Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
de azért ne ebbõl akarjon megélni.. ,)

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
figymá, nem is rossz!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Bencsi
nem rossz, de aszem krácsonyfa díszítésre nem kérlek fel😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

joebacsi
részemrõl 1-0 neked 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
Készítettem megfeszített munkával egy alternatív logót a topicnak. Lehet szavazni, melyik maradjon a végleges.

The future is now

Bencsi
ha két kört szeretnétek maponként, akkor szerintem 20min legyen egy kör

Mit talán? 2 biztos! 😊
Amúgy, ha az égiek is úgy akarják, akkor csütörtöktõl lesz saját szerverünk.
Tessék néha oda is el látogatni! Igaz, csak 24 játékosnak, de nem is kell mindíg a tömeg. 😊
2 kör lesz egy pálya. A többi még kérdéses. 😊
Ha esetleg van jó ötletetek, tanácsotok, akkor én szívesen fogadom.

Én speciel szeretnék egy olyat, hogy: "hozd a map-od és játszunk rajta" nap.
Mondjuk minden hónap, hét? azonos napján. Kérdés, hogy mennyire lehet majd pályákat feltöltögetni... Errõl bõvebben késõbb. 😊

Minden jót!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bencsi
ment!

Kovács legény
nem rajz ,olajfestmény vászonra
a sört köszönöm, majd Joebácsival megfelezem😊

www.czekoart.hu

OFF:
Bencs,tolj már pls linket az oldalunkrol,mert....nincs +
kösz! 😊
ON
thx all

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Bencsi
sose volt nekik, az látszott volna!

BurnBaby
ok. esetleg még sirg-t is, õ is hajlamos jobban lõni mint más ,) ezek az ex-coffosok még mindig használják a csítjeiket 😛

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
Vigyázz néven jáccó polgártársnak üzenem hogy nem szeretem amikor lelõ.

Gyk.: Ha így folytatja akkor egy TS-en elhangzott javaslat alapján eljárva bannolom. 😛

The future is now

BurnBaby
ok téged is beken
!

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
Egy pofa sörre az is jó nálam, bár lehet olcsóbban megúszom naptejezéssel úgyhogy ezt a kérdést nyitva hagynám.

The future is now

LSSAHlavina
BENG5I tennap bekapcsolva hagyhatta volna a csítjeit, akkor nem kaptunk volna ki ennyire.

Meg ha nem lagoltam volna végig a szovjet oldalt un_Berlinen. Kiderült, nem a szomszéd kezdett el netezni hanem az asszony a lepedõvel leverte a gépem tetejérõl az antennát, ami az internenet fogja drótnélkül, csak nem vettem észre.

De a kedvencem az axis Aberdeen pontszámom volt, -5,1,18 😊)) Kicsit besokalltam a végére.

The future is now

BurnBaby
az finom lesz ,)

www.battlefield.hu

joebacsi
bezzeg aki az egésszet összeheggesztette, hogy valami banneralakja is legyen, az levan szarva, mi? 😊
(nem, nem a naptejjel való bekenésre gondoltam 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
köszönjük szépen a szép logó felrakását. Majd bekenlek cserébe' naptejjel jól.

A rajzoló meg kap egy pofa sört... ;-)

The future is now

Kovács legény
mien séép a banner😊

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
na mostmár lehet hogy többet fogok gyakni BFet, mert legyõztem az Ur-Quanokat. 😊 Pkunks not dead. 😊)

The future is now

BurnBaby
backuphatod 😛

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
ennél már csak az a jobb, mikor hátrálva ugorva kúszol a levegõben és közben lõsz elõre.

The future is now

Bencsi
hát, ideje lenne!
kinek is a kötelezettsége?
vagy már megen segget csinál valaki a szájából😞

Pink Tiger
na az új fejlécet valaki feltolja?😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

BurnBaby
magyar talán ha 2 😊 európában úgy kb 40 aktív klán lehet

www.battlefield.hu

oo köcce!

amúgy mennyire vannak még aktív csapatok bf1942ben?

Czdano
dejó 😛

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Bencsi
gondoltam bemegyek jástzani egy kicsit, 2 perc alatt 3 aknámra ment rá saját és 2x tk le😞
ellent láttam 1x h elrepült valhol a ködhatárnál

Tuvok
de szép is volt régen hátbaszúrkálni a gyanútlanul lapuló lencseszemûeket <#whatever>

Bencsi
ne bassz, asztakurva!
én már egyszer kúsztam is... hátrafelé!

Czdano
huh ez most durva menet volt dc final szerveren (magyar) kuva jo sniper helyet találtam annyira h észre se vettek mig elnm ütöttek

no fly zone pályához meg uj taktikám h pk machine gunnal vok keresek 1 épületet a bázis mellett és onnan ijesztgetem a repcsiket 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

BurnBaby
mert kell rá az 1.61 is.

www.battlefield.hu

Felraktam a battlefield_1942_patch_v1.6.19.exe -t és azt irja wrong versin.... miért van ez???

LSSAHPAUL
Most hogy vége a VB-nek egyeseknek lehet hiányérzésük van, ezért gondoltam beeresztelek benneteket a labdazsonglõrködés titkos rejtelmeibe! 😊
http://193.138.125.6/labtenisz.avi

LSSAHPAUL
ostoba a megfelelõ szó a cselekedettre, a nemzetiségére meg köcsög szemétláda.

Pink Tiger
buta francia

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHlavina
kecseg csigazabáló.

The future is now

joebacsi
jah gondolkodtam énis ezen, hogy csinálok egy hasonlót...namajd talán 😄

LSSAHPAUL
off
basszús ennek a game-nek kikellene elemezni a kódját mert el van cseszve hogy hamar vége van.
http://widelec.org/zidane.html
on

DarkHorSe
<#eljen><#circling>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Czdano
ja es eloszor musket utana knife attack xD rogton utana (sry h ekezet nelkul irok) english keyboard rulez

Czdano
bfp tortugan ugy kezdtem jott 3 ember es lesoloztam oket 😄DDDDD

Kovács legény
hogy mi?

www.czekoart.hu

Bencsi
naa mesélj!

Czdano
sry még1szer h bfp (a pálya során többször is voltam elsõ csak végén már rájöttek a taktikámra 😄)

Czdano

Czdano
észrevettem h összeszükül a kereszt mindjárt rakok fel képet battlefield piratesrõl (sry h moddolt de ebben vok a legjobb) már lassan 1 éve battlefieldezek OFFLINE online csak mostanában kezdtem aktivan 😊

LSSAHPAUL
<#worship>

Pukkandur
Ugyanúgy magyarázzák, mint ahogy a nemrég ittjárt "világ elsõ embere" szokta megmagyarázni hogyan védik meg a világot a terrorizmustól... Dehát az emberek amíg bírkák és hisznek a "megtámadták az USA-t" dumának és nem látnak mögé a dolgoknak addig ezt lehet csinálni... Sajnos.
Valaki egyszer számolja meg, hogy hányszor akart békét a világnak az USA, közben mindig õ az egyik háborús fél...
És ez nem a pénzrõl szól..meg az olajról...meg a bácsiról aki itt járt...Õk önzetlenül segíteni akarnak<#gonosz2>