozás a Beach House-on délutánonként. Hosszú combú lányok elõnyben.

The future is now

LSSAHlavina
vagy Bulge.

The future is now

BurnBaby
én csak attól vagyok rosszul, h mindig aberdeen megy. vagy berlin. vagy aberdeen. vagy stalingrad. vagy aberdeen. vagy kharkov. vagy aber... 😊

www.battlefield.hu

rosszul vagyok aberdeentõl. Asszem Paul volt aki egyszer már itt leírta hogy kell rajta játszani, de nem megy, mindig rohanok, bele a halálba. :-( Persze free szerveren ne ugráljak. :-)

aPa
jah. sniperparadicsom 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Jah, mint berlin vagy stalingrad. Komolyan mondom mar lassan olni tudnek egy jo kis Gazala/Alamein csataert. Ha belegondolok hogy Gazala volt a home mapunk 😊) Imadom azt a palyat.

joebacsi
jajj, te szegény, az a map ritka mint a fehér holló a szervereteken 😊

BurnBaby
nem montam lépjél ki, csak annyit kértem, h gyere át másik ts csatira. nem én tehetek róla, h nem tudsz többfelé figyelni ,)

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
BB ! ugye nem gondolod komolyan hogy egy thx-el levan tudva hogy kiléptem egy jó kis aberdeenbõl.. 😊

BurnBaby
naigen... bátyám áthozta nekem a vcard-ját, wittman és paul hathatós segítségének köszönhetõen végre a drivert is használja, így aztán most elvagyok megint, thx ,)

www.battlefield.hu

ha Mátészalka, akkor kapott tõlem is egy klikket.

nem kell nagyon sajnálni, tegnap este osztott rendesen. :-*)

Tegnap 100 feletti pingem volt az lssah szerverre, ami elég egészségtelen Berlinen. Érdekes a külföldi szerverek szokásos 30-45 pinget hoztak. Gép restart: semmi, ADSL modem "restart": rögtön 20as ping visszaállt. A fenne ezt az állandóan csesztetésre szoruló technológiát.

Õszinte részvétem.
Tudom, hogy mit érzel...
De csak a szép emlékek jussanak eszedbe. 😊

LSSAHPAUL
Köszi 😄

Remélem még mindíg 4/4 😄
Hajrá! Hajrá!

LSSAHPAUL
most 4. sor 4.
http://apps.szon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=220

DonPapa
hol az a gyerek ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

BurnBaby
sry h nem voltam sracok, de mint jeleztem elszállt a videokátyám a bátyám meg visszavette a sajátját. talán estére lesz cserevas, ha meg nem hát nem.. sry

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Hát nem vertül el õket 😄
De viszont megdicsértek minket hogy jól tankozunk,és engem a meccs után meg nem hagyott békén a liderjük mig megnem mondom hogy foglaltam be az allied base-t 😄
Ja a szépségversenyél ne a 4.sor 2-re szavazzatok ,mert változik és már a 4.sor 3. oszlopban van, de az a legegysszerübb ha a fejkendõsre szavaztok. :p

LSSAHPAUL
Megvótunk, nyertünk 😊 Bár az aberdeen gyenge volt megint, vasárnapig felkellene javulnunk ha (papiron) a vliág legjobb csapatát, a ladder elsõt elakarjuk verni.

LSSAHlavina
péntek és szombat esti meccsek az elég felejtõs téma... Nem kéne ezekre tenni.

The future is now

LSSAHPAUL
Most indul egy pénzdíjas verseny:
62.75.221.217 :15567
1.hely :250 euró
2.hely :150
3.hely :50
Bencsit felmentettük a klánmeccsek alól, viszont a pént felét az lssah- szerverfejlesztésbe kell fordítania.

LSSAHPAUL
Ha ráértek szavazzatok a lányomra, a multkor is jó sok szavazat gyült össze! Cél a top10-be kerülés 😊
http://apps.szon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=220
4sor 2.
Köszike

Bencsi
fütykösök ma meccs vóna,hol vedeltek?eddig 4 a létszám😞

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Hu.man limbi
Zalman ZM-400B-APS
Ára egy kicsit húzós, nagyon halk, nem is hallom😊, nagyon megbízható.
Én kb. 2 éve egy ilyet nyúzok.

uHs Gerzson
Egy démoni fekete rendel <#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JAG1
Zöldet én is tudok hányni, de a feketét nemtom, hogy csinálod. :-)

Tuvok
Postán elküldöd ? 😄

DummyBoy
OFF:

FSP ZEN ... 350 W , nem is drága, tesztekben is jó, erõs, megbízható, okos 😊
Én a vízhûtött gépem mellé Enermax Liberty-t vettem az nem passzív ugyan, de az elsõ lyan táp aminek közelrõl sem hallom a hangját 😊

Bár én most adom el a vizet ... anno azért raktam össze, mert 2 méterre aludtam a gépemtõl + tuning ... most alig tuningolok, különszoba, és egy jó léghûtés is még mindig fele annyiba se kerül mint egy alap vízhûtés ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Pink Tiger
egy sörér bf talin bkinek a polójából csinálok hobbisat, négy színem van piros, fekete, zöld és kék ?

na ki milyet kér? 😊

JAG1
Nekem köll, de Versache legyen. Köfi

:-)

uHs Gerzson
Hol? mennyiért? mikorra? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pink Tiger
aki hobbis pólót akar az keressen meg engem vagy apát! <#finom>