Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#taps>#taps><#bdead>#bdead><#violent>#violent><#gun>#gun>
Kary vagy Karykeksz
<#violent>#violent><#gun>#gun><#bdead>#bdead>
Kary vagy Karykeksz
<#violent>#violent><#ejnye1>#ejnye1><#bdead>#bdead>
<#gun>#gun><#finom>#finom>
Kary vagy Karykeksz
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<#gun>#gun><#beka2>#beka2><#violent>#violent><#bdead>#bdead>
<#violent>#violent><#gun>#gun>
ennyi <#action>#action>
Kary vagy Karykeksz
Talán, ha nem weszpéztétek volna a bázisunkat, akkor még játszhattunk is volna. 😊
Mert az elsõ kör szerintem egész jó volt.
Aberdeen meg a tiétek, ezt mindenki tudja. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
azok ott ott suttyó bunkó kretén tahó randalirozó vandálok voltak mind akik azt sem tudták hogy mirõl van szó politikailag leszarták az egészet, csak nem volt perpill focimeccs ahol rombolhatnának.
Ezek mögött voltak a tüntetõk akik kulturáltan emberhez méltóan fejezték ki nemtetszésüket.
www.czekoart.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
egyébként nem mondtam, hogy én a Gyurcsány kormány ellen vagy mellett vagyok, én csak a vandalizmus ellen szóltam (amúgy mellette vagyok, szóval ráhibáztál 😉 )
tény: adott egy ország egy olyan kormánnyal ami úgy került hatalomra hogy meghamisitotta a kölcségvetést,elbaszott 4 évet úgy hogy semmit nem csinált,ahogy a miniszter mondja "elkúrtuk,nem kicsit nagyon" szal csalással került hatalomra, ergo lekellene mondania.
De nem mondanak le... van párezer hõs forradalmár, akik kockáztatják a testi épségüket, ill. hogy lecsukják õket, ha már nem megyünk tüntetni legalább gondolkodjunk már ésszerübben könyörgöm... Egyébként meg ha belelõnek a tömegbe akkor azt hiszed minden rendbejön? akkor aztán tényleg forradalom lesz de olyan hogy bitófán fognak lógni az mszp-és vezérek. ( írom ezt úgy hogy mszp-és párttag vagyok ( azaz voltam ), illetve 4évvel ezelõtt megkértek hogy induljak mszp-és területi képviselõnek. )
Jut eszembe... miért nem a sajátjukat gyújtják fel tiltakozásul? 😊
a sok terrabájtnyi hangfelvétel közül miért pont ezt hostolják? 😊
túlzások-túlzások hátán...volt ezis, de nemez volt a jellemzõ...nagyonnem
...a rendõrökrõl, akik "megtámadták" a békésen dobálózó forradalmárokat;
lehet vélekedni Gyurcsányról mindenkinek belátása szerint, az egy külön történet, hogy maradjon vagy sem, de ennek a vandalizmusnak mi értelme van? persze azok kívûl hogy van egy csomó sebesült és sok milliós közvagyont rongáltak meg...
amiket nyilatkoztak tüntetõk: "mi csak el akartuk foglalni". és hogy akkor most mi van? "gyõztünk"
vajh miért van az az érzésem, hogy a jelenlévõk 5%-a meggyõzõdésbõl tette amit tett, az ügy érdekében (ennek ellenére ugyanúgy lenézem õket is), a maradék 95% meg a "buli" kedvéért volt ott...
nyílván ezért és még sok minden másért nem én vagyok a rendõri erõk vezetõje, de én eláraszottam volna az egész környéket könnygázzal és az egyértelmû rendbontókra gumilövedékkel tüzet nyitottam volna. ja hogy lett volna egy csomó sebesült? akkor annyival lenne másabb a helyzet, hogy a 100 sebesült az nem rendõr lenne, hanem 100 "hõsies forradalmár"...
könyörgöm, követeléseteknek nem attól lesz nyomatéka hogy törtök-zúztok, hanem attól hogy reggelre nem 1-200an maradtok a téren... holnap is lesz nap, élni kell tovább, és nem egy felégetett városban kéne...
amúgy ahogy Bala10 is mondta, fura hogy mondjuk nem parlagfûírtáskor, és a hasonló teendõk alkalmával van ennyi magyar, hanem csak ilyen alkalmakkor...
egyszerûen szánalmas ez az egész...
összefognának😊
Most gondolj bele abba, hogy hol tartanánk, ha a jó dolgokért is ennyire összetartanának az emberek...
De az valahogy nem megy nekünk. Csak a hülyeség. 😊
on
nehogymár hõst csináljanak ebbõl a hazug majomból
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Egy érdekes eredmény a ladderrõl:
Match: Team Pelit versus Warriors By Accident
Date: Monday 18 September 20:30 (21:30 , 20:30 )
Levels: Operation Aberdeen/Battle of the Bulge
556-14
Érdekes meccsünk lesz este.. feltéve ha a forradalmárjaink nem a parlamentet fogják ostromolni 😊
jókis spontán bftali kerekedett a dologból (ennek örömére már két sörrel jövök bencsinek 😄)
jaja holnap asszem raerek, csak szoljatok ram elotte.
most toljuk epp Arcor ellen Stalingradon 😊
Holnap este játszunk a pelit ellen, ha esetleg nem lennénk meg ráérsz ?
http://hl.bfbot.net/
LSSAH 3C -vel kerult ossze rogton az elejen, oket rendezzetek el aztan utana csak gyenge csapatok lesznek 😊 igy egeszen az dontoig siman eljuttok. ugyhogy gyerunk!
nekunk sajnos ott van az elodontonel egy Pelit, aminek nem orulok :\
<#violent>#violent><#gun>#gun><#bdead>#bdead>
Kary vagy Karykeksz
<#gun>#gun><#bdead>#bdead>
Kary vagy Karykeksz
<#violent>#violent>
Köszi Pink
<#gun>#gun><#beka2>#beka2><#falbav>#falbav>
Kary vagy Karykeksz
nemtod átírni a neved márha arra gondolsz hogy itt a fórumon akarod átírni a reged loginját
max felteszel egy képet/avatart magadnak és akkor más fog a neved helyett látszani, de a neved/loginod az egyszeri és megváltoztathatatlan vagy újraregelsz
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
<#violent>#violent> nem akarok mégegyszer regelni
BB te tudsz nekem segíteni ?<#gun>#gun>
vagy mi legyen ??<#falbav>#falbav>
áááá <#help>#help>
Kary vagy Karykeksz