Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ilyenkörülmények között nehéz megítélni az ilyesmit..
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
te miért mentél oda?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
a hL (aka Violent North) kuparol annyit, hogy VASARNAPIG (szept 22) mindenkeppen regisztraljatok a weboldalon, csinaljatok meg a csapatotokat es adjatok meg CD KEYHASH -t, mivel vasarnap ejfelkor lezarul a regisztracio!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
"Ezért arra intjük valamennyi olvasónkat, aki tevékenyen részt vett a tegnapi forradalmi cselekményekben, lehetõleg ne tartózkodjon otthon, mert a jelek szerint elõállíthatják és alapos vizsgálati fogságnak vethetik alá, s örülhet, ha ennyivel megússza" – írja a kuruc.info.
<#help>#help>
Swedish people are albino monkeys
<#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Swedish people are albino monkeys
Kary vagy Karykeksz
csak lövöldözök <#gun>#gun><#violent>#violent>
<#beka2>#beka2>
Kary vagy Karykeksz
The future is now
de az egyik vizibazookás kiosztott nekem egy headshotot😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
The future is now
Ha a francia diákoknak, vagy a "francia" araboknak van joga hozzá, akkor miért nekünk ne legyen? Az igazság az, hogy tényleg alkotmányozó nemzetgyûlést kéne összehívni. A mostani alkotmányunk egy nagy fos, a régi komcsi alkotmány toldozása, foldozása, még a száma is ugyanaz: 1949. évi XX. törvény Egy kibaszott kommunista alkotmány kicsit megspékelve. Szimbolikus lenne, ha végre csinálnának egy normális európai alkotmányt. Utána választási törvényt megreformálni, új választásokat kiírni, közvetlen képviselet, nem ilyen barom listás marháskodás, és akkor már talán lehetne élni itt a Balkán északi részén is... Most sorra kapom az emaileket az olasz, német, francia kollegáktól, hogy tartsunk ki, ûzzük már el végre a posztkommunista barmokat. Õk (németek) az újraegyesítéskor törvénybe foglalták, hogy az elõzõ rendszer kiszolgálói, politikusok, ügynökök, stb. nem vállalhatnak közszereplést. Pont. Mi meg itt bohóckodunk 17. éve, hogy milyen fasza rendszerváltás volt...
The future is now
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ezért volt bohózat volt amit mûveltek, és egy idõ után a maroknyi csapat fe is adta
pl volt olyan síró rendõrlány akit el kellett viinni a helyszínrõl mert nem bírta a stresszt
és pl én sem ültem volna a tûntetõkkel körbefogott vízágyú autóban amit próbálnak felborítani, kövekkel dobálni, bejutni a szélvédõn és felgyújtani... kemény lehetett
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Amikor kiborul a szarosbili, ott mindig elszabadulnak az indulatok. Szükség, nem szükség, kultúrált, nem-kultúrált nem értelmezhetõ. Olyan, mint ha azon csodálkoznál, hogy a napon meleg van.
te figyelj, ne hülyéskedj én sose lennék rosszban senkivel mert másképp látjuk a dolgokat 😊 és veled sem ezért álltam le a gondolatcserére😉
pont hogy értelmes gyerek vagy .. hát pont ezért (nasemmibuzulásazér!)
szóval egyetértek persze
1. Nem mész el szavazni.
2. Megpróbálod a sok rossz közül kiválasztani azt, ami szerinted a kisebbik rossz.
Egyik sem megoldás, de harmadik lehetõség nincs. 😞 Jelenleg...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
feltûnõen jólinformált vagy te, ez már gyanus!! 😊
én továbbra is fenntartom hogy nem ostromállapot gyanánt vonult tegnap délután/este oda 10.000 ember, viszont vezetõk nélkül mentek feltüzelve a történtek miatt, ki dühösen kiharagosan, ki elkeseredve
"ha szerinted ilyen módon kell hangot adni követeléseidnek, akkor mutass jó példát, hajts oda saját autóddal/motoroddal, vidd oda a saját számítógéped, akármi, és azt gyújtogasd, az is fog égni annyira, mint más kocsija"
gyerekes amit írsz (szerintem), pont nem azt mondtam hogy törve zúzva szeretném a véleményemet kifejezni olvasd el mégegyszer amit írtam (és az megint más kérdés hogy nem értettem egyet veled és azt mondtam hogy igenis nyomatékot adott (szerintem) a zavargás-jelleg az általános közfelháborodásnak)
"az ilyen erõteljes könnygázas stb fellépés amit mondtam nyílván túlzás, de akkor ott szét kellett volna oszlatni a tömeget"
lehet, de jobb így(nekem, szerintem), én végignéztem a televíziós közvetítést és közben felvetült a tüntetõk között hogy elmennek gyurcsány házához, illetve hogy felgyújtják a fogságba került vízágyú autót benne a rendõrökkel (gondolom dzsóbácsiék errõl többet tudnának mesélni) na ezek nem történtek meg és pl talán pont azért mert nem hergelte fel a birka gondolkodni már nem tudó embereket az hogy nagyobb erõvel durván rájuk támadnak a rendõrök
"fidesz ígért anno megszorító intézkedéseket?"
ha elfogynak az érvek mindig ide lyukadunk vissza, nem értettem ez most hogy jön ide, ennél most sokkal súlyosabb dolog történt..
most jön a visszamutogatás, terelgetés meg a mi lett volna ha.., ezek nem érvek, minden baloldali szimpatizáns ismerõsöm csak ilyeneket tud nyökögni...
"és igen, Magyarországot nem úgy kell építeni, hogy szélsõséges helyzetben összefogunk, egyébként meg tojunk mindenre, hanem mindig kivesszük a részünk a közt érintõ munkából, és teszünk is valamit, nem csak várjuk hogy ez vagy az a párt legyen hatalmon és csinálják õk helyettünk. persze ez már túl utópisztikus..."
ez már a mesélgetõs terrelgetõs rész megint
"ja és idevágó gondolat, mert azt nem értem, hogy az év többi napján hol ez a nagy magyar összefogás... ez kb olyan színvonalú, mint karácsony a szeretet ünnepe, karácsonykor szeressünk, a többi napon meg elhet tovább utálni..."
szélsõséges helyezetek okoznak öszefogást az emberekben (ha napi 2 ember meghallna a parlagfûtõl) pár nap alatt egységesen minden ember hidd el kimenne és legyilkolná az összes parlagfüvet nagy egyetértésben, amíg csak allergiás tüneteket okoz a lakosság 20%ánál le fogják szarni.. ez így mûködik
"ha a NÉP azt akarja, hogy legyen kormány/rendszerváltás, akkor több százezren mennek ki tüntetni BÉKÉSEN. ha 400 ember szétver egy teret, egy székházat, és kõvel dobálják a saját rendõreiket, az még nem jelenti azt hogy a nép változást akar"
ha már itt tartunk azt sem jelenti hogy NEM akar.. 😄
békés tüntetésnek kevesebb a nyomatéka ezt be kell lásd te is ne mondd hogy nem így van, másrészt nekem meggyõzõdésem hogy nem öldökölni vonulnak ki az emberek az utcára hanem ösztönösen haragból a történtek miatt így mûködik az emberek 90%a kellõ behatásra..
"több százezren mennek ki tüntetni BÉKÉSEN"
külön erre meg csak ennyit:
"na és ha kimennek tüntetni? menjenek csak! majd megunják és hazamennek!!"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
The future is now
The future is now
én csak a vandalizmus ellen mertem szót emelni, mert az senki érdekeit nem szolgálja. se fidesz, se mszp, se 64 vármegye izébizé...
mint amit idéztem meg mondtam volt, ha a NÉP (ami nem 400 vandált jelent) váltást akar, akkor felvonulnak mindannyian tüntetni. ha nem akar a nép váltást, akkor marad a kevés és lelkes felvonuló, de nem lesz váltás.
és ez így van jól, akinek változás kell az ne otthon kuksoljon, hanem irány az adott város fõtere, vagy ahol éppen érdemes tüntetni. de mindezt lehet normális, emberi körülmények között is. én csak ennyit kérek, hangsúlyozom még egyszer, hogy ember módjára viselkedjünk
The future is now
ha szerinted ilyen módon kell hangot adni követeléseidnek, akkor mutass jó példát, hajts oda saját autóddal/motoroddal, vidd oda a saját számítógéped, akármi, és azt gyújtogasd, az is fog égni annyira, mint más kocsija
az ilyen erõteljes könnygázas stb fellépés amit mondtam nyílván túlzás, de akkor ott szét kellett volna oszlatni a tömeget
fidesz ígért anno megszorító intézkedéseket? és ha õk kerültek volna hatalomra nem lett volna rá szükség? szerinted más nem hazudik? (persze en mentség senki hazugságára)
és igen, Magyarországot nem úgy kell építeni, hogy szélsõséges helyzetben összefogunk, egyébként meg tojunk mindenre, hanem mindig kivesszük a részünk a közt érintõ munkából, és teszünk is valamit, nem csak várjuk hogy ez vagy az a párt legyen hatalmon és csinálják õk helyettünk. persze ez már túl utópisztikus... sajnos... ja és idevágó gondolat, mert azt nem értem, hogy az év többi napján hol ez a nagy magyar összefogás... ez kb olyan színvonalú, mint karácsony a szeretet ünnepe, karácsonykor szeressünk, a többi napon meg elhet tovább utálni...
ha a NÉP azt akarja, hogy legyen kormány/rendszerváltás, akkor több százezren mennek ki tüntetni BÉKÉSEN. ha 400 ember szétver egy teret, egy székházat, és kõvel dobálják a saját rendõreiket, az még nem jelenti azt hogy a nép változást akar
"...Igen, beszélnem is sikerült, bár ez még gyakorlattal is elég nehéz, ha közben egy ideges hölgy rángatja az ember nadrágját, próbálván elmondani, hogy nekünk igazából semmi jogunk sincs a közszolgálati televíziót befenyíteni, miközben az ember tök másról beszél. Azért sikerült egy kis tüzet vinni a dologba, a tömeg lelkesen éljenzett, amikor felvázoltam, hogy ha Toroczkaiék nem járnak sikerrel, mind odamegyünk. Ekkor azonban hátulról is elkezdtek rángatni, hogy ne tüzeljem a tömeget, mert a hangcucc körül kisebb vita tört ki azon, hogy most szabad-e lázadozni vagy sem. Ehhez megjegyezném, amit szegény néhai Déry János mondott a moszkvai puccs idején, hogy forradalmat nem lehet visszafogottan csinálni, nem lehet picit lázadni, ez pont olyan, mint hogy nem lehet picit teherbe esni sem. Végül azért csak lázadtunk, mint a tévében nyilván láttátok is, de ez egy másik történet. Ott és akkor még sokan gondolták, hogy ha elszántan állunk a Parlament elõtt, akkor majd a Gyurcsány megsajnál minket és lemond."
The future is now
The future is now
The future is now
jó kérdés talán semmi, viszont én sem tudom tétlenül nézni hogy átbasszák a fejem és még a végén hõst is faragnak ebbõl az emberbõl és a mostani kormányból..
ezekután hogy bízzak meg bármiben is magyarországon? emellett nem akarok elsétálni, nem voltam ott tegnap de ma és holnap ott leszek, nem kívánok törni zúzni, de jelen akarok lenni és tüntetõlegesen kifejezni hogy nem értek egyet a dolgok jelenlegi állásával, engem nagyon zavarna ha következmények nélkül maradna egy ilyen kormány hazugsággyár, elkeserít hogy erre büszkék is, felháborít hogy
szégyellem hogy magyarországon az én országombn az én népemmel ilyet csinálhatnak és ehhez még az én honfitársaim is asszisztálnak.. tipikusan a magyar történelem jut eszembe..
"5%-a meggyõzõdésbõl tette amit tett, az ügy érdekében (ennek ellenére ugyanúgy lenézem õket is), a maradék 95% meg a "buli" kedvéért volt ott..."
senki sem a buli kedvéért ment ki abban biztos vagyok, (nem is tudom hogy nem jut eszedbe hogy esetleg tényleg haragot vált ki az emberekbõl az ami itt történt--megjegyzem 6-800 éve ez így mûködik ha nem így lenne akkor nem is lett volna mit titkolózni vagy hazudni)hogy a tömeg elég nagy része ott már a buliért tûzött össze a rendõrökkel és kezdett el rombolni azt elfogadom
"de én eláraszottam volna az egész környéket könnygázzal és az egyértelmû rendbontókra gumilövedékkel tüzet nyitottam volna"
örülök hogy nem ez történt, ugyanis egyetértek hogy ezzel sokkal súlyosabb lett volna a zavargásokba torkollott tûntetõ megmozdulás, akár halálesetek és méginkább túlfûtött kedélyek
"könyörgöm, követeléseteknek nem attól lesz nyomatéka hogy törtök-zúztok"
áruld el szerinted mitõl lesz? komolyan kiváncsi vagyok
ugyanis ettõl nyomatéka lett, ez vitathatatlan, ma errõl beszél egész európa, pl mint a francia zavargásokkor
"holnap is lesz nap, élni kell tovább, és nem egy felégetett városban kéne..."
pont az a baja nagyon sok embernek hogy veled ellentétben nem tud élni tovább mintha mi sem történt volna, én sem
"fura hogy mondjuk nem parlagfûírtáskor, és a hasonló teendõk alkalmával van ennyi magyar, hanem csak ilyen alkalmakkor..."
ez egy nem idevágó gondolat, nem tudom te voltál e parlagfûírtáson vagy mivel töltöd az idõd, de az tény hogy az emberek legtöbbször szélsõséges hangulatban és helyzetekben nyilványítják ki véleményüket egységesen vezetõk nélkül, a paraméterek miatt természetesen vandál módon, úgy érzik más eszköz nincs a kezükben ez így van mióta világ a világ azért nem kell ezen ennyire megböbbenni (talán ezen érdemes inkább elgondolkodni hogy miért érzik így)
megjegyzem az hogy --
"na és ha kimennek tüntetni? menjenek csak! majd megunják és hazamennek!!"
-- és ehhez hasonló kijelentések azok amik azt okozták bennem is hogy csinálhatok bmit, gondolhatok bmit leszarják..
Amúgy meg ha a parlament feloszlatja magát és új választások vannak, a nép megint megszavazza az mszpt, ki nem tesz rá magasról. Mondom, én már nem lepõdök meg semmin ebben az országban. Ki mit fõzött, egye meg.
The future is now
Német kezdeményezésre az Európai Néppárt lemondásra szólította fel, mivel teljesen ellentétes a demokrácia alapelveivel, amit tett. (de ezt a hülye is látja.)
The future is now
"Céljaink eléréséhez százezreknek, millióknak kell az utcára vonulnia. Abból, hogy néhány százan összecsapnak a rendõrséggel, mûemléki épületeket, autókat rongálnak meg, még nem lesz kormányváltás, csak elriasztják az óvatos többséget."
Volt-e ilyen botrány valaha, és belebukott-e a kormány? A válasz igen, és igen. De Afrikában, könyörgöm!!
Amúgy meg erre szoktam mondani, hogy Észak-balkáni köztársaság a mi országunk, mindent meg lehet tenni, a nép sajnos nagyon birka, figyeljétek meg, még ez sem fogja megbuktatni a komcsikat... Ebben benne van az ellenzék töketlensége és rossz kommunikációja is, ami már 6-7 éve zajlik, hát ez van, ha nem találnak megfelelõ embereket.
Engem mondjuk nem zavar, nem lesz kevesebb az asztalon holnap sem, csak azt a sok szerencsétlen marhát sajnálom, akik a maszopra szavaznak, és erre jól széjjelszopatják õket... Go Feri Go!
The future is now
illetve az mtv székház bejáratának megdolgozásában 😊
ott a székházon belül már nem lopkodtak, törtek fosztottak semmit, csak a szutyadék média hangoztatja mindezt...ma ugye már a forradalmár = terrorista, és muszáj minden eszközt megragadni annak érdekében, hogy ez hangsúlyozva is legyen 😊