Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHlavina
lmao akkor a tutajos jelzõ marad.

The future is now

omg 😄

LSSAHPAUL
A játék elején elsüllyesztettük a hajót és csak 1 emberük maradt. Beúszott a tengerbe Boti meg Remus egy csónakért, és volt kb 5 percük hogy megtalálják a másik csónakban, a lepörgetés ellen menekülõ ellent...
Mi meg csak a térképet néztük és vártuk a fejleményeket.. Boti kivezette a hajót a tiltott zonába, majd az eszeveszett visszafordulásnál zátonyra futtatta a csónakot, a parton futottak visszafele, de nem tudtak kimenekülni a tiltott zonából.. no more.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHlavina
na micsinált már Omahán??

The future is now

LSSAHPAUL
Na de volt ettõl az expakkolástól nagyobb baki is. Szvsz Boti,a tutajos viszi a prímet 😄

LSSAHlavina
2x ? Kikérem magamnak. 😊) Míg õ 1:3:17 stattal rohangált a fõbézünkön (mert elõtte engem sikerült kiexpakkolnia mikor már biztosítottam a zászlót) addig én folyamatosan freggeltem õket, meg az õ bázisukon viháncoltam, lekötve 1 pz-t meg egy assit legalább 4 percig. Mindez répa alatt. Azért kurskon az axis bázison nem olyan könnyû túlélni egy tank meg egy assi ellen 1 percig sem, próbálja ki bárki, meddig tud bújkálni...

The future is now

LSSAHPAUL
Egyébként 1 azaz 1 jó sorozat apc lövéssel lelehet szedni õket. Kifigyeltem hogy úgy fordulnak meg hogy felmennek gyertyába, és amikor szinte megáll a gép rátenyereltem a tûzgombra. Addig lõttem mig túl nem hevült, de ezt ahányszor eljátszottam annyiszor nyiffant meg az illetõ, azaz néha tudott katapultálni, amikor meg nem akkor gondolom nem hitte el hogy a nagy dínom dánomban megis dögölhet.
A játéklehetõség megadásához meg úgy látom kevés a befolyásom, Ip úgy lebaszott hogy a nála min 2x skillesebb lavinára akartam cserélni hogy ilyedtemben elnézést is kértem :p

LSSAHlavina
Már többször leszûrt tanulság, hogy legalább azok közül a legerõsebbek játszanak, akik TS-en vannak, elérhetõk. Persze ezt sokan nehezen veszik, de nem önnös érdekbõl kell játszani, hanem a klánért... Ha valaki csak úgy játszani akar, arra ott a public. Ez így kicsit bohóckodás ízû mindig. 8v8 -ban ha van 2 (vagy akár 1) sokkal gyengébb skillû ember, az már nagyon sokat eldönt. Ezt el kellene végre fogadni, mert így éles meccseknek vajmi kevés értelme van.

Nem (csak) tegnapra mondom kifejezetten, mert tegnap tényleg a nyomasztó légifölény miatt vertek minket.
Sajnos megbízhatatlanok a pilótáink, tisztelet a kivételnek.

The future is now

LSSAHPAUL
Kiestünk a kupából tegnap, omahát hoztuk 27 ponttal, de utána kursk felejtõs lett. Nem a legerõsebb lineup-al játszottunk, nem értem hogy ilyen fontos meccsre miért nem jöttek a repülõseink??? Effi repült,de kellett volna mellé még valaki. ( borg,hunzi,darkhorse ) Persze nem hiszem hogy felvehették volna a versenyt a nemzetközi szinttel, de csak jobb lett volna mint Bencsi vagy fogalmam sincs ki vitte a bombert.

DarkHorSe
hi

Swedish people are albino monkeys

Bencsi
😄
alap bõr tok😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Kicsirigo

Bencsi
kamu, a zsebében van a sokol!
tök merev marad abillentyûzet!

azta 😊

Kary vagy Karykeksz

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHPAUL
Szal úgy tervezzük hogy a köv klántalink belessen ebbe az idõpontba (dec2), valszeg elõtte és utána még 1 napig bulizunk, ide jöhettek. Elvégre Apa régen lssah-ás volt. Meg Joe te is,de neked nem kell mondani mert olyan vagy mint a muslica 😊

aPa
ááá, ez hihetetlen 😞
már többször kifogtuk a rossz idõpontot a bftalival 😞
1x a hobbi-klán síelésére esett pont
1x meg egy másik bulira, ami már jó elõre fixen megvolt. én a bftalin kezdtem, és mentem át a másikra, viszont már az odaútra sem emlékszem, a taxisnak csak annyit tudtam mondani, hogy valalmi egyetemi kolesz 😊 utána állítólag hajnalig roptam.

mostmeg a szülinapra rá. szeptemberben foglaltam le a helyszínt/idõpontot...

valakit le kell lõnöm... 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Pink Tiger
hát az az igazság hogy a mi procink is elég sokszereplõs, már le van szervezve úgy egy hónapja és sajna már nem tologatható, ha nem így lenne akkor bftalin ünnepelnénk!
így viszont kénytelenek leszünk kihagyni..😞
pont tegnap bosszaknodtunk apával hogy már megint pont az egyetlen nekünk rossz napon van a bf tali 😊 ez már megtörtént velünk párszor

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

joebacsi
és ha mondjuk összehoznánk a procedúrákat? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
ú egy idõpont van ami egész évben nem jó a hobbi klánnak,
egyik alapító atyánk(aPA) születésének megemlékezési procedúrája 😊)

Wreck86
ha vannak rajta,és megy a ts,akkor tuti,hogy valahol hibás a cím,másik eset az,hogy van iylen ts,csak le van állítva.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Czdano
tuti 😞

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Wreck86
rossz a cím,biztos,hogy pontosan erre kell menned?

Wreck86
+ kb max 10 server fut asszem 3 sw,7 rtr

bakvarnyu
jahh, azt olvastam azok nem olyan jók mint az alap.

joebacsi
elsõ road to rome, második a secret weapons of wwii, mindkettõ hivatalos kiegészítõ (értsd: pínzbe kerül 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bakvarnyu
Nem tudjatok ez a ket palya melyik modba lehet?
Anzio es Kbely airfields

Kovács legény
nah végre hogy lesz taliiii juppijéééé

www.czekoart.hu

joebacsi

joebacsi
bftali:
2006.12.02. 19:00 - 5:00
Scopaima Pub-Étterem
1137 Budapest, Pannónia utca 18. (nyugatitól pár sarok)

a lényeg, hogy lesznek hastáncos lánykák, ha igényli a nép 😄
fasza, nagy hely, sok ülõhely, hosszú bárpult, márcsak oda kell menni, és inni mint állat...
majd feltolom bannerba, meg lassan felkerül bf.hu-ra is

Czdano
hali! letöltöttem a legujabb teamspeaket de nem akar müködni (desert combat moddal menne a dolog)
hibaüzenet a következõ
<20:01:24> Connecting to berlin247.redirectme.net:8768
<20:01:27> No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it

pedig mások nagyban nyomatják a ts-t!

:/

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ucu ha akarsz velünk játszani vagy esetleg ha a Lssah-soki nincsenek meg akkor szólj(atok) légyszi ICQ-n .
KÖSZI

Kary vagy Karykeksz

21:00 -kor tudunk jatszani :S

Wreck86
LAvina,bocse de csak ilyen érmét találtam,ami engihez húz,ha vki tud jobbat szebbet,akkor én csak örülök. ui: nehéz lenne egy érmet esetleg szerkezsteni erre a célra?<#nemtudom>

bár nem eredeti német jelvény lenne,de a mienk <#vigyor4>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

LSSAHlavina
asszem ma este klánmeccs van. de elõtte lehetne egy Bulge, az jó wespés map 😊

The future is now

vagy esetleg bulge

LSSAHPAUL
lvn :Majd ki lesz írva,meg a többieké is akik segítettek,de most ez a legkevesebb.
effi:Majd beszélünk ez ügyben

LSSAHlavina
Hát nem sok kedvem maradt. Mint retroprogramozó, az alkotások sérthetetlenségét vallom, és illik kiírni ki mit csinált. Legalábbis így megy ez 25 éve a színen.

Szerintem csináljatok új dizájnt. 3D-re kíváncsi lennék mondjuk.

The future is now

Effendi
Paul, ha van ötleted, akkor beszéhetünk róla, hogy mit is szeretnél, és szépen lassan átalakítjuk a stat design-ját. Ezért is csináltam azt a táblázatot, amit el is küldtem neked, hogy pofássabb legyen, csak hát nem mozdult rá senki. Grafikai munkát a magam m,ódján bevállalhatok, esetleg html-kódot is és 3D-t is.(gondoltam, hogy ha sok idõm lesz akkor az érmeket megcsinálom 3D-ben, de még nem volt sok idõm 😊 )

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

LSSAH vagy 5-0 akar este lovoldozni egyet? unberlin vagy caen lenne a mapunk

LSSAHPAUL
Megcsinálod vagy nem ?
Mert van már száz ötlet csak nincs aki csinálja. Én utálom a grafikát, ha annak idején nem csinálod meg, mai napig ugy mûködne az egész hogy szövegre klikk és ott a táblázat. absolute nem érdekel a dizájn, de most már ez van ezt kell bõvitsem.

LSSAHlavina
jópár tucat munkaórám van az érmek és a kezelõfelület képeiben, nem hiszem, hogy érdemes lenne megbontani az egységes dizájnt. Pl:

- a kezdõlapon a thanx to bfhu marha szarul néz ki, oda van okádva, már elnézést. Az egész kép felbontása el lett tolva, pl. nézzétek A VIP STAT link pl már teljesen el van torzulva.

- a többi kép is, ami át lett szerkesztve, vesztett a palettából, sokkal roszabbul néz ki, mint az eredetiek. Nekem még valahol megvannak, inkább azokat kéne átszerkeszteni.

- az érmek transzparens hátterû gif-ek, ezek közé berakni egy sima kék hátterû új érmet (ami egyébként nem is volt soha a német seregben, ergo kirí a sorból) nagy amatõrizmus lenne.

Bár ezek csak az én véleményeim, azt csináltok amit akartok... 😊

The future is now

Kösszi Efi

Kary vagy Karykeksz

Bencsi
😄

Príma a stat, csak 38an vannak elõttem!

javaslom szalacsi micisapkás fejét beszürkítve. Az igazi lakatos ábrázat... 😊

LSSAHPAUL
Bal közép üres helyre keressetek már egy olyan képet amit belehet rakni a repairer-nek. Akik javitanak, én nem találtam semmit de már egy villáskulcs is jó ha találtok csak a képet küldjétek el én majd belevágom.

Pink Tiger
és az mire jó?😊)

Effendi
Paul! Még mindig érdekel, hogy estleg nem tudnál xml-t generáltatni a programoddal, mert azzal lehetne html-es statlapot töltögetni.
Elég, ha a program csak egyszerû szöveges fájlba mentené azokat az adatokat, amelyeket egy-egy játékosnál meg kellene jeleníteni, és xml kiterjesztést adni neki.
Ha menne, akkor át tudnám írni az én html statlapomat, hogy xml-bõl vegye ki az adatokat, és generáljon a benne lévõ javascript komplett táblázatot belõle. Azt már korábban elküldtem, hogy miképpen is nézne ki az én statom... legalább csak kiprószálásra, mert nagyon kiváncsi lélek vagyok

Effendi
Nem a nevedet figyelei, hanem a keyhash-t vagy micsodát, tehát bármi lehet a neved, akkor is neked számolja a pontokat.