Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-3-an írták kérdésként, miért lettek bannolva. Valaki válaszolt:
Azoknak akik az LSSAH szerveren akarnak játszani meg kell tanulniuk néhány alap szabályt.
1. Messze el kell kerülni az LSSAH-PAUL esetleg LSSAH-LAVINA playereket, és még csak véletlenül se letékázni õket mert az minimum 1 hetes ban, de lehet hogy több is.
2. Vigyázni kell nehogy õk tékázzanak le mert az szintén ban, elvégre ronjátok a statjaikat és 10mp megnõ a köv. spawn idejük.
3. Még csak véletlenül se írjatok be 2 szónál hoszabb mondatot a chatre mert az 1 hetes ban, az indok -chat spam-.
4. Ha tankban ültök és meglátjátok PAUL -t gyalogolni akkor feltétlenül adjátok át a tankot neki ha nem akartok kirepülni a játékból, elvégre nála jobb kezekben lessz az a jármû. Ugyan ez ervényes a Wesp -ére és LAVINA -ra is. Akkor még a környékén sem a szabad lenni a Wespének mert az is ban.
5. Ha egyik oldal beszorul akkor még véletlenül se vegyetek sniper puskát a kezetekbe mert az rövidesen kicket esetleg bant von maga után.
Szóval ha mindezeket betartjátok akkor ideig - óráig eljátszhattok az LSSAH szerveren, amig nem lépnek érvénybe új szabályzatok.
Egyébként nem LSSAH playert nyugodtan letékázhattok max. a szerver fog kidobni 6 ban után.
The future is now
Bejött valami csóka a TS-ünkre, angolul beszélt, kérdezte ki tud angolul, és elkezdett elvenni minden jogot mindenkitõl a TS-ben. Aztán valami szöveget írt be a TS-re, hogy mondjuk azt el angolul, és akkor visszaad minden adminjogot és békénhagy minket. Közben a teljes beszélgetést rögzítette. Én nem nagyon foglalkoztam vele, mert épp játszottam, mondtam neki hagyjon már, majd a pálya végén megnézem mit akar, mert épp wespéztem szét a népet. Erre még neki állt felljebb a dolog, közölte nincs sok ideje. Na erre ALT+TAB, TS-t lelõttem, (sajnos nem néztem meg mit írt be, és az IP-jét sem írtam fel egy örök-országbanra) felhívtam Pault, installálja újra a TS-t a szerveren, és legyen új jelszó. Többet nem láttuk. Én meg wespéztem tovább a pálya végéig.
Hát jó móka volt, hogy milyen holdkóros emberek mászkálnak odakinn...
The future is now
Swedish people are albino monkeys
Igyál!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy gratula a logóhoz, tényleg nagyon jó lett. <#eljen>#eljen>
"A BC a jobbik csapat jutalma."
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Bocsi a kérdésért,de nem látom az LSSAH szerverét!
Hová lett?Vagy nálam lehet valami bibi?
Amúgy meg Paulnak igaza van azzal, hogy b*szogat mindenkit, mert azért ne feledjük el,ha õ nem nyomja(ta volna) az LSSAH-t, akkor ma nem lenne LSSAH, nem lenne magyar klán, és nem hiszem, hogy lenne magyar BF42 szerver, vagy egyáltalán valaki játszana még kicsiny hazánkban ezzel a forma kis játékkal.
The future is now
Akkor vihetem esetleg a MILLER-mod mapjait ha final-ok lesznek😄
ja és sírjun kegyütt😞 összeomlott az Aberlin map a végsõ fázisban,nemtom mi baja lehetett,de igyekszem kijavítani.
üdv
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
puhacerkabanda!
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Továbbá ezúton jelezném hogy nem érzem hogy bocsánatot vártam volna bármiért is csak informáltalak az MSN használati szokásaimról.
Továbbá tudom hogy jeleztem részvételi szándékomat de már az elõzõ postomban is irtam hogy szándékaim ellenére sajnos nem tudtam hazaérni idõben mert egyéb irányú (értsd, ellentétes nemû egyén közbelépése okán) és váratlan elfoglaltságom akadt. Ezért bátorkodtam volt irni SG-re az imént, hogy sorry és medvebocs. Szándékaim szerint ez volt valamiféle bocsánatkérés.
Harmdjára pedig had vagyon szabad megjegyeznem hogy nekem mindig apró fénysugár az életemben amikor rámüzensz, úgyhogy kérlek ne taszitsd a továbbiakban sem sötétségbe életem égboltját azzal hogy bojkottálod a velem való kommunikációt.
Köszönettel: borg (a megtûrt)
u.i: bb így igaz nyár van. És ilyenkor a nõk helyzeti elõnyben vannak testfelületük alacsonyabb százalékú fedettsége okán. Ezért maradtam ki a warból is 😄
egyébként is csaj vagy!
montam má
NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR VAN 😊
www.battlefield.hu
kiskancsófütykösök!
1. feljelentkeztél a belsõfórumon zöldel azaz hogy ráérsz és nem jelezted hogy nem , nem csak én a többiek is vártak
2. tudom hogy mit jelent az away, automatice is bekapcsol akár 5 perc mulva is,szal nem kell hülének nézni az embert
3. megnyugtatlak hogy nem fog többet elõfordulni.
Tegnap sajnos nem értem haza fél tizenegynél elõbb pedig nem igy terveztem, ezért elnézést kérek de khmm... szóval más dolgom volt 😊
Paul, az MSN jelzések egyértelmûsége kedvéért
Away (nincs a gépnél) - értsd: nem vagyok a gépnél, nem fogok válaszolni ha irsz mert nincs kilométeres kezem és távlátásom hogy tudjam hogy itthon mi történik a gép elõtt
Online (elérhetõ) - itthon vagyok, gép elõtt ülök, és fogok válaszolni amint tudok 😊
Szóval awaynál üzenhetsz rám ha megszakadok se fogok tudni válaszolni mert az esetek 99%-ban olyankor nem vagyok itthon/alszom. Vagy ha rámüzensz légyszives ne lépj le 10 perc után mert egészen biztosan nem tudok úgy válaszolni 😊
Köszi
Amúgy meg annyira nem volt kedvem már játszani a public után, hogy ha otthon lettem volna akkor sem mentem volna gyengíteni a csapatot.
De azt is elmondtam már párszor, hogy a 30-as telefonom nem mindig van nálam, mert ha mozgatom, kontakthibás... Szóval azt hiába hívtad.
The future is now
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)