109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#94097 Jaja!! pl amikor csak 7-en vagyunk akkor nagyon hasznos vagy :D -
#94096 én se vok skilles,mégis hasznos tagja vok a csapatnak:) ugye Paul?:) -
Bala10 #94095 én azt terveztem ma, hogy berúgok... nem tudom mennyire leszek fegyelmezett.
De kössz az infót. :) -
HUmanHunter #94094 majd meglátjuk :P -
#94093 Wake nem rossz pálya egyébként. Igen szoros meccsen kaptunk ki az illutól. visszatérve az ellenfeletekre, velük játszottuk az első meccsünket és ésszel verhetitek őket. Nem hinném hogy sikere wingwalkot tudnának végrehajtani, ezenkívül nem elég szervezettek, ha támadnak szabadon hagyák a pontjaikat, így jól megéltünk abból hogy egy egy emberünk kerülő uttal befogott pár pontjukat. Skilljüktől sem kell baszarni, szerintem az fog nyerni aki fegyelmezettebben játszik. -
HUmanHunter #94092 a 5-0 ma este játszik Wake-n a dutch alliance ellen:) -
Bala10 #94091 Pedig jó onnan a kilátás. :)
Az a baj szerintem, hogy:
1, nem vagyunk skillesek, erőből nem támadhatunk, ezért kénytelenek vagyunk taktikázni. Ámde, néha túl van bonyolítva, túlzottan ki van számítva, amiről tudjuk, hogy ritkán van az, amit elképzel az ember.
2, nincs alternatíva.
Így, hiába jó, meg ésszerű, ha borul, borul minden.
Egy lapra felteszünk mindent stílus. :)
Szerintem... -
wide srccen a játékoknál -
#94089 Mikor játszik az 5-0 sov kupában ? nem akartok gyakni ? illetve ha van taktikátok szivesen lecsekolnám Bencs-el, nehogy megint felmenjetek a dombra :) -
#94088 Mekkora ötlet... :-) -
Bala10 #94087 Jój az új rucid. :) -
KaryKeksz #94086 Kösz JAG.
-
#94085 a cég honlapján van több video. Amúgy egyszerű vízgőzre vetít, 1 liter csapvízzel több óráig megy. :) Azért persze a 4,5 misi kicsit sok még érte... -
#94084 nézegettem én is nem is olyan régen, de igazából "csak" egy spéci vászon és egy mezei projector kombója :)
vászon helyett valami átlátszó gáz van...
csekk disz
amúgy tényleg jópofa :) -
:O -
#94082 lol. Lassan úgy fog kinézni egy billentyűzet mint egy C-64 -es, annyi csatlakozó lesz rajta. -
bunkolaja #94081 az il2-t egyszer felraktam, 4 óra training után se bírtam vele felszállni, valami 8 különféle gombot kell megnyomni hozzá... -
#94080 az is kéne, csak odáig még nem jutottam :D -
hát én ilyet szeretnék.. -
#94078 ha már ilyenjeid vannak vannak pedáljaid is hozzá? -
#94077 A G5-ös lézer egér progijába is meg lehet adni, melyik gomb mit csináljon. Pl. a görgő balra nyomására, milyen billkombinációt lökjön... -
#94076 Nem is az lcd kijelző a stopperekkel a gáz.. hanem ez :
- Programmable G keys Use the 18 programmable 'G keys' to execute common keystrokes or complex macros.
Ez CSÍÍT! Megcsinálhatja pl az startrek-es "alfa" manővert. Csak egyszer kell beleprogramozni és csak megnyomja ezt a billentyűt és az végrehajta. Meg kitudja hány fontos légiharc manövert lehet így megcsinálni.. Vagy vegyünk egy egyszerü esetet k98 van a kezedben és te expakkal akarsz robbantani. Ugye ha magunk csináljuk akkor 4-es gomb, fire, alternative fire,fire. Ezzel a billel csak 1 gomb.
Azért megnézném hogy egy ilyen billenytűzet mire képes -
#94075 megnézem tökre rég játszottam bármilyn szimulátorral..
adnak még ki ilyen gammákat? évek óta nem is láttam ilyeneket, annó meg talán ebből volt a legtöbb -
#94074 ja neeeem:) csak egy hét múlva megyünk! -
ucu #94073 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10717
asszem ilyen :) de az is lehet hogy egyszeruen csak van egy oraja :] -
#94072 thx.
Mivan, a hüttébe van internyet? :-) -
#94071 ez tök jó :) -
Nincs ihletem...
-
KaryKeksz #94069 Asszinak jó vagyok .
repülni szeretek de még nem volt lehetőség (meg nem is tudok)
-
Bala10 #94068 Mint mindenhova és mindenhol.:) -
#94067 mivel nem volt más az elején mi? :D
amúgy a főmakit becsülni kell, csapatán kívül egy csomó pluszdolgot csinál a közösségért, mint annó pl bb...bár azért vannak f@sságai, de nemvészesek :) -
KaryKeksz #94066 Jah és running is jó fej , vele beszélgettem sokat BF talin. -
nincs ott a többijekkel se gond, csak köll egy kis beilleszkedési idő :)
páblikon meg sok a vérpistike, ezért kell csak meccsezni :) -
KaryKeksz #94064 kivétel Joebácsi ! -
KaryKeksz #94063 BATTLEFILED 2 ?
Nagyon nagyképüek a játékban , nem segítenek semmit .... és jah stb...
Szal inkább BF1942 és BF2142 vegyes felvágott kellene.
kösszi -
Bala10 #94062 -
#94061 Ez a 8k-s verzsün...
-
#94060 Jóje?
-
#94059 Meg a harrier-hez dc-ben :P! -
#94058 anno én is méricskéltem, bár ennyire hácén azé nem, nekem csak a flakkok másfél percei voltak fontosak :)