Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
a tegnap a rendõrség részérõl is túlkapsá gyanus volt, több helyen belerohamoztak randalírozás nélküli tömegbe
persze ilyenkörülmények között nehéz megítélni az ilyesmit..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
kárörvendõnek és lesajnálónak tûnik amit írsz, a lényeg azon van hogy aki nem ért egyet azzal hogy gyurcsók és kormámnya a szemébe hazudhat csakhogy megtartsa a hatalmát az kimegy és jelenlétével tûntet ez ellen, számomra becsülendõ hogy akár 200 ember is kimegy nyíregyháza fõterére

te miért mentél oda?

LSSAHPAUL
Oks, de már azon gondolkodunk itt mátészalkán hogy tartsuk fel az orosz tankokat.. mert az lesz,nemsokára, ha már nem bírnak a tömeggel világos hogy õket hívják megint..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

na akkor egy kis 100% politika mentes hir.
a hL (aka Violent North) kuparol annyit, hogy VASARNAPIG (szept 22) mindenkeppen regisztraljatok a weboldalon, csinaljatok meg a csapatotokat es adjatok meg CD KEYHASH -t, mivel vasarnap ejfelkor lezarul a regisztracio!

LSSAHPAUL
Ezzel nagyon sokat rontott a helyzetén a rothadék komcsi kormány. Mert ez már nem is a kádár idõket idézi hanem a rákosi-félét.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Effendi
Na a blogja azt hiszem egy ideig gondozatlan marad 😊

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Ahhoj
GYORSHÍR: A rendõrök lekapcsolták Tomcatet

"Ezért arra intjük valamennyi olvasónkat, aki tevékenyen részt vett a tegnapi forradalmi cselekményekben, lehetõleg ne tartózkodjon otthon, mert a jelek szerint elõállíthatják és alapos vizsgálati fogságnak vethetik alá, s örülhet, ha ennyivel megússza" – írja a kuruc.info.

HU.man Josy
hm, sok régi harcos 😊

<#wave>

Ahhoj
nah, most voltam Nyíregyháza fõterén (történetesen itt is Kossuth tér a neve 😄), vannak max 200an, a tényleges tüntetõket mondjuk felére saccolnám, inkább vicces mint vmi érdemi megmozdulás 😊

DarkHorSe
<#violent><#zavart2><#zavart2><#bdead><#wilting><#wilting>
<#help>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
<#violent><#violent><#gun><#gun><#violent><#gun>
<#gun><#violent><#violent><#violent>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

<#gun><#violent>ehez

Kary vagy Karykeksz

<#gun><#violent> én ezez nem értek és nem is szólók bele !
csak lövöldözök <#gun><#violent>
<#beka2>

Kary vagy Karykeksz

LSSAHlavina
még jó hogy csak vízi volt... 😊) Amúgy meg tényleg csak a munkáját végezte, ez tény...

The future is now

Bencsi
minden tisztelet az õvék!
de az egyik vizibazookás kiosztott nekem egy headshotot😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

LSSAHlavina
a rendõröket sajnálom. Szerencsétlenek csak dolgoztak... Mi lenne, ha a munkahelyemen egy elégedetlen partner bejönne oszt jól leápolna.... 😞

The future is now

LSSAHlavina
Nah gondolkodtam, és azt hiszem mégiscsak kellett egy ilyen rendbontás. Miért? Azért, mert ezt már nem lehet besöpörni a szõnyeg alá. Kellett, hogy végre ráébredjenek, hogy nem lehet mindent megtenni ezzel az országgal, csak azért, mert több a birka az országban, mint a nem birka.

Ha a francia diákoknak, vagy a "francia" araboknak van joga hozzá, akkor miért nekünk ne legyen? Az igazság az, hogy tényleg alkotmányozó nemzetgyûlést kéne összehívni. A mostani alkotmányunk egy nagy fos, a régi komcsi alkotmány toldozása, foldozása, még a száma is ugyanaz: 1949. évi XX. törvény Egy kibaszott kommunista alkotmány kicsit megspékelve. Szimbolikus lenne, ha végre csinálnának egy normális európai alkotmányt. Utána választási törvényt megreformálni, új választásokat kiírni, közvetlen képviselet, nem ilyen barom listás marháskodás, és akkor már talán lehetne élni itt a Balkán északi részén is... Most sorra kapom az emaileket az olasz, német, francia kollegáktól, hogy tartsunk ki, ûzzük már el végre a posztkommunista barmokat. Õk (németek) az újraegyesítéskor törvénybe foglalták, hogy az elõzõ rendszer kiszolgálói, politikusok, ügynökök, stb. nem vállalhatnak közszereplést. Pont. Mi meg itt bohóckodunk 17. éve, hogy milyen fasza rendszerváltás volt...

The future is now

joebacsi
leginkább a felszereléssel voltak gondok...pl ha a vicces ifa oszlatókocsi helyett kivezénylik a készenléti rendõrség 2 BTR-ét, pikkpakk szétszedik a tömeget...de valószínûleg épp egyikse volt bevethetõ állapotban...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
azért õ is esik túlzásokba, pl az ifa oszlatókocsi nemlett felborítva...meg a folyamatos rendõrfikázása is pöttyet csípi a szememet, de elég sok lényegi dolog benne van, amit a média próbál nagyon máshogy beállítani

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
szerintem kevesen voltak és nagyon megviselte õket az egész nem beszélve hogy rossz felzereléssel, rossz kiképzéssel, és rossz vezetõkkel voltak ott, és azért jól elverték õket ha lehet így fogalmazni
ezért volt bohózat volt amit mûveltek, és egy idõ után a maroknyi csapat fe is adta
pl volt olyan síró rendõrlány akit el kellett viinni a helyszínrõl mert nem bírta a stresszt
és pl én sem ültem volna a tûntetõkkel körbefogott vízágyú autóban amit próbálnak felborítani, kövekkel dobálni, bejutni a szélvédõn és felgyújtani... kemény lehetett

Bencsi
a Gyurcsány katonák, miért adták át a székházat?

ahhoj!

Amikor kiborul a szarosbili, ott mindig elszabadulnak az indulatok. Szükség, nem szükség, kultúrált, nem-kultúrált nem értelmezhetõ. Olyan, mint ha azon csodálkoznál, hogy a napon meleg van.

Pink Tiger
majdnem teljesen 😉

Pink Tiger
jah kérem 😊
te figyelj, ne hülyéskedj én sose lennék rosszban senkivel mert másképp látjuk a dolgokat 😊 és veled sem ezért álltam le a gondolatcserére😉
pont hogy értelmes gyerek vagy .. hát pont ezért (nasemmibuzulásazér!)
szóval egyetértek persze

Pink Tiger
LOL 😊)

Ahhoj
szerintem sokáig tudnánk mondani egymásnak a magunkét, nem akarok amúgy senkivel se rosszba lenni, legalább is emiatt biztos nem 😊 legalább is ha egyetértesz ezzel: #90270. de ha jól értelmezem igen 😊

Pink Tiger

Tuvok

Az a baj ezzel, hogy választásnál 2 dolgot tehetsz:
1. Nem mész el szavazni.
2. Megpróbálod a sok rossz közül kiválasztani azt, ami szerinted a kisebbik rossz.
Egyik sem megoldás, de harmadik lehetõség nincs. 😞 Jelenleg...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Pink Tiger
"a legtöbben csak arról tudtak ott, hogy el kell foglalni a székházat, és amikor elfoglalták, akkor kijelentették, hogy "GYÕZTÜNK", de arról fogalmuk se volt hogy mit is nyertek meg..."

feltûnõen jólinformált vagy te, ez már gyanus!! 😊
én továbbra is fenntartom hogy nem ostromállapot gyanánt vonult tegnap délután/este oda 10.000 ember, viszont vezetõk nélkül mentek feltüzelve a történtek miatt, ki dühösen kiharagosan, ki elkeseredve

"ha szerinted ilyen módon kell hangot adni követeléseidnek, akkor mutass jó példát, hajts oda saját autóddal/motoroddal, vidd oda a saját számítógéped, akármi, és azt gyújtogasd, az is fog égni annyira, mint más kocsija"

gyerekes amit írsz (szerintem), pont nem azt mondtam hogy törve zúzva szeretném a véleményemet kifejezni olvasd el mégegyszer amit írtam (és az megint más kérdés hogy nem értettem egyet veled és azt mondtam hogy igenis nyomatékot adott (szerintem) a zavargás-jelleg az általános közfelháborodásnak)

"az ilyen erõteljes könnygázas stb fellépés amit mondtam nyílván túlzás, de akkor ott szét kellett volna oszlatni a tömeget"

lehet, de jobb így(nekem, szerintem), én végignéztem a televíziós közvetítést és közben felvetült a tüntetõk között hogy elmennek gyurcsány házához, illetve hogy felgyújtják a fogságba került vízágyú autót benne a rendõrökkel (gondolom dzsóbácsiék errõl többet tudnának mesélni) na ezek nem történtek meg és pl talán pont azért mert nem hergelte fel a birka gondolkodni már nem tudó embereket az hogy nagyobb erõvel durván rájuk támadnak a rendõrök

"fidesz ígért anno megszorító intézkedéseket?"
ha elfogynak az érvek mindig ide lyukadunk vissza, nem értettem ez most hogy jön ide, ennél most sokkal súlyosabb dolog történt..
most jön a visszamutogatás, terelgetés meg a mi lett volna ha.., ezek nem érvek, minden baloldali szimpatizáns ismerõsöm csak ilyeneket tud nyökögni...

"és igen, Magyarországot nem úgy kell építeni, hogy szélsõséges helyzetben összefogunk, egyébként meg tojunk mindenre, hanem mindig kivesszük a részünk a közt érintõ munkából, és teszünk is valamit, nem csak várjuk hogy ez vagy az a párt legyen hatalmon és csinálják õk helyettünk. persze ez már túl utópisztikus..."

ez már a mesélgetõs terrelgetõs rész megint

"ja és idevágó gondolat, mert azt nem értem, hogy az év többi napján hol ez a nagy magyar összefogás... ez kb olyan színvonalú, mint karácsony a szeretet ünnepe, karácsonykor szeressünk, a többi napon meg elhet tovább utálni..."

szélsõséges helyezetek okoznak öszefogást az emberekben (ha napi 2 ember meghallna a parlagfûtõl) pár nap alatt egységesen minden ember hidd el kimenne és legyilkolná az összes parlagfüvet nagy egyetértésben, amíg csak allergiás tüneteket okoz a lakosság 20%ánál le fogják szarni.. ez így mûködik

"ha a NÉP azt akarja, hogy legyen kormány/rendszerváltás, akkor több százezren mennek ki tüntetni BÉKÉSEN. ha 400 ember szétver egy teret, egy székházat, és kõvel dobálják a saját rendõreiket, az még nem jelenti azt hogy a nép változást akar"

ha már itt tartunk azt sem jelenti hogy NEM akar.. 😄
békés tüntetésnek kevesebb a nyomatéka ezt be kell lásd te is ne mondd hogy nem így van, másrészt nekem meggyõzõdésem hogy nem öldökölni vonulnak ki az emberek az utcára hanem ösztönösen haragból a történtek miatt így mûködik az emberek 90%a kellõ behatásra..

"több százezren mennek ki tüntetni BÉKÉSEN"
külön erre meg csak ennyit:
"na és ha kimennek tüntetni? menjenek csak! majd megunják és hazamennek!!"

😄 De ez lagább odaért a helyszínre. 😊 Ellentétben a combino-val, ami nem is mûködik. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bencsi
!

Ahhoj
elfogadható álláspontnak tartod azt, hogy a politikai hovatartozása mindenkinek magánügye, de vandalizmusra nincs semmi szükség? 😊

LSSAHlavina
hát erre mondom én azt, hogy Balkán... Ennyi értelem sincs az emberekben, hogy belássák, ilyen politikai körnek egyszerûen nincs helye Európában. Ezért gyárt oly nagy sikerrel Tomcat olyan feliratú pólót, hogy "Menjél el a te országodba!"

The future is now

Ahhoj
😄DDDDDDDDDDDDDDD

LSSAHlavina
LOL állítólag a szerencsétlen 40 éves vízágyús kocsi (vicc az is, hogy mit tudott felmutatni) még mindig ott van a tér közepén elakadva, és ráírták az oldalára, hogy COMBINO. 😊)))))))))))

The future is now

Ahhoj
vedd úgy hogy a dolgoknak ezt a részét nem kavartam bele, annyira nem vagyok jártas se szakmailag, se nem követem napról napra az eseményeket. szerintem mszp. ennyi, erre nincs vita alapom, okom sincs rá, szerinted fidesz, vagy miép, vagy éppen bármi más, csak ne mszp. ezt mindenki döntse el magának

én csak a vandalizmus ellen mertem szót emelni, mert az senki érdekeit nem szolgálja. se fidesz, se mszp, se 64 vármegye izébizé...

mint amit idéztem meg mondtam volt, ha a NÉP (ami nem 400 vandált jelent) váltást akar, akkor felvonulnak mindannyian tüntetni. ha nem akar a nép váltást, akkor marad a kevés és lelkes felvonuló, de nem lesz váltás.
és ez így van jól, akinek változás kell az ne otthon kuksoljon, hanem irány az adott város fõtere, vagy ahol éppen érdemes tüntetni. de mindezt lehet normális, emberi körülmények között is. én csak ennyit kérek, hangsúlyozom még egyszer, hogy ember módjára viselkedjünk

LSSAHlavina
figgy, a megszorító intézkedések nem azért kellenek, mert attól lesz szép az élet, vagy mert elkerülhetetlen eszközei annak, hogy a szép élet, a gazdag kánaán (amit mondjuk Izrael nemrég bombázott porrá, de ez másik sztori) eljöjjön, hanem mert valaki valamit elszúr, éveken át szúrja el, és megpróbálja menteni a menthetõt. Úgy csinálsz, mintha más párt, vagy más eszme, vagy más koalíció lett volna hatalmon az elõzõ 4 évben. Pont errõl beszélt ferkó is, ha figyeltél, nem csináltak semmit annak érdekében, hogy ne kelljen most ilyen drasztikus megszorító csomagot összehozniuk. Amúgy meg a közgazdász társadalom is megosztott, hogy ilyenkor mi a jó terápia, és nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy egy drasztikus keresletcsökkentõ sokkot elõoidézni olyan jó megoldás, a költségvetési hiány lefaragására (amit amúgy persze õk hoztak össze hozzá nem értéssel, vagy nemtörõdömséggel). Az elvonások emelése csak azt eredményezi, hogy szûkül a gazdaság, mert a termelési költségek nõnek, csökken a kereslet, mivel a lakosság vásárlóereje is szûkül, tehát egy spirálba kerülhet a gazdaság. 95-ben is ezt kockáztatták a bokros féle szeretetcsomaggal, és most is ezt kockáztatják. Egyes vélemények szerint éppen hogy csökkenteni kellene a közterheket, ezzel egyrészt kifehérdne a gazdaság, ergó akár még nõhetnek is a jövedelmi adóbevételek, mert az emberek több jövedelmet vallanak be, ahelyett hogy zsebbe kapnák, másrészt a kereslet növekedésével a fogyasztásból is több adó folyna be (lásd 98-99-2000). Persze egy dolgot akkor is meg kellene tenni, racionalizálni az államot. A sok léhûtõt elküldeni, a 15 gyermekes roma családokat nem támogatni, hanem azt már szankcionálni, nyugdíjrendszert, EÜ-t reformálni, akit indokolatlanul leszázalékoltak azt az orvossal együtt börtönbe zárni, stb. Megtisztulás, és cselekvés. Ja, ne álmodozzak, ez itt a Balkán északi része...

The future is now

Ahhoj
a legtöbben csak arról tudtak ott, hogy el kell foglalni a székházat, és amikor elfoglalták, akkor kijelentették, hogy "GYÕZTÜNK", de arról fogalmuk se volt hogy mit is nyertek meg...
ha szerinted ilyen módon kell hangot adni követeléseidnek, akkor mutass jó példát, hajts oda saját autóddal/motoroddal, vidd oda a saját számítógéped, akármi, és azt gyújtogasd, az is fog égni annyira, mint más kocsija
az ilyen erõteljes könnygázas stb fellépés amit mondtam nyílván túlzás, de akkor ott szét kellett volna oszlatni a tömeget
fidesz ígért anno megszorító intézkedéseket? és ha õk kerültek volna hatalomra nem lett volna rá szükség? szerinted más nem hazudik? (persze en mentség senki hazugságára)
és igen, Magyarországot nem úgy kell építeni, hogy szélsõséges helyzetben összefogunk, egyébként meg tojunk mindenre, hanem mindig kivesszük a részünk a közt érintõ munkából, és teszünk is valamit, nem csak várjuk hogy ez vagy az a párt legyen hatalmon és csinálják õk helyettünk. persze ez már túl utópisztikus... sajnos... ja és idevágó gondolat, mert azt nem értem, hogy az év többi napján hol ez a nagy magyar összefogás... ez kb olyan színvonalú, mint karácsony a szeretet ünnepe, karácsonykor szeressünk, a többi napon meg elhet tovább utálni...
ha a NÉP azt akarja, hogy legyen kormány/rendszerváltás, akkor több százezren mennek ki tüntetni BÉKÉSEN. ha 400 ember szétver egy teret, egy székházat, és kõvel dobálják a saját rendõreiket, az még nem jelenti azt hogy a nép változást akar

Pink Tiger
na most tényleg a tegnap este történteken fog lovagolni a koalíció még talán hetekig miközben kézzelfogható felelõsöket kreál felháborodik és ezt minden pénzt és energiát nem kímélve kiokádja minden szócsövön -- ez egy retorikai húzás -- terel terel

LSSAHlavina
ízelítõ, most olvasom.... 😊

"...Igen, beszélnem is sikerült, bár ez még gyakorlattal is elég nehéz, ha közben egy ideges hölgy rángatja az ember nadrágját, próbálván elmondani, hogy nekünk igazából semmi jogunk sincs a közszolgálati televíziót befenyíteni, miközben az ember tök másról beszél. Azért sikerült egy kis tüzet vinni a dologba, a tömeg lelkesen éljenzett, amikor felvázoltam, hogy ha Toroczkaiék nem járnak sikerrel, mind odamegyünk. Ekkor azonban hátulról is elkezdtek rángatni, hogy ne tüzeljem a tömeget, mert a hangcucc körül kisebb vita tört ki azon, hogy most szabad-e lázadozni vagy sem. Ehhez megjegyezném, amit szegény néhai Déry János mondott a moszkvai puccs idején, hogy forradalmat nem lehet visszafogottan csinálni, nem lehet picit lázadni, ez pont olyan, mint hogy nem lehet picit teherbe esni sem. Végül azért csak lázadtunk, mint a tévében nyilván láttátok is, de ez egy másik történet. Ott és akkor még sokan gondolták, hogy ha elszántan állunk a Parlament elõtt, akkor majd a Gyurcsány megsajnál minket és lemond."

The future is now

LSSAHlavina
plusz a tegnapi nap, ami érdekesebb.

ez

The future is now

LSSAHlavina
beszámoló elsõ kézbõl. 😊))

tomcat blog

The future is now

Pink Tiger
"de ennek a vandalizmusnak mi értelme van?"

jó kérdés talán semmi, viszont én sem tudom tétlenül nézni hogy átbasszák a fejem és még a végén hõst is faragnak ebbõl az emberbõl és a mostani kormányból..
ezekután hogy bízzak meg bármiben is magyarországon? emellett nem akarok elsétálni, nem voltam ott tegnap de ma és holnap ott leszek, nem kívánok törni zúzni, de jelen akarok lenni és tüntetõlegesen kifejezni hogy nem értek egyet a dolgok jelenlegi állásával, engem nagyon zavarna ha következmények nélkül maradna egy ilyen kormány hazugsággyár, elkeserít hogy erre büszkék is, felháborít hogy
szégyellem hogy magyarországon az én országombn az én népemmel ilyet csinálhatnak és ehhez még az én honfitársaim is asszisztálnak.. tipikusan a magyar történelem jut eszembe..

"5%-a meggyõzõdésbõl tette amit tett, az ügy érdekében (ennek ellenére ugyanúgy lenézem õket is), a maradék 95% meg a "buli" kedvéért volt ott..."

senki sem a buli kedvéért ment ki abban biztos vagyok, (nem is tudom hogy nem jut eszedbe hogy esetleg tényleg haragot vált ki az emberekbõl az ami itt történt--megjegyzem 6-800 éve ez így mûködik ha nem így lenne akkor nem is lett volna mit titkolózni vagy hazudni)hogy a tömeg elég nagy része ott már a buliért tûzött össze a rendõrökkel és kezdett el rombolni azt elfogadom

"de én eláraszottam volna az egész környéket könnygázzal és az egyértelmû rendbontókra gumilövedékkel tüzet nyitottam volna"

örülök hogy nem ez történt, ugyanis egyetértek hogy ezzel sokkal súlyosabb lett volna a zavargásokba torkollott tûntetõ megmozdulás, akár halálesetek és méginkább túlfûtött kedélyek

"könyörgöm, követeléseteknek nem attól lesz nyomatéka hogy törtök-zúztok"

áruld el szerinted mitõl lesz? komolyan kiváncsi vagyok
ugyanis ettõl nyomatéka lett, ez vitathatatlan, ma errõl beszél egész európa, pl mint a francia zavargásokkor

"holnap is lesz nap, élni kell tovább, és nem egy felégetett városban kéne..."

pont az a baja nagyon sok embernek hogy veled ellentétben nem tud élni tovább mintha mi sem történt volna, én sem

"fura hogy mondjuk nem parlagfûírtáskor, és a hasonló teendõk alkalmával van ennyi magyar, hanem csak ilyen alkalmakkor..."

ez egy nem idevágó gondolat, nem tudom te voltál e parlagfûírtáson vagy mivel töltöd az idõd, de az tény hogy az emberek legtöbbször szélsõséges hangulatban és helyzetekben nyilványítják ki véleményüket egységesen vezetõk nélkül, a paraméterek miatt természetesen vandál módon, úgy érzik más eszköz nincs a kezükben ez így van mióta világ a világ azért nem kell ezen ennyire megböbbenni (talán ezen érdemes inkább elgondolkodni hogy miért érzik így)

megjegyzem az hogy --
"na és ha kimennek tüntetni? menjenek csak! majd megunják és hazamennek!!"
-- és ehhez hasonló kijelentések azok amik azt okozták bennem is hogy csinálhatok bmit, gondolhatok bmit leszarják..

LSSAHlavina
azzal hogy lemond, miért lenne új választás??? A magyar választási törvény (sajnos) nem így mûxik, mondhatnám az egyik legkorszerûtlenebb és legroszabb a világon. Szeretünk "leg"-ek lenni, na... Költségvetési hiányban is talán csak Argentína vert minket, de ott mondjuk vér is folyt, akkora káosz lett.

Amúgy meg ha a parlament feloszlatja magát és új választások vannak, a nép megint megszavazza az mszpt, ki nem tesz rá magasról. Mondom, én már nem lepõdök meg semmin ebben az országban. Ki mit fõzött, egye meg.

The future is now

Ahhoj
nem, a legnagyobb poén az lesz, ha lesznek újra választások, és megválasztják az MSZP-t 😉

LSSAHlavina
Egyébként meg az lesz Európa legnagyobb vicce, ha ferkó tényleg nem mond le.

Német kezdeményezésre az Európai Néppárt lemondásra szólította fel, mivel teljesen ellentétes a demokrácia alapelveivel, amit tett. (de ezt a hülye is látja.)

The future is now

Ahhoj
te is tudod jól, hogy az ott jelenlévõk igen nagy részének fogalma sem volt az egészrõl, csak a buli kedvéért voltak ott. akik meg azt hitték hogy valamit elérnek ezzel.. hát azok nem tudom mit gondoltak... és amúgy tényleg éljenek a hõs forradalmárjaink, akik kövekkel dobálták a rendõröket... felháborító hogy próbálták (bár nem sok eredménnyel) védeni az épületben tartózkodókat, egymást, a valamint a köz- és magántulajdont... amúgy a Jobbik is ezt nyilatkozta:

"Céljaink eléréséhez százezreknek, millióknak kell az utcára vonulnia. Abból, hogy néhány százan összecsapnak a rendõrséggel, mûemléki épületeket, autókat rongálnak meg, még nem lesz kormányváltás, csak elriasztják az óvatos többséget."

LSSAHlavina
Amúgy meg nem tudom mi a fenét kell randalírozni... Ez tényleg értelmetlen. Csak lejáratják az egész helyzetet, bagatelizálódik a dolog súlya, és támadási felületet adnak a komcsiknak, terelhetik a saját szennyesükrõl a figyelmet.

Volt-e ilyen botrány valaha, és belebukott-e a kormány? A válasz igen, és igen. De Afrikában, könyörgöm!!

Amúgy meg erre szoktam mondani, hogy Észak-balkáni köztársaság a mi országunk, mindent meg lehet tenni, a nép sajnos nagyon birka, figyeljétek meg, még ez sem fogja megbuktatni a komcsikat... Ebben benne van az ellenzék töketlensége és rossz kommunikációja is, ami már 6-7 éve zajlik, hát ez van, ha nem találnak megfelelõ embereket.

Engem mondjuk nem zavar, nem lesz kevesebb az asztalon holnap sem, csak azt a sok szerencsétlen marhát sajnálom, akik a maszopra szavaznak, és erre jól széjjelszopatják õket... Go Feri Go!

The future is now

joebacsi
hát ez a randalírozás kimerült pár rendõrautó rongálásban (ebbõl 1 lett felgyújtva), egy vízágyús ifa elfoglalásában, szovjet emlékmû modernizálásban 😊

illetve az mtv székház bejáratának megdolgozásában 😊

ott a székházon belül már nem lopkodtak, törtek fosztottak semmit, csak a szutyadék média hangoztatja mindezt...ma ugye már a forradalmár = terrorista, és muszáj minden eszközt megragadni annak érdekében, hogy ez hangsúlyozva is legyen 😊