Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

The future is now
Amúgy, ha az égiek is úgy akarják, akkor csütörtöktõl lesz saját szerverünk.
Tessék néha oda is el látogatni! Igaz, csak 24 játékosnak, de nem is kell mindíg a tömeg. 😊
2 kör lesz egy pálya. A többi még kérdéses. 😊
Ha esetleg van jó ötletetek, tanácsotok, akkor én szívesen fogadom.
Én speciel szeretnék egy olyat, hogy: "hozd a map-od és játszunk rajta" nap.
Mondjuk minden hónap, hét? azonos napján. Kérdés, hogy mennyire lehet majd pályákat feltöltögetni... Errõl bõvebben késõbb. 😊
Minden jót!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Bencs,tolj már pls linket az oldalunkrol,mert....nincs +
kösz! 😊
ON
thx all
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
www.battlefield.hu
Gyk.: Ha így folytatja akkor egy TS-en elhangzott javaslat alapján eljárva bannolom. 😛
The future is now
The future is now
Meg ha nem lagoltam volna végig a szovjet oldalt un_Berlinen. Kiderült, nem a szomszéd kezdett el netezni hanem az asszony a lepedõvel leverte a gépem tetejérõl az antennát, ami az internenet fogja drótnélkül, csak nem vettem észre.
De a kedvencem az axis Aberdeen pontszámom volt, -5,1,18 😊)) Kicsit besokalltam a végére.
The future is now
(nem, nem a naptejjel való bekenésre gondoltam 😄)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A rajzoló meg kap egy pofa sört... ;-)
The future is now

The future is now
The future is now
kinek is a kötelezettsége?
vagy már megen segget csinál valaki a szájából😞
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
amúgy mennyire vannak még aktív csapatok bf1942ben?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ellent láttam 1x h elrepült valhol a ködhatárnál
én már egyszer kúsztam is... hátrafelé!
no fly zone pályához meg uj taktikám h pk machine gunnal vok keresek 1 épületet a bázis mellett és onnan ijesztgetem a repcsiket 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
www.battlefield.hu
http://193.138.125.6/labtenisz.avi
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
basszús ennek a game-nek kikellene elemezni a kódját mert el van cseszve hogy hamar vége van.
http://widelec.org/zidane.html
on
Valaki egyszer számolja meg, hogy hányszor akart békét a világnak az USA, közben mindig õ az egyik háborús fél...
És ez nem a pénzrõl szól..meg az olajról...meg a bácsiról aki itt járt...Õk önzetlenül segíteni akarnak<#gonosz2>#gonosz2>