Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://193.138.125.6/navall.htm
http://193.138.125.6/uboots.htm
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Valami AK47-es volt ha jól emlékszem.
Ezt én is kipróbálnám. Rílbe egész más lehet egymásra lõni.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
úgy hallottam 100e kb egy jó fegyver, a gumilövedékek már elhanyagolható, azaz ha már megvvan a fegyvered olcsóbb mint a paintball
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Nagyon tuti játék, de sajna rengeteg szabadidõ kell hozzá, és nem kevés zseton 😞
Egy jó komplett felszerelés ára nem kisebb mint most a gépem ára ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
sztem nagyon izgi lehet, a fegyverek ugynolyanok szinte mint a valódiak, lehet sorozatot lõni lehet pontozni stb.. van sznájper, van mindenféle...
The future is now
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Irodalmi 5 percünket látták, hallották kedves nézõink. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
" Miután az istenek megteremtették a világot, Zeusz megbízta õt azzal, hogy az élõlények között ossza szét azokat az eszközöket és képességeket, amelyekre szükségük lesz ahhoz, hogy életben maradhassanak. Epimétheusz boldog volt, hogy ilyen fontos tisztséget kapott, és máris nekilátott a munkának. A sasnak éles szemet adott, hogy magasból és messzirõl megláthassa zsákmányát. Könnyû és gyors lábakat adott a szarvasnak, hogy elmenekülhessen üldözõi elõl. Az úszás tudományával ruházta fel a halakat, érõs karmokkal s fogakkal a tigrist, és végül minden állatnak adott valamit, ami elég volt ahhoz, hogy boldoguljon.
Aztán, mint aki jól végezte dolgát, összeszedte cókmókját, és már éppen indult volna vissza az Olümposzra, amikor is halk, panaszos hang ütötte meg a fülét. A hang Így szólt: "És velem mi lesz, Uram?"
Meglepetten fordult sarkon, és egy szerencsétlen, ösztövér, csupasz alakot pillantott meg, aki ott didergett a hûvös alkonyi szélben. "Hát te meg ki az ördög vagy?" -kérdezte, ámbár lehet, hogy isten létére választékosabban fogalmazott. "Én a Homo Sapiens vagyok, Uram", válaszolta a szerencsétlen flótás, és szorongással elegy reménységgel tekintett a szedelõdzködõ istenre. "Hát, kedves barátom, nagyon sajnálom a dolgot, de sajnos nem maradt semmi a számodra. A szabály az szabály: érkezési sorrendben szolgálunk ki mindenkit.
Legközelebb kelj fel korábban. Na isten veled" -mondta a távozó isten, és eltûnt a szürkületben. "
Folyt köv... 😄
(Hankiss Elemér/ Az emberi kalnad)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
De van olyan is, hogy Aberdeen után Aberdeen jön.
Nem tudom, hogy miért panaszkodsz.<#vigyor3>#vigyor3>
Elõbbi Paul mumusa assi harcban, utóbbi szerintem a legjobb bf42 pilóta.
Most nézem, hogy ez a csajszi szokott jáccani a szerverünkön, asszem. Julieta.

The future is now
The future is now
www.battlefield.hu
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Tudom, hogy mit érzel...
De csak a szép emlékek jussanak eszedbe. 😊
Hajrá! Hajrá!
http://apps.szon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=220
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
www.battlefield.hu
De viszont megdicsértek minket hogy jól tankozunk,és engem a meccs után meg nem hagyott békén a liderjük mig megnem mondom hogy foglaltam be az allied base-t 😄
Ja a szépségversenyél ne a 4.sor 2-re szavazzatok ,mert változik és már a 4.sor 3. oszlopban van, de az a legegysszerübb ha a fejkendõsre szavaztok. :p
The future is now
62.75.221.217 :15567
1.hely :250 euró
2.hely :150
3.hely :50
Bencsit felmentettük a klánmeccsek alól, viszont a pént felét az lssah- szerverfejlesztésbe kell fordítania.
http://apps.szon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=220
4sor 2.
Köszike
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Ára egy kicsit húzós, nagyon halk, nem is hallom😊, nagyon megbízható.
Én kb. 2 éve egy ilyet nyúzok.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
FSP ZEN ... 350 W , nem is drága, tesztekben is jó, erõs, megbízható, okos 😊
Én a vízhûtött gépem mellé Enermax Liberty-t vettem az nem passzív ugyan, de az elsõ lyan táp aminek közelrõl sem hallom a hangját 😊
Bár én most adom el a vizet ... anno azért raktam össze, mert 2 méterre aludtam a gépemtõl + tuning ... most alig tuningolok, különszoba, és egy jó léghûtés is még mindig fele annyiba se kerül mint egy alap vízhûtés ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
na ki milyet kér? 😊
:-)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?