Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHlavina
LOL

<#eljen>

The future is now

Tuvok
ferit lõjed baszki

joebacsi
hasztalan, értelmetlen lõszerpazarlás, de tetudod 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jah Lavi én mindig keveset és célzottan lövök <#beka2>
<#violent><#violent><#gun><#gun><#falbav><#taps><#bdead><#violent><#gun>

Kary vagy Karykeksz

jah Bala igazad van <#mf1>
<#violent><#gun><#bdead>

Kary vagy Karykeksz

Azt nem kell ill.nem szabad ?
<#violent><#ejnye1><#bdead>
<#gun><#finom>

Kary vagy Karykeksz

joebacsi
mélövöd a hullát?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Játék
<#gun><#beka2><#violent><#bdead>
<#violent><#gun>
ennyi <#action>

Kary vagy Karykeksz

joebacsi
1 darab rendõrautó égett összesen

<#beka3>
Talán, ha nem weszpéztétek volna a bázisunkat, akkor még játszhattunk is volna. 😊
Mert az elsõ kör szerintem egész jó volt.
Aberdeen meg a tiétek, ezt mindenki tudja. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHPAUL
Van, de azt hiszem már játszottunk ellenetek, ha játszottál akkor egyszerüen gondolj vissza rá. 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kovács legény
LOOOOOOOOOOOOOOOOL "hõs forradalmár"???!!!??? ezt te sem gondolhatod komolyan!
azok ott ott suttyó bunkó kretén tahó randalirozó vandálok voltak mind akik azt sem tudták hogy mirõl van szó politikailag leszarták az egészet, csak nem volt perpill focimeccs ahol rombolhatnának.
Ezek mögött voltak a tüntetõk akik kulturáltan emberhez méltóan fejezték ki nemtetszésüket.

www.czekoart.hu

Jut eszembe. Ezekról a mecsekrõl nem készül valami videó? Kiváncsi lennék, hogyan játszanak a nagyok. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Egyébként, egy békés tüntetésen nem kell senkinek attól tartania, hogy lecsukják, vagy megverik. 😛 És az a pár "hõs forradalmár" miért nem szólt rá arra a néhány idiótára akik törtek zúztak?

Most biztos lesz pénz korházakra, iskolákra... 😊 De nem is ez a lényeg. A problémám nekem is a kivitelezéssel volt...

Ahhoj
és most, hogy hõsiesen elfoglalták a székházat, tönkretettek mindent amit lehetett vagy elvittek, most ment valamit elõre az ügy?
egyébként nem mondtam, hogy én a Gyurcsány kormány ellen vagy mellett vagyok, én csak a vandalizmus ellen szóltam (amúgy mellette vagyok, szóval ráhibáztál 😉 )

LSSAHPAUL
Nem értem mit vagy felháborodva.
tény: adott egy ország egy olyan kormánnyal ami úgy került hatalomra hogy meghamisitotta a kölcségvetést,elbaszott 4 évet úgy hogy semmit nem csinált,ahogy a miniszter mondja "elkúrtuk,nem kicsit nagyon" szal csalással került hatalomra, ergo lekellene mondania.
De nem mondanak le... van párezer hõs forradalmár, akik kockáztatják a testi épségüket, ill. hogy lecsukják õket, ha már nem megyünk tüntetni legalább gondolkodjunk már ésszerübben könyörgöm... Egyébként meg ha belelõnek a tömegbe akkor azt hiszed minden rendbejön? akkor aztán tényleg forradalom lesz de olyan hogy bitófán fognak lógni az mszp-és vezérek. ( írom ezt úgy hogy mszp-és párttag vagyok ( azaz voltam ), illetve 4évvel ezelõtt megkértek hogy induljak mszp-és területi képviselõnek. )

Ezt mond annak, akinek lángolt az autója.
Jut eszembe... miért nem a sajátjukat gyújtják fel tiltakozásul? 😊

joebacsi
egymilliós kérdés:
a sok terrabájtnyi hangfelvétel közül miért pont ezt hostolják? 😊

Ahhoj
ezt nem index írta, cska õk host-olják a felvételt 😊

joebacsi
ne olvass indexet, mer lelkisérült leszel 😊
túlzások-túlzások hátán...volt ezis, de nemez volt a jellemzõ...nagyonnem

Ahhoj
Ahhoj
A Szabadság téren viszont sikerült fültanújává válni valakinek, aki azon panaszkodott, hogy már nem tud mit kilopni a téren álló és még fel nem gyújtott Skodákból.
...a rendõrökrõl, akik "megtámadták" a békésen dobálózó forradalmárokat;

lehet vélekedni Gyurcsányról mindenkinek belátása szerint, az egy külön történet, hogy maradjon vagy sem, de ennek a vandalizmusnak mi értelme van? persze azok kívûl hogy van egy csomó sebesült és sok milliós közvagyont rongáltak meg...
amiket nyilatkoztak tüntetõk: "mi csak el akartuk foglalni". és hogy akkor most mi van? "gyõztünk"
vajh miért van az az érzésem, hogy a jelenlévõk 5%-a meggyõzõdésbõl tette amit tett, az ügy érdekében (ennek ellenére ugyanúgy lenézem õket is), a maradék 95% meg a "buli" kedvéért volt ott...
nyílván ezért és még sok minden másért nem én vagyok a rendõri erõk vezetõje, de én eláraszottam volna az egész környéket könnygázzal és az egyértelmû rendbontókra gumilövedékkel tüzet nyitottam volna. ja hogy lett volna egy csomó sebesült? akkor annyival lenne másabb a helyzet, hogy a 100 sebesült az nem rendõr lenne, hanem 100 "hõsies forradalmár"...

könyörgöm, követeléseteknek nem attól lesz nyomatéka hogy törtök-zúztok, hanem attól hogy reggelre nem 1-200an maradtok a téren... holnap is lesz nap, élni kell tovább, és nem egy felégetett városban kéne...

amúgy ahogy Bala10 is mondta, fura hogy mondjuk nem parlagfûírtáskor, és a hasonló teendõk alkalmával van ennyi magyar, hanem csak ilyen alkalmakkor...
egyszerûen szánalmas ez az egész...

Összetartanának<#pardon1>
összefognának😊

off
Most gondolj bele abba, hogy hol tartanánk, ha a jó dolgokért is ennyire összetartanának az emberek...
De az valahogy nem megy nekünk. Csak a hülyeség. 😊
on

Pink Tiger
ú így összeverõdött a bfelit 😊 helyes helyes!
nehogymár hõst csináljanak ebbõl a hazug majomból

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHPAUL
Bocs az offért 😊
Egy érdekes eredmény a ladderrõl:
Match: Team Pelit versus Warriors By Accident
Date: Monday 18 September 20:30 (21:30 , 20:30 )
Levels: Operation Aberdeen/Battle of the Bulge
556-14
Érdekes meccsünk lesz este.. feltéve ha a forradalmárjaink nem a parlamentet fogják ostromolni 😊

joebacsi
nah jelentem az elsõ mappot a nép nyerte, a rendõrök csúnyán lepörögtek az mtv székház elõtt, amiben nagy szerepük volt hunziéknak, akik behúzták az ifa oszlatókocsi pontot...bár utánna masszív taktikai visszavonulást hajtottak végre, meg valahol a közelben csíterkedett bencsi is, míg mi hátulról koordináltuk az eseményeket 😊
jókis spontán bftali kerekedett a dologból (ennek örömére már két sörrel jövök bencsinek 😄)

Bencsi
grenade only party😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Szevasz Kary. 😊

eh hoztuk 138 - 0 -ra a meccset. ok meg azert mert egyik jatekosunk poenbol athajtott a bazisukon jeep-el ugy hogy nem olt meg senkit nem lopott semmit BASERAPE miatt rematchet akarnak

na most jon az igazan nehez. elso kort hoztuk 16 - 0 -ra :S

jajah, mi is megtapasztaltuk. de azert elkentuk oket a project.evo-s embereikkel egyutt 😊
jaja holnap asszem raerek, csak szoljatok ram elotte.
most toljuk epp Arcor ellen Stalingradon 😊

LSSAHPAUL
Nagyából van fogalmunk róla, nem hittünk a szemünkenk amikor átírta 3 evos a nevét wba-ra, aztán elvertek minket ( tudtuk milyen járékerõt képviselnek, ezért nem is érdekelt minket hogy mi a másik map,gondoltuk aberdeenen hozunk annyi pontot...) de ha kicsit rágyúrunk az adott mapra akkor nem lesz gond.
Holnap este játszunk a pelit ellen, ha esetleg nem lennénk meg ráérsz ?

na mindegy az volt benne hogy a 3C -vel kezdidek a kupat. utana csak konnyebbek jonnek. na mondjuk WBA a project.evo -s embereivel nemtom mennyire konnyu a 3C -hez kepest

jah, ugylatom leszedtek 😄 vagy legalabbis nem lathato mar 😄

LSSAHPAUL
Látom hogy a hétvégén kezdõdik, de azt nem tudom honnan szedted hogy a 3C-vel játszunk...

Na itt a Violent North kupa hivatalos honlapja
http://hl.bfbot.net/

LSSAH 3C -vel kerult ossze rogton az elejen, oket rendezzetek el aztan utana csak gyenge csapatok lesznek 😊 igy egeszen az dontoig siman eljuttok. ugyhogy gyerunk!

nekunk sajnos ott van az elodontonel egy Pelit, aminek nem orulok :\

Ahhoj
még mindig a szar kifogás 😞

nemtom FH2 fejleszto mondta vala, hogy biza pb nem fog menni. meg mutatott egy ingame screenshotot egy brit anyahajorol, hogy hogyan fog kinezni a bf2 engine-el.

LSSAHlavina
tessék kevesebbet de célzottan lõni.

The future is now

Jaj ha tudnám mirõl is van szó !
<#violent><#gun><#bdead>

Kary vagy Karykeksz

Tuvok
Persze még majd meg is dícsérünk ! A vezetõ szpemmer tollából igen irónikus :o)

Guest
Nem.

90k, az a ték, ami az enyém. 😊
Ami elõtte ment, az a szpem, de az meg nem én voltam 😄
Tuvok
Mint 90k ?

Guest
Ez nem ték, ez szpem 😉
Áh jeh<#violent>
<#gun><#bdead>

Kary vagy Karykeksz

Köszi PINK nagyon köszi akkor amit mondtál az lessz !<#wow1>
<#violent>
Köszi Pink
<#gun><#beka2><#falbav>

Kary vagy Karykeksz

Pink Tiger
hi kary! 😉
nemtod átírni a neved márha arra gondolsz hogy itt a fórumon akarod átírni a reged loginját
max felteszel egy képet/avatart magadnak és akkor más fog a neved helyett látszani, de a neved/loginod az egyszeri és megváltoztathatatlan vagy újraregelsz

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

<#violent> Ne MÁ tényleg ?
<#violent> nem akarok mégegyszer regelni
BB te tudsz nekem segíteni ?<#gun>
vagy mi legyen ??<#falbav>
áááá <#help>

Kary vagy Karykeksz